2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar bu tulumu alıcam sizce 3 ay mı seçeyim bedeni 6 ay mı? cidden şu yazlıklarda kaç beden almamız lazım. biri yardım etsin lüüütfeeeen :)

ben aynı tulumdan 3 aylık aldım. 6 aylığı büyük olur

Kızlar ben muzun faydalı olduğunu bilerek sürekli tükettim ama dün görümcem zeka geriliği yapıyor dedi böyle bir şey duyan bilen var mı

Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı
yenidoğan için bişey diyemem ama ablamın iki oğlu var ilki 6 aylıkken sünnet oldu çok rahattı. şimdi ikiniciyi sünnet ettirecek henüz 4 aylık

Son düzenleme:
Allahım korusun bebeklerimizi bizleri.Rabbim Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin çok kötü oldum. Allah esirgesin

Kızlar ben muzun faydalı olduğunu bilerek sürekli tükettim ama dün görümcem zeka geriliği yapıyor dedi böyle bir şey duyan bilen var mı
bende çok tüketiyorum ilk defa böyle bişey duydum. internetten baktım şimdi.muzun çok faydalı olduğunu içeren bi yazıdan kopyaladım

Muz folik asit açısından oldukça zengindir; folik asit, büyüyen fetusun omuriliğinin gelişimi, sinirler ve beyin için çok önemlidir. Folik asit eksikliği prematüre doğuma veya özürlü doğumlara neden olabilir

Ayyy çok güzel bi tarih Maşaallah canım İnşaallah sağlıcak o gün olur doğumun hediyeniz çok güzel ikinizin el emeği göz nuru
Evet herkes nasıl denk getirdiniz diye soruyor. Uğraşsan olmaz yani. Hepimizin yavrusu sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah. Dün gece rüyamda gördüm. Kolları karnımdan çıkmıştı seviyorum elini tutuyorum. Doktora söylüyorum kolları çıktı napim diyorum olmaz bişey diyo bu aralar saçma rüyalar çok görüyorum

Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
ben 3 kilo almisim dün saglik ocaginda tetanoz asisi oldum orda tartildim gayet iyi dedi ebe hemsire ilkinde de 12 kilo almistim bakalim bunda nasil olcak 67 kiloyum su an
cok gecmis olsun ne kadar üzücü ve korkunc bir durum bir doktorun boyle davranmasi ustelik kadin bir doktor ve muhataplarinin cogu hassas donemdeki hamile kadinlar madem yanlis meslek secmis biraksin meslegini hicbir sey icin gec kalmis sayilmaz... Umarim guvenebilecegin bir doktor bulursun Allah hepimizi hayirli doktorlarin eline biraksin insallah ne diyeyim canim uzuldum

Canım 18 Eylül Sat-25 Haziran beklenen doğum ben sizin arkanızdan su dökerim biraz oturur buraları toparlar kapıyı çeker giderim.
Ooo kesinlikle, dükkanı sen kapatacak gibisin, ama aramızda en şanslı da sensin, inşallah o günler gelsin hepimizin doğum anıları yada ilk zamanlarda yaşadığımız sıkıntıları öğrenmiş olacaksın, allahım hepimize o büyük mucize anını yaşatsin inşallah...

Ben decavit, ocean balık yağı, calsiyum ve demir ilacı kullanıyorum. Dr una sorarak al istersen ben danışmadan hiç bir şey kullanmamaya çalışıyorum. Sevgiler
Bende yarın nasıpse gıdıcem doktoruma sorayımda alayım ınsallah yıne az demezler kilosuna

Bende almak istiyorum bu bezden. Ben kendim dikmeyi beceremem de, belki terzi de kenarlarını diktiririm. Eğer elin becerikliyse, kenarlarını tığla geçebilirsin..

kızzz bursada olmasında nerde olsun.kumaşın merkezi...
littlebee cok dogru dıyosunuz kızlar bulcam ınsallah ben bıraz yogun calısıyorum bıde bursaya gelelı de cok olmadı sayılır tam bazı yerlerı bulamıyorum ama yarın doktor ıcın ısten erken kacabılırsem merkeze gıderım mutlaka haber vericem sıze bu bana bıcılmış bır gorev oldu bursalı gelın olaraktan

kessinlikte bende bunu dıyorum ıste nası yapıyolar bız neden yapamayalım cocuk daha kafasını tutamıyodu havuzdalardı hatta tamam okadarını yapmayalım ama e azından boyle bıseye gercekten ihtiyacımız var ben istıyorum valla bizim işlerimizden dolayı gercı hep son anda karar verebılıyoruz tatıl yerlerıne ama ben kocacagzımı alıstırayım sımdıden bu fıkre o da cok uzak degıl gercı ay cok moral oldu vallahı saollasınnn balım

Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı
Ben oğlumu 19 günlükken sünnet ettirdim. İğne ile pipisini uyuşturarak yaptılar. Çok ağladı ama dr acıdan değil sadece bacaklarına bastığımız için ağlıyor dedi. Sonrasında çok rahattı. Pipinin etrafı sargılı ucu açıktı. Dr sargısı bezin içine düşene kadar hiç açılmayacak sadece sıvı solüsyon verdi bunu pipi ucuna ve sargının üstüne dökeceksiniz dedi. Ayrıca huzursuz olursa bir çay kaşığı verin diye minoset şurup verdi. Ama oğlum hiç ağlamayıp huzursuzlanmayınca şurubu kullanmadık.2-3 gün içinde bezini değiştirirken sargı bezinin düştüğünü gördüm. Pipi de iyileşmişti zaten. Önceleri annem çok kızmıştı el kadar çocuk daha ne aceleniz var diye. Ama rahatlığını görünce iyiki beni dinlememiş yaptırmışsın dedi.
Ben aslında ilk günler olsun istemiştim ama dr karaciğer fonksiyonlarının normal olduğunu anlamam için 20 günlük olması lazım bekleyin dedi. O yüzden ilk günler yapmamıştı.biz Çok memnun kaldık. Erkek bebek bekleyen annelere tavsiye ederim

Ben oğlumu 19 günlükken sünnet ettirdim. İğne ile pipisini uyuşturarak yaptılar. Çok ağladı ama dr acıdan değil sadece bacaklarına bastığımız için ağlıyor dedi. Sonrasında çok rahattı. Pipinin etrafı sargılı ucu açıktı. Dr sargısı bezin içine düşene kadar hiç açılmayacak sadece sıvı solüsyon verdi bunu pipi ucuna ve sargının üstüne dökeceksiniz dedi. Ayrıca huzursuz olursa bir çay kaşığı verin diye minoset şurup verdi. Ama oğlum hiç ağlamayıp huzursuzlanmayınca şurubu kullanmadık.2-3 gün içinde bezini değiştirirken sargı bezinin düştüğünü gördüm. Pipi de iyileşmişti zaten. Önceleri annem çok kızmıştı el kadar çocuk daha ne aceleniz var diye. Ama rahatlığını görünce iyiki beni dinlememiş yaptırmışsın dedi.
Ben aslında ilk günler olsun istemiştim ama dr karaciğer fonksiyonlarının normal olduğunu anlamam için 20 günlük olması lazım bekleyin dedi. O yüzden ilk günler yapmamıştı.biz Çok memnun kaldık. Erkek bebek bekleyen annelere tavsiye ederim

ilk defa duyuyorum böyle birşeyi . ben çok tüketiyorum muzu hatta hergün mutlaka bir tane yiyorum içindeki potasyum kramplara iyi geliyor diye.

Çok tesekkurler

Bende toplam 5 kilo almışım,şuan 66 yım hedefim 70'i geçmemekti ama biraz zor gözüküyor. Yeni hedefim max. 75

Allah Hayıra çıkarsın canım yüzünü gördün mü hiç görürsen unutma aynısı gelcek mi bakalım ben başlarda görmüştüm şimdi göremiyorum cinsiyetini görmüştüm çıktı

Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
8 kılo aldım ben galıba yarın doktor amcamız gıdınce tartcakmı acaba bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…