2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Hamilelikte ne yaşarsan normal, bacağım ağrıyo normal, başım ağrıyo normal, o normal bu normal, doktorlara bişi sölüyosun normal, hamilesin olacak okadar, ıyyyyy artık gına geldi, yediklerime hiç bukadar dikkat etmemiştim, herşeyi deniyorum paket gıda tüketmiyorum ev yemeği yapıp yiyorum, ilaç olarakta gaviskon ve rennie, ama bi işe yaramadı :) benim için hamilelik hastalık, kimse beni aksine ikna edemez teşekkür ederim sağolun..

Hamilelikte ne yaşarsan normal, bacağım ağrıyo normal, başım ağrıyo normal, o normal bu normal, doktorlara bişi sölüyosun normal, hamilesin olacak okadar, ıyyyyy artık gına geldi, yediklerime hiç bukadar dikkat etmemiştim, herşeyi deniyorum paket gıda tüketmiyorum ev yemeği yapıp yiyorum, ilaç olarakta gaviskon ve rennie, ama bi işe yaramadı :) benim için hamilelik hastalık, kimse beni aksine ikna edemez teşekkür ederim sağolun..

Canım Bunda bişey yok doktor seni çok panikletmiş normal biraz geriden gelmesi üzülme kan değerlerini düzelt beslenmene dikkat et strese girme kapatır arayı zaten hapı 2 çıkarmışsın bi dahaki kontrolde önde gidersin Allahın izniyle olmaz bişey canım

Markalarını ve modellerini hatırlıyo musunuz?

O zaman bize bilgi verebilirsin 26 haziran inş dogum ne zmna kadar uzun kollu giyer neler almalıyız yaz için

günaydın arkadaşlar bişey soracağım size bende akıntı oluyor ki gebelikte normal fakat sulu akıntı geliyor normalmi sizdede oluyormu affedersiniz iç çamaşırımda tatlı kasıgı kadar ıslaklık oluyor kuruyunca ortası beyaz etrafında su lekesi oluyor acaba bebeğin suyundanmı sızıntı oluyor sizin akıntılarınız nası

Canım bünyemizde insan yetiştiriyoruz metabolizma alt üst oldu bünyenin bu organizmaya alışma dönemi baştan beri yaşadığımız şimdi oturuyo yavaş yavaş bunların olması gayet NORMAL :)) HamilesHepsi olacak şeyler herkesin yaşadığı şeyler sen güzel tarafından bakmayı dene bence

Yok Cabım normal kaşıntı yanma vs olmadığı sürece normal akıntı bendede var hergün çamaşır değiştiriyorum

Maşaallah 26 olmuşuz canım ben 22 yim dün çorabımı giyemediğimi fark ettim haldır haldır hareket etmeyi zaten unutmuştum nefesim daralıyor başladık artık tospalaşmaya

benimki nerden baksam %99 ikizler . sadece birkaç gün gecikirse yengeçe kayabilir.

bende kv yi pek sevmem o da mayıs doğumluymuş ama tam gününü bilmiyor. yani boğa yada ikizler. benim büyük kızım boğa , küçüğümde ikizler olursa ikisinden biri kv ile aynı burç olacak. ben öyle şeylere pek takılmıyorum. aynı burç olsa ne olur ki. zaten genlerinden gelecek oldu mu geliyor bazı şeyler. evet burçlar karakteri etkiliyor olabilir ama aileden gelen genler her zaman daha baskın.

yeterki yavrularımız sağlıklı olsunda

bende ikinci çocuk ve aynı cinsiyetten olmasının kolaylığını yaşıyorum desem yanlış olmaz. küvet,sağma makinesi,beşik, araba, puset, birçok kıyafet, oyuncak falan herşey var. ben bu hamileliğimde daha çok tekstil ürünlerine yöneldim .birde biberon şampuan gibi kişiye özel şeylere . birde kendime alacağım seyleri yenileyeceğim .

küçüğün listesi az ama ben bu sefer herşeyde hevesimi almak istiyorum . bizde büyük kızın ihtiyaçları daha maliyetli olacak. büyüğün şimdiki dolabı küçüğün olacak o sebeple büyüğüne dolap falan alınacak.

bende çok yoruluyorum gezerken hatta dün eşim kızımı parka götürdü sende gel dedi yok ben evde dinlenmek istiyorum dedim. çünkü tek isteğim evde yatıp dinlenmek.

maşallah eşine. benimde eşim sağolusun elinden geleni yapıyor. normalde elini sürmez de halimi görüyor zaten iş, ev, çocuk o kadar yoruluyorum ki insan olan beni görüp hala birşeye el sürmezse insanlığından süphe ederim.

bende öyle yaptım büyük kızıma bi dolap yaptırmıştım bembeyaz . üzerini stikerlarla süsledik sonra. perdesini tülünü halısı duvar kağıdı ile renklendi oda. ilk başta park yatak bizim oda da sonra onun odasında derken 2 yıl geçti. 2 yıl sonra ikea dan yine beyaz bi yatak aldım. şimdi dolap yatak takım oldu. hazır odaların dolapları bana çok kullanışlı gelmiyor. boyları alçak, iç bolmeleri güzel düzenlenmemiş. askıya çok ye ayırmışlar falan. ben kendi istediğim tarzı çizip öyle yaptırmıştım.fiyat olarak biraz daha pahalı ama dolap gerçekten çok sağlam. allah sağlık versin 10 yıl daha çok rahat kullanır kızım.

ben almadım da almayacağımda. benim kızımın odası da bizim oda da kapısı aralık duruyor. valla ben de eşimde en ufak sesine uyanıyoruz. odalarımız yan yana. misafir gelip odasında uyutsak bile zaten kuşkulu oturuyorsun sürekli kontrol ediyorsun. o sebeple ben gerek görmedim ama tabi eviniz büyük odalar arası mesafe falan çoksa alınabilir.

kızlar akşam farkettim benim göbeğim harita gibi olmuş. aslında ilk doğumdan sonra çatlaklarım vardı ama bunda arttımı yoksa göbek gerildikçe çatlaklar büyüyor mu bilmiyorum ama resmen alt taraf harita gibi. o kadar yap krem sürüyorum ama ne olacak hiç bilmiyorum.

Bnmde oluyo ole cnm normal ilk gebeligimde de oluyodu o yuzden oek takmiyorum ic camasirini surekli degistir engeksiyon olmasin sadece

Sevgili anneler bebekleriniz mideye mi yakın duruyo yoksa kasığa mı
Canım Hareketlerine göre değişiyo ama genelde göbeğime yakın hissediyorum ama hareketler her yerde yanlarda aşşağıda mideme bile vuruyo kendi pozisyonuna göre

Maşaallah Tebarekallah Canım Ben Tek anlayabildiğim benimle aynı tarafa dönük olunca hareketleri daha net onu önemi dönük arkaya mı onu anlıyorum arkaya bakınca derinden geliyor hereketler ayaklarını biliyorum ama kuzumun çok net kuvvetli kazağımdan bile belli oluyo

[
Bnmde oluyo ole cnm normal ilk gebeligimde de oluyodu o yuzden oek takmiyorum ic camasirini surekli degistir engeksiyon olmasin sadece
bir kaç yerde okudum cocugun suyu azalıyormuş falan diye stres yaptım acaba -bebeğin suyumu diye ilk hamileliğim öncedn de 2 düşük yapmıştım o yüzden cok tedirginim

Maşaallah canım kilon çok iyi benim 7 kilo 54 olmuşum ayda bir anlaşmıştık doktorla 2 kilo kaçak var oda tatlıdan sizin hesap acayip tatlı istiyo canım çikolata kek hiç dayanamıyorum ondan aldım bide kalça ve popoda benim kilo birde göğüslerim 90 oldu iri memeli oldum hiç sevmem uzaktan görüntüm emoji gibi ağzını kocaman açmış göbeğim şaşkın fal taşı gibi gözler iri göğüslerim

Amin canım benim dundrn beri zaten bi karnimda acima var sanirim buyumenin etkisi kontrole gidicrm bu hafta.

Amin canım benim dundrn beri zaten bi karnimda acima var sanirim buyumenin etkisi kontrole gidicrm bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…