Görenler 8 aylik gibisin diyorlar cnm
Sagol canim moral.oldu vallayok artık ...bence çok şirin bir karnın var..hem de şekilli duruyor maşallah diyeyim
o görenler beni görse demek ki 10 aylık diyecek...
ikizlerde karın daha büyük olur ama seninki bence aşırı büyük görünmüyor...
belki gebelik öncesi zayıfsan karnın büyük görünüyordur vücuduna göre
Hahaha ay bende öyleyim valla hatta dizilerde survivor da falan bazen canım çekiyor arttık sipariş falan afiyetle yiyorum bende :) yapacak bişey yok enerji lazımNormalde günlük cok bisey yemiyorum guya ama ben de cok kilo alanlardanim. Genelde de gobekten alinca 8 aylik gibi dolaniyoz. Artik disarda her yerde hamile muamelesi goruyorumbuyrun oturun siz. Siz beklemeyin biz getiririz fln... bazen canim cok sey istiyo o kisimlar komedi zati. dun esimle disarda yedik pesine tatli istermisin dedi hayir der miyim. Bol serbetli tatliyi da gömdüm. Ustune dondurma da isteyince esim kahkaha krizine girdi artik. Durduramiyoruzzz diyo e napiim o kdr tekme yiyoruz enerji lazim
Neler var ya. Teşekkür ederimBenim bildiğim ses duyunca beşiği sallıyor. Tabi beşiğin sallanabiliyor olması gerek. Linki de bu ; http://urun.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/258452023#product-detail
Boyle diye diye doguma yuvarlanarak gideriz artikHahaha ay bende öyleyim valla hatta dizilerde survivor da falan bazen canım çekiyor arttık sipariş falan afiyetle yiyorum bende :) yapacak bişey yok enerji lazım
Cnm ne pisman oluosun yicen tabi okadarda degil:)ahhh beatrice senin yüzünden bir gün kalpten gidecem...
biz burada 10 kg ya dayandık nasıl bir irade maşallah
keşke senin gibi olabilsem...
şuan yemeğin üstüne 2 büyük porsiyon meyve 1 çikolata yedim çok pişmanım çok
Canım inşallah zamanında olur doğumun.. doktorun erken doğum belirtisi gördü mu ki.. kendini çok yorma canim 2 can daha taşıyorsun kolay değil ama sağlıkla gelecek bebislerin inşallah allah yardımcın olsunKizlar bana doktor dedi ki 36.haftaya kadar gelebilirsek iyi.36.haftada aliriz bebisleri ins.ikiz oldugu icin.yani yaklasik 2 ayimiz kaldi insallah.erken dogumdan cok korkuyorum
Arkadaslar benim bir kedim var. Çok tatlı hem de. Bebiş kediyle buyuyecek. Her turlu arastırmamı yaptım. Kedisi ve bebeği olan arkadaslarımla da konuştum. Sıkıntı olmayacagını soylediler. Baska hayvan besleyen var mı merak ediyorum.
Şimdilik normal kiloda gidiyorum ama son dönemeçteyiz artık inşallah yuvarlanmayızBoyle diye diye doguma yuvarlanarak gideriz artik
Önde giden benimsanorım 11,5 kg ile :)aynen çok problem değil:)
ama forumda en önde olmak hoşuma gitmiyor
Dogru olabilir bende tam bilmiyorum bedenimi en iyisi bi mağazaya gidip deneyerek bakmak en azından beden belirlemek içinKızlar yukarıda bir arkadaş sormuş ben de merak ediyorum emzirme sutyenini kaç beden almalıyız.. bazı yerlerde büyük almayın arkası büyük geliyor diye okudum. Ben hamilelik öncesi 80 giyiyordum hamilelikte hep sporcu sütyeni giydiğim için kac giyiyorum bilmiyorum.. sizce kac almaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?