2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Seker yuklemesi olucam sanirim yapmam yapmamam gereken birsey var mi kaca kadar en gec yemek yiyebilirim

Kizlar park yatak alcam da bu yatagin icine ayrica ne gerekli.ortapedik yatak yastik nevresim.takimi mi

Kizlar bugün şeker yüklemesi yapıldı. Nevrim döndü açlıktan :) 12 ye kadar hastanede kaldım. 75 lik yapıldı. Sonuçlarımı daha göstermedim, pazartesi göstericem.
Açlık -86
1. Saat - 127
2. Saat - 79

Bütün gün halsiz bi şekildrydim. Normal mi acaba bilen var mı?

Ne güzel fikir. Eş çalışınca nsl olacakki o?

Zararın neresinden dönülse kardir. Allah'tan daha geç bi vakitte başına gelmedi bu olay..

Ya şu göbekler şeffaf olsaydı ne olurdu sanki :)))) bakardık ne güzel:) büyüdüğünden eminim zira göbeğim zeplin gibi oldu:)

Güzel fikirmis valla, hamilelikte seffaflassa da yeterdi bana, bu arada sen 26.hafta gözüküyorsun senin satın ve olası doğum tarihin ne zaman, haziran annelerinin ilk anne adayı sen misin merak ettim

Seker yuklemesi olucam sanirim yapmam yapmamam gereken birsey var mi kaca kadar en gec yemek yiyebilirim

Canım ben işten izin alıp gitmiştim, yeme icme olarak herşey normaldi, saat dört gibi sıvıyı içtim bir saat sonra kan ve idrar tahlili alinda benden, yani sanrım dikkat etmemiz gereken birşey yok

Kontrolden sonra da yaz, merak ederiz bebişimizi, inşallah iyi sonuçlar alırsın haa bu arada sonuçlar bir buçuk saate çıkıyormuş bende mesai bittiği için ben alamamistim, ona göre eğer yüksek çıkıp 75lik diğer sıvıyı içmek zorunda kalırsan erkek gidersen bir günde halledebilirsin işlerini

Sabah erken gidicez insallah canim bilgiler icin cok saol sonuclari alir almaz yazarim. Ben bayadir gidemedim dr a kizimi da cok ozledim kac kilo oldu falan merak ediyorum.

Canım bana 12 saat açlık olacak dedi doktorum sabah 9da gidecem o yüzden akşam 9dan sonra yemek yemicem.Ama tokken de bakıyor bazıları.Genelde aç olarak yapılıyor.İnşallah temiz çıkar sonuçların.Bize de yaz değerlerini benim de cuma günü

Saol canim amin seninde insallah temiz cikar. Haber vericem sende ver nedense bu test te cok heycanlandim.

Kendini çok yorma dinlen. İnş bir sıkıntı olmaz

Senin sonucun nasil cikmisti

Saol canim amin seninde insallah temiz cikar. Haber vericem sende ver nedense bu test te cok heycanlandim.

Bende de bi heyecanla karışık panik var tatlıyı çok sevdiğimden sanki bişeyler çıkacakmış gibi ama olsun diyet falan veriyorlar artık bakarız bi çaresine:) heyecanımız biraz da bebişleri göreceğimizden sanırım 1 ay oldu görmeyeli:)

B
Plesenta yukarı çıkabikir benimde aşağıdaydı ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyordum çok şükür yukarı çıktı

Kızlar sata göre en önde olan kim aramızda, benim 26 ağustos sat tarihim, olası doğum nette 2 haziran sanırım, sizlerin ki ne?

Kizlar park yatak alcam da bu yatagin icine ayrica ne gerekli.ortapedik yatak yastik nevresim.takimi mi

Yatak nevresim takımı yada uyku seti. Bizim uyku setinden çarşaf ve yastıklarda çıkmıştı. İlk aşamada sadece uyku seti almıştım o yetti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…