2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
:))))) ama ama o da her yarım saatte bir kıpırdasın. Çok mu zor bi tekme atmak:)))) biliyorum aslında çok çok normal ama çok da panik olmuyorum fekat illa dile getircem bu durumu ya bakıyorum en iyi ortam burası Napim :)))

Kızlar dedikleriniz doğrultusunda babymall dan sebamed sampuanini sipariş ettim.. sabun almayacağım.
N11 den avent gogus kalkanını sipariş ettim herkese yardımları için teşekkür ederim
Bu arada bugün doktoruma gittim şeker yuklemesi icin sabah ac karnına gel dedi şimdi de tam anlamadım bu işi ama sabah ac karnına gideceğim yarın 11 kilo aldığım için doktor biraz endişelendi ama inşallah güzel haberler alirim

Afiyet bal şeker, bebeğine bol şifa olsun canım. Benimki de normal değil bakma, 6 aydır hamileyim, daha tadını çıkartmadım tartı üstünde tepinmekten :)
yok canım bebegınde saglıklıysa cok ıyı yapıyorsun gercekten bebegıne hıcbır zararlı sey gıtmıyo işte

Bende 23+2 de gitmiştim alttaki bilgiden 100 gr eksik söylemişti Dr ama normal demişti sanırım altta çıkan bilgi biraz fazla başka sitelerde daha düşük gerçeğe daha yakın sanki

Biz niye burdayız yazcaz tabi sıkma canını herşey Allahın izniyle geçicek biz bunları okuyup hey gidi diycez tatlı anılar biriktirelim.

Ay aynı benntatlı yerken üstüne puding döker hale geldim yatağa giriyorum sabah be yesem diye hayal ediyorum

Ya bu göğüs kalkanı nedir alayımmı bilmiyorum alan anlatabilirmi yarayımı önlüyor benim göğüs uçlarım çok kanıyor çok acıyor iyi gelen bişeyse hemen alalım

Benim tatlı gebiş yoldaşlarım ben kontrole ve ayrıntılıya gidiyorum ne olur bize dua edin güzel haberlerle dönelim.Hepinizi öpüyorum.
Yaz canım güzel haberleri. Biliyoruz bişey çıkmıycak ama insan duymak istiyor yine de:)

Ya bu göğüs kalkanı nedir alayımmı bilmiyorum alan anlatabilirmi yarayımı önlüyor benim göğüs uçlarım çok kanıyor çok acıyor iyi gelen bişeyse hemen alalım
Canim bende onu dusunuyorum alsam mi diye.ama sanirim simdi almicam ihtiyac duyarsam alicam.ihtiyacim olmaz.ise bosuna almis olurum.yeterince masraf oluyo zaten 2 bebe oluncasanirim gogus ucunun yara olunca kiyafetlere degmesini tahris olmasini onluyo.bi nebze de olsa yara olmasini onluyo.ama tamamen onleyici bir sey oldugunu düşünmüyorum acikcasi..ins.da gerek duyma yiz..

Bende 5kilo aldim su an 60.5 oldum 2kilosunu son 20 gunde aldim. Anlamadim nasil oluyor bu is hamileleikten once simdi yedigimin 2katini yerdim tartinin ibresi gr oynamazdi simdi 20 gunde 2kilo cok korkuyorum . Cok yesem tamam dicem cok yiyorum biraz kisayim amabkisacak durumum yok ki biraz daha kisarsam ac kalirim heralde. Offff

bende kargodan elime ulaşınca anladım.
ne işe yaradığını.
tahrıs olan göğsün kıyafete değip dahada tahriş olmasını önlüyor.
özellikle göğüs ucunun.

Günaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.

İlk zamanlar bende az alıyordum ancak son bir ayda 4.5 kilo aldığımı farkettim. oysa yediklerim aynı. sonrada diyorum bebiş en az yarım kilo, suyu rahmi falan derken 2 kiloya yakın ordan geliyor diye kendimi avutuyorum..

Kızlar ben muzun faydalı olduğunu bilerek sürekli tükettim ama dün görümcem zeka geriliği yapıyor dedi böyle bir şey duyan bilen var mı

bende hergün tüketiyorum. had cips kola falan olsa anlıycamda, muz bu ya.. hurafedir bence..

Arkadaslar erkek bebek bekleyenler, yenidoğan sünneti ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Etrafınızda yaptırıp memnun olmayan var mı

bende olabildiğince erken yaptırıcam. 1 yaşına kadar yaptırdın yaptırdın. sonra 5-6 yaşına kadar beklemek zorunda kalıyormuşsun.

Günaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.
Ben kilo konusunda uçuştayım sanirim 11 kilo almisim. Iyi gidiyordum ama bu ay 4 kilo birden almisim dikkat etmeye basladim bende artik bi ay sonraki randevuya 2 kilo almis olarak gitmeyi hedefliyrm insaallah cok almam

Bende
11 kilo aldim ama sebebini biliyorum cok hamurisi yedim bu ay 4 kilo birden aldim iko gundur hamurisine son verdim ailemde seker hastasi yok ben yaptirmadim seker yuklemesini doktora sordum gerek duymadi cesaret aldim. Artik benim icin diyet zamani insaallah bi sorun cikmaz sende de

Kızlar dogumda neler dagiticaksiniz ve susleme icin neler dusunuyorsunuz

Men deldiiiiiiiim biz iyiymişiz teyzeleri Maşaallah 1 ay sonra kontrol 500 gr 24 cm babasının kopyası bi kızımız varmış

Oooy maşallah çok sevindim canım iyi olduğuna minnoşunun.Okadar belli oldu mu babasına benzediği ay ne güzel ya darısı başıma artık ben de babasına benzesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…