2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kayınpederin için çok geçmiş olsun, allah şifanversin.
Yazdıklarını ben d yaşıyorum. Sinir bozucu cidden. Uykum o kadar hafifledi ki çıt sesine uyanır oldum. Üstüne bir de gördüğüm rüyalar cabası. Mesela bu gece rüyamda biri ölmüş gördüm çok üzüldüm ama kalktım hatırlamıyorum kimdi diye. Sabah uçuk çıkmış dudağımda. Artık bilmiyorum ne olcaz böyle :)

Selam kızlar, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik. Allaha şükür herşey gayet yolunda. Günü gününe aynı gidiyor minnoşum :)
bir çok şeyini aldık diyebilirim, ama burun aspiratörünü pek anlamadım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Birde aklıma takılan en büyük soru, biz bu yaz hiç tatile gidemecek miyiz, eylülde 3 aylık oluyor o zamanlar gidilebilir mi, ne düşünüyorsunuz?

amin canım inşallah bizimkilerde iyi olacak Allahın izniyle :)

Kızlar sonunda bebek arabasını da aldık. Mamas papas armadillo xt modelini. Bu da aradan çıkmış oldu. İnşallah sorunsuz teslim alırım
Yaa ne guzel gule gule kullanin insallah benim de hayalimdeki arabaydi ama indirim zamani kotu denk geldi bugun alamicaz gibi duruyor cok uzgunum 2.300 tl den 1500 tl ye inmis inanilmaz bir indirim ama kaciriyoruz maalesef bi daha boyle bir fiyata bulunmaz bu araba ne yapsam bilemedim bende yine bi araba arayisina girmek istemiyorum bunda aklim kalicak

kızlar bebek bakım çantası aldınız mı daha doğrusu karar verdiniz mi? ben sırt çantası şeklinde istiyorum ama hem şık günlükte takabileyim şeklinde bulamadım doğru düzgün

HERKEZE GÜNAYDIN BOL SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM NE YAPIYORSUNUZ
Günaydın Canım 2017 Şubat Anneleri forumunu okuyorum çok güzel terapi yapıyorum kendime doğuranlar doğuma gidenler açılma bekleyen sancısı olan çok güzel ya çok duygulu olduk kızımda tepiniyo içerde anlamış gibi Allah bizlerede sağlıcakla nasip etsin o günleri

kızlar bebek bakım çantası aldınız mı daha doğrusu karar verdiniz mi? ben sırt çantası şeklinde istiyorum ama hem şık günlükte takabileyim şeklinde bulamadım doğru düzgün
Canım ben sevmiyorum bebek bakım çantasını günlük kullandığım çantalarımda shopper bag tarzında öyle büyük bişey alıcam veya sırt çantası deri şık bişey ama dediğin gibi o kapasitede güzel yok hep klasik

Ben Petunia Pickle aldım iki tane. Biri minik bir el çantası içinde bez kutusu, altaçma vs var., öbürü hem yandan hem sırttan takılabiliyor, onda da var bez kutusu ve altaçma.

http://www.poshtots.com/petunia-pic...h/3348/3359/3307/27874/poshproductdetail.aspx

http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp...zhSUyK1yc3Jg9HzNuHFfqTYHrGBemofg0waAm_k8P8HAQ

Ben Skip Hop Forma sırt çantası beğendim ama indirimi bekliyorum şuanki fiyatı çok çok fazla maalesef diğerleri de içime sinmiyor naylon gibi oluyorlar ama bebek bakım çantası değil de normal sırt çantası alayım dersen bol gözlü olmasına dikkat et canım sonra hepsi birbirine giriyor en azından biberonunu ıslak mendilini bezini farklı yerlere koyarsın

kredi kartıyla falan alabılırsın yada ne bılım bı ark. kartıyla alıp ona taksıtle ödeyebılırsın.
bu kadar aklında kaldıysa.

günaydın :) İyiyim ben sen nasılsın?
Bugün tartıya çıktım ve gördüm ki, ilk yarım kilomu almışım 24. haftada topikleşmeye başladık biz de :)

Ohh naşallah daha yeni yarım kilo mu almışsın :) ben yarım kiloyu yarım günde alıyorum sabahla akşam farkı o da

sağolun kızlar aslında piere cardin in bi tane var sırt çantası güzel günlük içinde ama görmeden incelemeden almak mantıklı gelmiyor mağazalarda da yok eğer görürsenz güzel model alırsanız sırt çantası buraya yazın olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…