- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
İnşaallah canım çıkınca ilk o görsün istiyorum sen uğraş biraz benimkide başta mırın kırın etti ama sonra iknaa oldu
Renk seçeneği çok az e bebekte ya. Sadece siyahını gördüm diğer renkler nasıl acaba
Sanada günaydıın neyapalım bol tepikli kahvaltıHERKEZE GÜNAYDIN BOL SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM NE YAPIYORSUNUZ
Canim ben ateş ölçer araştırmasını eşime devretmiştim bu markayı bulmuş o da. Medikal bir markaymış yorumlarda baya iyi.Ateşölçer için bu markayı da epey tavsiye eden var. medikal ürünmüş. bundan kullanan yada duyan oldu mu acaba?
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...olcer-alindan-ates-olcer-alman-mali-265747479
günaydın :) İyiyim ben sen nasılsın?HERKEZE GÜNAYDIN BOL SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM NE YAPIYORSUNUZ
Ya gece kalkip tuvalete gitmeyi hic sevmem
Mecbur kalkmak zorunda kaldim
Uykum kacti
Sizde durumlar nasil? Gece kalkmaya basladinjz mi
Ikinci bebek oldugunicin karnim daha buyuk sanki
Kendimi davul gibi gergin hissediyrm
Isyerinde sik sik gitmekten nefret ediyrm
Durmadan geliyor of :)
Yarin sabah doktor kontrolum var
Heyecanliyim
Insallah iyidir kuzucuk
Bugunlerde psikolojim
Cok bozuk
Hormonlar carpti:) oglumda boyle olmamistim sanki
Agliyrm durup dururken
Gecen sabah, kahvalti yaparken hickira hickira aglamaya basladim, bigun once kayinpeder ile konustum, o aklima geldi, kanser hastasi, cok sukur tedavi oluyor ama hasta iste, yasi da var, ona bisey olursa diye uzuldum. Esimi de uzdum yok yere, bebek oldugunda goremezse diye dusundum ay yine aklima geldi agliyrm
Offff
amin canım inşallah bizimkilerde iyi olacak Allahın izniyle :)GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM ZOR BİR DURUM AMA KORKMA ARKADAŞIMDA YENGEMDE AYNI SORUNU YAŞADI OK ŞÜKÜR BEBEKLERİ İYİ SADECE ULTRASYON TAKİBİNE DİKKAT ET İNŞ HİÇBİR SIKINTI OLMADAN ATLATIRSIN VE BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ
Yaa ne guzel gule gule kullanin insallah benim de hayalimdeki arabaydi ama indirim zamani kotu denk geldi bugun alamicaz gibi duruyor cok uzgunum 2.300 tl den 1500 tl ye inmis inanilmaz bir indirim ama kaciriyoruz maalesef bi daha boyle bir fiyata bulunmaz bu araba ne yapsam bilemedim bende yine bi araba arayisina girmek istemiyorum bunda aklim kalicakKızlar sonunda bebek arabasını da aldık. Mamas papas armadillo xt modelini. Bu da aradan çıkmış oldu. İnşallah sorunsuz teslim alırım
Günaydın Canım 2017 Şubat Anneleri forumunu okuyorum çok güzel terapi yapıyorum kendime doğuranlar doğuma gidenler açılma bekleyen sancısı olan çok güzel ya çok duygulu olduk kızımda tepiniyo içerde anlamış gibi Allah bizlerede sağlıcakla nasip etsin o günleriHERKEZE GÜNAYDIN BOL SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM NE YAPIYORSUNUZ
Canım ben sevmiyorum bebek bakım çantasını günlük kullandığım çantalarımda shopper bag tarzında öyle büyük bişey alıcam veya sırt çantası deri şık bişey ama dediğin gibi o kapasitede güzel yok hep klasikkızlar bebek bakım çantası aldınız mı daha doğrusu karar verdiniz mi? ben sırt çantası şeklinde istiyorum ama hem şık günlükte takabileyim şeklinde bulamadım doğru düzgün
Ben Petunia Pickle aldım iki tane. Biri minik bir el çantası içinde bez kutusu, altaçma vs var., öbürü hem yandan hem sırttan takılabiliyor, onda da var bez kutusu ve altaçma.kızlar bebek bakım çantası aldınız mı daha doğrusu karar verdiniz mi? ben sırt çantası şeklinde istiyorum ama hem şık günlükte takabileyim şeklinde bulamadım doğru düzgün
kızlar bebek bakım çantası aldınız mı daha doğrusu karar verdiniz mi? ben sırt çantası şeklinde istiyorum ama hem şık günlükte takabileyim şeklinde bulamadım doğru düzgün
kredi kartıyla falan alabılırsın yada ne bılım bı ark. kartıyla alıp ona taksıtle ödeyebılırsın.Yaa ne guzel gule gule kullanin insallah benim de hayalimdeki arabaydi ama indirim zamani kotu denk geldi bugun alamicaz gibi duruyor cok uzgunum 2.300 tl den 1500 tl ye inmis inanilmaz bir indirim ama kaciriyoruz maalesef bi daha boyle bir fiyata bulunmaz bu araba ne yapsam bilemedim bende yine bi araba arayisina girmek istemiyorum bunda aklim kalicak
günaydın :) İyiyim ben sen nasılsın?
Bugün tartıya çıktım ve gördüm ki, ilk yarım kilomu almışım24. haftada topikleşmeye başladık biz de :)
Çok tşklerAl- sense di sanirim cnm internetten de arastir senin eczanen bilmiyo olabilir yada anlamszdan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?