2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aa ne münasebet... kızım da oğlum da kış bebeğiydi.6-7 aylıkken tatilimize gittik. Ha çok mu rahattı tabiki de değildi ama bize ilaç gibi gelmişti. Bebeği asla havuza sokamayız ama bacaklarını deniz suyuna sokmakta hiçbir zarar yok. Koruyucu kremle kısa süreli gneşlendirmek de çok mümkün. Geçtiğimiz yaz tatil yaptığımız otelde 1-2 aylık bebekli yabancı aileler vardı. Öyle de mutluydular ki... türk annelerdeki gergin ifadelerden eser yoktu yüzlerinde... ufacık bebekleri de gık demiyordu valla... adamlar ülkelerarası tatil yapıyor biz kendi ülkemizde tatile gidemeyecek miyiz... eğer rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip ederse kimseyi dinlemeyin. En çok bu yıl ihtiyacımız var tatile

Kızlar sata göre en önde olan kim aramızda, benim 26 ağustos sat tarihim, olası doğum nette 2 haziran sanırım, sizlerin ki ne?

Benim sat 27 ağustos :) burda doğum tarihi 3 haziran görünüyor ama ben şuan 25+3 günlüğüm aşağıda 26 haftalık yazıyor.Yani ondan biraz daha geç olabilir benim

Seker yuklemesi olucam sanirim yapmam yapmamam gereken birsey var mi kaca kadar en gec yemek yiyebilirim
Sabah aç karnına git hastaneye canım. 2 saat hiçbir şey yiyip içmiyorsun. İlk aç karnına kan alıyorlar. Gazoz gibi bişey içiyorsun bittikten 1 saat sonra idrar veriyorsun kan alıyorlar. 1 saat sonra tekrar aynı işlemler oluyor sonra serbestsin

Benim sat 27 ağustos :) burda doğum tarihi 3 haziran görünüyor ama ben şuan 25+3 günlüğüm aşağıda 26 haftalık yazıyor.Yani ondan biraz daha geç olabilir benim
Bizim senle satimiz bile aynı yaa, bakalım ilk önden kim gidecek, ama İnternette de 25+3 yazinca 26.hafta içinde olduğumuz yazıyor, yani doğru aslında sonraki haftayı dolduruyoruz...

ben çok düşündüm anne yanı beşiği,
ama çok pahalıydı. zaten 6 ay kullanılıyormuş.
vazgeçtim.
suan sadece park yatağım var...
Cevabın için teşekkür ederim cNım. Evet pahalı gerçekten. Gerekli mi gereksiz mi diyede düşünüyor insan. Mobilya alacağım ben büyüyen yataktan ama onda da çekincelerim var. Ne zormuş ya

Cevabın için teşekkür ederim canım.
Ben de yanına açılan büyüyen mobilya beşik alıp yanıma koyarım diye düşündüm ama gerekli diyenler olunca hiç bilmiyorum. Bi yandan reflü yatağı mı alayım onda yatırayım dedim 1-2 ay kolaylık olur diye. Arkadaşım küçük bi yatak almıştı kanepenin üstüne koyuyordu yatakla mutfağa götürüyordu. Hala düşünüyorum.

yok artık canım kabul edilemez o neymiş

Cevabın için teşekkür ederim canım. Ses duyarlı cihaz nedir nasıl otomatik sallıyor anlamadım. Otomatik beşik alıp sese duyarlı cihaz olunca mı sallanıyor. Yoksa cihaz mı beşiği sallıyor. Aydınlatırsan sevinirim.

Bizim senle satimiz bile aynı yaa, bakalım ilk önden kim gidecek, ama İnternette de 25+3 yazinca 26.hafta içinde olduğumuz yazıyor, yani doğru aslında sonraki haftayı dolduruyoruz...

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de bazıları 41 bitince doğuyor bazıları 38de :) hiç belli olmaz hatta bizden sonrakiler bizden önce doğurur belki sezaryen olacaklara erken tarih veriliyor ya :)

Cnm senın kızın kac yasındaydı
Bu arada seker yuklemesı endokrıncı yaptırmayacaksın demıstı
Kadın dogumcu kızdı bana
Yaptırdı zorla ve şeker cıkmadı bılıomusun

Kesinlikle katılıyorum. Bu aşırı koruma hali bir bizde var herhalde. Ben 3 aylık hamileyken fransaya gitmiştim. Disneyland da kadınlar 3 4 cocukla gelmiş, biri kucagında biri arabasında bir yanında be hava buz gibiydi aralıkta ve inanın cocuklarda eldiven bile yoktu. Biz olsak ama hastalnır üşütür daha bebek buyusun. Ben de yazlıga gecicem dogumdan sonra inşallah. 40 çıksın biraz deniz havası alsın istiyorum açıkcası

Sgl cnm
İnş bu gece ıyı uyuruz:)

Olu diriye işaret derler
Hayır olsun:)
Sagol cnm guzel dileklerın için

Normal cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…