2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kelebekmrve Canım bunlar sadece benim almam gerekenler. Yani birçoğu zaten vardı. Mesela yıkama küveti, park yatak, uyku seti, ince kalın bütün battaniyeler, bir takım hastane için pijama takimi, dönenceler, süt sagma makinesi ve biberonlar, bebek çantası Vs. Vs.

Eklentiler

• 1487502716012-1860162135.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 104
Oda konusu yatak konusu hatta araba konusu hepsi benim de kafamı karıştırıyor. Park yatak kesin alınacak annemde kalacak bebek. Görümcem sallanan beşiklerden verecek bana. Onu yatak odasına yanıma alırım diyorum. Evim müstakil salonun hemen üstünde asma katta bir odamız var orayı bebek odası düşünüyorum oraya da bir yatak lazım ama odada kocaman klasik bir gardrop var onu satıp oda takımı mı yapsam yanına bir yatak bir şifonyer uydurup az masrafla 2 yıl en azından idate mi etsem düşünüp duruyorum.
Arabalara hiç bakmıyorum çünkü eşimi tanıyorum almak için çıkarız gittiğimiz magazada ne varsa deneyio bakarız ona göre karat veririz.
Biberonda da kuzenlerim herkes dr brown diyor.erkek bebek gaz sancısı cok oluyor diyor. Ama mamajo da ıyıymış. Mamajo hakkında ne dusunuyorsunuz?

Guzel habelerlerini duyariz insallah yarin cnm
Senin zaten tavrin, durusun, yaklasimin cok hosuma gidiyor, bebegin seninle, sen ne hissedersen oda onu hissediyor, sen boyle sevgi ve sevjat dolu, ona kavusacagin ani hayal ederek, onu dusunerek, onun icin en iyi olani tercih etmeye calisarak hamileligini surduruyorsun
Oda bunkari hissediyor annesi, guzel olacak insallah hersey
Ben oyle hissediyrm, inaniyrm
Massllah diyrm bir de sana
Annelik boyle birsey iste
Anneler bir kahraman
Bu hamilelikle beraber basliyor:)
Sukurler olsun Yuce rabbime

Cnm bebek iki yil senin odanda kalacak
Bence o gardolap kiyafet icin iki yil idareten kullanilabilir
Iki yasini doldurdugunda ona guzelbir oda alip, yatagina yatirirsin
Simdilik sadece besik kullanmani oneririm
Bebekken alinan odalar dolap kullanimindan baska bir ise yaramiyor

Cnm ikeadan beyaz sifonyer aldik
Onu kullaniyrz
Alt degistirme unitelerk bana kullanissiz ve kisa omurlu geliyor
Sifonyer ve besigin altindaki cekmeceler yeterli oldu esyalari konusunda
Iki yasina kadar bu sekilde idare ettim
Kuculenlerini hurca koyup kaldirdim
Bebegimib altinida hep yatagimin ya da koltugun uzerinde alt acma minderi kullanarak degistirdim

Helal olsun esine yardimci oluyor sana
Benimki sadece lafta
Sabah boynu tutuldugunj soyledi
Temizljk yapmadi
Banada yat diyor
Yatacam valla
:)

Sende cok yorma kendini cnm
Onceee bebek

Kızlar çatlak oluşumunu önlemek için kantaron yağı kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaralarına doğum dikişlerine falanda iyi geliyormuş
Ben kantaron kakao ve hindistan cevizi yagini karişim olarak kullaniyorum..suan zaten kocaman bi göbegim yok ilerde daha net belli olur faydasi ama memnunum ben..

Ço
Çok haklısın annem de aynısını söylüyor. Büyük olasılıkla oyle olacak.

benim eşim ikizler...
çevresinde çok sevilen biridir...
ben de kızım ikizler olsun istiyorum

Helal olsun esine yardimci oluyor sana
Benimki sadece lafta
Sabah boynu tutuldugunj soyledi
Temizljk yapmadi
Banada yat diyor
Yatacam valla
:)

Sende cok yorma kendini cnm
Onceee bebek

hamile kalalı daha da hassas...özellikle ilk haftalar kanaman olunca bebeği kaybetme korkusu oluştu..
ama hiçbir erkek bir bayan kadar temizlikte hassas olamıyor
yemekten sonra bulaşıkları güzelce geçirir makineye dizer.
çamaşırları asar katlar...arada ütü yapar..
pantolonumda 2 çizgi mi olmuş ben de umursamam giyerim eline sağlık derim
evi ben isteyince sırf beni mutlu etmek için süpürür ona kalsa ev temizdir
ama o da çok yoğun çalışıyor bazen ona da kıyamıyorum akşam 8 den sonra da iş yapılmaz ki
şimdi ev için alışverişten geldik... torbaları hep taşıdı aldıklarımızı yerleştirdi..
evi süpürmedi ama olsun..
hakkını yiyemem eşimin ...inşallah baba olunca da yükümü hafifletir..

bu arada eşim ikizler burcu...mayıs anneleri ikizler istemezken bir daha düşünsün derim

Canım Allah razı olsun içinde güzellik olan güzel görür...
Ben bu forumu çok seviyorum...Seni de ayrıca çok pozitif bir enerjin var.. herkese tecrübelerinle yardımcı olmaya çalışıyorsun..
2. kez anne olacaklar biz yeni annelere yol gösteriyor

hepimizin kendine göre zorlukları telaşları acemilikleri oluyor
herkes birbirine elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor...
hepimiz anneliği yaşıyoruz tüm bekleyişlerimizin içinde...
inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız...

Dogru diyosun havalar düzelene kadar is isten gecicek bu gidisle birseyler yapmali dün öyle görünce sok oldum... Artik durmam dikkatli ve düzenli hareketler baslasin bundan sonra Ayy bide aksilik bu hafta seker yüklemesi var ama acayip canim tatli seyler cekiyor cikolata felan cok yedimm.. bugünde pasta felan yapmayi düsünüyorum agzim sulandi valla sendede varmi tatli krizi cnm..

bende merak ediyorum şiddetli vurdugu zamanlar içim bi tuhaf oluyo bazende sanki arabayla yokuştan iner gibi bi içim gidiyo dönüyomu ne :)

Soyle baktim da ohoooyyy benim okdar cok eksigim varki ozaman tesekkurler canim benim

Kol popo ayak el hepsini biliyorum sanki. Elleri güçlü değil de ayaklar var ya... ovvvv diyorum:) ya bebeği ben de kasıkta veya mide tarafında hatta sağda solda her yerde hissediyorum o başka. Göbek diyorum yukarıda mı aşağıda mı. Yani benim sanki amuda kalkmış gibi yukarı doğru yığılmış gibi duruyo. Yani göbek gibi değil normal bi göbek gibi aşağı doğru yerçekiminin etkisiyle meyilli değil. Poffffff yazıyorum yazıyorum eksik gibi yine de anlatamadım gibi sanki :)))))

Ay olmaz mı canım ya.Hamileliğin başından beri tatlı çok istemedi canım çok da yemedim.Ama doktor şeker yüklemesi dediğinden beri sürekli tatlı bişeyler yemek istiyorum.Psikolojik midir artık bilemiyorum ama dün akşam mesela 10da yedim yalan yok :) seninle aynı zamandı şeker yüklememiz canım biraz daha sabredelim bari napalım temiz çıkarsa artık kutlama için pastalar çikolatalar

Ben anladım canım senin ne demek istediğini:) benim de öyle aşağı doğru değil zaten şimdi bebek daha yukarda,son haftalarda göbek aşağı düşermiş bebeğin inmesinin etkisiyle.Benim göbeğim göğüslerimin altından başlıyor göğüslerim değiyor hatta göbeğime.Çok aşağıda olması iyi bişey değil diye biliyorum ben bu zamanlarda özellikle:) benim de bazen tam göğsümün altı kaburgalarımın orda bi hareketlenme oluyor,baş gelişti ya benim minnoş acaba oralara popo mu dayıyor diyorum ya da ayaklarıyla vuruyor mu? Ay dediğim gibi ben hala anlayamadım neresi neresi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…