2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
momocan Babasıda pek gururlanmıştır tabi :) Şahsen doktor babasına benziyor dediğinde kocamın yüzündeki o ifadeyi hiç unutamam.

Maaşallah canımm

Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?

aynı şekilde canım ben de 8 kg aldım...ne yesem yarıyor sanki

Günaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.

ahhh beatrice senin yüzünden bir gün kalpten gidecem...

biz burada 10 kg ya dayandık nasıl bir irade maşallah
keşke senin gibi olabilsem...
şuan yemeğin üstüne 2 büyük porsiyon meyve 1 çikolata yedim çok pişmanım çok

Her tuvalete kalkıp ya da su içmeye uyanıp uykusunu mahvedenlerden biri de benim sonra uyu uyuyabilirsen uykularımdan hicbi rsey anlamıyorum son haftalarda

Ruh eşim

Ay aynı benntatlı yerken üstüne puding döker hale geldim yatağa giriyorum sabah be yesem diye hayal ediyorum
Bir ruh eşim daha

Inşallah canim.. Benim babam şeker hastası şekerimi ölçüyoruz sabah ac biraz düşük tok biraz yüksek çıkıyor bakalım hayirlisi

benim öğünlerim hergün ödül öğünü seninkinin yanında...
şu profil fotonu ben alayım...tearex kadar yiyorum senin yanında

en kötüsü hep acıkıyorum
nasıl doyuyorsun...nasıl...doymuyorum doymuyorum doymuyorum...

acaba yürümeye başlasam kilom dengelenir mi

ahhh aşure de olsa ne güzel yenirdi şimdi

yani mesajından aldığım ana fikir bu

yok benden adam olmaz...o kadar şey yedim hala daha ne yerim diye bakıyorum

ama canım istiyor iştahıma engel olamıyorum...

Benim boyum 162cm 54 kiloyla basladım şu an 63. Yani 9 kilo aldım ama ben kiloları basta fazla aldım. Onceden kahvaltı falan yapmazdım cok duzensizdi bir de sigara vardı. Hamile kalınca dr sabah yumurta akşam sut kesin olacak deyınce baskadım bol proteinler zaten sigara içmemek için yemeler aman aç kalmadın midem bebek aç kalır diye yemeler 4. Ayda 7 kilo almıştım. Bir de mide bulantısı yanma falan da olmadı. Şimdi alıştım ama dengelediğimi ve o şaşkınlığımdan çıktıgımı düsünüyorum. Bir de çalışıyorum surekli ayakta ve çok hareketliyim. Yoksa bu yemeye 15 kilo bile alırdım. Son olarak erkek olunca tatlıya dayanamıyorum cok yanlış ama onceden muzla gecıstırıyordum şimdi muz kesmiyor . Yapcak bişey yok diyorum

Men deldiiiiiiiim biz iyiymişiz teyzeleri Maşaallah 1 ay sonra kontrol 500 gr 24 cm babasının kopyası bi kızımız varmış
Hoşdeldiiiin:) gözümüz aydın. Sorun çıkan bebeğimiz yok di mi totalde????? Şükür. Benim oğlum da babasının kopyası. Esmer olursa bir de ne diyim yani:)

Arkadaslar benim bir kedim var. Çok tatlı hem de. Bebiş kediyle buyuyecek. Her turlu arastırmamı yaptım. Kedisi ve bebeği olan arkadaslarımla da konuştum. Sıkıntı olmayacagını soylediler. Baska hayvan besleyen var mı merak ediyorum.

Ay aynı benntatlı yerken üstüne puding döker hale geldim yatağa giriyorum sabah be yesem diye hayal ediyorum
Allah iyiliginizi versin kizlar yaacok güldüm afiyet sifa olsun bebislerinize yarasin insallah

Bende 60 kiloyla basladm suan 70 oldum İlk gebeligimde 70 le doguma gitmiştim.

Kizlar karnimin alt.tarafi bgn cok agriyo.bir de kasiklarim ozellikle yatakda.donerken..sizde de oluyo mu boyle agrilar.ben 6 liko aldim ama ozellikle karnim dan aldim kilo.karnim kocaman oldu.ikiz oldugu.icin sanirim..sizin.karnınizda cok.buyudu mu

canım ben uyku sersemi hızlı dönünce bebişin bir yandan diğer yana düştüğünü bile hissettim
tabi sancım oldu.. şimdilerde kademeli dönüyorum yatakta..
iş yaptığım zaman yada çok ayakta kaldığım zaman ağrım oluyor
sen ikizlere göre çok iyi kilo almışsın
ben 8 kg aldım karnım aşırı büyüdü...36 bedenden 40 zorla oluyor düşün artık

Him dogru .bgn.uzun.bi.aradan sonra afedersin.ilk defa esimle.birlkte olduk.sanirim.en cok da bu etkiledi.bir daha.doguma.kadar istemiyorum yaaa psikolojim.bozuluyor korkuyorum bir sey.olcak mi.diye zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…