2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Güzel fikirmis valla, hamilelikte seffaflassa da yeterdi bana, bu arada sen 26.hafta gözüküyorsun senin satın ve olası doğum tarihin ne zaman, haziran annelerinin ilk anne adayı sen misin merak ettim
Canım geç döllenme benim ki. 23 ağustos sat ama bebiş geriden geliyor. Yani ben 25. Hafta içindeyim. Tahmini doğum haziranın ilk haftası.

Canım geç döllenme benim ki. 23 ağustos sat ama bebiş geriden geliyor. Yani ben 25. Hafta içindeyim. Tahmini doğum haziranın ilk haftası.

Hayırlısı olsun bakalım, sonuç olarak sağlıklı dogsunlarda bir hafta önce sonra farketmez, geçenlerde başka grupta bir tane bayan bizim haftalarda erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti, o nedenle şu 30.haftayı en azından bir görelim allahın izni ile, çünkü 27-28 haftalar arası ciğer gelişimi oluyormuş, o nedenle bu haftalar çok kritik sonrası her türlü kabulümüz

canım güle güle kullansın bebişin sağlıklı günlerde...eksiğin kalmamış nerdeyse...
Evet tamamlamaya başladık bitti sayılır napalım bebiş kısmetli inanki okadar kıyafet geldiki şimdiden yer kalmadı anlatamam görünce duygulanıyorum Rabbim rızkını da ömrünüde bol eylesin yavrularımızın... onlar nasıl ütülencek bilmiyorum bıdık bıdık 2 çocuk büyüttüm böyle kıyafet görmedim

Deme öyle ya.doğumdan önce Kritik zamanlar geçsin diye gün sayıyorum ben. Diğer sayfaları okuduğum için biraz pişman oldum. Tamam kıymet bildirdi baya ama Bütün kötü olasılıklar da kafamda dönüyo:/

inşallah sen de sevinerek gelirsin..kaç aydır sürekli olumsuz şeylerle uğraşıp duruyoruz...
kötünün iyisine bile razı gelir olduk...
Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder.
Öyle canım haklısın artık korkar olduk doktordan valla yeni bişey suyu az diye zırt bırt çağırıyorlar bıktım inanki gitsen dert gitmesem dert ama o oynadıkça içim rahat elhamdülillah.... Hepsi geçicek biliyorum

Aslında haklı doktorun ama işte kontroller bitmedi benim gerilikle uğraşırken su olayı çıktı ne bileyim ya amniyosentez temiz çıktı ama rahat edemedik yani ohh demek doğumda nasip olucak inşallah zaten şurada ne kaldı son 3 aya giriyoruz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ama ahdım var kıçını mıncıklıcam

Demekki bebekle ilgili kabus gören bir ben değilim hep kötü şeyler görüyorum... Kafam takılıyor oyuzden sanırım bu arada diş etlerim felaket kanıyor doğumdan sonra geçicek biliyorum ama ağrı yapıyor kan ilaçlarımı kestim kabızlık bel fıtığının çekilmez hale getirdi çünkü...

Cok saol canim. Cok stresliyim iki gundur de dgru duzgun hareket etmiyor.

Aynen benim bir ayi da gecti hatta bir bucuk oldu sanirim birde iki gundur durgun cok hafif hareket ediyor. Canim skkn bi gorsem rahatlicam

Aynen benim bir ayi da gecti hatta bir bucuk oldu sanirim birde iki gundur durgun cok hafif hareket ediyor. Canim skkn bi gorsem rahatlicam

Benim de plesanta aşağıda. Bir öncekinde biraz yukarı çıkmıştı. 2 cm daha çıkarsa sorun kalmaz demişti. Cumartesi belli olur benim de. İnşallah senin de düzelir.

Geçen ay ki kontrolde burda bir arkadaşla konuşmuştuk plesantanın aşağıda olması konusunu kimdi hatırlayamıyorum şu anda. Doktor bana düzelebilir demişti ama maalesef hala aşağıdaymış. Cuma günü ayrıntılı usg ye gideceğim,orda daha net belli olur dedi. Eğer rahmi tam kapatıyorsa aşırı kanama riskine karşı ben burda doğum yaptıramam ,başka hastaneye yönlendirmem gerekebilir dedi. Biraz üzüldüm açıkçası ama inşallah öyle birşeye gerek kalmaz [/QUOTE]
Ohh hadi g
benim 50 lik yapildi 1 saat sonra 103 cikti normal dedi canim

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de bazıları 41 bitince doğuyor bazıları 38de :) hiç belli olmaz hatta bizden sonrakiler bizden önce doğurur belki sezaryen olacaklara erken tarih veriliyor ya :)
mesela beeeenn :) 17 haziran doğum tarihi ama ben sezeryan istiyorum oyüzden tahminen 10-12 önce olur doğum :)

Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…