2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşaallah 26 olmuşuz canım ben 22 yim dün çorabımı giyemediğimi fark ettim haldır haldır hareket etmeyi zaten unutmuştum nefesim daralıyor başladık artık tospalaşmaya
Evet içimizin güzelliği dışımıza vurmaya başladı di mi:) artık ayakkabı falan hem ağır geliyo hem giymek için eğilemediğim için ayağı kaldırmaya çalışıyorum denge sağlayamadım hooooop düşecekken eşim sağolsun :))))) yaz gelsin terlik giycem :)) hayat işte en güzel meyveler ağacın en tepesinde oluyor . Üç ay daha tırmanıcaz ha gayret:) bu arada 25 canım. Geç döllenmeden mütevellit

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio

Benim de çok kaşınıyor. Özellikle bir tarafım. Dayanamıyorum kaşıyorum. Kaşımaktan kırmızı kırmızı tahriş oldu. Nokta nokta kan topluyor.

eşim ve annem ama galiba sona dogru sadece annem eşim dayanamaz benden önce dogurur :)

Bnm dr umda bende esimi istedik ama ben yapamam diyor. Bende zorlamak istemiyorum bayilir falan :) o yuzden annem sanirim.

eşim ve annem ama galiba sona dogru sadece annem eşim dayanamaz benden önce dogurur :)

Bnm dr umda bende esimi istedik ama ben yapamam diyor. Bende zorlamak istemiyorum bayilir falan :) o yuzden annem sanirim.

Şükür Elhamdülillah bügünlere geldik canım nasip oldu İnşaallah o günleride görmek nasip olur.Ben doğum yapan olunca gözlerim doluyo artık rüya gibi. bulantım var ağrım var diye diye geldik bu günlere çok şükür bundan sonrada eğilemiyorum yatamıyoru kalkamıyorum diye diye gideriz

Lütfeeeen Bakıp çıkmaaa yaz bize neler aldın en çok ne giydirdin ne alalım bize ışık tut ne olur

Ben kullanmadim
Kisa donemli gereksiz masraf
Zaten cocugun oyle bi sesi cikiyor ki
Istersen duyma:)

İnşallah canım ya.Aynen ben de doğum hikayeleri falan izlerken gözlerim doluyor kendiminkinde napacam hiç bilmiyorum.Hele bebeği odaya getiriyorlar annenin kucağına veriyorlar ya orda bende ipler kopuyor,ağlamaktan çocuğu göremicem diye korkuyorum :))) Allah hepimize kolay ve zamanlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla

İnstagramda dogum melegi diye bir site var orayı takip ediyorum dogum yapan kişiler pozitif dogum hikayelerini paylaşıyorlar ve okudukça hüngür hüngür ağlıyorum çok duygusal sanırım tarifi olmıycak bi duygu yaşıycaz bu duygusallıkla bebegimi gördüğüm anda dogum sonrasını lohusalıgı aglayarak geçiricem

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bel cevrem cok kasiniyor vucudum saclardaki kepek olurya ayni onun gbi dokuluo kasintidan oluorum ustelik bebe yagi ve lierac catlak onleyici kullaniyorum sizce neden bu kadar kasinio
çatlama belirtisi, sakın kaşıma. demekki sıkı bir vücudun var.

ben almayı düşünmüyorum. bana gereksiz geliyor.

beyaz akıntının artacağı yazıyordu canım 6.ay civarı.

Benim de çok kaşınıyor. Özellikle bir tarafım. Dayanamıyorum kaşıyorum. Kaşımaktan kırmızı kırmızı tahriş oldu. Nokta nokta kan topluyor.
kaşıma sakın...
bende çok şükür şimdiye kadar olmadı çatlak belirtisi.

kızlar ben hastane çıkısı almadım.
ama çok fazla kıyafet aldım. ayrıca almak istemiyorum onu.

arabayla gelip gittiğim için uzun süredir şöyle sallana sallana kızılaya yürüyemiyorum. tabi olan olaylar bomba korkumuda inanılmaz artırdı. neyseki arkadaşım sürekli gidiyor.ondan rica ettim, bana yarım metre 4 farklı kumaş ve 2 metre müslin bezi aldı kumaşçıdan. müslin bezi mothercare da 70 gibi bişeydi. 2 metre müslin 6 tl ye aldırdım:)
kumaşlara gelince onların birini hastanede çocuğun yattığı yere sereceğim.
diğerlerini hani zirt pırt cocugun nevresımını değiştir olmasın çok kusan bir çocuk olursa diye yattığı yere nevresimin üstüne sereceğim sereceğim.

herkese sevgiler...

Hissedilir cnm
Ben oglumda 24 haftaya not almisim ikk hickirik diye
Ama suan henuz hickirmadik
Tik tik tik icinde saat varmis gibi oluyor:)
Birebir aynisi
Sik sik olur bundan sonra
Çok şaşırdım ya :) teşekkür ederim canım ama daha benimkinin hareketleri düzenli değil anlar mıyım ki acaba :)

Doğumdan geldikten sonra anne yanı beşik almayı düşünüyor musunuz?
Ben normal beşiğini yanıma koyarım salona filan sonra yatak odasına taşınınca yatak odasına götürürüm diye düşündüm ama yengem yanına da al diyor bitane. Ona uygun minder ya da sadexe yatak alıp yanıma mı yatırsam diyorum.
Çok kararsız kaldım. Gereksiz bi şey almak hiç istemiyorum.

ben çok düşündüm anne yanı beşiği,
ama çok pahalıydı. zaten 6 ay kullanılıyormuş.
vazgeçtim.
suan sadece park yatağım var...

Doktordan geldim. Çok şükür herşey yolunda. Kızım da büyümeye devam ediyor. Yarın sağlık ocağına gidecem şeker yüklemesi için.
İdrar kültürü aldı, enfeksiyon olabilirmiş. Başım kurtulmadı şu enfeksiyonlardan nedense. Daha önce hiç başıma gelmeyen şeyler yaşıyorum hamilelikte.
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ca
Canım öncelikle allah kolaylık versin. Şöyle ki ablam 9 ay ööööööö ööööööö dolaştı ortalarda. Ben de olmadı hiç desem yeri. Bünyeyle alakalı demekki. Ama sonunda sarı mavi gözlü tam reklamlık bebeğe sahip. O suratA bakınca her şey geçiyor inanki:) demekki senin de çok gzl bi bebeğin olacak :))))))) doktora rahatsızlıklarımı anlatmayalı epey oldu. Hamilelikte Görülebilen bişey diyip yolluyorlar. Artık başıma gökten bişey düşse hamilelikte olur böyle şeyler diyorum kendime. rahatlıyo insan dene:))))))

merhaba arkdaslarım annişlerim ve ptırcıkları nasılsınz? epeydır giremedım yeni donemımızn basladı işte her seyı okumaya vaktım olmadı henuz ama bı bakacagım baya sayfalar ılerlemısız hemde aldıklarım falan da var oncelıkle odaya henuz bısey yapmamakla beraber tahterevalli beşik aldık e bebekten ındırımdeydı sımdı de dolap bakıyorum ama duvar kagıdı mı yoksa boya mı olmalı odaları bılemedım esım duvar kagıdındakı yapıskan ıyı olmaz bebege dıyo fıkırlerınızer ıhtıyuacım var ve de ben hep kucuk takımlar aldım buyuyunce kendımızn bakmaya gıderız dıye ama yıonede 3 aylıklara da ıhtıyac olsada kısa kollu mu askılı mı nasıl olmalı ? ve son olarak da bu hafta kıscemızı gormeye gıdecegız ınsallah kılo alımı artmıstır bu kez balık yagı ya da omega 3 alıcam bugun bi eczaneden tavsıye edermısınız ?bu arada mucızemıze suan ıcın İNCİ diye sesleniyoruz 100 de 100 emın olmamakla bırlıkte ama esım cok ısındı ısme suraya yazmak bıle cok rahatlattı benı ıyı kı varsınız

ben alıcam sanırım canım benım kedım var uyurken odasının kapısını kapatmam gerekıcek kızımın tabı ılk aylar yanımızda ama sonrası ıcın evet bıze gereklı olcfak ev kucuk olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…