2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım. Benim de ananem hasta. Çok yıprandım onun hastalığında. Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın. İnsan üzülüyo, sonra bebeğimi üzüyorum diye daha fazla üzülüyo. Sakin olmaya çalışmak lazım. Ben gece en az 2 kere tuvalate gidiyorum. Bundan sonrası zor ama az kaldı. Cok sıkılınca bebeğimi kokladığımı hayal ediyorum. İyi geliyor.

Bebek arabası almayanlar e- bebekten joie marka arabalara mutlaka bakın derim. Çevremde kullanlar çok memnun. Fiyatları da gayet uygun.

Yok canim hiç ölcturmedim .. inşallah kötü bir şey olmasında bnde doktoruma söyleyim daha yeni başladı kramp gibi değilde bildiğin ağrıyor açıyor rahat hareket ettirmiyor

fotoğraf isteriz:))) sen çeyizi bitirmişsin bile:)

Kullanıyorum canim da kansızlık varmış doktor öyle demişti bundan dolayımı olur bacaklarimin ağrısı
demir hapını gündüz kullanınca hayat enerjimi düşürmüştü resmen.
bulantı çarpma bir sürü yan etki.
gece kullnınca düzeldım...

banyo havlusu 3 tane almış bulundum.morhercarede set olarak satılıyordu.3lü.
sebamed almayı düşündüğüm marka.

KIRMIZILIKUCUKKIZ çok sevindim senin ve eşinin adına.
bebiş size şans getirsin inşallah.
bol bol kazançlarınız olsun inş.

Onu hemen ya

Ayyy saol kuzum bakalim insallah adi gibi tatlis zarif olur o hapi da hemen alocam yarin sen kullaniyomusun peki bi sey
Ben decavit, ocean balık yağı, calsiyum ve demir ilacı kullanıyorum. Dr una sorarak al istersen ben danışmadan hiç bir şey kullanmamaya çalışıyorum. Sevgiler

Günaydın anniş adayları ve annişler :) Biberon ısıtıcı hakkında neler düşünüyorsunuz? Açıkcası benim hiç aklımda yoktu almak ama kayınvalidem sen çalışıyorsun sütünü bırakıp gittiğinde evde bebeğe bakan kişi o sütü ısıtırken çok ısıtabilir ya da taşırabilir falan dedi. Hem ideal ısıda verilmesi açısından gerekli olabilir dedi. Kullanan memnun kalan var mı? Pek çok marka var yine elbette fiyatlar da değişken. Hatta bugün Loobex marka indirimde Babymall'de. Ben geçen gün ateş ölçerini aldım çok tatlış geldi bana hem kulaktan hem alından ölçülüyordu. Ama tabi Aventi de düşünüyorum. Aldığım biberonlarda avent. Gerçi genelde birbiri ile uyumlu tüm hepsi ama. Neye dikkat edilmesi gerekir sizce?

Ben esimi cok istedim ama istemiyor tamam dedim bende ne istersem yaparsin o zaman tamam diyor. :) Yani dayanamicam diyor bende annemle bu anlari yasicam insallah hayirlisiyla
İnşaallah canım çıkınca ilk o görsün istiyorum sen uğraş biraz benimkide başta mırın kırın etti ama sonra iknaa oldu

Kızlar merhaba bn mide bulantısı yaşamamıştim şimdi midem bulanır oldu sizce niye ?? Bi sıkıntı mı var ki

mide bulantısı hamileliğin her döneminde olabilir. benim bi arkadaşım 9 aylıktı hala arada çıkarıyordu. ama seninki biraz farklı birşey etkiliyor olabilir .demir hapı yada balık hapı genelde bulantı yapar. bunlardan birini kullanıyorsan olabilir. bi dene istersen

Birde bacaklarimin üst kısmı baldirlarim ağrıyor oturup kalktikca egildikce ağrı yapıyo sizdede oluyor mu bu ağrı neden olur ki

vücud ağırlastıkça ağrılar artıcak. bel bacak sırt kalça , bulduğun her fırsatta dinlen. muz ye potayum özelliklekramplara falan iyi gelir. d vitamini eksikliği olabilir ona baktırabilirsin. birde magnezyum ilacı direk kesmesede bayağı azaltıyor. bu ağrıları bende de arada bel klça sırt ağrısı oluyor ama artık bu dönemde bu ağrılar normal.

ben sebamed kullnadım. zaten çocuk doktorumuzda sebamed en iyisi demişti. mustela kullananda memnun. ben çok büyük almayacağım zaten minik minik alıyorsun şampuandan öyle çok saçı olmadığı için. 250 ml bana yeter.

Kizlar esim ise yeni girdigi için yeni alabiliyorum biseyler önceden söylediğiniz indirimleri değerlendiremedim maalesef

hayırlısı olsun eşinin yeni işi. iş olsunda bebeğinin eksikleri tamamlanır . bebek rızkı ile gelir. daha çok indirim olur daha önümüzde 23 nisan indirimleri olur. o zamanda çocuk bebek üürnleri indirime girer.

Ay kuzum çok teşekkürler.. şampuanı alayim o zaman 22 şubatta

Bebek havlusu kaç tane alınmalı peki ben lcw nin internet sitesinde bebek havlusu beğendim alayim mi diye kararsizim da

ben 2 tane havlu aldım. birini lcw den diğerini english home dan. ben beğendim ama kullnamadan da tam anlaşılmaz. ben birinin içine mermerşah bezi diktiricem suyu daha iyi çeksin hem de daha yumuşak olsun diye.

canım annem bebeğe 1 tane bebek banyo havlusu aldı ..yetmez mi ki

bir tane daha olsa dah iyi olur. sonuçta tek bi havluyu yıkayamıyorsun. mecbur diğer çamaşırlarıda bekliyorsun. o sebeple bi yedek olması daha iyi olur.

ay ne zor bi durum. evet bende koyu renklilerle açıkları ayrı yıkamayı düşünüyorum. renk verir falan güzelim kıyafetleri batırmasın.

ay bu hormonlar bende geçen kızımı uyuturken duygulandım ağlamaya başladım. sonra kendimi tutamadım.benim ağlama sebebimde yavrularım buyuyunce ben yanlarında olabiliecekmiyim. nasıl benim başım sıkışınca bana destek olan bi annem var bende onlara destek olabilecek miyim? geç anne olunca insan bunları düşünmeden edemiyor. hormonlarda bu düşünceyi katlıyor resmen. rabbim hiçbir anne-babayı evlatsız, hiçbir evladıda anne babasız bırakmasın.

gece uyanmalar bende de var sürekli. bazen tuvalet için, bazen kızım uyandırıyor, bazen rüya görup uyanma ,bazen ağız kuruluğu . yani vucud kendini bebeğe hazırlamaya çalışıyor.

Ben bebekten öncede kalkardım lavaboya. şimdi 2 kere tuvalet 1-2 kere de dönerken uyanıyorum..Uyku kalitem yerlerde..Kayınpederin içinde geçmiş olsun. Allah şifasını verecektir inş. senin dua etmen faydalı olacaktır inş. hormonlardan dolayı bana da bazen ağlama geliyor . eşim sıkılmasın üzülmesin diye başka odaya geçiyorum. çünkü biliyorum ki bunlar geçici..

Ateşölçer olarak ne aldın?

ben ilk çocuğumda avent süt ısıtıcı almıştım ve hiç memnun kalmadım, bi kısmı daha çok ısınıp bir kısmı daha az ısınıyordu vs, anne sütünü benmari usulu ısıtmayı oneriyorlar bende hep öyle yapıyordum, kv nin dediği gibi süt taşırma olayıda olmaz böylece yada başka markalar iyi olabilir :)

günaydın güzel anneler :) dün doktordaydım tüm kış hastaydım nerdeyse asla iyileşemiyorum yine boğazım ağrıyor... kızım 650 gr 30 cm olmuş maşallah...6 haziranda doğum yapacağım kısmetse epidural sezeryan... bakalı herşey yolunda gitsinde...ben çok alışveriş yaptım yani gereksiz bişey almadım ama dağınık aldım gördükçe indirimde buldukça aldım büyük küçük , şuan elimde ne var ne yok iyice kafam karıştı yıkayıp yerleştirmek içinde erken ama mecburen bi ayırım yapıp ne eksik bakmak lazım. lohusa takımıda alım 2 gün önce bir takım gecelik bir takım pijama

Canım ben Loobex marka ateş ölçer aldım. Bugün de indirimde hatta.

merhaba kızlar, benim de inşallah yarın kontrolüm var. Umarım her şey yolundadır. Duanızı esirgemeyin bizden de. Enfeksiyondan dolayı antibiyotik fitil falan kullanmıştım. geçmişti çok şükür. Şimdi de idrar çıkışlarında kasıklarımda, böbreklerimde ağrı var. Enfeksiyondan mı mazallah düşünüp duruyorum. Yoksa bebek büyüyor diye baskı mı var böbreklere, kasıklara. Sizlerde de böyle bir şey var mı ? bu arada bi kaç kıyafet dışında bi şey almadım bebeğe. Bi de migrosta bi kutu vardı yenidoğan için. İçinde bez, ıslak mendil, vücut yağı, şampuan falan vardı. Bi de onu aldım, Geç mi kalıyorum bilemedim ki. Her şey de öyle pahalı ki.

canım belki okumuşsundur bende de aynı sorun var daha doğrusu bebişte,yaklaşık 2.5 hafta önce ayrıntılı kontrole gittiğimde doktor her iki böbrekte 5 mm büyüme var dedi sınır bu aylarda 6mm imiş seni panikletmek için demiyorum dedi sadece bilgin olsun bundan sonra kontol edicez sonuçta sınır altında dedi gayet sakindi çok üzüldüm ama bunu kafaya takarsan dahada üzülüyosun kontolume daha birbuçuk hafta felan var iple çekiyorum dua ediyorum bol bol yapacak bişi yok Allah a sığın dua et inşallah bebeklerimize canlarımıza allah şifa verir herkese sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM ZOR BİR DURUM AMA KORKMA ARKADAŞIMDA YENGEMDE AYNI SORUNU YAŞADI OK ŞÜKÜR BEBEKLERİ İYİ SADECE ULTRASYON TAKİBİNE DİKKAT ET İNŞ HİÇBİR SIKINTI OLMADAN ATLATIRSIN VE BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…