- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Evet içimizin güzelliği dışımıza vurmaya başladı di mi:) artık ayakkabı falan hem ağır geliyo hem giymek için eğilemediğim için ayağı kaldırmaya çalışıyorum denge sağlayamadım hooooop düşecekken eşim sağolsun :))))) yaz gelsin terlik giycem :)) hayat işte en güzel meyveler ağacın en tepesinde oluyor . Üç ay daha tırmanıcaz ha gayret:) bu arada 25 canım. Geç döllenmeden mütevellitMaşaallah 26 olmuşuz canım ben 22 yim dün çorabımı giyemediğimi fark ettim haldır haldır hareket etmeyi zaten unutmuştum nefesim daralıyor başladık artık tospalaşmaya
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio
Doğumhanede eşim olcak canım İnşaallah bayılmazsa doğumdan sonra annem Allahın izniyle başkasında rahat edememDoğum sirasin da yaninizda kim olucak
Üçüncü dönemde ilk başlarda sıkıntılı gecirenler için o sikintili zamanlar geri dönüyor diye okumuştum bende, ama tabi belli olmaz...
eşim ve annem ama galiba sona dogru sadece annem eşim dayanamaz benden önce dogurur :)
eşim ve annem ama galiba sona dogru sadece annem eşim dayanamaz benden önce dogurur :)
Şükür Elhamdülillah bügünlere geldik canım nasip oldu İnşaallah o günleride görmek nasip olur.Ben doğum yapan olunca gözlerim doluyo artık rüya gibi. bulantım var ağrım var diye diye geldik bu günlere çok şükür bundan sonrada eğilemiyorum yatamıyoru kalkamıyorum diye diye giderizİnşallah canım.Dün mart annelerine bakayım dedim doğuranlar olmuş ne güzel.Ben doğuma gidiyorum dua edin diyenler.Ay bi an bizi düşündüm buralarda yazmamıza az kaldı Allah izin verirse.7.haftalardan nerelere geldik
Lütfeeeen Bakıp çıkmaaa yaz bize neler aldın en çok ne giydirdin ne alalım bize ışık tut ne olurMerhaba hanımlar bende 2016 haziran annesiyim geçen sene bizler böyle tatlı telaşlardaydık..ellerinizden öper 8 aylık oğlum var 12 haziran doğumlu..sizlerin yazışmalarını görünce o heyecanlı günler geldi aklıma benim birazda zahmetli yedi ama olsun evladım için değer yeter ki o benimle olsun..hepinizi kocaman öpüyorum kendinize ve bebişlerde çok çok iyi bakın..
Ben kullanmadimKızlar telsiz almayı düşünüyor musunuz? Aslında bizim evimiz küçük ama bebek uyuyunca kapıları kapatırsak duymam diye çekiniyorum. Ya da başka bir yere kalmaya gittiğimizde lazım olur belki ama emin olamadım.
Şükür Elhamdülillah bügünlere geldik canım nasip oldu İnşaallah o günleride görmek nasip olur.Ben doğum yapan olunca gözlerim doluyo artık rüya gibi. bulantım var ağrım var diye diye geldik bu günlere çok şükür bundan sonrada eğilemiyorum yatamıyoru kalkamıyorum diye diye gideriz
aynen benimkide ben seni öyle görünce bayılırım çok üzülürüm diyo aman nevar sankiBnm dr umda bende esimi istedik ama ben yapamam diyor. Bende zorlamak istemiyorum bayilir falan :) o yuzden annem sanirim.
çatlama belirtisi, sakın kaşıma. demekki sıkı bir vücudun var.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio
ben almayı düşünmüyorum. bana gereksiz geliyor.Kızlar telsiz almayı düşünüyor musunuz? Aslında bizim evimiz küçük ama bebek uyuyunca kapıları kapatırsak duymam diye çekiniyorum. Ya da başka bir yere kalmaya gittiğimizde lazım olur belki ama emin olamadım.
beyaz akıntının artacağı yazıyordu canım 6.ay civarı.Ben de uyuyamıyorum. Uyuyamama erken başladı bende. Hamileliğim boyunca ne bulantım oldu ne mide yanmam çok şükür ama bu burun tıkanılığı çok fena. Dr umun tavsiyesi ile bebekler için deniz suyu aldım bir tek o rahatlatıyor. Hiç nefes alamıyorum horluyorum hatta. bir de akıntım var beyaz sanırım mantar. Onu da ilk randevuda dr a soracagım acaba sıkıntılı bir durum mu?
kaşıma sakın...Benim de çok kaşınıyor. Özellikle bir tarafım. Dayanamıyorum kaşıyorum. Kaşımaktan kırmızı kırmızı tahriş oldu. Nokta nokta kan topluyor.
Çok şaşırdım ya :) teşekkür ederim canım ama daha benimkinin hareketleri düzenli değil anlar mıyım ki acaba :)Hissedilir cnm
Ben oglumda 24 haftaya not almisim ikk hickirik diye
Ama suan henuz hickirmadik
Tik tik tik icinde saat varmis gibi oluyor:)
Birebir aynisi
Sik sik olur bundan sonra
ben çok düşündüm anne yanı beşiği,Doğumdan geldikten sonra anne yanı beşik almayı düşünüyor musunuz?
Ben normal beşiğini yanıma koyarım salona filan sonra yatak odasına taşınınca yatak odasına götürürüm diye düşündüm ama yengem yanına da al diyor bitane. Ona uygun minder ya da sadexe yatak alıp yanıma mı yatırsam diyorum.
Çok kararsız kaldım. Gereksiz bi şey almak hiç istemiyorum.
Canım öncelikle allah kolaylık versin. Şöyle ki ablam 9 ay ööööööö ööööööö dolaştı ortalarda. Ben de olmadı hiç desem yeri. Bünyeyle alakalı demekki. Ama sonunda sarı mavi gözlü tam reklamlık bebeğe sahip. O suratA bakınca her şey geçiyor inanki:) demekki senin de çok gzl bi bebeğin olacak :))))))) doktora rahatsızlıklarımı anlatmayalı epey oldu. Hamilelikte Görülebilen bişey diyip yolluyorlar. Artık başıma gökten bişey düşse hamilelikte olur böyle şeyler diyorum kendime. rahatlıyo insan dene:))))))Hamilelikte ne yaşarsan normal, bacağım ağrıyo normal, başım ağrıyo normal, o normal bu normal, doktorlara bişi sölüyosun normal, hamilesin olacak okadar, ıyyyyy artık gına geldi, yediklerime hiç bukadar dikkat etmemiştim, herşeyi deniyorum paket gıda tüketmiyorum ev yemeği yapıp yiyorum, ilaç olarakta gaviskon ve rennie, ama bi işe yaramadı :) benim için hamilelik hastalık, kimse beni aksine ikna edemezteşekkür ederim sağolun..
ben alıcam sanırım canım benım kedım var uyurken odasının kapısını kapatmam gerekıcek kızımın tabı ılk aylar yanımızda ama sonrası ıcın evet bıze gereklı olcfak ev kucuk olsadaKızlar telsiz almayı düşünüyor musunuz? Aslında bizim evimiz küçük ama bebek uyuyunca kapıları kapatırsak duymam diye çekiniyorum. Ya da başka bir yere kalmaya gittiğimizde lazım olur belki ama emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?