- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
InsaallahCanım kilo meselesine kafana takma. Çünki eğer bi gelişmede gerilik tarzı görse zaten söylerdi. Her bebeğin yapısı aynı değil sonuçta. 2,5 kilo doğan da var 4 kilo doğan da. Sağlıklı olsunlar inşallah
Ne güzel fikir. Eş çalışınca nsl olacakki o?arkadaşım bana metresi 3 tl den 2 metre aldı. sanırım yeter.
kumaşçılara mermerşah dersen bilirler.
eşim 10 gunlukken denize sokmuşlar zaten Kemer doğumlu.
çok iyi yüzme bilir.
benım hayalım yazlık ev kiralayıp 4 ay bebeişi orda büyütmek
hayallerde kalmaz inşallah:)
Zararın neresinden dönülse kardir. Allah'tan daha geç bi vakitte başına gelmedi bu olay..Kızlar merhaba,
sizlere bir konuda yazmak istiyorum.
Ben hamileliğim boyunca Tuzlada Gispir hastanesi Dr.Ferda Erbay'a gittim.
Geçen hafta yaşadığım berbat ötesi olaydan dolayı kendisini hastaneye şikayet ettim ve şu an kendime yeni hastane ve doktor arayışındayım.
Tuzla ve civarında tanıdığınız bildiğiniz önerebileceğiniz hastane / doktor var mı?
Yardımlarınızı rica ediyorum
6. aydan sonra doktoru değişmek insana zor geliyor ama o gerizekalı ve piskopat doktora asla gitmem kimseye de tavsiye etmem.
Ya şu göbekler şeffaf olsaydı ne olurdu sanki :)))) bakardık ne güzel:) büyüdüğünden eminim zira göbeğim zeplin gibi oldu:)
Seker yuklemesi olucam sanirim yapmam yapmamam gereken birsey var mi kaca kadar en gec yemek yiyebilirim
Canım ben işten izin alıp gitmiştim, yeme icme olarak herşey normaldi, saat dört gibi sıvıyı içtim bir saat sonra kan ve idrar tahlili alinda benden, yani sanrım dikkat etmemiz gereken birşey yok
Kontrolden sonra da yaz, merak ederiz bebişimizi, inşallah iyi sonuçlar alırsın haa bu arada sonuçlar bir buçuk saate çıkıyormuş bende mesai bittiği için ben alamamistim, ona göre eğer yüksek çıkıp 75lik diğer sıvıyı içmek zorunda kalırsan erkek gidersen bir günde halledebilirsin işleriniSaol canım
Kontrolden sonra da yaz, merak ederiz bebişimizi, inşallah iyi sonuçlar alırsın haa bu arada sonuçlar bir buçuk saate çıkıyormuş bende mesai bittiği için ben alamamistim, ona göre eğer yüksek çıkıp 75lik diğer sıvıyı içmek zorunda kalırsan erkek gidersen bir günde halledebilirsin işlerini
Seker yuklemesi olucam sanirim yapmam yapmamam gereken birsey var mi kaca kadar en gec yemek yiyebilirim
Canım bana 12 saat açlık olacak dedi doktorum sabah 9da gidecem o yüzden akşam 9dan sonra yemek yemicem.Ama tokken de bakıyor bazıları.Genelde aç olarak yapılıyor.İnşallah temiz çıkar sonuçların.Bize de yaz değerlerini benim de cuma günü
Kendini çok yorma dinlen. İnş bir sıkıntı olmazbu arada benim de bugün kontrolüm vardı..kızımız çok şükür sağlıklıymış,bebek açısından herhangi bir problem yok ama plesantan aşağıya doğru uzanıyor dedi. Cuma günü ayrıntılı da netleşecek ama inşallah rahim ağzını komple kapatmıyordur.
Kontrolden sonra da yaz, merak ederiz bebişimizi, inşallah iyi sonuçlar alırsın haa bu arada sonuçlar bir buçuk saate çıkıyormuş bende mesai bittiği için ben alamamistim, ona göre eğer yüksek çıkıp 75lik diğer sıvıyı içmek zorunda kalırsan erkek gidersen bir günde halledebilirsin işlerini
Saol canim amin seninde insallah temiz cikar. Haber vericem sende ver nedense bu test te cok heycanlandim.
Plesenta yukarı çıkabikir benimde aşağıdaydı ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyordum çok şükür yukarı çıktı506 grammış,boyunu söylemedi ama kağıttan hesapladığımda 26 cm çıkıyor.
plesantanın aşağıda olması demek,maalesef zorunlu sezeryan demekmiş..eğer tam kapatıyorsa sezeryan sırasında şiddetli kanama riski olduğu için tam teşkilatlı bir hastanede doğum yapmam gerekirmiş.Bakalım detaylı da net belli olacak herşey,inşallah korktuğumuz gibi değildir.
Benimki tok olmama rağmen yani akşam 4de yaptirmamak rağmen, 50mglik sıvı içmiştim 77 çıktı ki benimki de düşük sanırımSenin sonucun nasil cikmisti
Kizlar park yatak alcam da bu yatagin icine ayrica ne gerekli.ortapedik yatak yastik nevresim.takimi mi
Him tmm.cnm tesekkur ederimYatak nevresim takımı yada uyku seti. Bizim uyku setinden çarşaf ve yastıklarda çıkmıştı. İlk aşamada sadece uyku seti almıştım o yetti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?