2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))

Benim de oluyor öyle süzülmeler :) mesela haftanın 3 günü çok hareketli sonraki 2 gün çok nazlıyız:) nereye baksam pozisyonundan dolayı diyorlar,her zaman aynı pozisyonda durmuyor yaramazlar mesela baş aşağı daha çok hissediliyormuş acaba döndü mü bizimkiler :) Bu arada artık büyüyoruz hızlıca,hareketleri de ona göre kıpır kıpır değil artık miniklerin yeri daraldı :))

Bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim ama ne değişik kavramlar duyuyorum böyle ya, inşallah önemli birşey değildır, bu arada kızın ne kadar olmuş, boyu kilosu kaç?
506 grammış,boyunu söylemedi ama kağıttan hesapladığımda 26 cm çıkıyor.
plesantanın aşağıda olması demek,maalesef zorunlu sezeryan demekmiş.. eğer tam kapatıyorsa sezeryan sırasında şiddetli kanama riski olduğu için tam teşkilatlı bir hastanede doğum yapmam gerekirmiş.Bakalım detaylı da net belli olacak herşey,inşallah korktuğumuz gibi değildir.

Bu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))

Benimki 23 haftada biliyorsunuz nerdeyse tamamen durulmustu, sonra kontrole falan gittik, herşey yolunda dedi ama hala eski o hareketlilik yok, aynı haftada komşum var onunki otururken bile kızın canını atıyor benmkide çok narin???

Anladım yine haberdar et bizi kontrolden sonra çok geçmiş olsun, umarım geçici birseydir...

Bahsettiğim kamera.
https://tr.aliexpress.com/item/Wire..._1&btsid=4abe9904-6d45-43d3-8e51-7aa594dcaab4

Ya şu göbekler şeffaf olsaydı ne olurdu sanki :)))) bakardık ne güzel:) büyüdüğünden eminim zira göbeğim zeplin gibi oldu:)

Bak mesajı yazarken acayip hareketlendi. İki günlük suskunluğuna son vermiş bulunmakta an itibariyle:) hep narinse insan panik olmaz ama çok hareketli ken bianda durunca hele iki üç gün sürünce durgunluk ...

canım benim doktorumun mantığı şu
madem amniyosentez yaptırmadın...bebeği de aldırmadın bundan sonra birşey yapmaya gerek yok
doğunca herşey anlaşılır
ayrıntılı ultrasona bile gir demedi...
1 ay sonraya çağırdı

inşallah sen de sevinerek gelirsin..kaç aydır sürekli olumsuz şeylerle uğraşıp duruyoruz...
kötünün iyisine bile razı gelir olduk...
Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.

canım güle güle kullansın bebişin sağlıklı günlerde...eksiğin kalmamış nerdeyse...

canım benim ilk bebek ama karnım önden gidiyor
yukardan bakınca ayaklarımı göremiyorum karnımdan
gece tuvalete gitme işi bende de var...uykum bazen kaçıyor...gündüz daha çok ama sıvı tüketimi fazla olduğu için
henüz duygusal moda girmedim canım
olumsuz düşünme belki yeni torunu ilaç gibi gelecek ona Rabbim şifasını versin

Kizlar , fetal eko da kalpte bir noktada parlaklık var dedi doktor , bebek aylık olunca kontrole gel dedi. ne demek şimdi bu ...

ben sağlık sorunu olmazsa 40 ı çıkar çıkmaz tatile gitmeyi düşünüyorum
alışsın dere tepe gezmeye :)
zor olacak biliyorum ama tüm yaz evde daha sıkıcı olur benim için

Bnmki de iki gundur sakin anlamadim biraz endiselendim

canım üzülme benimki de aşağıdaydı 26.haftada yukarı çıktı şimdi sorun yok

Aynen bendende o kadar. Peki bu aralar yoruldun mu sen anne yorulunca az hareket edebiliyorlarmis az once okudum bi yazida
Öğlen tam da bunu düşünmüştüm. İki üç gündür hep dışarıdaydım. Her zamankinden daha yorucuydu. O mu etkiledi acaba diye içimden geçmişti. İçgüdü işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…