2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ay canım ne diyeyim. çok zor bi durum. iyiki şikayet etmişin. hem çok para kazanmak istiyor hemde strese gelemiyorsa böyle kadın doğumcu olmaz olmasında. sonuçta muhattap olduğu insanlar hamile hassas insanlar.

bize doktor ilk 6 ay çocuğu denize havuza sokmayın aşiları olmadığı için çabuk mikrop kapabilir demişti ama bu tatile gitmek için bi engel olmasa gerek. benim büyük kızım daha şimdiden tatil hayali kuruyor. en rahat dönem bence emdiği dönem. yemeğe başladığı zaman yemek sorunu, yürüdüğü zaman peşinden koşma sorunu zorolur. biz çok uzağa gidemesekten bir haftalığını ağustos sonu eylül gibi biryerlere gidebiliriz.

o kadın zaten kafayı yemiş ve mesleğini sevmediğini yanlış meslek seçtiğini dile getirmiş bir insan. o doktorda doğum yapacak olanlara üzülüyorum. ya doğum sırasında kafası atarsa ? düşünemiyorum bile... Allah bizi böyle doktorlardan korusun

Ulker309 geçmiş olsun ne diyeyim ben emsey hastanesinin çok methini duydum,gidenlerin bir çoğu memnun.Bana biraz ters kaldığı için tercih etmedim..

Kızlar ben şimdi geldim doktordan ..
Bizim nazlı kızımız gösterdi kendini nihayet Sağlığı yerindeymiş çok şükür,506 gram olmuş.sat a göre 3 gün önden gidiyor. demir ilacına ek olarak kalsiyum verdi.

Geçen ay ki kontrolde burda bir arkadaşla konuşmuştuk plesantanın aşağıda olması konusunu kimdi hatırlayamıyorum şu anda. Doktor bana düzelebilir demişti ama maalesef hala aşağıdaymış. Cuma günü ayrıntılı usg ye gideceğim,orda daha net belli olur dedi. Eğer rahmi tam kapatıyorsa aşırı kanama riskine karşı ben burda doğum yaptıramam ,başka hastaneye yönlendirmem gerekebilir dedi. Biraz üzüldüm açıkçası ama inşallah öyle birşeye gerek kalmaz

aynı anda yazmışız.
birçoğumuz nazlı kız demiştik zaten:)
tebrik ederim.

Kitap var bende (bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ) içinde bacak boyun kol hareketleri var basit şeyler ama burda anlatamıyorum
canım kitap nasıl iyi mi?bende onu almaya niyetlenmiştim bir türlü denk gelemedim. Şimdi de geç mi kaldım acaba diyorum.. Sence alınması gereken bir kitap mı?

bu arada benim de bugün kontrolüm vardı..kızımız çok şükür sağlıklıymış,bebek açısından herhangi bir problem yok ama plesantan aşağıya doğru uzanıyor dedi. Cuma günü ayrıntılı da netleşecek ama inşallah rahim ağzını komple kapatmıyordur.

Sağlıklı bir bebek... gerisini hallediyorlar canım:)

Kv ne kadar da ince düşünceli öyle, benim ki olsa ne gerek var diye başlar , kırk kulp takar

Bu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))

Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim ama ne değişik kavramlar duyuyorum böyle ya, inşallah önemli birşey değildır, bu arada kızın ne kadar olmuş, boyu kilosu kaç?

İnsular sırt çantası hem iyi organizatör hemde şık.aliexpress veya bir kaç yerde daha var.skip Hop Forma çantalarının taklidi aslında:)

Haberleşelim canım inşallah iyi gidişatı burada paylaşırız

emsey hastanesi nerede kuzum? hangi doktor ?

kurtköy taraftaymış,ben hiç gitmedim.. doktor ismini de hatırlayamıyorum şuanda,hatırlayamazsam öğrenir söylerim.

yanlış hatırlamıyorsam senle beraber oraya giden bir arkadaş daha vardı, o ne durumda acaba.?
doktor o kadar önemli ki bu dönemde..benim doktorum belki başka biryere yönlendirebilirim dediğinde yıkıldım resmen eğer sen de eşinle gidiyorsan,biraz uzak olması çok farketmez diyorsan kendi doktorumu da tavsiye ederim. Ataşehir avicenna Zeynep hanım..

İnsular sırt çantası hem iyi organizatör hemde şık.aliexpress veya bir kaç yerde daha var.skip Hop Forma çantalarının taklidi aslında:)

Bir bakayım ona ben :) skip hop 329 tl,çok kullanışlı ve kaliteli belki ama bir çantaya da 329tl vermek istemiyorum.Daha bir sürü masrafımız olacak bi de

Gecmis olsn canim kesinlikle hemen degistir dengesiz kadin bellki yorulmus cani skilms senden cikartmis secmeseydin bu mesleginhayret bisey bisuru para almayi biliyosunuz ne insanlar var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…