kızlar bu tulumu alıcam sizce 3 ay mı seçeyim bedeni 6 ay mı? cidden şu yazlıklarda kaç beden almamız lazım. biri yardım etsin lüüütfeeeen :)
Ayyy çok güzel bi tarih Maşaallah canım İnşaallah sağlıcak o gün olur doğumun hediyeniz çok güzel ikinizin el emeği göz nuru22 Haziran evlilik yıldönümümüz
yenidoğan için bişey diyemem ama ablamın iki oğlu var ilki 6 aylıkken sünnet oldu çok rahattı. şimdi ikiniciyi sünnet ettirecek henüz 4 aylıkArkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı
Allahım korusun bebeklerimizi bizleri.Rabbim Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin çok kötü oldum. Allah esirgesinHayırlısı olsun bakalım, sonuç olarak sağlıklı dogsunlarda bir hafta önce sonra farketmez, geçenlerde başka grupta bir tane bayan bizim haftalarda erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti, o nedenle şu 30.haftayı en azından bir görelim allahın izni ile, çünkü 27-28 haftalar arası ciğer gelişimi oluyormuş, o nedenle bu haftalar çok kritik sonrası her türlü kabulümüz
bende çok tüketiyorum ilk defa böyle bişey duydum. internetten baktım şimdi.muzun çok faydalı olduğunu içeren bi yazıdan kopyaladımKızlar ben muzun faydalı olduğunu bilerek sürekli tükettim ama dün görümcem zeka geriliği yapıyor dedi böyle bir şey duyan bilen var mı
EvetAyyy çok güzel bi tarih Maşaallah canım İnşaallah sağlıcak o gün olur doğumun hediyeniz çok güzel ikinizin el emeği göz nuru
ben 3 kilo almisim dün saglik ocaginda tetanoz asisi oldum orda tartildim gayet iyi dedi ebe hemsire ilkinde de 12 kilo almistim bakalim bunda nasil olcak 67 kiloyum su anAnniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
cok gecmis olsun ne kadar üzücü ve korkunc bir durum bir doktorun boyle davranmasi ustelik kadin bir doktor ve muhataplarinin cogu hassas donemdeki hamile kadinlar madem yanlis meslek secmis biraksin meslegini hicbir sey icin gec kalmis sayilmaz... Umarim guvenebilecegin bir doktor bulursun Allah hepimizi hayirli doktorlarin eline biraksin insallah ne diyeyim canim uzuldumBen bu doktoru başkalarına tavsiye ederken düştüğüm duruma bak...
hastaneye yazdığım şikayet mailini kopyalıyorum canım..
Dün ( 14.02.2017 tarihinde ) hastanenizde bulundum. Ve çok kötü bir durumla karşılaştırm.
6 aylık (24.hafta ) gebeyim ve hamileliğimin ilk gününden sizin hastanenize geliyorum. Doktorum kadın doğum Ferda Erbay hanım.
İlk başlarda birkaç kez yoğunluğundan dolayı şikayetinı duymuştum, ama bu dereceye varabileceğine ihtimal vermemiştim.
Normalde ayda bir kontrollerim ve gereken tahlilleri yapıyorum hastanenizde kendisi ile.
13.02.2017 tarihinde Ferda hanıma mesajla, bebeğimin hareketlerini hissetmediğimi ve haftasonu geleceğim zaman mı yoksa önemli bi durumsa daha erken mi gelebileceğimi sordum. Kendisi bana yarın gel bakalım dedi.
Dün ( 14.02.2017) tarihinde işten izin alıp sabah saat 9da Gispir hastanesine geldim. Randevulu hastalara öncelik verdiğini biliyorum ve bu yüzden bir saate yakın orada bekledim. BU sırada randevulu hastalarını bile beklettiğini ve daha önceden acil durumlarda olan randevusuz hastalarının odasına girip onları kabul edip etmeyeceğini sorduklarında üzerlerine yürüyerek elleriyle kuş kovalıyormuş gibi çıkın odamdan randevusuz hiç bir hastamı kabul etmeyeceğim diye bağırdı.
Biraz daha bekledikten sonra Ferda hanım odasının kapısında iken beni ne zaman kabul edeceğini sordum yanımda başka hamileler de vardı.. Herkesin içinde el kol hareketleriyle bana bağırmaya başladı. ' Size demedim mi randevusuz hiç bir hastamı kabul etmeyeceğim diye?? ben de cevabında dün kendisinin beni çağırdığını yarın gel dediğini söylediğimde yine bağırarak o zaman toplu halde gelin hepinize bakayım dedi. Beni dövecekmiş gibi el kol hareketleri yapıyordu. Bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını ve bebeğimin 3.gündür kıpırdamadığını ve doktorumun o olduğunu hatırlattığımda bana - BAŞKA DOKTOR MU YOK BAŞKA HASTANE MI YOK GİDİN BAŞKA DOKTORLARA BİR TEK BEN Mİ VARIM - diye yanıtladı.Daha sonra niye 3 gündür beklediğimi daha önce niye gelmediğimi sordu. Ben de geldim ya şimdi buradayım dediğimde bağırarak, eşimin yanında bize - git git oraya uzan bakayım dedi... sonra uzandığımda BEN YANLIŞ MESLEK SEÇMİŞİM BEN ZATEN BU MESLEKTE OLMAMALIYDIM - dedi.
İnanılmaz hassas olduğumun dönemde doktorumun bu davranışı beni çok üzdü. Kendimi küçümsenmiş ve hakarete uğramış hissettim.
Bundan sonraki dönemde bebeğimi ve kendimi o doktora maalesef itibar edemem. Bir hamilenin her şeyden önce doktoruna güvenmesi çok önemli. Ben diğer hamile arkadaşlarımı Ferda hanıma yönlendirmiştim ama şimdi bu durumdan sonra çok pişman oldum.
Ben 9.ayıma geldiğimde doğum sırasında bu doktor yine böyle davranırsa ben ne yapacağım? Herkesin özel sorunları olabilir, yoğunluk ta olabilir. Ama ASLA BİR KADIN DOĞUM doktoru böyle davranmamalıdır.
Ooo kesinlikle, dükkanı sen kapatacak gibisin, ama aramızda en şanslı da sensin, inşallah o günler gelsin hepimizin doğum anıları yada ilk zamanlarda yaşadığımız sıkıntıları öğrenmiş olacaksın, allahım hepimize o büyük mucize anını yaşatsin inşallah...Canım 18 Eylül Sat-25 Haziran beklenen doğum ben sizin arkanızdan su dökerim biraz oturur buraları toparlarkapıyı çeker giderim.
Sabah erken gidicez insallah canim bilgiler icin cok saol sonuclari alir almaz yazarim. Ben bayadir gidemedim dr a kizimi da cok ozledim kac kilo oldu falan merak ediyorum.
Bende yarın nasıpse gıdıcem doktoruma sorayımda alayım ınsallah yıne az demezler kilosunaBen decavit, ocean balık yağı, calsiyum ve demir ilacı kullanıyorum. Dr una sorarak al istersen ben danışmadan hiç bir şey kullanmamaya çalışıyorum. Sevgiler
Bende almak istiyorum bu bezden. Ben kendim dikmeyi beceremem de, belki terzi de kenarlarını diktiririm. Eğer elin becerikliyse, kenarlarını tığla geçebilirsin..
kızzz bursada olmasında nerde olsun.kumaşın merkezi...
kessinlikte bende bunu dıyorum ıste nası yapıyolar bız neden yapamayalım cocuk daha kafasını tutamıyodu havuzdalardı hatta tamam okadarını yapmayalım ama e azından boyle bıseye gercekten ihtiyacımız var ben istıyorum valla bizim işlerimizden dolayı gercı hep son anda karar verebılıyoruz tatıl yerlerıne ama ben kocacagzımı alıstırayım sımdıden bu fıkre o da cok uzak degıl gercı ay cok moral oldu vallahı saollasınnn balımAa ne münasebet... kızım da oğlum da kış bebeğiydi.6-7 aylıkken tatilimize gittik. Ha çok mu rahattı tabiki de değildi ama bize ilaç gibi gelmişti. Bebeği asla havuza sokamayız ama bacaklarını deniz suyuna sokmakta hiçbir zarar yok. Koruyucu kremle kısa süreli gneşlendirmek de çok mümkün. Geçtiğimiz yaz tatil yaptığımız otelde 1-2 aylık bebekli yabancı aileler vardı. Öyle de mutluydular ki... türk annelerdeki gergin ifadelerden eser yoktu yüzlerinde... ufacık bebekleri de gık demiyordu valla... adamlar ülkelerarası tatil yapıyor biz kendi ülkemizde tatile gidemeyecek miyiz... eğer rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip ederse kimseyi dinlemeyin. En çok bu yıl ihtiyacımız var tatile
Ben oğlumu 19 günlükken sünnet ettirdim. İğne ile pipisini uyuşturarak yaptılar. Çok ağladı ama dr acıdan değil sadece bacaklarına bastığımız için ağlıyor dedi. Sonrasında çok rahattı. Pipinin etrafı sargılı ucu açıktı. Dr sargısı bezin içine düşene kadar hiç açılmayacak sadece sıvı solüsyon verdi bunu pipi ucuna ve sargının üstüne dökeceksiniz dedi. Ayrıca huzursuz olursa bir çay kaşığı verin diye minoset şurup verdi. Ama oğlum hiç ağlamayıp huzursuzlanmayınca şurubu kullanmadık.2-3 gün içinde bezini değiştirirken sargı bezinin düştüğünü gördüm. Pipi de iyileşmişti zaten. Önceleri annem çok kızmıştı el kadar çocuk daha ne aceleniz var diye. Ama rahatlığını görünce iyiki beni dinlememiş yaptırmışsın dedi.Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı
Ben oğlumu 19 günlükken sünnet ettirdim. İğne ile pipisini uyuşturarak yaptılar. Çok ağladı ama dr acıdan değil sadece bacaklarına bastığımız için ağlıyor dedi. Sonrasında çok rahattı. Pipinin etrafı sargılı ucu açıktı. Dr sargısı bezin içine düşene kadar hiç açılmayacak sadece sıvı solüsyon verdi bunu pipi ucuna ve sargının üstüne dökeceksiniz dedi. Ayrıca huzursuz olursa bir çay kaşığı verin diye minoset şurup verdi. Ama oğlum hiç ağlamayıp huzursuzlanmayınca şurubu kullanmadık.2-3 gün içinde bezini değiştirirken sargı bezinin düştüğünü gördüm. Pipi de iyileşmişti zaten. Önceleri annem çok kızmıştı el kadar çocuk daha ne aceleniz var diye. Ama rahatlığını görünce iyiki beni dinlememiş yaptırmışsın dedi.Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı
Kızlar ben muzun faydalı olduğunu bilerek sürekli tükettim ama dün görümcem zeka geriliği yapıyor dedi böyle bir şey duyan bilen var mı
Çok tesekkurlerBen oğlumu 19 günlükken sünnet ettirdim. İğne ile pipisini uyuşturarak yaptılar. Çok ağladı ama dr acıdan değil sadece bacaklarına bastığımız için ağlıyor dedi. Sonrasında çok rahattı. Pipinin etrafı sargılı ucu açıktı. Dr sargısı bezin içine düşene kadar hiç açılmayacak sadece sıvı solüsyon verdi bunu pipi ucuna ve sargının üstüne dökeceksiniz dedi. Ayrıca huzursuz olursa bir çay kaşığı verin diye minoset şurup verdi. Ama oğlum hiç ağlamayıp huzursuzlanmayınca şurubu kullanmadık.2-3 gün içinde bezini değiştirirken sargı bezinin düştüğünü gördüm. Pipi de iyileşmişti zaten. Önceleri annem çok kızmıştı el kadar çocuk daha ne aceleniz var diye. Ama rahatlığını görünce iyiki beni dinlememiş yaptırmışsın dedi.
Ben aslında ilk günler olsun istemiştim ama dr karaciğer fonksiyonlarının normal olduğunu anlamam için 20 günlük olması lazım bekleyin dedi. O yüzden ilk günler yapmamıştı.biz Çok memnun kaldık. Erkek bebek bekleyen annelere tavsiye ederim
Allah Hayıra çıkarsın canım yüzünü gördün mü hiç görürsen unutma aynısı gelcek mi bakalım ben başlarda görmüştüm şimdi göremiyorum cinsiyetini görmüştüm çıktıEvetherkes nasıl denk getirdiniz diye soruyor. Uğraşsan olmaz yani. Hepimizin yavrusu sağlıkla vaktinde dünyaya gelsin inşallah. Dün gece rüyamda gördüm. Kolları karnımdan çıkmıştı seviyorum elini tutuyorum. Doktora söylüyorum kolları çıktı napim diyorum olmaz bişey diyo bu aralar saçma rüyalar çok görüyorum
8 kılo aldım ben galıba yarın doktor amcamız gıdınce tartcakmı acaba bakalımAnniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
Sonuç alabildin mi? Ve bebisimiz nasil?
Evet yorulunca iş yapınca gaz sıkışma olunca çok yiyince değişiyo hareketleri dikkat ettim ben pazar günü az hareket ediyo iş yapıyorum koşturmaca o da dinleniyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?