Keşke gidebilsek tatile. kardeşim 2 aylıkken annem şile de çadır tatiline gitmişti. biz niye gidemeyelim ki. uçağa binebiliyorsak ne ala. binemiyorsak doğuda yaşayanların arabayla yola çıkması gerekiyor. deniz tatili zor görünüyor.
doğum çantasını hazırlamaya başlamadım. ancak bende senin gibi emzik biberon alanlardanım. bana da ya tutmazsa dediler ama ben alıştırmak istiyorum. kullanmazsa da ikinci bebeğe saklarım. napayım..
Bebeğinin emzik ve biberon istememesi çok güzel.. Umarım benimkisi de istemez..
O zaman bundan cıdden alalım ama kesıp kesıp mı halledıcez kenarlarını dıkmek gereklı olur herhalde bende bursadayım brdan bı kaç arkadasa sorayım baklımnerden alabılırız dıye canım haber verırım mutlaka sanadaCanım bir sitede ne işe yarayabildiğini maddeler halinde yazmış. Ordan kopyalayıp yapıştırıyorum. Kullananlardan da burda çok memnun olduklarını duymuştum birçok kişiden.
- Ağız bezi
- El bezi
- Ter bezi
- Yıkama bezi
- Ter, ağız ve elbezi
- Kundak
- Gaz çıkarırken omuz örtüsü
- Emzirirken veya biberonla beslerken kıyafetler için koruma örtüsü
- Dışarıda emzirme örtüsü
- Araba koltuğu, bebek arabası ve yatakta bebeğin baş altı örtüsü
- Alt değiştirme örtüsü
- Yabancı bir ortamda bebeğinizi yatırırken, oturturken temiz örtü
- Yemek yerken önlük
- Yıkanırken banyo bezi
- Banyodan sonra havlunun içine koyarak nem bezi
- Denizden sonra havlu
- Kusma durumunda kıyafetleri için koruma bezi
- Diş çıkarırken salya bezi
- Güneşten koruma için ince battaniye (UV ışınlarından koruma sağlamaz.)
- Soğuktan koruma için ince battaniye
- Yıkanabilir bebek bezlerinde ekstra kat
- Ve pratik anneler tarafından keşfedilecek diğer yaratıcı kullanım alanları.
Bende almak istiyorum bu bezden. Ben kendim dikmeyi beceremem de, belki terzi de kenarlarını diktiririm. Eğer elin becerikliyse, kenarlarını tığla geçebilirsin..O zaman bundan cıdden alalım ama kesıp kesıp mı halledıcez kenarlarını dıkmek gereklı olur herhalde bende bursadayım brdan bı kaç arkadasa sorayım baklımnerden alabılırız dıye canım haber verırım mutlaka sanada
O zaman bundan cıdden alalım ama kesıp kesıp mı halledıcez kenarlarını dıkmek gereklı olur herhalde bende bursadayım brdan bı kaç arkadasa sorayım baklımnerden alabılırız dıye canım haber verırım mutlaka sanada
merhaba kızlar, benim de inşallah yarın kontrolüm var. Umarım her şey yolundadır. Duanızı esirgemeyin bizden de.Enfeksiyondan dolayı antibiyotik fitil falan kullanmıştım. geçmişti çok şükür. Şimdi de idrar çıkışlarında kasıklarımda, böbreklerimde ağrı var. Enfeksiyondan mı mazallah düşünüp duruyorum. Yoksa bebek büyüyor diye baskı mı var böbreklere, kasıklara. Sizlerde de böyle bir şey var mı ? bu arada bi kaç kıyafet dışında bi şey almadım bebeğe. Bi de migrosta bi kutu vardı yenidoğan için. İçinde bez, ıslak mendil, vücut yağı, şampuan falan vardı. Bi de onu aldım, Geç mi kalıyorum bilemedim ki. Her şey de öyle pahalı ki.
Selam kızlar, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik. Allaha şükür herşey gayet yolunda. Günü gününe aynı gidiyor minnoşum :)
bir çok şeyini aldık diyebilirim, ama burun aspiratörünü pek anlamadım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Birde aklıma takılan en büyük soru, biz bu yaz hiç tatile gidemecek miyiz, eylülde 3 aylık oluyor o zamanlar gidilebilir mi, ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bu müslin bezi ben ilk defa hamile kaldıktan sonra öğrendim. Neye benziyor diye de bakmak için lcwden ikili bi paket aldım. Ama biraz daha fazla sayıda büyük boylarda falan da almak istiyorum ama sonuçta bu bir kumaş. Kesilmiş paketlenmişi pahalı. Bu metreyle kumaşçılarda satılıyor mu? Satılıyorsa müslin kumaş diye mi geçiyor yoksa başka bir adı var mı? Çünkü annem hiç duymamıştıAcaba başka isimle mi biliyorlar? İnternetten metreyle alayım diyorum. Eminönüne falan gitme durumum da yok.
Merhaba arkadaşlar bende 25. haftamın içerisindeyim.. Yavaş yavaş bebek için hazırlıklar içerisine girmiş bulunmaktayım..
Kızlar biliyorsunuz, bizler yaz anneleri olacağız. Bebeklerimiz de, ortalama haziran ayı içerisin de dünyaya gözlerini açacaklar..
İlk etapta, bebek için neler almalıyız? Ben 0-3 aylık sıfır kol zıbınlar aldım.. Bir kaç tane Penye yelek aldım. Ayaklı ve uzun kollu, alt üst takımlar ve ayaklı tulumlar aldım.. 0-3 ay grubu olarak.. Penye battaniye, ağız silme mendili gibi vs..
Aldıklarımı arkadaşlarıma gösterdiğim de ise, benimle dalga geçtiler.. Bebek zaten yaz bebeği olacakmış, bebek zaten giyinemezmiş, terlermiş.. 2 zıbın yetermiş..
Ayrıcada şimdiden, emzik ve biberon aldığım için bana kızdılar.. Neden almışım, belki bebek istemezmiş. İhtiyaç duyduğunda alsaydın dediler.. Aventin 0-3 ay grubu için cam ve normal biberonundan almıştım ve yeni doğan için emzik çok mu gereksiz sizce..
Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir..?
Ayrıca da doğum çantanızı hazırlamaya başladınız mı? Doğum çantasında neler olmalı?
O zaman bundan cıdden alalım ama kesıp kesıp mı halledıcez kenarlarını dıkmek gereklı olur herhalde bende bursadayım brdan bı kaç arkadasa sorayım baklımnerden alabılırız dıye canım haber verırım mutlaka sanada
Olabilir senin dediğin sırt çantalı hiçbiyerde indirime girmemiş keyif bebesine de baktım ordada aynı bebek house dada ünlü markasıya girmiyor olabilir evet fiyat tuzlu bende alırmıyım bilemem şöyle yüzlere düşse verilir de benim beyendiğimde tükenmiş yok nasip bakalımEvet canım hem günlük hem spor,gayet kullanışlı bir çanta.Kullananlar da çok memnun.Ama dediğim gibi fiyatlar biraz tuzlu.Şubat başından beri indirim bekliyorum ama girmedi bazen böyle ürünlerde indirim olmuyor acaba öyle mi diyorum?
Kızlar merhaba,
sizlere bir konuda yazmak istiyorum.
Ben hamileliğim boyunca Tuzlada Gispir hastanesi Dr.Ferda Erbay'a gittim.
Geçen hafta yaşadığım berbat ötesi olaydan dolayı kendisini hastaneye şikayet ettim ve şu an kendime yeni hastane ve doktor arayışındayım.
Tuzla ve civarında tanıdığınız bildiğiniz önerebileceğiniz hastane / doktor var mı?
Yardımlarınızı rica ediyorum
6. aydan sonra doktoru değişmek insana zor geliyor ama o gerizekalı ve piskopat doktora asla gitmem kimseye de tavsiye etmem.
Evet canım başta gerilik vardı suyu iyidi şimdi bebek yeterli çiş yapmıyomuş artarsa sorun bakalım ne diceklerZeynocum, merhaba su azlığı konusunda cm yada birim olarak söyledimi doktor, su azlığı da gelişim geriliği yapıyor, benim amniyoinfüzyon dan önce 3.2 birimdi ve 5 in altında olduğu için 1 hafta gerilik vardı su azlığından dolayı, amniyoinfüzyon sonrası 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 4 güne düşmüş tü aradaki fark , amniyoinfüzyon yapsalar sanada toparlar kuzucuk belki , su sızıntısı da Yok sende, koyulan su kalır, gelişim ilerler böbrekler olgunlaşır , su azlığı ciddi etkiliyor herşeyi. Doktor kontrolünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Buhün kontrolümüz vardı çok şükür doktor olumsuz bisey demedi 25+0 bugun ve 660 gram olmus bebegim bu haftada doktora giden var mi size ne dediler kiloyla ilgili takip ettigim programda 760 gram yaziyor kafam karisti doktorada sormayi unuttum cift rahimli oldugum icin rahim agzi hep kontrol altinda bu ayda sorun cikmadi cok sukur bizde durumlar boyle
Kitap var bende (bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ) içinde bacak boyun kol hareketleri var basit şeyler ama burda anlatamıyorumCanım evde hangi egzersizleri yapıyorsun
noldu kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?