- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
canım bende saat 3 de yaptrdım aç tok farketmez dedi o şüpheli durumlarda yani şekeri olduğunu düşündümüz kişilerde oyle yapıyoruz dedi.Kızlar benim 12 gun önce randevum vardı doktorum şeker testi yapmak istedi kağıt verdi bana ama öğleden sonra ikiydi saat yani ben kahvaltı ve öğle yemeği yemiştim. Bunu yaptir 4 gun seker tuketme gel tekrar olcecegiz dedi.Ben de ailemin yanına şehir dışına gidecektim o zaman git gel öyle yapalım dedi. Benim anlamadığım doktor ac tok farketmez demek istedi ve siz hep ac aç karnına gidiyorsunuz bugün hastaneye gidicem bisey yiyim mi yemeyeyim mi bilmiyorum
Ikincisi bebisin saçı icin sebamed şampuan alicam fakat vücudu için ne almalıyım sabun mu jel mi ve hangi marka fikirlerinizi alabilir miyim
Brnımkıde tok yapıldı cnmKızlar benim 12 gun önce randevum vardı doktorum şeker testi yapmak istedi kağıt verdi bana ama öğleden sonra ikiydi saat yani ben kahvaltı ve öğle yemeği yemiştim. Bunu yaptir 4 gun seker tuketme gel tekrar olcecegiz dedi.Ben de ailemin yanına şehir dışına gidecektim o zaman git gel öyle yapalım dedi. Benim anlamadığım doktor ac tok farketmez demek istedi ve siz hep ac aç karnına gidiyorsunuz bugün hastaneye gidicem bisey yiyim mi yemeyeyim mi bilmiyorum
Ikincisi bebisin saçı icin sebamed şampuan alicam fakat vücudu için ne almalıyım sabun mu jel mi ve hangi marka fikirlerinizi alabilir miyim
Demekkı cıkmayabılıyorbir nazlı kız daha hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. inşallah plesenta yukarı çıkar da gerek kalmaz başka bir hastaneye gitmenize. güzel düşünelim güzel olsun.
ilk başta ara katta kullanmak için ince özel visko yatak oluyor. sonra alt kata inince ister o yatağı kullan ama o çok ince kalıyor istersen ortapedik yada yarı ortapedik yatak alabilirsin. yatağın üzerine de uyku seti al yeterli oluyor.
lilipit canım kızım 3 ay sonra 4 ü bitirecek.
şeker çıkmamasına çok sevindim. benim doktorumda özellikle yaptırmamı istiyor şeker yüklemesini. 4 marta randevu aldım bakalım inşallah bende de çıkmaz şeker.
aynıymış bizim.sat 10 eylül, bdt 17 haziran
Günaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
Sabuna ya da jel hiç almadım ben. Zaten sabun direk kuruluğa neden okur. Sebamedin bebe şampuanını hem saçına hem vücuduna kullandım birkaç yıl. Sonra johnson dalin ne aldıysam hem saçlarına hem vücutlarına kullanıyorum çocuklarımın hala.Kızlar benim 12 gun önce randevum vardı doktorum şeker testi yapmak istedi kağıt verdi bana ama öğleden sonra ikiydi saat yani ben kahvaltı ve öğle yemeği yemiştim. Bunu yaptir 4 gun seker tuketme gel tekrar olcecegiz dedi.Ben de ailemin yanına şehir dışına gidecektim o zaman git gel öyle yapalım dedi. Benim anlamadığım doktor ac tok farketmez demek istedi ve siz hep ac aç karnına gidiyorsunuz bugün hastaneye gidicem bisey yiyim mi yemeyeyim mi bilmiyorum
Sıkma Canını neticede insan kafa dinlemek sakin sularda süzülmek istemiştir evlatçımBu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))
Şaka bi yana benimde öyle Bizim birde bugün kontrol ve ayrıntılı var. Dün 6 da uyandı nasıl dönüyo kıpır kıpır bugün yok inatçı keçi biliyomu ne tık yok uğraştırcak tutmuyo hareketleri bi gün bi günüBu aralar bebeği her zamankinden daha sakin olan var mı???? İki gündür o sert tepmeler yok japon balığı gibi ordan oraya sadece süzülüyor arada :)))))))
Canım ben şunu aldım bak.Hangisinden aldın canım ? bende bi tane Loobex in mini dijitaline benzer bişi var ama koltuk altından filan ölçülüyo. Onunla zor olur galiba, dimi
canım evet sağolsun öyledir :)Kv ne kadar da ince düşünceli öyle, benim ki olsa ne gerek var diye başlar , kırk kulp takar
Canım ben yaptırmayı düşünüyorum ama araştırdım. İlk 7-10 gün arası daha idealmiş.Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı
Bende arastırayım etrafıma bir sorayım, daha iyiyse geç kalmış olmayız en azından.Canım ben yaptırmayı düşünüyorum ama araştırdım. İlk 7-10 gün arası daha idealmiş.
Canım benim üzülme sakın. Bu hepimiz için geçerli tam teşekküllü bi hastane yenidoğan yoğun bakımı olan bi hastane olmalı o an herşey olabilir seninki biraz daha tedbir gereken bir durum sadece bebeğin iyi sen iyisin herşey güzel olucak . Allah yardım eder çabucak oluverir herşey sen içini ferah tut.Rabbim sağ sağlım doğumlar nasip etsin.506 grammış,boyunu söylemedi ama kağıttan hesapladığımda 26 cm çıkıyor.
plesantanın aşağıda olması demek,maalesef zorunlu sezeryan demekmiş..eğer tam kapatıyorsa sezeryan sırasında şiddetli kanama riski olduğu için tam teşkilatlı bir hastanede doğum yapmam gerekirmiş.Bakalım detaylı da net belli olacak herşey,inşallah korktuğumuz gibi değildir.
Evet yorulunca iş yapınca gaz sıkışma olunca çok yiyince değişiyo hareketleri dikkat ettim ben pazar günü az hareket ediyo iş yapıyorum koşturmaca o da dinleniyo kuzumAynen bendende o kadar. Peki bu aralar yoruldun mu sen anne yorulunca az hareket edebiliyorlarmis az once okudum bi yazida
Canım 18 Eylül Sat-25 Haziran beklenen doğum ben sizin arkanızdan su dökerim biraz oturur buraları toparlarKızlar sata göre en önde olan kim aramızda, benim 26 ağustos sat tarihim, olası doğum nette 2 haziran sanırım, sizlerin ki ne?
9 kilo aldımAnniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?