Insallah cnm özledim valla en son 4 hafta önce bulusmustuk bizde ayrintilidaOhh maşallah oğluşuna
Bana vermişti ayrıntılı ultrasonda ama ozaman daha 21+6 günlüktük çok net değildi yine de insan deli oluyor.İnşallah sana da güzel güzel pozlar verir minnoşun canım,güzel haberlerle gel
Aynen cnm bu cok.kucuk.dolaplari da var ama pahali baya.sanirim boyle bir dolap diyorsun sen de di mi
Ooo cok guzel hayirli haberlerle gel.insallahYa işte hangi duvara koyacağımıza karar verirsek inşallah gerisi gelecek :) ama karar verirsem sizinle paylaşıcam modelini falan.
Bu arada yarın sabah doktor randevum var, çok heyecanlıyım
34 bedene 5 kilo göbek. İyi düşün. Bilya yutmuş solucan da tanımlar durumu:))))
Insallah cnm özledim valla en son 4 hafta önce bulusmustuk bizde ayrintilidaseninde güzel haberler almani diliyorum insallah.. senin oglusun nasil??
Evet yatagin battigi anlar oluyor:) ama cok sorun yasamadikGeçen gün göbek deliğinin olduğu yer düzenli olarak atıyordu. Hep aynı yerde aynı şiddette. Tekmeler farklı farklı yerde ve şiddette olurken bu ise ritmik bir hareket gibiydi. Hıçkırık olabilir diye düşünmüştüm.
Ben bugün avent aldım 1 ay naturel olanindan. Herkes farklı farklı birşey soyluyor . Kafam karıştı . Deneyimli bir annede lansinoh biberondan memnundu. Bnm pompada lansinoh . Sut sagarken direkt ona sagarim diye dusundum. Lansinoh ile avent arasında gidip geldim. Geri mı versem aventi bilemedim.
Süper bende yeterli olur diye düşünmüştüm. Yatakta bezini değişirken ortalığı batırır, babamızdan uyanır diye tedirgindim . Aslında ayrı bir aparat görmüştüm bi yerde. Beşik üstüne takılıyor alt değiştirme ünitesi oluyor. Onu bulursam alırım herhalde
Bende öyleyim.o yüzden tekstili sonraya bıraktım. Şimdi pompa biberon şampuan deterjan mama sandalyesi gibi şeyleri aldım
canım bebiş deme akan sular duruyo. Ben 26 alıyım da o sağlıklı doğsun. Bebişin kilosu önemli değil sağlıklı olunca kapatıyo hemen arayı.Yok canım maşallah manken hamileliği seninki :)) zaten önemli olan bebeğin alması.Benim arkadaşım 26 kilo alıp 2 kilo 750 gram bebek doğurdu düşün :) hem Allah izin verir de normal doğurursak kilo dezavantaj.İnşallah böyle devam edersin:)
Cnm once dogum cantAsi hazirligina gore baslaKızlar şu ihtiyaç listelerinin fotoğraflarını paylaşır ısınız.benim kafa iyice gitti.nerden başlıcağımı bilmiyoru .sürekli fiyat bakıyorum ama daha bişi almadım
Cnm bazi gebelerde bi degerin yukselmesi kasinti yapiyorduKizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio
Canm ben genelde e bebek ve babymall im sitesinden alisverislerimi yaptim.n11 den gecelik pijama aldim.e bebek in subat indirimlerine bak.ihtiyacin olanlari oyle al uygun a geliyo..ben hastane cantami bugün basladim hazrlamayaKızlar şu ihtiyaç listelerinin fotoğraflarını paylaşır ısınız.benim kafa iyice gitti.nerden başlıcağımı bilmiyoru .sürekli fiyat bakıyorum ama daha bişi almadım
Sevindim cnm iyi olmaniza sükür ne güzell..Evett iyiki hissediyoruzz oda yetiyor simdilik.. Sırt konusu bendede ayni birtek sikayetim o var,,,insallah böyle gider cnm sorunsuzz bebisimizin hazirliklariyla ugrasirken bir bakmisiz 3.trimester da bitmis olurr Hayirlisiyla..Amin canım inşallah.Ben de çok özledim ya aynı 4 hafta önce gördüm işteAllah tan hareketli de gün içinde hareketleriyle özlem gideriyorum:) iyiyiz çok şükür bir problemimiz yok,sadece yemeklerden sonra aşırı şişkinlik ve uzun süre oturunca sırtım çok fena ağrıyor.Allah başka dert vermesin ne diyelim:) Ama hamileliğin balayı dedikleri ikinci trimester bitmek üzere,acaba son 3lükte daha zor günler mi geliyor diye düşünmeden edemiyorum:)
Kan değerlerinde karaciğer enzimlerine baktır canım.venim yüksek çıkmıştı ilk haftalarda.dr direkt laşşıntın varmı diye sormuştu.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio
Canım ilk başlarda sürekli kusan birisi için birinci dönem zor illaki. Benim gibi rahat bir birinciden sonra her yeri ağrıtan üçüncü için ne denir sence:) bazıları da hiç şikayetim yok diyo bu dönemde.Kizlar ucuncu donem mi daha zor oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?