Guzel habelerlerini duyariz insallah yarin cnmpazartesi gideceğim canım nasipse... 26. haftada gelişim geriliği olup olmadığı belli olur demişti...Bir de bağırsaklarda parlaklık vardı...İnşallah düzelmiştir herşey...
düşünmemeye çalışıyorum düşününce stres yapıyorum bebeğimi de üzüyorum...
Sevgililer gününde babası minicik bir takım almış şapkalı falan açıp açıp seviyorum giydireceğim zamanı bekliyorum
Rabbimden hayırlısı...inşallah bu kötü günleri atlatacağız
benim gibi sorunlu gebelik yaşayan tüm arkadaşlara dua ediyorum
Cnm bebek iki yil senin odanda kalacakOda konusu yatak konusu hatta araba konusu hepsi benim de kafamı karıştırıyor. Park yatak kesin alınacak annemde kalacak bebek. Görümcem sallanan beşiklerden verecek bana. Onu yatak odasına yanıma alırım diyorum. Evim müstakil salonun hemen üstünde asma katta bir odamız var orayı bebek odası düşünüyorum oraya da bir yatak lazım ama odada kocaman klasik bir gardrop var onu satıp oda takımı mı yapsam yanına bir yatak bir şifonyer uydurup az masrafla 2 yıl en azından idate mi etsem düşünüp duruyorum.
Arabalara hiç bakmıyorum çünkü eşimi tanıyorum almak için çıkarız gittiğimiz magazada ne varsa deneyio bakarız ona göre karat veririz.
Biberonda da kuzenlerim herkes dr brown diyor.erkek bebek gaz sancısı cok oluyor diyor. Ama mamajo da ıyıymış. Mamajo hakkında ne dusunuyorsunuz?
Hissedilir cnmDışardan hissedilir mi ki o canım
Cnm ikeadan beyaz sifonyer aldikMobilya beşik kullanan anneler. Yanında sifonyer mı aldınız? Ayrıca alt değiştirme ünitesi yok 70-130 besinlerin. Nerde aldınız altını? İkeanin alt değiştirme ünitesi var altı 3 çekmeceli. Onlardan mı alsak, yetermi 3 çekmece? Dolap almayacağım çünkü..
Bir de teyzeme babynest diktiriyorum. Ana kucağı almayacağım . Evde veya kayinvalideye gidince içinde yatıracağım. Ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mi?
Helal olsun esine yardimci oluyor sanacanım gerçekten hem çalışıp hem hamilelik zor hem de ev işleri üstüne bir de oğluşun var ve tuvalet eğitimi cidden büyük yük altındasın
erkekler hep aynı...
benim eşim de aynı ev tertemiz diyor..heryere çamaşır suyu döktüm artık, 2 oda süpürdüm kasıklarım ağrıdı bıraktım
2 makine çamaşır attım
kalan temizliği yarın ona yaptıracam
şuan içerde çamaşır asıyor....
Ben kantaron kakao ve hindistan cevizi yagini karişim olarak kullaniyorum..suan zaten kocaman bi göbegim yok ilerde daha net belli olur faydasi ama memnunum ben..Kızlar çatlak oluşumunu önlemek için kantaron yağı kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaralarına doğum dikişlerine falanda iyi geliyormuş
Çok haklısın annem de aynısını söylüyor. Büyük olasılıkla oyle olacak.Cnm bebek iki yil senin odanda kalacak
Bence o gardolap kiyafet icin iki yil idareten kullanilabilir
Iki yasini doldurdugunda ona guzelbir oda alip, yatagina yatirirsin
Simdilik sadece besik kullanmani oneririm
Bebekken alinan odalar dolap kullanimindan baska bir ise yaramiyor
bence hiç bozmayın moralinizi.
sonuçta demet akalın 30 kilo almış:)
biz 20 kiloyumu veremiycez.
keske hersey kılo vermek kadar kolay olsa.
sağlıkla doğumu atlatalım başka bişey istemiyorum...
mayıs anneleri burclardan bahsetmiş. ikizler olmasını istemıyorlar. aklıma iki arkadaşım geldi.
birisi burcu aslan olsun dıye hamilelik çalışmasına başladı o ay, sankı hemen hamıle kalacak gibi...
kızın 1 yıldır cocugu olmuyor.burc falan umrunda değil artık.
2.arkadas kayınpederinden nefret ediyor. ve sürekli dua edıyormuş kp ile cocugun doğum gunlerı aynı olmasın dıye.ıkısıde aynı aya denk geliyormuş. vee tabiki bildiniz. kız gece 1 de kp in doğum gununde doğurdu.
offf bunları neden yazdım bılmıyorum.
herseyın hayırlısını dileyelim yeter. rüzgarlar tersıne dönmesin.
herkese iyipazarlar diliyorum....
Helal olsun esine yardimci oluyor sana
Benimki sadece lafta
Sabah boynu tutuldugunj soyledi
Temizljk yapmadi
Banada yat diyor
Yatacam valla
:)
Sende cok yorma kendini cnm
Onceee bebek
Guzel habelerlerini duyariz insallah yarin cnm
Senin zaten tavrin, durusun, yaklasimin cok hosuma gidiyor, bebegin seninle, sen ne hissedersen oda onu hissediyor, sen boyle sevgi ve sevjat dolu, ona kavusacagin ani hayal ederek, onu dusunerek, onun icin en iyi olani tercih etmeye calisarak hamileligini surduruyorsun
Oda bunkari hissediyor annesi, guzel olacak insallah hersey
Ben oyle hissediyrm, inaniyrm
Massllah diyrm bir de sana
Annelik boyle birsey iste
Anneler bir kahraman
Bu hamilelikle beraber basiyor:)
Sukurler olsun Yuce rabbime
Dogru diyosun havalar düzelene kadar is isten gecicek bu gidisle birseyler yapmali dün öyle görünce sok oldum... Artik durmam dikkatli ve düzenli hareketler baslasin bundan sonraHareketsizlikten olur canım zaten ekstra yağ dokusu üretiyor vücut hamilelikte bebişler hormonlar yüzünden.Yürüyüş yapmak en iyisi ama havalar düzelene kadar doğuracaz sanırım bi türlü kısmet olmuyor.Ben avmlere gidip oralarda bari yürümeye çalışıyorum.Ama açık havadaki gibi sağlıklı olmuyor maalesef.
bende merak ediyorum şiddetli vurdugu zamanlar içim bi tuhaf oluyo bazende sanki arabayla yokuştan iner gibi bi içim gidiyo dönüyomu ne :)Bazen kasıkta bazen göbek deliğimin oralarda,pozisyonu nasılsa ona göre hareket ediyor sanırım.Yalnız ben neresi kolu neresi poposu neresi bacağı hiç anlayamıyorum bi yerleri vuruyor ama tekme mi yumruk mu anlayamadım daha :)
Soyle baktim da ohoooyyy benim okdar cok eksigim varki ozaman tesekkurler canim benimkelebekmrve Canım bunlar sadece benim almam gerekenler. Yani birçoğu zaten vardı. Mesela yıkama küveti, park yatak, uyku seti, ince kalın bütün battaniyeler, bir takım hastane için pijama takimi, dönenceler, süt sagma makinesi ve biberonlar, bebek çantası Vs. Vs.
Evet ben 23+2 de gitmiştim Dr a o gün verdi raporuKızlar aranızda öğretmen olup 24. Haftayı dolduran varmı.nöbetten muaf oldunuzmu
Kol popo ayak el hepsini biliyorum sanki. Elleri güçlü değil de ayaklar var ya... ovvvv diyorum:) ya bebeği ben de kasıkta veya mide tarafında hatta sağda solda her yerde hissediyorum o başka. Göbek diyorum yukarıda mı aşağıda mı. Yani benim sanki amuda kalkmış gibi yukarı doğru yığılmış gibi duruyo. Yani göbek gibi değil normal bi göbek gibi aşağı doğru yerçekiminin etkisiyle meyilli değil. Poffffff yazıyorum yazıyorum eksik gibi yine de anlatamadım gibi sanki :)))))Bazen kasıkta bazen göbek deliğimin oralarda,pozisyonu nasılsa ona göre hareket ediyor sanırım.Yalnız ben neresi kolu neresi poposu neresi bacağı hiç anlayamıyorum bi yerleri vuruyor ama tekme mi yumruk mu anlayamadım daha :)
Dogru diyosun havalar düzelene kadar is isten gecicek bu gidisle birseyler yapmali dün öyle görünce sok oldum... Artik durmam dikkatli ve düzenli hareketler baslasin bundan sonraAyy bide aksilik bu hafta seker yüklemesi var ama acayip canim tatli seyler cekiyor cikolata felan cok yedimm.. bugünde pasta felan yapmayi düsünüyorum agzim sulandi valla sendede varmi tatli krizi cnm..
Kol popo ayak el hepsini biliyorum sanki. Elleri güçlü değil de ayaklar var ya... ovvvv diyorum:) ya bebeği ben de kasıkta veya mide tarafında hatta sağda solda her yerde hissediyorum o başka. Göbek diyorum yukarıda mı aşağıda mı. Yani benim sanki amuda kalkmış gibi yukarı doğru yığılmış gibi duruyo. Yani göbek gibi değil normal bi göbek gibi aşağı doğru yerçekiminin etkisiyle meyilli değil. Poffffff yazıyorum yazıyorum eksik gibi yine de anlatamadım gibi sanki :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?