2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kac cikti cnm sekerin
Bnm
İlk gebelikte sinirin az ustundeydi
Diyet yaptirdilar birde aylik takip
Seker olcum cihazi ile
Simdide seker olcum cihazi ile aylik takip altındayım

Şuan için hayır ama sonuçta ya kaybederiz yada erken alırız gibi bir söylem oldu bebekte çok küçük 390 gr normalde 600 gr falan olmalıydı enaz sanırım bi şekilde büyüyormuş 3 haftada 90 gr almış yavrum Rabbimden hayırlısı tabiki başka yere gidicem ama buda ayrıntılı bakıyor su olayı ilk kez bu hafta başladı işin kötü yanı git gide gerilik ve su azalcakmış doktor öyle dedi ağır riskli gebe durmundaymışım artık ben Allaha bıraktım nasip neyse o duamı edip beklicem

Merhaba bayanlar :) bebeğimle 22.haftaya girdik ama rahat durmuyor, karnımda sertleşme oluyor ve şiddetli adet sancısı oluyor,daha önce doğum sancısını tatmadığım için böyle bir tabir kullandım:) doktora gittim ve erken doğum riski var dedi progesyan verdi, kullanmaya başladım, ama çok korkuyorum ya erken doğarsa daha küçücük

Araba isi ileride olacaksa
Oto koltugu alirsiniz
Hic pusete para verme derim ben
Biz oto koltugu aldik
İzofixli
Puseti cok az kullandik
Oglum iri bi cocuk
Kucuk gelmeye basladi puset zaten

Doktor 10 gün dedi ama çok uzak hastane otobüs le gitmem 1.50 dk eşim anca 15 güne müsait oluyor ona ayarladık mecburen 15 gün sonra gidicez tekrar ama hareket kaybı olursa bebekte hemen gidicem Allah korusun

bende öyle düşünüyorum senin dediğin gibi canım. hatta sadece bi arabaya 600 tl bile vermem herhalde. daha uyfunları da var. güzel özenli kullandıktan sonra fiyatı ne olursa olsun idare eder yani.puset ablam alma dedi bana 1 ay kullanmış kızı sadece sığmadı diyo arabanın puseti. arabayıda ben hatta daha da ucuza alırım diye düşünüyorum şahsen. tabi bu benim fikrim.

Ben 16/24 arasi gunde iki tane kullanmistim erken dogum riski icin
Oglum 40+3 te dogdu
Hic oyle dusunme cnm
Korkma
Onlem aliniyor sadece
Sen dinlen cok yorma kendini
Soluna yat
Bol bol uzan

Doktor 10 gün dedi ama çok uzak hastane otobüs le gitmem 1.50 dk eşim anca 15 güne müsait oluyor ona ayarladık mecburen 15 gün sonra gidicez tekrar ama hareket kaybı olursa bebekte hemen gidicem Allah korusun
Allah korusun seni ve bebegini cnm
Hersey yoluna girecek insallahh
Guzel haberlerini alicaznburdan

Kac cikti cnm sekerin
Bnm
İlk gebelikte sinirin az ustundeydi
Diyet yaptirdilar birde aylik takip
Seker olcum cihazi ile
Simdide seker olcum cihazi ile aylik takip altındayım

173 çıktı canım 50lik yüklemede. Nasıl sence çok mu yüksek?
3 gün sonra 100lük yükleme yapacaklar.

173 çıktı canım 50lik yüklemede. Nasıl sence çok mu yüksek?
3 gün sonra 100lük yükleme yapacaklar.
Cnm bnm degerlerimi tam hatirlamiyrm ama sanki 165 bi saatlik 195 de iki saatlik cikmis 75 lik yuklemede
Bana senin degerin diyetlik gibi geliyor
Takip altina aldiklarina cok yukselme olursa ilac baslarlar
Ben diyetide cok saglikli yapmadim
İlk once korktum
Baktim olcumler iyi cikiyor
Kacamaklar yaptim
Sen bu aralar yediklerine dikkat et olur mu
Duruma gore diyetini ayarlarsin

Benimki de 1 saatlik canım. Diyetle kurtarsam bari. O da çok zor birşey ama... Bebek iyi olsun da.. Allah dermansız dert vermesin.
Bakalım 100lük yükleme sonucu ne çıkacak. Yüklemeye kadar 3 günlük diyet verdi zaten onu yapmaya başladım.

Ben 16/24 arasi gunde iki tane kullanmistim erken dogum riski icin
Oglum 40+3 te dogdu
Hic oyle dusunme cnm
Korkma
Onlem aliniyor sadece
Sen dinlen cok yorma kendini
Soluna yat
Bol bol uzan
Doktorumda önlem için verdiğini söyledi, sıkıntı stresten yüzüm sivilce doldu yeterki bebeğim sağlıklı olsun, kuru ekmek yemeğe razıyım

Merhaba doktorun neye dayanarak erken doğum riski olduğınu söyledi canım benimde erken doğum riskim var rahim boynunda kısalmadan dolayı ama bende adet sancısı olmadı..bende progestan ve haftalık prolotun iğne kullanıyorum

Bitkisel boya falan idare edeceğim artık. Beyazlarimi gördükçe sinirim tepeme çıkıyor.

İçindeki pes için köpük iyi diyorlar. Ama file de çabuk yıkanıyormus. Hangisini alsam acaba?

Hamisler nazara mı geldik ne? Baksaniza bu arkadaşın suyu azalmış, diğer arkadaşın ise gelişme geriliği varmış. Güya en rahat dönemdeyiz. Allah şifa versin hamislerimize..

Ben bu akşam usenmedim işten sonra e bebeğe gittim. Baby me marka İki tane sivi çamaşır deterjanı ve sprey leke çıkarıcı aldım. Toz olan deterjanlari iki deneyimli anne onermedi diye bıraktım. Suda tam cozunmediginden kalıntı bırakabiliyormus. Yumuşatıcıyi da bıraktım zararlıymis diye.
Dalin şampuanın tüm serisini alıp yine geri bıraktım. Onun yerine bubchen sampuan, süt ve duş jeli aldım. Çok memnun kalmışlar. Ya sebamed ya bubchen önerdiler. Pudra,sabun ve bebe yagi (süt veya losyon alınabili) zararlıymis diye, almadim.
Bir de yine baby me marka tek seferlik alt açma bezi aldım 4 paket. 4 al 3 öde kampanyası vardı. Bir de kulak temizleme çöpü..Toplamda 210 kusur tuttu alışveriş. İndirimden dolayı 157 TL ödedim.

A101 e banyo seti seklinde geliyo mu kizlar.bende bekleyeyim o zamn.
Takim halinde geliyor ayri satiliyor 3 parca.

Küvet seri n11de de var arkadaşlar bakabilirsiniz hosunuza giderse. Örneğin;Eki Görüntüle 1955064 Eki Görüntüle 1955065
Canim iste a101de 3 parca 22 tlye geliyor o yuzden bekliyoruz.

Travelden memmun kalan cok okumadim. Arabayida en son alacagim. Arabada Baston puset. Pusetini hic almiycam. Anakucagi aldim.

Bitkisel boya falan idare edeceğim artık. Beyazlarimi gördükçe sinirim tepeme çıkıyor.

İçindeki pes için köpük iyi diyorlar. Ama file de çabuk yıkanıyormus. Hangisini alsam acaba?
File dayaniksiz olup kopuyormus. Tek basina yikamak zormus.hic almiycam onu. Zaten yaz bebegi hemn kurur ped.

Günaydın haziran anneleri, hepinize hayirli cumalar, kontrol durumlarimiz ne alemde, sonuçlar nasıl çıkıyor?

Ben dalinin sabununu hala kullaniyrm
Cift durulama yaptiriyorum
Hic sorun yasamadim
Kokusunu da cok seviyrm
Bubchen sampuani bende kullandim memnundum
Ama sut yerine mustela massage oil harika
Onu oneririm

Ben dalinin sabununu hala kullaniyrm
Cift durulama yaptiriyorum
Hic sorun yasamadim
Kokusunu da cok seviyrm
Bubchen sampuani bende kullandim memnundum
Ama sut yerine mustela massage oil harika
Onu oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…