- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Seninde ilk gebelik miydi?Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de bazıları 41 bitince doğuyor bazıları 38de :) hiç belli olmaz hatta bizden sonrakiler bizden önce doğurur belki sezaryen olacaklara erken tarih veriliyor ya :)
Canım geç döllenme benim ki. 23 ağustos sat ama bebiş geriden geliyor. Yani ben 25. Hafta içindeyim. Tahmini doğum haziranın ilk haftası.Güzel fikirmis valla, hamilelikte seffaflassa da yeterdi bana, bu arada sen 26.hafta gözüküyorsun senin satın ve olası doğum tarihin ne zaman, haziran annelerinin ilk anne adayı sen misin merak ettim
Himm tmm cok tesekkurlerPark yatak uyku setı
Bide park yataklar ıcın ınce yatak oluyor
Kraftın vısko ve pamuk olanı var
Ben ondan almıştım
Benim bildiğim ses duyunca beşiği sallıyor. Tabi beşiğin sallanabiliyor olması gerek. Linki de bu ; http://urun.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/258452023#product-detailCevabın için teşekkür ederim canım. Ses duyarlı cihaz nedir nasıl otomatik sallıyor anlamadım. Otomatik beşik alıp sese duyarlı cihaz olunca mı sallanıyor. Yoksa cihaz mı beşiği sallıyor. Aydınlatırsan sevinirim.
Canım geç döllenme benim ki. 23 ağustos sat ama bebiş geriden geliyor. Yani ben 25. Hafta içindeyim. Tahmini doğum haziranın ilk haftası.
Evet tamamlamaya başladık bitti sayılır napalım bebiş kısmetli inanki okadar kıyafet geldiki şimdiden yer kalmadı anlatamam görünce duygulanıyorum Rabbim rızkını da ömrünüde bol eylesin yavrularımızın... onlar nasıl ütülencek bilmiyorum bıdık bıdık 2 çocuk büyüttüm böyle kıyafet görmedimcanım güle güle kullansın bebişin sağlıklı günlerde...eksiğin kalmamış nerdeyse...
Deme öyle ya.doğumdan önce Kritik zamanlar geçsin diye gün sayıyorum ben. Diğer sayfaları okuduğum için biraz pişman oldum. Tamam kıymet bildirdi baya ama Bütün kötü olasılıklar da kafamda dönüyo:/Hayırlısı olsun bakalım, sonuç olarak sağlıklı dogsunlarda bir hafta önce sonra farketmez, geçenlerde başka grupta bir tane bayan bizim haftalarda erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti, o nedenle şu 30.haftayı en azından bir görelim allahın izni ile, çünkü 27-28 haftalar arası ciğer gelişimi oluyormuş, o nedenle bu haftalar çok kritik sonrası her türlü kabulümüz
Öyle canım haklısın artık korkar olduk doktordan valla yeni bişey suyu az diye zırt bırt çağırıyorlar bıktım inanki gitsen dert gitmesem dert ama o oynadıkça içim rahat elhamdülillah.... Hepsi geçicek biliyoruminşallah sen de sevinerek gelirsin..kaç aydır sürekli olumsuz şeylerle uğraşıp duruyoruz...
kötünün iyisine bile razı gelir olduk...
Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.
Aslında haklı doktorun ama işte kontroller bitmedi benim gerilikle uğraşırken su olayı çıktı ne bileyim ya amniyosentez temiz çıktı ama rahat edemedik yani ohh demek doğumda nasip olucak inşallah zaten şurada ne kaldı son 3 aya giriyoruz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ama ahdım var kıçını mıncıklıcamcanım benim doktorumun mantığı şu
madem amniyosentez yaptırmadın...bebeği de aldırmadın bundan sonra birşey yapmaya gerek yok
doğunca herşey anlaşılır
ayrıntılı ultrasona bile gir demedi...
1 ay sonraya çağırdı
Sabah aç karnına git hastaneye canım. 2 saat hiçbir şey yiyip içmiyorsun. İlk aç karnına kan alıyorlar. Gazoz gibi bişey içiyorsun bittikten 1 saat sonra idrar veriyorsun kan alıyorlar. 1 saat sonra tekrar aynı işlemler oluyor sonra serbestsin
Benimki tok olmama rağmen yani akşam 4de yaptirmamak rağmen, 50mglik sıvı içmiştim 77 çıktı ki benimki de düşük sanırım)
Bende de bi heyecanla karışık panik var tatlıyı çok sevdiğimden sanki bişeyler çıkacakmış gibi ama olsun diyet falan veriyorlar artık bakarız bi çaresine:) heyecanımız biraz da bebişleri göreceğimizden sanırım 1 ay oldu görmeyeli:)
Bende de bi heyecanla karışık panik var tatlıyı çok sevdiğimden sanki bişeyler çıkacakmış gibi ama olsun diyet falan veriyorlar artık bakarız bi çaresine:) heyecanımız biraz da bebişleri göreceğimizden sanırım 1 ay oldu görmeyeli:)
Benim de plesanta aşağıda. Bir öncekinde biraz yukarı çıkmıştı. 2 cm daha çıkarsa sorun kalmaz demişti. Cumartesi belli olur benim de. İnşallah senin de düzelir.Kızlar ben şimdi geldim doktordan ..
Bizim nazlı kızımız gösterdi kendini nihayetSağlığı yerindeymiş çok şükür,506 gram olmuş.sat a göre 3 gün önden gidiyor. demir ilacına ek olarak kalsiyum verdi.
Geçen ay ki kontrolde burda bir arkadaşla konuşmuştuk plesantanın aşağıda olması konusunu kimdi hatırlayamıyorum şu anda. Doktor bana düzelebilir demişti ama maalesef hala aşağıdaymış. Cuma günü ayrıntılı usg ye gideceğim,orda daha net belli olur dedi. Eğer rahmi tam kapatıyorsa aşırı kanama riskine karşı ben burda doğum yaptıramam ,başka hastaneye yönlendirmem gerekebilir dedi. Biraz üzüldüm açıkçası ama inşallah öyle birşeye gerek kalmaz
benim 50 lik yapildi 1 saat sonra 103 cikti normal dedi canimKizlar bugün şeker yüklemesi yapıldı. Nevrim döndü açlıktan :) 12 ye kadar hastanede kaldım. 75 lik yapıldı. Sonuçlarımı daha göstermedim, pazartesi göstericem.
Açlık -86
1. Saat - 127
2. Saat - 79
Bütün gün halsiz bi şekildrydim. Normal mi acaba bilen var mı?
sat 10 eylül, bdt 17 haziranKızlar sata göre en önde olan kim aramızda, benim 26 ağustos sat tarihim, olası doğum nette 2 haziran sanırım, sizlerin ki ne?
mesela beeeenn :) 17 haziran doğum tarihi ama ben sezeryan istiyorum oyüzden tahminen 10-12 önce olur doğum :)Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de bazıları 41 bitince doğuyor bazıları 38de :) hiç belli olmaz hatta bizden sonrakiler bizden önce doğurur belki sezaryen olacaklara erken tarih veriliyor ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?