Bu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))
506 grammış,boyunu söylemedi ama kağıttan hesapladığımda 26 cm çıkıyor.Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim ama ne değişik kavramlar duyuyorum böyle ya, inşallah önemli birşey değildır, bu arada kızın ne kadar olmuş, boyu kilosu kaç?
Bu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))
506 grammış,boyunu söylemedi ama kağıttan hesapladığımda 26 cm çıkıyor.
plesantanın aşağıda olması demek,maalesef zorunlu sezeryan demekmiş..eğer tam kapatıyorsa sezeryan sırasında şiddetli kanama riski olduğu için tam teşkilatlı bir hastanede doğum yapmam gerekirmiş.Bakalım detaylı da net belli olacak herşey,inşallah korktuğumuz gibi değildir.
çatlama belirtisi, sakın kaşıma. demekki sıkı bir vücudun var.
ben almayı düşünmüyorum. bana gereksiz geliyor.
beyaz akıntının artacağı yazıyordu canım 6.ay civarı.
kaşıma sakın...
bende çok şükür şimdiye kadar olmadı çatlak belirtisi.
kızlar ben hastane çıkısı almadım.
ama çok fazla kıyafet aldım. ayrıca almak istemiyorum onu.
arabayla gelip gittiğim için uzun süredir şöyle sallana sallana kızılaya yürüyemiyorum. tabi olan olaylar bomba korkumuda inanılmaz artırdı. neyseki arkadaşım sürekli gidiyor.ondan rica ettim, bana yarım metre 4 farklı kumaş ve 2 metre müslin bezi aldı kumaşçıdan. müslin bezi mothercare da 70 gibi bişeydi. 2 metre müslin 6 tl ye aldırdım:)
kumaşlara gelince onların birini hastanede çocuğun yattığı yere sereceğim.
diğerlerini hani zirt pırt cocugun nevresımını değiştir olmasın çok kusan bir çocuk olursa diye yattığı yere nevresimin üstüne sereceğim sereceğim.
herkese sevgiler...
Ya şu göbekler şeffaf olsaydı ne olurdu sanki :)))) bakardık ne güzel:) büyüdüğünden eminim zira göbeğim zeplin gibi oldu:)Benim de oluyor öyle süzülmeler :) mesela haftanın 3 günü çok hareketli sonraki 2 gün çok nazlıyız:) nereye baksam pozisyonundan dolayı diyorlar,her zaman aynı pozisyonda durmuyor yaramazlar mesela baş aşağı daha çok hissediliyormuş acaba döndü mü bizimkiler :) Bu arada artık büyüyoruz hızlıca,hareketleri de ona göre kıpır kıpır değil artık miniklerin yeri daraldı :))
Bak mesajı yazarken acayip hareketlendi. İki günlük suskunluğuna son vermiş bulunmakta an itibariyle:) hep narinse insan panik olmaz ama çok hareketli ken bianda durunca hele iki üç gün sürünce durgunluk ...Benimki 23 haftada biliyorsunuz nerdeyse tamamen durulmustu, sonra kontrole falan gittik, herşey yolunda dedi ama hala eski o hareketlilik yok, aynı haftada komşum var onunki otururken bile kızın canını atıyor benmkide çok narin???
Bi sorarım canım ama gerilik bi şekilde yani her hafta aynı ayriyeten gerileme yoktu şimdi su azlığı daha korkutucu oldu bizim için bebişin oynamasını bekliyorum azcık dursa ödüm kopuyor tabi su azalınca azda hissetmeye başladım hafifledi. Cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım durum ne acaba suyu bütün doktorlar anlarmı... Çünkü ayrıntılı randevusu mecburen gidemem diye 20 gün sonraya aldım çok uzak orası ama cuma yakın bi hastaneye gidicem Allah tan hayırlısı... Hepimiz için senin nekadar kaldı kontrole
Ay canım yeni gördüm yazını çoook mutlu oldum çok şükür Rabbime... İnanki ben iyi haber aldım gibi oldum darısı başıma İnşallah bizimde bebişlerimiz le yüzümüz gülecek Allah bizi görecek biliyorum kuzularımızı bi alsak inanki kucağındam indirmicem bunu heralde diğerlerini alışmasınlar diye kucağa yalnızım diye emmeden emmeye alırdım bunu yere koymucaz heralde.... Ahh teyzesi birde nasipliki kuzum aklımdan geçen elime geliyor inanki.....
Kızlar ben beşiğimizi aldım ama gani şu eski beşikleri varya tahtadan yerde sallama onlar hep hoşuma gitmiştir neden bilmem ondanda aldı çok tatlı şifonyer aldım 4 çekmece ama geniş çekmeceli ayriyeten abilerinin gardolabının bir bölümünü ayırdık ona.... Çanta olarak sırt çantası aldım aynı model birde al çantası aldım yetmediği yerde uzak yer için yedek koymaya minicik bir tulum gördüm dayanamadım onuda aldım biberon ateş ölçer göğüspedi iç çamaşırı.... Olmazsa olmaz korseyi, şampuanı, emzirme sütyeni geceliklerimi, nevresim takımımı, aldım bakalım al al bitmiyor eee bukadar yaş farkı olunca çocuklar arasında meğer hiç bişey kalmıyomuş
Ya gece kalkip tuvalete gitmeyi hic sevmem
Mecbur kalkmak zorunda kaldim
Uykum kacti
Sizde durumlar nasil? Gece kalkmaya basladinjz mi
Ikinci bebek oldugunicin karnim daha buyuk sanki
Kendimi davul gibi gergin hissediyrm
Isyerinde sik sik gitmekten nefret ediyrm
Durmadan geliyor of :)
Yarin sabah doktor kontrolum var
Heyecanliyim
Insallah iyidir kuzucuk
Bugunlerde psikolojim
Cok bozuk
Hormonlar carpti:) oglumda boyle olmamistim sanki
Agliyrm durup dururken
Gecen sabah, kahvalti yaparken hickira hickira aglamaya basladim, bigun once kayinpeder ile konustum, o aklima geldi, kanser hastasi, cok sukur tedavi oluyor ama hasta iste, yasi da var, ona bisey olursa diye uzuldum. Esimi de uzdum yok yere, bebek oldugunda goremezse diye dusundum ay yine aklima geldi agliyrm
Offff
Selam kızlar, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdik. Allaha şükür herşey gayet yolunda. Günü gününe aynı gidiyor minnoşum :)
bir çok şeyini aldık diyebilirim, ama burun aspiratörünü pek anlamadım. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Birde aklıma takılan en büyük soru, biz bu yaz hiç tatile gidemecek miyiz, eylülde 3 aylık oluyor o zamanlar gidilebilir mi, ne düşünüyorsunuz?
aynı anda olduğuna göre havadan demekki:) tekme takip etmekten kafam yoruldu desemBnmki de iki gundur sakin anlamadim biraz endiselendim
Kızlar ben şimdi geldim doktordan ..
Bizim nazlı kızımız gösterdi kendini nihayetSağlığı yerindeymiş çok şükür,506 gram olmuş.sat a göre 3 gün önden gidiyor. demir ilacına ek olarak kalsiyum verdi.
Geçen ay ki kontrolde burda bir arkadaşla konuşmuştuk plesantanın aşağıda olması konusunu kimdi hatırlayamıyorum şu anda. Doktor bana düzelebilir demişti ama maalesef hala aşağıdaymış. Cuma günü ayrıntılı usg ye gideceğim,orda daha net belli olur dedi. Eğer rahmi tam kapatıyorsa aşırı kanama riskine karşı ben burda doğum yaptıramam ,başka hastaneye yönlendirmem gerekebilir dedi. Biraz üzüldüm açıkçası ama inşallah öyle birşeye gerek kalmaz
Hav
aynı anda olduğuna göre havadan demekki:) tekme takip etmekten kafam yoruldu desem((((
Öğlen tam da bunu düşünmüştüm. İki üç gündür hep dışarıdaydım. Her zamankinden daha yorucuydu. O mu etkiledi acaba diye içimden geçmişti. İçgüdü işte:)Aynen bendende o kadar. Peki bu aralar yoruldun mu sen anne yorulunca az hareket edebiliyorlarmis az once okudum bi yazida
Öğlen tam da bunu düşünmüştüm. İki üç gündür hep dışarıdaydım. Her zamankinden daha yorucuydu. O mu etkiledi acaba diye içimden geçmişti. İçgüdü işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?