2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen benim bir ayi da gecti hatta bir bucuk oldu sanirim birde iki gundur durgun cok hafif hareket ediyor. Canim skkn bi gorsem rahatlicam

Kafamıza taktıkÇa sanki anlıyor gibi daha az hareket ediyorlar ama zaman zaman öyle olması normal.Stres yapmamak lazım bi de kötü örnekleri okuyup dinlememek lazım.Ben ilk başlarda onu çok yaptım,her kontrole gittiğimde Allah korusun kalbi durmuş dicek zannediyordum doktor.Boşu boşuna kendimize de bebeğimize de stres yüklemeyelim.Bir de bu aylarda sorun olsa mutlaka kendini belli eder,öyle hareket azlığından falan çok da ciddi belirtiler verir yani.En güzeli olumlu düşünelim.Bak bebeğin ne kadar iyi göreceksin inşallah

Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
Günaydın canım bende 8 aldım herkes iyisin diyor bana fazla gibi geliyor ama sağlıklı olsunda bebişler veririz insAllah montum kapanmıyor bende kemerini takıyorum sadece

Cok saol canim. Cok stresliyim iki gundur de dgru duzgun hareket etmiyor.
Stres yaptığın için etmiyor olabilir. Çok etkileniyor yavrucaklar. Beslenemiyorlar da geçen hafta ben öyleydim. Stres yapma hiç bişey çıkmayacak inşallah güzel haberler alacaksın

bir nazlı kız daha hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. inşallah plesenta yukarı çıkar da gerek kalmaz başka bir hastaneye gitmenize. güzel düşünelim güzel olsun.

Kizlar park yatak alcam da bu yatagin icine ayrica ne gerekli.ortapedik yatak yastik nevresim.takimi mi

ilk başta ara katta kullanmak için ince özel visko yatak oluyor. sonra alt kata inince ister o yatağı kullan ama o çok ince kalıyor istersen ortapedik yada yarı ortapedik yatak alabilirsin. yatağın üzerine de uyku seti al yeterli oluyor.

Cnm senın kızın kac yasındaydı
Bu arada seker yuklemesı endokrıncı yaptırmayacaksın demıstı
Kadın dogumcu kızdı bana
Yaptırdı zorla ve şeker cıkmadı bılıomusun

lilipit canım kızım 3 ay sonra 4 ü bitirecek.

şeker çıkmamasına çok sevindim. benim doktorumda özellikle yaptırmamı istiyor şeker yüklemesini. 4 marta randevu aldım bakalım inşallah bende de çıkmaz şeker.

ben kaç kilo aldığımı hiç nbilmiyorum en son 2 ay önce 3 kilo almıştım ama o zamandan beri hiç tartılmadım. ama o günden beri resmen kocaman oldum. 4 martta randevu var kilo konusunda büyük bi artış şoku yaşayabilirim.

ben sağlık sorunu olmazsa 40 ı çıkar çıkmaz tatile gitmeyi düşünüyorum
alışsın dere tepe gezmeye :)
zor olacak biliyorum ama tüm yaz evde daha sıkıcı olur benim için
al benden de o kadar 40 ını uçurunca bizde uçarız die düşünüyorum zaten konum olarak çok müsaitiz deniz turizmine her hafta sonu bi serinleyip geliriz Allahım sağlık versin yeterki:)

Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
Günaydın canım bende en son kontrolde 5 kilo almıştım dün tartıldım 2 kilo daha almışım Allah sonumuzu hayretsin valla ben kendimden çok korkuyorum iştahım çok açık

Kızlar benim 12 gun önce randevum vardı doktorum şeker testi yapmak istedi kağıt verdi bana ama öğleden sonra ikiydi saat yani ben kahvaltı ve öğle yemeği yemiştim. Bunu yaptir 4 gun seker tuketme gel tekrar olcecegiz dedi.Ben de ailemin yanına şehir dışına gidecektim o zaman git gel öyle yapalım dedi. Benim anlamadığım doktor ac tok farketmez demek istedi ve siz hep ac aç karnına gidiyorsunuz bugün hastaneye gidicem bisey yiyim mi yemeyeyim mi bilmiyorum

Ikincisi bebisin saçı icin sebamed şampuan alicam fakat vücudu için ne almalıyım sabun mu jel mi ve hangi marka fikirlerinizi alabilir miyim

şeker yüklemesi aç karnına yapılıyor. zaten açlık şekerine bakıyorlar. tok karnına yapılan başka bir test o. ben aç karnına gidicem şeker yüklemesine.

kızlar bebek bakımıyla ilgili kitap önerilerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…