2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bence süper 2 kg ne demek ya sadece bebek alıyor ben uçtum ilkinde de uçmuştum sanırım bunda bu kadar olmama rağmen ilkini geçmeyecem. İlkinde 20.haftada 13 kg almıştım 25 de 11.5. Ben kendimi tutamıyorum kendimi kaybediyorum son 1 ayda herhalde 4 kg aldım hamur işi abur cubur yiyorum çok seviyorum çünkü son 1 haftadır da iyice tatlıcı oldum sonum hayrolsun.beni geçebilen olacağını zannetmiyorum şöyle bir kaç sayfa okudum benden fazlası yok :)

Şimdilik normal kiloda gidiyorum ama son dönemeçteyiz artık inşallah yuvarlanmayız
Ben ilk baslarda aldim kiloyu daha cok. Doktoruma demistim bu gidisle yuvarlanarak giderim diye. Kadin guldu diyetisyene yollayayim mi dedi. Yemek cok yemiyorum ki deyince vitaminlerimi kesti. Ondan sonra yavasladi kilo alimim.
Aman saglikli olsun bebislerimiz de gerisi hallolur

Valla o yara illa olucak bence kalkanı kullansakta olucak sonuçta bebek emdiği için hassaslaşıyo meme ucu ben karbonatlı su kullandım hep doğumdan sonra silmeden vermedim hep bebeğin pamukçuğuna hem göğsüme iyi gelmişti

Ben de 6 kg aldım. İlk başta hiç karnın yok deyip moral bozanlar şimdi de biraz çok mu şiştin diyorlar. İnsanlar her türlü konuşuyorlar yani takmamak lazım

Ben şuana kadar 2 kilo aldım sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
Albendende okadar 3 kilo ye ye zor aldım ama hepsini 1 ayda aldım deli gibi yedim eşim sağolsun ye çocuk zayıf ye çocuk zayıf şimdi mide büyüdü gece onu uyutup mutfakta sabahlıyorum

Kızlar e bebekte ateş ölçerlerde indirim var. Braun 6020 ve 6520'den birini almayı düşünüyorum ama çok pahalı. Bu iki ürün hakkımda bilginiz var mı?

Şuan toplam 3 kg aldım hepsi buay oldu çok zorladım almaya ama sadece karın bölgem şişti 38 giyen ben şimdi lastikli takılıyorum o bile akşamları sıkıyor akşam 3beden artıyor resmen zor yürüyorum karnım bunda dahada büyük olucak sanırım son ayda asıl kilo alımı olucak 62 ile bitirsem süper olur kendime 4 kilo daha izin verdim

Bugun yıkadığım cicilerimizi ütüledim oturdum koltuğa masayı ayarladım aman yarabbi ütüle ütüle bitmedi daha 4 makina yıkanacak var maşallah gelmişte gelmiş kıyafet kuzuma kızlar çok zor oluyor bu yıka kurut ütüle faslı yanınıza yardım edecek biri olursa çağırın derim

Zeytin yağı meme uçlarına başlayalım beslenmesi için yoksa acı çekicez emdirirken gece yatarken pamukla sürüp yatmak lazım

Ben de 6 kg aldım. İlk başta hiç karnın yok deyip moral bozanlar şimdi de biraz çok mu şiştin diyorlar. İnsanlar her türlü konuşuyorlar yani takmamak lazım
Aynen komşular kıskanıyordu benim kilomda doğurcan al azıcık diye şimdi oran çıktı buran çıktı demeye başladılar

Zeynosrkn84 canım karbonatlı suyu nasıl uyguladın tam anlatırmısın.en büyük korkum yine o gögüs acısını yasamak.zehir olmustu bana bebegimi emzirmek

Bu sekilde karnim

Biraz bol giymissin. Galiba ondan küçük bile göründü gözüme.. çok tatlis olmuş gobusun

Ben kolay inebilen normal sütyen ve atletlerden bir beden büyük aldım. O kısmı hallettim çok sukur

Kızlar günaydın.. 9da hastanede olucam şeker yüklemesi için fakat daha 2 saat var ve ben açlıktan fenalardayim bütün gece rüyamda açlıktan ağladım bugün geçse gitse artık..
Emzirme sutyen ve atleti dün ebebekte indirimliydi ama bir türlü bedenime karar vermediğim için alamadım. Başka zamana kaldı artık çarşılarda falan da bakıcam netten almadan önce görmem daha iyi olur bir de biz yaz annesi olucaz sutyen daha mi kullanışlı olur ama evde de sadece emzirme atletiyle dururum diye de düşünüyorum bir atlet bir sutyen alicam sanırım ve kruvaze olanlari tercih edicem göğüs tamamen açılıyormuş ve bebek tenle temas etmeyi sevdiği için daha iyiymiş.

Amin canim insallah.ikizlerde erken dogdujlari icin oyle dedi doktor.ama bu gece cok fenaydi benim icinbacaklarin cok agirdi ve karnim da oyle.soguk soguk terledim anlamadim noldu boykebebisler de icerde cok kasildilar.bgn gtcm doktora ins onemli bir sey yoktur.sanirim benim cin zor gunk
Ler basladi..

Bilmez miyim toxoplazma evet. Ama sadece kedide değil iyi yıkanmamış sebze, maydonoz yesillikten de bulaşabiliyor. Beb testini yaptırdım bana zararı yok. Kediminde tüm aşıları tam zaten. Hayvanlarla birlikte buyuyen cocukların daha mutlu paylaşımcı ve bagısıklık sistemlerinin daha iyi oldugunu biliyorum. Sizin bebeğiniz de çok şanslı

Bir şey duydum doğumdan hemen sonra göğüs uçlarına soğan sürüyormuşsun. Farklı iki yerden duydum. Bir saat bekliyormuş. Kötü kokabilir hastanede falan ama inanılmaz etkiliymiş.

canım bende üç gündür var o ağrı, 2 gün raporluydum evde yattım dinlendim, daha iyiyim şimdi, hergün muhakkak magnezyum iç, benim ağrı ve kasılmalar öyle geçti, benim karnımda seninki gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…