Kac cikti cnm sekerinCanım benim de şekerim yüksek çıktı. Doktor şimdi de 100mg yükleme istedi. Senin kaç mg yüklemede kaç saat sonra kaç çıkmıştı değerin? Bu kez de sonuç iyi çıkmazsa benim de iğne mi kullanmam gerekecek acaba
Dün aklıma geldin canım. Çoktandır gözükmüyorsun nasılsın diye yazacaktım. İnşallah yarın çok güzel geçer senin için.
Şuan için hayır ama sonuçta ya kaybederiz yada erken alırız gibi bir söylem oldu bebekte çok küçük 390 gr normalde 600 gr falan olmalıydı enaz sanırım bi şekilde büyüyormuş 3 haftada 90 gr almış yavrum Rabbimden hayırlısı tabiki başka yere gidicem ama buda ayrıntılı bakıyor su olayı ilk kez bu hafta başladı işin kötü yanı git gide gerilik ve su azalcakmış doktor öyle dedi ağır riskli gebe durmundaymışım artık ben Allaha bıraktım nasip neyse o duamı edip beklicemCanim cok üzüldüm, ben de sana dua edecegim. Insallah her sey iyi gider. Arkadaslar da söylemis ama bir doktora daha görünme sansin var mi acaba? Belki baska önerileri olur. Kendini yorma, cok zor ama yine de moralini iyi tutmaya calismalisin. Buradan bir arkadasa su ekleniyordu yanilmiyorsan igne ile. Böyle bir seyden falan bahsedildi mi acaba sana?
Araba isi ileride olacaksaKızlar bebek arabasının tek elle katlanabilmesi çok mu önemli travel sistemler tek elle kapanmıyor tek elle kapananlar genelde baston pusetler.. Benim bebek arabasi travel için ayirabilecegim ortalama bütçe 500-900 civarı.. Ama bizim su anda arabamız yok o yüzden travelin oto koltuğuna ihtiyaç duyaacak miyiz bilmiyorum bu yüzden tek bebek arabasi mi alsam acaba onun için de ayılabileceğim ortalama bütçe 400-600 arası çünkü ilerde araba koltuğu almam gerekecek. Bana önerebileceğiniz markalar var mi
Çift yönlü kullanım geniş tente ve büyük tekerlek aklımdaki olması gerekenler. Deneyip iyi bulduğunuz arabaları paylaşır misiniz
Bu aradaZeynosrkn84 canim çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen sana çok çok dua edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Doktor 10 gün dedi ama çok uzak hastane otobüs le gitmem 1.50 dk eşim anca 15 güne müsait oluyor ona ayarladık mecburen 15 gün sonra gidicez tekrar ama hareket kaybı olursa bebekte hemen gidicem Allah korusunCnm mumkun oldugunca bi sonraki kontrole kadar yorma kendini
Bol su ic
Protein agirlikli beslen
Sola yat dinlen
Kafama takildi nette baktim
Bu haftalarda benzer sikintiyi atlatan cok var
Sakin bozma moralini
Cunku elinden gelen birsey yok
Sadece dinlen
Duzelecek ins
Bi hafta sonra git doktora
Uzun tutma araliklari
bende öyle düşünüyorum senin dediğin gibi canım. hatta sadece bi arabaya 600 tl bile vermem herhalde. daha uyfunları da var. güzel özenli kullandıktan sonra fiyatı ne olursa olsun idare eder yani.puset ablam alma dedi bana 1 ay kullanmış kızı sadece sığmadı diyo arabanın puseti. arabayıda ben hatta daha da ucuza alırım diye düşünüyorum şahsen. tabi bu benim fikrim.Kızlar bebek arabasının tek elle katlanabilmesi çok mu önemli travel sistemler tek elle kapanmıyor tek elle kapananlar genelde baston pusetler.. Benim bebek arabasi travel için ayirabilecegim ortalama bütçe 500-900 civarı.. Ama bizim su anda arabamız yok o yüzden travelin oto koltuğuna ihtiyaç duyaacak miyiz bilmiyorum bu yüzden tek bebek arabasi mi alsam acaba onun için de ayılabileceğim ortalama bütçe 400-600 arası çünkü ilerde araba koltuğu almam gerekecek. Bana önerebileceğiniz markalar var mi
Çift yönlü kullanım geniş tente ve büyük tekerlek aklımdaki olması gerekenler. Deneyip iyi bulduğunuz arabaları paylaşır misiniz
Bu aradaZeynosrkn84 canim çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen sana çok çok dua edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Ben 16/24 arasi gunde iki tane kullanmistim erken dogum riski icinMerhaba bayanlar :) bebeğimle 22.haftaya girdik ama rahat durmuyor, karnımda sertleşme oluyor ve şiddetli adet sancısı oluyor,daha önce doğum sancısını tatmadığım için böyle bir tabir kullandım:) doktora gittim ve erken doğum riski var dedi progesyan verdi, kullanmaya başladım, ama çok korkuyorum ya erken doğarsa daha küçücük
Allah korusun seni ve bebegini cnmDoktor 10 gün dedi ama çok uzak hastane otobüs le gitmem 1.50 dk eşim anca 15 güne müsait oluyor ona ayarladık mecburen 15 gün sonra gidicez tekrar ama hareket kaybı olursa bebekte hemen gidicem Allah korusun
Kac cikti cnm sekerin
Bnm
İlk gebelikte sinirin az ustundeydi
Diyet yaptirdilar birde aylik takip
Seker olcum cihazi ile
Simdide seker olcum cihazi ile aylik takip altındayım
Cnm bnm degerlerimi tam hatirlamiyrm ama sanki 165 bi saatlik 195 de iki saatlik cikmis 75 lik yuklemede173 çıktı canım 50lik yüklemede.Nasıl sence çok mu yüksek?
3 gün sonra 100lük yükleme yapacaklar.
Doktorumda önlem için verdiğini söyledi, sıkıntı stresten yüzüm sivilce doldu yeterki bebeğim sağlıklı olsun, kuru ekmek yemeğe razıyımBen 16/24 arasi gunde iki tane kullanmistim erken dogum riski icin
Oglum 40+3 te dogdu
Hic oyle dusunme cnm
Korkma
Onlem aliniyor sadece
Sen dinlen cok yorma kendini
Soluna yat
Bol bol uzan
Merhaba doktorun neye dayanarak erken doğum riski olduğınu söyledi canım benimde erken doğum riskim var rahim boynunda kısalmadan dolayı ama bende adet sancısı olmadı..bende progestan ve haftalık prolotun iğne kullanıyorumMerhaba bayanlar :) bebeğimle 22.haftaya girdik ama rahat durmuyor, karnımda sertleşme oluyor ve şiddetli adet sancısı oluyor,daha önce doğum sancısını tatmadığım için böyle bir tabir kullandım:) doktora gittim ve erken doğum riski var dedi progesyan verdi, kullanmaya başladım, ama çok korkuyorum ya erken doğarsa daha küçücük
Canim seni anliyorum insallah cok canini sikmazlar karisarakOje konusu bence cidden abarti, bi zarari oldugu hic kanitlanmadi. Sac konusu da, benim sadece uclarinda var zaten kendi rengimde büyük kismi, o yüzden boyatmama gerek yok ama gerekseydi 3. aydan sonra boyatirdim yani. Artik günümüzdeki boyalar zarar vermiyor demisti bizim doktor.
Kendimizi psikolojikmen iyi hissetmemiz de önemli :)
heksi bende kuvet takımını a101 den alacağım. önemli olan içindeki ped.
ama burda muhabbeti dönünce tokerdede görünce belki alan olur dedim.: )) bencede çok pahalı...
Zeynosrkn84 çok geçmiş olsun.
Takim halinde geliyor ayri satiliyor 3 parca.A101 e banyo seti seklinde geliyo mu kizlar.bende bekleyeyim o zamn.
Canim iste a101de 3 parca 22 tlye geliyor o yuzden bekliyoruz.Küvet seri n11de de var arkadaşlar bakabilirsiniz hosunuza giderse. Örneğin;Eki Görüntüle 1955064 Eki Görüntüle 1955065
Kızlar bebek arabasının tek elle katlanabilmesi çok mu önemli travel sistemler tek elle kapanmıyor tek elle kapananlar genelde baston pusetler.. Benim bebek arabasi travel için ayirabilecegim ortalama bütçe 500-900 civarı.. Ama bizim su anda arabamız yok o yüzden travelin oto koltuğuna ihtiyaç duyaacak miyiz bilmiyorum bu yüzden tek bebek arabasi mi alsam acaba onun için de ayılabileceğim ortalama bütçe 400-600 arası çünkü ilerde araba koltuğu almam gerekecek. Bana önerebileceğiniz markalar var mi
File dayaniksiz olup kopuyormus. Tek basina yikamak zormus.hic almiycam onu. Zaten yaz bebegi hemn kurur ped.Bitkisel boya falan idare edeceğim artık. Beyazlarimi gördükçe sinirim tepeme çıkıyor.
İçindeki pes için köpük iyi diyorlar. Ama file de çabuk yıkanıyormus. Hangisini alsam acaba?
Ben yaptırdım hastaneye yattığımda geçen hafta. Spekulum ile yapılıyorVajinal kültür aldıran oldu mu arkadaşlar? Ben de spekulum korkusu var o yapılmadan oluyor mu bilgisi olan var mı ?
Ben dalinin sabununu hala kullaniyrmHamisler nazara mı geldik ne? Baksaniza bu arkadaşın suyu azalmış, diğer arkadaşın ise gelişme geriliği varmış. Güya en rahat dönemdeyiz. Allah şifa versin hamislerimize..
Ben bu akşam usenmedim işten sonra e bebeğe gittim. Baby me marka İki tane sivi çamaşır deterjanı ve sprey leke çıkarıcı aldım. Toz olan deterjanlari iki deneyimli anne onermedi diye bıraktım. Suda tam cozunmediginden kalıntı bırakabiliyormus. Yumuşatıcıyi da bıraktım zararlıymis diye.
Dalin şampuanın tüm serisini alıp yine geri bıraktım. Onun yerine bubchen sampuan, süt ve duş jeli aldım. Çok memnun kalmışlar. Ya sebamed ya bubchen önerdiler. Pudra,sabun ve bebe yagi (süt veya losyon alınabili) zararlıymis diye, almadim.
Bir de yine baby me marka tek seferlik alt açma bezi aldım 4 paket. 4 al 3 öde kampanyası vardı. Bir de kulak temizleme çöpü..Toplamda 210 kusur tuttu alışveriş. İndirimden dolayı 157 TL ödedim.
Ben dalinin sabununu hala kullaniyrmHamisler nazara mı geldik ne? Baksaniza bu arkadaşın suyu azalmış, diğer arkadaşın ise gelişme geriliği varmış. Güya en rahat dönemdeyiz. Allah şifa versin hamislerimize..
Ben bu akşam usenmedim işten sonra e bebeğe gittim. Baby me marka İki tane sivi çamaşır deterjanı ve sprey leke çıkarıcı aldım. Toz olan deterjanlari iki deneyimli anne onermedi diye bıraktım. Suda tam cozunmediginden kalıntı bırakabiliyormus. Yumuşatıcıyi da bıraktım zararlıymis diye.
Dalin şampuanın tüm serisini alıp yine geri bıraktım. Onun yerine bubchen sampuan, süt ve duş jeli aldım. Çok memnun kalmışlar. Ya sebamed ya bubchen önerdiler. Pudra,sabun ve bebe yagi (süt veya losyon alınabili) zararlıymis diye, almadim.
Bir de yine baby me marka tek seferlik alt açma bezi aldım 4 paket. 4 al 3 öde kampanyası vardı. Bir de kulak temizleme çöpü..Toplamda 210 kusur tuttu alışveriş. İndirimden dolayı 157 TL ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?