2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Stres yaptığın için etmiyor olabilir. Çok etkileniyor yavrucaklar. Beslenemiyorlar da geçen hafta ben öyleydim. Stres yapma hiç bişey çıkmayacak inşallah güzel haberler alacaksın

Dedigin gibi sanirim masallah iyiydi ultrasondan baktik. Test sonuclari da cikmadi cikinca yazicam.

Cok ama cok guzel yazmissin. Gercekten de cok dogru diyorsun. İnsan etkileniyor fazla olumsuz ornekleri dusunmemek en iyisi.

Yüzünü hiç göremiyorum yaa. Ya arkası dönük yada elleri ayaklarını görüyorum

Gecmis olsn canim kesinlikle hemen degistir dengesiz kadin bellki yorulmus cani skilms senden cikartmis secmeseydin bu mesleginhayret bisey bisuru para almayi biliyosunuz ne insanlar var yaa
Aynen canım zaten değiştim hastanemi bugün yüzyıl hastanesine gittim çok da memnun kaldım :)

Ne güzel fikir. Eş çalışınca nsl olacakki o?

Zararın neresinden dönülse kardir. Allah'tan daha geç bi vakitte başına gelmedi bu olay..
aynen öyle annem de arkadaşlarım da aynısını söyledi. mesleğini yanlış seçtiğini düşünen bir doktora ne bebeğimi ne de kendimi emanet edemem ...

aynen öyle... madem sıkılmış madem bıkmış bıraksın o kadar hamilenin hayatıyla oynamasın...

ben yüzyıl hastanesine gittim bugün ve gayet memnun kaldım doktorumdan ve hastaneden..

ayy o yarım kilo alan arkadaş sen ne yiyorsun ben doymak bilmiyorum vala 7 kilo aldım ve hızla almaya devam edıyorum ne güzel vala hayatımda hiç 50li kiloları görmemiştim şuan 57 yim aksama 58 olurum kesin hatta geceye dogru 59 oluyo allahtan sabah 57 ye geri düşüyoo

Bursa'da kumaş arayan arkadaş kimdi? Tayyare kültür merkezinin arkasında uzun çarşının olduğu yerde kumaş pazarı var ayriyeten kumaş satan satan bir çok dükkan var ordan bakabilirsin. Birde pazartesi günleri gökdereye sosyete pazarı kuruluyor orda da bulman mümkün olabilir.

bende yemeden duramıyorum 60 kilodan 69a çıktım ilk defa bu kadar çok kilo aldım ama onun için değer tabi.

Sabah bir kaşarlı tost ya da salatalık/peynir. Öğlen çorba( tahıllı/bakliyatlı çorbalar ya da yuvalama gibi etliler) / ya da zeytinyağlı sebze yemeği. Akşam et yemeği, balık ya da sebze / tahıl yemeği, muhakkak yoğurt. Aralarda acıkırsam meyve/ bir avuç kuruyemiş. Bazen havuç vs rendelenmiş salatalar da yiyorum.
Haftasonları muhakkak yumurta ekliyorum kahvaltıya.
Haftada bir gün ödül öğünüm var, ne istersem yiyorum. Haftada bir kere mantı/makarna/pilav yiyorum.
Çalışıyorum, günde 2 km yürüyorum.
Gebeleğim boyunca sadece 1 adet kemalpaşa tatlısı, 2 dilim elmalı pay yedim:)

Paketli gıda yok, gazlı içecekler yok, şeker yok, kızartma yok.

ohh ohh ne güzel ben sana bugun ne yediğimi yazağımm ıkı yumurta kırdım zeytın peynır ve bır ekmegın sadece elim kadar kısmı kaldı ucu yanıı öğlende lahmacun çiğköfte irmik tatlsı yedimm su an çeviz atıştrıyorum daha bunun akşamı var ki aksaç çorba pilav ve ana yemek mutlaka oluyor çay saati varr uhuuu senın söyledıklerınle ben aç kalırım canım ya nefsını ıyı koruyosun maşallah

Ben şekere( süt şekeri, glikoz vs) alerjik olduğum için vitamin alamıyorum, şeker yiyince kabardığım için alerji ilacı almam lazım, o da bebeğe zarar vermesin diye içemiyorum :)

Arkadaşım senin bugünkü yemeğinde karbonhidrat çok, et az. Hamur dediğin hep boş kalori. Bak benim arkadaşımın hamileliğinin son ayı aşure zamanına geldi, 10 kase aşure yemiş bir haftada. Bebeği o hafta 750 gr aldı, balon gibi şişti. Şeker komasına girmesin çocuk diye anneyi diyete soktular, sonra da şeker düşer düşmez bebeyi aldılar. Aman dikkat.

dün et yaedim canım ben süt peynır yumurta balık tavuk yıyorum da sorun fazla yıyorum işte :)

dün et yaedim canım ben süt peynır yumurta balık tavuk yıyorum da sorun fazla yıyorum işte :)
Afiyet bal şeker, bebeğine bol şifa olsun canım. Benimki de normal değil bakma, 6 aydır hamileyim, daha tadını çıkartmadım tartı üstünde tepinmekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…