- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
:))))) ama ama o da her yarım saatte bir kıpırdasın. Çok mu zor bi tekme atmak:)))) biliyorum aslında çok çok normal ama çok da panik olmuyorum fekat illa dile getircem bu durumu ya bakıyorum en iyi ortam burası Napim :)))Sıkma Canını neticede insan kafa dinlemek sakin sularda süzülmek istemiştir evlatçımbırak kafa dinlesin çocuk.Kendi kendine dert etme hareket ediyomuş işte daha kıpırtı bekleyenler var. Nedir senden çektiği çocuğumun
yok canım bebegınde saglıklıysa cok ıyı yapıyorsun gercekten bebegıne hıcbır zararlı sey gıtmıyo işteAfiyet bal şeker, bebeğine bol şifa olsun canım. Benimki de normal değil bakma, 6 aydır hamileyim, daha tadını çıkartmadım tartı üstünde tepinmekten :)
Bende 23+2 de gitmiştim alttaki bilgiden 100 gr eksik söylemişti Dr ama normal demişti sanırım altta çıkan bilgi biraz fazla başka sitelerde daha düşük gerçeğe daha yakın sankiBuhün kontrolümüz vardı çok şükür doktor olumsuz bisey demedi 25+0 bugun ve 660 gram olmus bebegim bu haftada doktora giden var mi size ne dediler kiloyla ilgili takip ettigim programda 760 gram yaziyor kafam karisti doktorada sormayi unuttum cift rahimli oldugum icin rahim agzi hep kontrol altinda bu ayda sorun cikmadi cok sukur bizde durumlar boyle
Biz niye burdayız yazcaz tabi sıkma canını herşey Allahın izniyle geçicek biz bunları okuyup hey gidi diycez tatlı anılar biriktirelim.:))))) ama ama o da her yarım saatte bir kıpırdasın. Çok mu zor bi tekme atmak:)))) biliyorum aslında çok çok normal ama çok da panik olmuyorum fekat illa dile getircem bu durumu ya bakıyorum en iyi ortam burası Napim :)))
Ay aynı benntatlı yerken üstüne puding döker hale geldim yatağa giriyorum sabah be yesem diye hayal ediyorumSabah bir kaşarlı tost ya da salatalık/peynir. Öğlen çorba( tahıllı/bakliyatlı çorbalar ya da yuvalama gibi etliler) / ya da zeytinyağlı sebze yemeği. Akşam et yemeği, balık ya da sebze / tahıl yemeği, muhakkak yoğurt. Aralarda acıkırsam meyve/ bir avuç kuruyemiş. Bazen havuç vs rendelenmiş salatalar da yiyorum.
Haftasonları muhakkak yumurta ekliyorum kahvaltıya.
Haftada bir gün ödül öğünüm var, ne istersem yiyorum. Haftada bir kere mantı/makarna/pilav yiyorum.
Çalışıyorum, günde 2 km yürüyorum.
Gebeleğim boyunca sadece 1 adet kemalpaşa tatlısı, 2 dilim elmalı pay yedim:)
Paketli gıda yok, gazlı içecekler yok, şeker yok, kızartma yok.
Yaz canım güzel haberleri. Biliyoruz bişey çıkmıycak ama insan duymak istiyor yine de:)Benim tatlı gebiş yoldaşlarım ben kontrole ve ayrıntılıya gidiyorum ne olur bize dua edin güzel haberlerle dönelim.Hepinizi öpüyorum.
Canim bende onu dusunuyorum alsam mi diye.ama sanirim simdi almicam ihtiyac duyarsam alicam.ihtiyacim olmaz.ise bosuna almis olurum.yeterince masraf oluyo zaten 2 bebe oluncaYa bu göğüs kalkanı nedir alayımmı bilmiyorum alan anlatabilirmi yarayımı önlüyor benim göğüs uçlarım çok kanıyor çok acıyor iyi gelen bişeyse hemen alalım
musmutlu dön inşallahBenim tatlı gebiş yoldaşlarım ben kontrole ve ayrıntılıya gidiyorum ne olur bize dua edin güzel haberlerle dönelim.Hepinizi öpüyorum.
bende kargodan elime ulaşınca anladım.Ya bu göğüs kalkanı nedir alayımmı bilmiyorum alan anlatabilirmi yarayımı önlüyor benim göğüs uçlarım çok kanıyor çok acıyor iyi gelen bişeyse hemen alalım
Benim tatlı gebiş yoldaşlarım ben kontrole ve ayrıntılıya gidiyorum ne olur bize dua edin güzel haberlerle dönelim.Hepinizi öpüyorum.
Günaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.
Kızlar ben muzun faydalı olduğunu bilerek sürekli tükettim ama dün görümcem zeka geriliği yapıyor dedi böyle bir şey duyan bilen var mı
bende çok tüketiyorum ilk defa böyle bişey duydum. internetten baktım şimdi.muzun çok faydalı olduğunu içeren bi yazıdan kopyaladım
Muz folik asit açısından oldukça zengindir; folik asit, büyüyen fetusun omuriliğinin gelişimi, sinirler ve beyin için çok önemlidir. Folik asit eksikliği prematüre doğuma veya özürlü doğumlara neden olabilir
Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı
Ben oğlumu 19 günlükken sünnet ettirdim. İğne ile pipisini uyuşturarak yaptılar. Çok ağladı ama dr acıdan değil sadece bacaklarına bastığımız için ağlıyor dedi. Sonrasında çok rahattı. Pipinin etrafı sargılı ucu açıktı. Dr sargısı bezin içine düşene kadar hiç açılmayacak sadece sıvı solüsyon verdi bunu pipi ucuna ve sargının üstüne dökeceksiniz dedi. Ayrıca huzursuz olursa bir çay kaşığı verin diye minoset şurup verdi. Ama oğlum hiç ağlamayıp huzursuzlanmayınca şurubu kullanmadık.2-3 gün içinde bezini değiştirirken sargı bezinin düştüğünü gördüm. Pipi de iyileşmişti zaten. Önceleri annem çok kızmıştı el kadar çocuk daha ne aceleniz var diye. Ama rahatlığını görünce iyiki beni dinlememiş yaptırmışsın dedi.
Ben aslında ilk günler olsun istemiştim ama dr karaciğer fonksiyonlarının normal olduğunu anlamam için 20 günlük olması lazım bekleyin dedi. O yüzden ilk günler yapmamıştı.biz Çok memnun kaldık. Erkek bebek bekleyen annelere tavsiye ederim
Ben kilo konusunda uçuştayım sanirim 11 kilo almisim. Iyi gidiyordum ama bu ay 4 kilo birden almisim dikkat etmeye basladim bende artik bi ay sonraki randevuya 2 kilo almis olarak gitmeyi hedefliyrm insaallah cok almamGünaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.
11 kilo aldim ama sebebini biliyorum cok hamurisi yedim bu ay 4 kilo birden aldim iko gundur hamurisine son verdim ailemde seker hastasi yok ben yaptirmadim seker yuklemesini doktora sordum gerek duymadi cesaret aldim. Artik benim icin diyet zamaniKızlar dedikleriniz doğrultusunda babymall dan sebamed sampuanini sipariş ettim.. sabun almayacağım.
N11 den avent gogus kalkanını sipariş ettim herkese yardımları için teşekkür ederim
Bu arada bugün doktoruma gittim şeker yuklemesi icin sabah ac karnına gel dedi şimdi de tam anlamadım bu işi ama sabah ac karnına gideceğim yarın 11 kilo aldığım için doktor biraz endişelendi ama inşallah güzel haberler alirim
Men deldiiiiiiiim biz iyiymişiz teyzeleri Maşaallah 1 ay sonra kontrol 500 gr 24 cm babasının kopyası bi kızımız varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?