Anniş adaylarııı, günaydınlarrrr, hamilelikte 6. aylarımız dolmak üzere... Kilo durumları nasıl peki... Ben 7,5 kilo aldım. Biraz çok sanırsam. Sizde durumlar nasıl acaba?
Günaydın:) İlk yarım kilomu aldım. Başlangıç 68; dün sabah 68,5 idi.
Bu haftalarda akıntısı artan oldu mu?
Her tuvalete kalkıp ya da su içmeye uyanıp uykusunu mahvedenlerden biri de benim sonra uyu uyuyabilirsen uykularımdan hicbi rsey anlamıyorum son haftalardaYa gece kalkip tuvalete gitmeyi hic sevmem
Mecbur kalkmak zorunda kaldim
Uykum kacti
Sizde durumlar nasil? Gece kalkmaya basladinjz mi
Ikinci bebek oldugunicin karnim daha buyuk sanki
Kendimi davul gibi gergin hissediyrm
Isyerinde sik sik gitmekten nefret ediyrm
Durmadan geliyor of :)
Yarin sabah doktor kontrolum var
Heyecanliyim
Insallah iyidir kuzucuk
Bugunlerde psikolojim
Cok bozuk
Hormonlar carpti:) oglumda boyle olmamistim sanki
Agliyrm durup dururken
Gecen sabah, kahvalti yaparken hickira hickira aglamaya basladim, bigun once kayinpeder ile konustum, o aklima geldi, kanser hastasi, cok sukur tedavi oluyor ama hasta iste, yasi da var, ona bisey olursa diye uzuldum. Esimi de uzdum yok yere, bebek oldugunda goremezse diye dusundum ay yine aklima geldi agliyrm
Offff
Ruh eşimohh ohh ne güzel ben sana bugun ne yediğimi yazağımm ıkı yumurta kırdım zeytın peynır ve bır ekmegın sadece elim kadar kısmı kaldı ucu yanıı öğlende lahmacun çiğköfte irmik tatlsı yedimm su an çeviz atıştrıyorum daha bunun akşamı var ki aksaç çorba pilav ve ana yemek mutlaka oluyor çay saati varr uhuuu senın söyledıklerınle ben aç kalırım canım ya nefsını ıyı koruyosun maşallah
Bir ruh eşim dahaAy aynı benntatlı yerken üstüne puding döker hale geldim yatağa giriyorum sabah be yesem diye hayal ediyorum
Inşallah canim.. Benim babam şeker hastası şekerimi ölçüyoruz sabah ac biraz düşük tok biraz yüksek çıkıyor bakalım hayirlisiBende
11 kilo aldim ama sebebini biliyorum cok hamurisi yedim bu ay 4 kilo birden aldim iko gundur hamurisine son verdim ailemde seker hastasi yok ben yaptirmadim seker yuklemesini doktora sordum gerek duymadi cesaret aldim. Artik benim icin diyet zamaniinsaallah bi sorun cikmaz sende de
Sabah bir kaşarlı tost ya da salatalık/peynir. Öğlen çorba( tahıllı/bakliyatlı çorbalar ya da yuvalama gibi etliler) / ya da zeytinyağlı sebze yemeği. Akşam et yemeği, balık ya da sebze / tahıl yemeği, muhakkak yoğurt. Aralarda acıkırsam meyve/ bir avuç kuruyemiş. Bazen havuç vs rendelenmiş salatalar da yiyorum.
Haftasonları muhakkak yumurta ekliyorum kahvaltıya.
Haftada bir gün ödül öğünüm var, ne istersem yiyorum. Haftada bir kere mantı/makarna/pilav yiyorum.
Çalışıyorum, günde 2 km yürüyorum.
Gebeleğim boyunca sadece 1 adet kemalpaşa tatlısı, 2 dilim elmalı pay yedim:)
Paketli gıda yok, gazlı içecekler yok, şeker yok, kızartma yok.
Ben şekere( süt şekeri, glikoz vs) alerjik olduğum için vitamin alamıyorum, şeker yiyince kabardığım için alerji ilacı almam lazım, o da bebeğe zarar vermesin diye içemiyorum :)
Arkadaşım senin bugünkü yemeğinde karbonhidrat çok, et az. Hamur dediğin hep boş kalori. Bak benim arkadaşımın hamileliğinin son ayı aşure zamanına geldi, 10 kase aşure yemiş bir haftada. Bebeği o hafta 750 gr aldı, balon gibi şişti. Şeker komasına girmesin çocuk diye anneyi diyete soktular, sonra da şeker düşer düşmez bebeyi aldılar. Aman dikkat.
Hoşdeldiiiin:) gözümüz aydın. Sorun çıkan bebeğimiz yok di mi totalde????? Şükür. Benim oğlum da babasının kopyası. Esmer olursa bir de ne diyim yani:)Men deldiiiiiiiim biz iyiymişiz teyzeleri Maşaallah 1 ay sonra kontrol 500 gr 24 cm babasının kopyası bi kızımız varmış
Ay aynı benntatlı yerken üstüne puding döker hale geldim yatağa giriyorum sabah be yesem diye hayal ediyorum
Allah iyiliginizi versin kizlar yaaohh ohh ne güzel ben sana bugun ne yediğimi yazağımm ıkı yumurta kırdım zeytın peynır ve bır ekmegın sadece elim kadar kısmı kaldı ucu yanıı öğlende lahmacun çiğköfte irmik tatlsı yedimm su an çeviz atıştrıyorum daha bunun akşamı var ki aksaç çorba pilav ve ana yemek mutlaka oluyor çay saati varr uhuuu senın söyledıklerınle ben aç kalırım canım ya nefsını ıyı koruyosun maşallah
Kizlar karnimin alt.tarafi bgn cok agriyo.bir de kasiklarim ozellikle yatakda.donerken..sizde de oluyo mu boyle agrilar.ben 6 liko aldim ama ozellikle karnim dan aldim kilo.karnim kocaman oldu.ikiz oldugu.icin sanirim..sizin.karnınizda cok.buyudu mu
Bu sekilde karnim
Görenler 8 aylik gibisin diyorlar cnmahhh canım seninki ikiz karnıysa benimki üçüz herhalde...
Him dogru .bgn.uzun.bi.aradan sonra afedersin.ilk defa esimle.birlkte olduk.sanirim.en cok da bu etkiledi.bir daha.doguma.kadar istemiyorum yaaa psikolojim.bozuluyor korkuyorum bir sey.olcak mi.diye zatencanım ben uyku sersemi hızlı dönünce bebişin bir yandan diğer yana düştüğünü bile hissettim
tabi sancım oldu.. şimdilerde kademeli dönüyorum yatakta..
iş yaptığım zaman yada çok ayakta kaldığım zaman ağrım oluyor
sen ikizlere göre çok iyi kilo almışsın
ben 8 kg aldım karnım aşırı büyüdü...36 bedenden 40 zorla oluyor düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?