Stres yaptığın için etmiyor olabilir. Çok etkileniyor yavrucaklar. Beslenemiyorlar da geçen hafta ben öyleydim. Stres yapma hiç bişey çıkmayacak inşallah güzel haberler alacaksın
Kafamıza taktıkÇa sanki anlıyor gibi daha az hareket ediyorlar ama zaman zaman öyle olması normal.Stres yapmamak lazım bi de kötü örnekleri okuyup dinlememek lazım.Ben ilk başlarda onu çok yaptım,her kontrole gittiğimde Allah korusun kalbi durmuş dicek zannediyordum doktor.Boşu boşuna kendimize de bebeğimize de stres yüklemeyelim.Bir de bu aylarda sorun olsa mutlaka kendini belli eder,öyle hareket azlığından falan çok da ciddi belirtiler verir yani.En güzeli olumlu düşünelim.Bak bebeğin ne kadar iyi göreceksin inşallah
Yüzünü hiç göremiyorum yaa. Ya arkası dönük yada elleri ayaklarını görüyorumAllah Hayıra çıkarsın canım yüzünü gördün mü hiç görürsen unutma aynısı gelcek mi bakalım ben başlarda görmüştüm şimdi göremiyorum cinsiyetini görmüştüm çıktı
Aynen canım zaten değiştim hastanemi bugün yüzyıl hastanesine gittim çok da memnun kaldım :)Gecmis olsn canim kesinlikle hemen degistir dengesiz kadin bellki yorulmus cani skilms senden cikartmis secmeseydin bu mesleginhayret bisey bisuru para almayi biliyosunuz ne insanlar var yaa
aynen öyle annem de arkadaşlarım da aynısını söyledi. mesleğini yanlış seçtiğini düşünen bir doktora ne bebeğimi ne de kendimi emanet edemem ...Ne güzel fikir. Eş çalışınca nsl olacakki o?
Zararın neresinden dönülse kardir. Allah'tan daha geç bi vakitte başına gelmedi bu olay..
aynen öyle... madem sıkılmış madem bıkmış bıraksın o kadar hamilenin hayatıyla oynamasın...ben 3 kilo almisim dün saglik ocaginda tetanoz asisi oldum orda tartildim gayet iyi dedi ebe hemsire ilkinde de 12 kilo almistim bakalim bunda nasil olcak 67 kiloyum su an
cok gecmis olsun ne kadar üzücü ve korkunc bir durum bir doktorun boyle davranmasi ustelik kadin bir doktor ve muhataplarinin cogu hassas donemdeki hamile kadinlar madem yanlis meslek secmis biraksin meslegini hicbir sey icin gec kalmis sayilmaz... Umarim guvenebilecegin bir doktor bulursun Allah hepimizi hayirli doktorlarin eline biraksin insallah ne diyeyim canim uzuldum
yiyelim güzelleşelim canımm amaann can boğazdan gelirsanırım en çok kilo alan benim
o yüzden yazmıyorum:)
bende yemeden duramıyorum 60 kilodan 69a çıktım ilk defa bu kadar çok kilo aldımayy o yarım kilo alan arkadaş sen ne yiyorsun ben doymak bilmiyorum vala 7 kilo aldım ve hızla almaya devam edıyorum ne güzel vala hayatımda hiç 50li kiloları görmemiştim şuan 57 yim aksama 58 olurum kesin hatta geceye dogru 59 oluyo allahtan sabah 57 ye geri düşüyoo
aynen çok problem değil:)yiyelim güzelleşelim canımm amaann can boğazdan gelir
en çok kiloyu ben aldım sanıyodum demek yalnız değilmişimaynen çok problem değil:)
ama forumda en önde olmak hoşuma gitmiyor
ayy o yarım kilo alan arkadaş sen ne yiyorsun ben doymak bilmiyorum vala 7 kilo aldım ve hızla almaya devam edıyorum ne güzel vala hayatımda hiç 50li kiloları görmemiştim şuan 57 yim aksama 58 olurum kesin hatta geceye dogru 59 oluyo allahtan sabah 57 ye geri düşüyoo
ohh ohh ne güzel ben sana bugun ne yediğimi yazağımm ıkı yumurta kırdım zeytın peynır ve bır ekmegın sadece elim kadar kısmı kaldı ucu yanıı öğlende lahmacun çiğköfte irmik tatlsı yedimm su an çeviz atıştrıyorum daha bunun akşamı var ki aksaç çorba pilav ve ana yemek mutlaka oluyor çay saati varr uhuuu senın söyledıklerınle ben aç kalırım canım ya nefsını ıyı koruyosun maşallahSabah bir kaşarlı tost ya da salatalık/peynir. Öğlen çorba( tahıllı/bakliyatlı çorbalar ya da yuvalama gibi etliler) / ya da zeytinyağlı sebze yemeği. Akşam et yemeği, balık ya da sebze / tahıl yemeği, muhakkak yoğurt. Aralarda acıkırsam meyve/ bir avuç kuruyemiş. Bazen havuç vs rendelenmiş salatalar da yiyorum.
Haftasonları muhakkak yumurta ekliyorum kahvaltıya.
Haftada bir gün ödül öğünüm var, ne istersem yiyorum. Haftada bir kere mantı/makarna/pilav yiyorum.
Çalışıyorum, günde 2 km yürüyorum.
Gebeleğim boyunca sadece 1 adet kemalpaşa tatlısı, 2 dilim elmalı pay yedim:)
Paketli gıda yok, gazlı içecekler yok, şeker yok, kızartma yok.
Canım 18 Eylül Sat-25 Haziran beklenen doğum ben sizin arkanızdan su dökerim biraz oturur buraları toparlarkapıyı çeker giderim.
ohh ohh ne güzel ben sana bugun ne yediğimi yazağımm ıkı yumurta kırdım zeytın peynır ve bır ekmegın sadece elim kadar kısmı kaldı ucu yanıı öğlende lahmacun çiğköfte irmik tatlsı yedimm su an çeviz atıştrıyorum daha bunun akşamı var ki aksaç çorba pilav ve ana yemek mutlaka oluyor çay saati varr uhuuu senın söyledıklerınle ben aç kalırım canım ya nefsını ıyı koruyosun maşallah
dün et yaedim canım ben süt peynır yumurta balık tavuk yıyorum da sorun fazla yıyorum işte :)Ben şekere( süt şekeri, glikoz vs) alerjik olduğum için vitamin alamıyorum, şeker yiyince kabardığım için alerji ilacı almam lazım, o da bebeğe zarar vermesin diye içemiyorum :)
Arkadaşım senin bugünkü yemeğinde karbonhidrat çok, et az. Hamur dediğin hep boş kalori. Bak benim arkadaşımın hamileliğinin son ayı aşure zamanına geldi, 10 kase aşure yemiş bir haftada. Bebeği o hafta 750 gr aldı, balon gibi şişti. Şeker komasına girmesin çocuk diye anneyi diyete soktular, sonra da şeker düşer düşmez bebeyi aldılar. Aman dikkat.
Afiyet bal şeker, bebeğine bol şifa olsun canım. Benimki de normal değil bakma, 6 aydır hamileyim, daha tadını çıkartmadım tartı üstünde tepinmekten :)dün et yaedim canım ben süt peynır yumurta balık tavuk yıyorum da sorun fazla yıyorum işte :)
Canım ben de aynısını aldım :) 0-3 ay aldım ben :)kızlar bu tulumu alıcam sizce 3 ay mı seçeyim bedeni 6 ay mı? cidden şu yazlıklarda kaç beden almamız lazım. biri yardım etsin lüüütfeeeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?