2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Biz gidecez ya. İnşallah herşey yolunda giderde kızımız bi aksilik çıkarmazsa. Bence en çok tatili hak ettiğimiz zaman bu zamandır :)

bende de beyaz akıntı var çok bide geçen detaylı ultrasona gittiğimde dr sağ böbrekte açılma var hamilelerin genelinde olur ama yinede dikkat et demişti. tuvalete gittiğimde de sanki farklı bir koku oluyo bu mantar yada başka bişey olabilir mi sizlerde de olan var mı

Canım nisanda da indirim oluyomuş galiba. Öyle demişlerdi. Bi yerden bi kredi kartı falan bulamazsan nisanı bekleyebilirsin

Canım benim kokulu değildi ama kaşıntı olmuştu. Doktor koku var mı diye sormuştu. İstersen bir doktoruna söyle. Bana donaxyl mi ne bi fitil verdi. Altı tane var zaten içinde kullandım kaşıntı geçti ama akıntım hep var.

Bende şimdi o markanın çantalarına bakıyorum bebek house da bi model var gri çizgili beyendim onu spor günlük formda

Kızlar bu müslin bezi ben ilk defa hamile kaldıktan sonra öğrendim. Neye benziyor diye de bakmak için lcwden ikili bi paket aldım. Ama biraz daha fazla sayıda büyük boylarda falan da almak istiyorum ama sonuçta bu bir kumaş. Kesilmiş paketlenmişi pahalı. Bu metreyle kumaşçılarda satılıyor mu? Satılıyorsa müslin kumaş diye mi geçiyor yoksa başka bir adı var mı? Çünkü annem hiç duymamıştı Acaba başka isimle mi biliyorlar? İnternetten metreyle alayım diyorum. Eminönüne falan gitme durumum da yok.

Biz gidecez ya. İnşallah herşey yolunda giderde kızımız bi aksilik çıkarmazsa. Bence en çok tatili hak ettiğimiz zaman bu zamandır :)

Ben de merak ediyorum bebek kaç aylıkken denize götürülebilir acaba
Denize girmese bile plajda durması çok zarar verir mi? Zor olur mu? Tecrübeli anneler paylaşsa ne güzel olur

bunu bende cok merak edıyorum ve acıkcası da cok gıtmek ıstıyorum zaten herkes moralımı bozuyo sezeryan olcak yok bebk kucuk olcak ıkı yıl tatıl hayalı kurma falan dıye ama cok ıstıyorum en melegımızle bır gıdıp kafa dagıtmak farklılık olsun

o bezler evet metreyle satılıyomus ama tam ne ıse yyaradıgını bılmedıgımden almadım ben ?

Canım nisanda da indirim oluyomuş galiba. Öyle demişlerdi. Bi yerden bi kredi kartı falan bulamazsan nisanı bekleyebilirsin
nutellaa32 ben gecen oyuncak ındırımını kacırdıgımda burdakılerden duyup nısanda da kocacım %23 oluyomus ındırım dedım orda calısan cocuk da hatta tanıdık oldu artık dıyebılırım yok demet hanım 5 yıldır e bebekteyım oyle bısey duymadım magazalara ozel oluyo o ındırım dedı ama anlamadım

oyle mi hic duymadim canim insallah olur da alabilirim bu kadar indirim olacagini sanmiyorum gerci ama olsun ne kadar uyuguna alirsam kardır iki cocukla masraflar daha cok olacak tesekkur ederim haber verdigin icin:)
kredi kartıyla falan alabılırsın yada ne bılım bı ark. kartıyla alıp ona taksıtle ödeyebılırsın.
bu kadar aklında kaldıysa.
kredi karti kullanmiyo esim yakinlarimda da kullanan yok maalesef hic de anlamam ki internetten kartla almayi hep kapida odemeyle alirdim rahat olurdu:) arkadasin dedigi gibi nisani bekleyeyim bakalim allahtan umit kesilmez aliriz bi sekilde insallah

Bende şimdi o markanın çantalarına bakıyorum bebek house da bi model var gri çizgili beyendim onu spor günlük formda

Evet canım hem günlük hem spor,gayet kullanışlı bir çanta.Kullananlar da çok memnun.Ama dediğim gibi fiyatlar biraz tuzlu.Şubat başından beri indirim bekliyorum ama girmedi bazen böyle ürünlerde indirim olmuyor acaba öyle mi diyorum?

yaa cok uzuldum şu an canim napalim kismet artik

o bezler evet metreyle satılıyomus ama tam ne ıse yyaradıgını bılmedıgımden almadım ben ?

Canım bir sitede ne işe yarayabildiğini maddeler halinde yazmış. Ordan kopyalayıp yapıştırıyorum. Kullananlardan da burda çok memnun olduklarını duymuştum birçok kişiden.

• Ağız bezi
  • El bezi
  • Ter bezi
  • Yıkama bezi
  • Ter, ağız ve elbezi
  • Kundak
  • Gaz çıkarırken omuz örtüsü
  • Emzirirken veya biberonla beslerken kıyafetler için koruma örtüsü
  • Dışarıda emzirme örtüsü
  • Araba koltuğu, bebek arabası ve yatakta bebeğin baş altı örtüsü
  • Alt değiştirme örtüsü
  • Yabancı bir ortamda bebeğinizi yatırırken, oturturken temiz örtü
  • Yemek yerken önlük
  • Yıkanırken banyo bezi
  • Banyodan sonra havlunun içine koyarak nem bezi
  • Denizden sonra havlu
  • Kusma durumunda kıyafetleri için koruma bezi
  • Diş çıkarırken salya bezi
  • Güneşten koruma için ince battaniye (UV ışınlarından koruma sağlamaz.)
  • Soğuktan koruma için ince battaniye
  • Yıkanabilir bebek bezlerinde ekstra kat
  • Ve pratik anneler tarafından keşfedilecek diğer yaratıcı kullanım alanları.

Kızlar benim ablam Bodrum'da yaşıyor. Ağustosta bayramla izni birleştirdik. Büyük kızımın alerjisi var mecburen denize girmesi gerekiyor her sene. Bu sene de gidicem. Ben pek güneşi denizi sevmem o yüzden bana dert olmayacak. Baba kız deniz düşkünü onlar gider ben evde durur sadece gece çıkarım. Gecesini daha çok seviyorum ben. Sadece bebişin doktoruyla aşı zamanlarını iyi ayarlamak lazım. Malum her ay bir aşı olacak. Bence denize de girmemeli. Kızımda doktoru ilk altı ay sokmayın demişti. Biz arabayla gideceğiz. Uçakla zor olur çok küçük emzirmek veya biberonla beslemek gerekir ki kulak zarı zarar görmesin diye. Yani planlarımız böyle Allah'tan bir problem çıkmazsa.

Merhaba arkadaşlar bende 25. haftamın içerisindeyim.. Yavaş yavaş bebek için hazırlıklar içerisine girmiş bulunmaktayım..
Kızlar biliyorsunuz, bizler yaz anneleri olacağız. Bebeklerimiz de, ortalama haziran ayı içerisin de dünyaya gözlerini açacaklar..
İlk etapta, bebek için neler almalıyız? Ben 0-3 aylık sıfır kol zıbınlar aldım.. Bir kaç tane Penye yelek aldım. Ayaklı ve uzun kollu, alt üst takımlar ve ayaklı tulumlar aldım.. 0-3 ay grubu olarak.. Penye battaniye, ağız silme mendili gibi vs..

Aldıklarımı arkadaşlarıma gösterdiğim de ise, benimle dalga geçtiler.. Bebek zaten yaz bebeği olacakmış, bebek zaten giyinemezmiş, terlermiş.. 2 zıbın yetermiş..

Ayrıcada şimdiden, emzik ve biberon aldığım için bana kızdılar.. Neden almışım, belki bebek istemezmiş. İhtiyaç duyduğunda alsaydın dediler.. Aventin 0-3 ay grubu için cam ve normal biberonundan almıştım ve yeni doğan için emzik çok mu gereksiz sizce..

Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir..?

Ayrıca da doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı? Doğum çantasında neler olmalı?

Denize girmese bile plajda durması çok zarar verir mi? Zor olur mu? Tecrübeli anneler paylaşsa ne güzel olur

Keşke gidebilsek tatile. kardeşim 2 aylıkken annem şile de çadır tatiline gitmişti. biz niye gidemeyelim ki. uçağa binebiliyorsak ne ala. binemiyorsak doğuda yaşayanların arabayla yola çıkması gerekiyor. deniz tatili zor görünüyor.

doğum çantasını hazırlamaya başlamadım. ancak bende senin gibi emzik biberon alanlardanım. bana da ya tutmazsa dediler ama ben alıştırmak istiyorum. kullanmazsa da ikinci bebeğe saklarım. napayım..

arkadaşım bana metresi 3 tl den 2 metre aldı. sanırım yeter.
kumaşçılara mermerşah dersen bilirler.

eşim 10 gunlukken denize sokmuşlar zaten Kemer doğumlu.
çok iyi yüzme bilir.
benım hayalım yazlık ev kiralayıp 4 ay bebeişi orda büyütmek
hayallerde kalmaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…