- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Selam kızlar, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik. Allaha şükür herşey gayet yolunda. Günü gününe aynı gidiyor minnoşum :)
bir çok şeyini aldık diyebilirim, ama burun aspiratörünü pek anlamadım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Birde aklıma takılan en büyük soru, biz bu yaz hiç tatile gidemecek miyiz, eylülde 3 aylık oluyor o zamanlar gidilebilir mi, ne düşünüyorsunuz?
bende de beyaz akıntı var çok bide geçen detaylı ultrasona gittiğimde dr sağ böbrekte açılma var hamilelerin genelinde olur ama yinede dikkat et demişti. tuvalete gittiğimde de sanki farklı bir koku oluyo bu mantar yada başka bişey olabilir mi sizlerde de olan var mıBen de uyuyamıyorum. Uyuyamama erken başladı bende. Hamileliğim boyunca ne bulantım oldu ne mide yanmam çok şükür ama bu burun tıkanılığı çok fena. Dr umun tavsiyesi ile bebekler için deniz suyu aldım bir tek o rahatlatıyor. Hiç nefes alamıyorum horluyorum hatta. bir de akıntım var beyaz sanırım mantar. Onu da ilk randevuda dr a soracagım acaba sıkıntılı bir durum mu?
Yaa ne guzel gule gule kullanin insallah benim de hayalimdeki arabaydi ama indirim zamani kotu denk geldi bugun alamicaz gibi duruyor cok uzgunum 2.300 tl den 1500 tl ye inmis inanilmaz bir indirim ama kaciriyoruz maalesef bi daha boyle bir fiyata bulunmaz bu araba ne yapsam bilemedim bende yine bi araba arayisina girmek istemiyorum bunda aklim kalicak
bende de beyaz akıntı var çok bide geçen detaylı ultrasona gittiğimde dr sağ böbrekte açılma var hamilelerin genelinde olur ama yinede dikkat et demişti. tuvalete gittiğimde de sanki farklı bir koku oluyo bu mantar yada başka bişey olabilir mi sizlerde de olan var mı
Bende şimdi o markanın çantalarına bakıyorum bebek house da bi model var gri çizgili beyendim onu spor günlük formdaBen Skip Hop Forma sırt çantası beğendim ama indirimi bekliyorum şuanki fiyatı çok çok fazla maalesefdiğerleri de içime sinmiyor naylon gibi oluyorlar ama bebek bakım çantası değil de normal sırt çantası alayım dersen bol gözlü olmasına dikkat et canım sonra hepsi birbirine giriyor en azından biberonunu ıslak mendilini bezini farklı yerlere koyarsın
Biz gidecez ya. İnşallah herşey yolunda giderde kızımız bi aksilik çıkarmazsa. Bence en çok tatili hak ettiğimiz zaman bu zamandır :)
Biz gidecez ya. İnşallah herşey yolunda giderde kızımız bi aksilik çıkarmazsa. Bence en çok tatili hak ettiğimiz zaman bu zamandır :)
bunu bende cok merak edıyorum ve acıkcası da cok gıtmek ıstıyorum zaten herkes moralımı bozuyo sezeryan olcak yok bebk kucuk olcak ıkı yıl tatıl hayalı kurma falan dıye ama cok ıstıyorum en melegımızle bır gıdıp kafa dagıtmak farklılık olsunSelam kızlar, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik. Allaha şükür herşey gayet yolunda. Günü gününe aynı gidiyor minnoşum :)
bir çok şeyini aldık diyebilirim, ama burun aspiratörünü pek anlamadım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Birde aklıma takılan en büyük soru, biz bu yaz hiç tatile gidemecek miyiz, eylülde 3 aylık oluyor o zamanlar gidilebilir mi, ne düşünüyorsunuz?
o bezler evet metreyle satılıyomus ama tam ne ıse yyaradıgını bılmedıgımden almadım ben ?Kızlar bu müslin bezi ben ilk defa hamile kaldıktan sonra öğrendim. Neye benziyor diye de bakmak için lcwden ikili bi paket aldım. Ama biraz daha fazla sayıda büyük boylarda falan da almak istiyorum ama sonuçta bu bir kumaş. Kesilmiş paketlenmişi pahalı. Bu metreyle kumaşçılarda satılıyor mu? Satılıyorsa müslin kumaş diye mi geçiyor yoksa başka bir adı var mı? Çünkü annem hiç duymamıştıAcaba başka isimle mi biliyorlar? İnternetten metreyle alayım diyorum. Eminönüne falan gitme durumum da yok.
Canım nisanda da indirim oluyomuş galiba. Öyle demişlerdi. Bi yerden bi kredi kartı falan bulamazsan nisanı bekleyebilirsin
oyle mi hic duymadim canim insallah olur da alabilirim bu kadar indirim olacagini sanmiyorum gerci ama olsun ne kadar uyuguna alirsam kardır iki cocukla masraflar daha cok olacak tesekkur ederim haber verdigin icin:)Canım nisanda da indirim oluyomuş galiba. Öyle demişlerdi. Bi yerden bi kredi kartı falan bulamazsan nisanı bekleyebilirsin
kredi karti kullanmiyo esim yakinlarimda da kullanan yok maalesef hic de anlamam ki internetten kartla almayi hep kapida odemeyle alirdim rahat olurdu:) arkadasin dedigi gibi nisani bekleyeyim bakalim allahtan umit kesilmez aliriz bi sekilde insallahkredi kartıyla falan alabılırsın yada ne bılım bı ark. kartıyla alıp ona taksıtle ödeyebılırsın.
bu kadar aklında kaldıysa.
Bende şimdi o markanın çantalarına bakıyorum bebek house da bi model var gri çizgili beyendim onu spor günlük formda
yaa cok uzuldum şu an canim napalim kismet artiknutellaa32 ben gecen oyuncak ındırımını kacırdıgımda burdakılerden duyup nısanda da kocacım %23 oluyomus ındırım dedım orda calısan cocuk da hatta tanıdık oldu artık dıyebılırım yok demet hanım 5 yıldır e bebekteyım oyle bısey duymadım magazalara ozel oluyo o ındırım dedı ama anlamadım
o bezler evet metreyle satılıyomus ama tam ne ıse yyaradıgını bılmedıgımden almadım ben ?
Selam kızlar, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik. Allaha şükür herşey gayet yolunda. Günü gününe aynı gidiyor minnoşum :)
Ben de merak ediyorum bebek kaç aylıkken denize götürülebilir acaba
Denize girmese bile plajda durması çok zarar verir mi? Zor olur mu? Tecrübeli anneler paylaşsa ne güzel olur
Merhaba arkadaşlar bende 25. haftamın içerisindeyim.. Yavaş yavaş bebek için hazırlıklar içerisine girmiş bulunmaktayım..
Kızlar biliyorsunuz, bizler yaz anneleri olacağız. Bebeklerimiz de, ortalama haziran ayı içerisin de dünyaya gözlerini açacaklar..
İlk etapta, bebek için neler almalıyız? Ben 0-3 aylık sıfır kol zıbınlar aldım.. Bir kaç tane Penye yelek aldım. Ayaklı ve uzun kollu, alt üst takımlar ve ayaklı tulumlar aldım.. 0-3 ay grubu olarak.. Penye battaniye, ağız silme mendili gibi vs..
Aldıklarımı arkadaşlarıma gösterdiğim de ise, benimle dalga geçtiler.. Bebek zaten yaz bebeği olacakmış, bebek zaten giyinemezmiş, terlermiş.. 2 zıbın yetermiş..
Ayrıcada şimdiden, emzik ve biberon aldığım için bana kızdılar.. Neden almışım, belki bebek istemezmiş. İhtiyaç duyduğunda alsaydın dediler.. Aventin 0-3 ay grubu için cam ve normal biberonundan almıştım ve yeni doğan için emzik çok mu gereksiz sizce..
Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir..?
Ayrıca da doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı? Doğum çantasında neler olmalı?
arkadaşım bana metresi 3 tl den 2 metre aldı. sanırım yeter.Kızlar bu müslin bezi ben ilk defa hamile kaldıktan sonra öğrendim. Neye benziyor diye de bakmak için lcwden ikili bi paket aldım. Ama biraz daha fazla sayıda büyük boylarda falan da almak istiyorum ama sonuçta bu bir kumaş. Kesilmiş paketlenmişi pahalı. Bu metreyle kumaşçılarda satılıyor mu? Satılıyorsa müslin kumaş diye mi geçiyor yoksa başka bir adı var mı? Çünkü annem hiç duymamıştıAcaba başka isimle mi biliyorlar? İnternetten metreyle alayım diyorum. Eminönüne falan gitme durumum da yok.
Ben de merak ediyorum bebek kaç aylıkken denize götürülebilir acaba
Denize girmese bile plajda durması çok zarar verir mi? Zor olur mu? Tecrübeli anneler paylaşsa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?