2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sagol canim.deneyeyim.benim bogazlar cok hassas Normal de penisilin vurulmadan gecmiyordu.simdi onu da yapamazlar.insallaj cok ilerlemez
Cnm valla insallah ilerlemez
Bol sivi iyi gelir
Allah yardim
Ediyor genelde agir gecmiyor
İnsallah hafif atlatirsjn
Cok gemic olsun

kızlar merhaba,
gece boyu sancım vardı sabah soluğu dr da aldım. tabi bayağı bekledim randevum olmadığı için.
neyseki bebişte sıkıntı yok.
ilk gebelikte olurmuş böyle.
karnımız büyüyormuş.
ritmik olan sancıdan korkacakmışız. benımkı regl sancısı gibiydi.
herkese sağlıklı günler

çok geçmiş olsun. şu 32 . haftaları bi tamamlasak sonra biraz rahatlayacağız o zamana kadar yüreğimiz ağzımında yaşıyoruz.

bende dün az kalsın arabayla kaza yapıyordum allah korudu valla. kıl payı kurtardık desem yeridir.bizde yavrularımızda allaha emanet . allah sağlıkla sıhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canim sagolasin doktor baya düsünüp arastirdiktan sonra Bronchipret yazdi ama, bu ilacin kendi sitesinde hamilelikte kullanilmamali diyor korktum alamadim. :/
Canim hazir miydi acaba oglun, belirtiler var miydi tuvalet egitime hazir olduguna dair? Bir de lazimliga oturttugunuzda agliyor mu kalmak istiyor mu yoksa bekliyor mu kitap falan okurken? Aslinda yaptigi ise odaklanmasi daha iyi olurdu, hani artik büyüdügü icin lazimliga geldigini söylesen (söylüyorsun mutlaka ama hani oyalayinca akli karisiyordur), sIk sIk ama kisa süreli gitseniz? Eger cok rahatsiz oluyorsa uzun süre tutmak iyi olmaz. Sanirim diger bebis gelmeden halletmek istedin ama hazir degilse cok sIkinti cikabilir.

Evet canim haklisin Bronchipret yazdi ama ilacin kendi sitesinde kullanilmamali diyor hamilelerde. Kadin dogum doktorum da bugün yerinde yok :/ Almadim korkudan ama bu gecenin de dünkü gibi gecmesinden korkuyorum.

Canim sana agiz ici yaralari icin bir sey önerecegim. Sumak sürebilirsin, ama cok fenaysa cok yanar dersen, suyla karistirip agzini calkala.

Cok gecmis olsun
Bence kadin dogum doktoruna ilaaci kullanip kulanmama konusunda bir danis derim
Ya bana hazir gibi geldi, altina yaptiginda yere uzanip almamiz icin yatiyordu, sabahlari bezi kuru degildi, kuru olmasi gerektigini okudum,
Cisim geldi gibi cumleler hic kurmadi
Kakasi geldiginde tuvalete oturur gibi yere comelir oyle yapardi
Mesela ben tuvalete gittimde anne cis yapti diyor
Ben hem dogum oncesinde kendimde agirlasmadan halletmek istedim
Hemde hazir gibi geldi
Yanlis sinyal aldigimi nasil anlayabilirim, hazir olan cocukta neler gozlemlenir
Sik sik ve az oturtma olarak deneyelim
Uzun oturuyor
Dun canli yayinda pedagog a sordum kitap okumasi oyun oynmasi odaklanmasini etkiler mi diye
Sorun olmadigini soyledi
Eger oyun oynatmazsak oturmak istemiyor
Banada sanki algilamasini olumsuz etkiliyor gibi geldi
Tuvalet egitimj ne zormus
Beze gule gule dedik cope attik o gun bugundur yapmiyor diyenlere imreniyorum

çok tatlııı bende ogluşuma nevresim takımı aldım çok tatlılar yaz gelsin biran öncee
Eminönü'ne gitçem alışveriş için. Asıl büyük çılgınlık o zaman olcak. Kalan eksikleri de tamamlayıp odasını kurcaz sabırsızlanıyorum bende

Eminönü'ne gitçem alışveriş için. Asıl büyük çılgınlık o zaman olcak. Kalan eksikleri de tamamlayıp odasını kurcaz sabırsızlanıyorum bende
ohhhh ne güzel bizde bakınıyoruz bakalım odası için ama internetle olmıcak gidip gözümle görmem lazım :) ayy dün akşam rüyamda ogluşum dogmuş bide emziriyorum çok güzeldi yaaa değişik bişey

Farkli görüsler olabiliyor. Ama bana göre algisini olumsuz yönde etkiliyor kesinlikle. Lazimliga yaptiginda bile tesadüf gibi oluyor o zaman. Kendisi farkinda olmuyor cok da.
Ama senin anlattiklarina göre bana da hazirmis gibi geldi. O yüzden ben ertelemenizi önermem simdi. Ona sIk sIk hatirlat, sIk araliklarla götürmeye calis. Lazimliga yaptiginda mutlaka konunun üstünde dur, basardigini fark etsin kendisi de. Bazen dedigin gibi cabucak bezi birakabiliyor cocuklar ama nadiren öyle, genelde bu sürec uzun ve yorucu oluyor. Sabir gerektiriyor. Umarim cok uzamaz ama ben basarili bitecegini düsünüyorum, sen sinyalleri dogru almissin.

canim ya bizde basladik egitime bu besinci gun 3.gun fena degildi baya ilerlemistik geceleri hic altini islatmiyodu 3 gundur bu gece yapti ne yazikki. Oglum 26 aylik 23 aylikken falan bezini tutup çiş diyodu bende goturdum yapiyodu ama bulantilarimdan daha fazla ugrasamamistim simdiye belki coktan ogrenmisti cok uzuluyorum zamaninda vakit ayirmadigim icin ama gercekten cok bulantilarim vardi yani hazir olduğunu hissettigim icin simdi baslamak istedim. kakasini genelde yaptiktan sonra tuvalet diyerek soyluyo cisini de bazen soyluyo bazen ben hatirlatiyorum isteyerek gidiyo bazen istemiyo ozellikle sabahlari hic istemiyo hep altina yapiyo inatla klozete de oturtamiyorum alaturkanin onune mermere yapiyo simdilik. Yapinca seviniyo basardim yasasin diyo ben oyle demistim cunku aferin basardin falan ordan ogrendi odul veriyorum yaptigi icin nasil gidiyorum bilmiyorum daha ne yapmaliyim kendi soylemiyo genelde cok acele ediyoruz belki biliyorum ama endiseleniyorum iste cunku gercekten cok yorucu geciyo gunler surekli camasir ütü cikiyo hic oturup bebegimin hareketlerini bile takip edemiyorum inanki sence nasil gidiyoruz umut var mi ogrenecek gibi mi oglum. Altina kacirdiktan sonra agliyo bazen kizmadim da hic niye oyle yapiyo anlamiyorum cok uzun oldu ama kusura bakma

Odasını çilekten aldık. Nisan başında gelcek. Boyasını da aldık Mart'ta bitircez hepsini temizliğini falan. Odası gelince de yavaştan kıyafetleri falan yerleştiririz. Çok heyecanlıyız valla

Odasını çilekten aldık. Nisan başında gelcek. Boyasını da aldık Mart'ta bitircez hepsini temizliğini falan. Odası gelince de yavaştan kıyafetleri falan yerleştiririz. Çok heyecanlıyız valla

Ben daha beşik yada oda bakmaya tam başlamadım, ne kadar ortalama beşik fiyatları?

ben anakucagi almicam oglumda liteway plus travel sistem kullandim ondan kalan amakucagim var arabamiza onu baglarim diye dusundum. Ama liteway den hic memnun degilim tekerlekleri 8.ayda pert oldu ki asiri kullanmadim arabayi. Tentesi cok kucuk bebek yatar pozisyonda gozune gunes geliyo tentesine battaniye orterek kullaniyoduk cok sinir oluyodum. Iyi dusun derim bence büyük tenteli bir araba al hem ruzgardan hem gunesten korumak icin. Ben sadece araba alicam mamas papas armadillo flip dusunuyorum 21 subatta indirime girecek gidip bakicam ebebekten. Bence tek elle katlanmasi onemli bir elinde bebek esyalar falan pratik katlanmasi cok onemli. senin kriterlerine uygun arabalar joie markada var canim tek elle kapaniyo tentesi yeterli hem de anakucagiyla beraber 700 lira civarinda olabiliyo indirimle bir bak derim ebebekte satiliyo

Ah canim ya iyi giderken bölünmesi kötü olmus ama seni anliyorum benim de baslangicta bulanilarim coktu hep yattim hatta.
Ama simdi yeni baslamissiniz, umutsuz olma, iyi görünüyor. Hem sen kizmadigin halde (asla kizmamali) agladigina göre kendi de memnun degil, rahatsiz oluyor. Sabahlari bir rutine baglayabilsen cok isine yarar, mesela kahvaltidan sonra söylese de söylemese de gitmek, denemek gibi. Ama mermere yapmasa iyi olurdu, önceki sefer nasildi klozetin üstünde cocuk oturagi mi vardi? Beraber bir oturak alsaniz, kendisi secse, o sirada iyice anlatsan '' artik sen de anne baba gibi büyük tuvalete gideceksin, bu senin tuvaletin'' seklinde.
Cok yorucu biliyorum ama daha sürebilir bu sürec canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…