2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım bende saat 3 de yaptrdım aç tok farketmez dedi o şüpheli durumlarda yani şekeri olduğunu düşündümüz kişilerde oyle yapıyoruz dedi.

Brnımkıde tok yapıldı cnm
Fark etmez dedı dr

Demekkı cıkmayabılıyor
Senınde cıkma ınsallah:)
Oyyy abla olmuş o yaa
Ama yıne de kucukmus
Yerım:)

KIRMIZILIKUCUKKIZ canım ayrıyeten vücut şampuanına gerek olmuyo bebeklerde.cünkü saç için olanlar vücutlada uyumlu diye biliyorum

Benm de sat 1eylül dogum 8haziran ama sezeryan olacagı içn mayıs sonu olcak gibi bakalm kısmetse:)

Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
Günaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.

Sabuna ya da jel hiç almadım ben. Zaten sabun direk kuruluğa neden okur. Sebamedin bebe şampuanını hem saçına hem vücuduna kullandım birkaç yıl. Sonra johnson dalin ne aldıysam hem saçlarına hem vücutlarına kullanıyorum çocuklarımın hala.

Bu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))
Sıkma Canını neticede insan kafa dinlemek sakin sularda süzülmek istemiştir evlatçım bırak kafa dinlesin çocuk.Kendi kendine dert etme hareket ediyomuş işte daha kıpırtı bekleyenler var. Nedir senden çektiği çocuğumun

Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı

Bu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))
Şaka bi yana benimde öyle Bizim birde bugün kontrol ve ayrıntılı var. Dün 6 da uyandı nasıl dönüyo kıpır kıpır bugün yok inatçı keçi biliyomu ne tık yok uğraştırcak tutmuyo hareketleri bi gün bi günü

kızlar bu tulumu alıcam sizce 3 ay mı seçeyim bedeni 6 ay mı? cidden şu yazlıklarda kaç beden almamız lazım. biri yardım etsin lüüütfeeeen :)

Eklentiler

• Adsız123.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 65
Canım benim üzülme sakın. Bu hepimiz için geçerli tam teşekküllü bi hastane yenidoğan yoğun bakımı olan bi hastane olmalı o an herşey olabilir seninki biraz daha tedbir gereken bir durum sadece bebeğin iyi sen iyisin herşey güzel olucak . Allah yardım eder çabucak oluverir herşey sen içini ferah tut.Rabbim sağ sağlım doğumlar nasip etsin.

Aynen bendende o kadar. Peki bu aralar yoruldun mu sen anne yorulunca az hareket edebiliyorlarmis az once okudum bi yazida
Evet yorulunca iş yapınca gaz sıkışma olunca çok yiyince değişiyo hareketleri dikkat ettim ben pazar günü az hareket ediyo iş yapıyorum koşturmaca o da dinleniyo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…