Ben ilk baslarda aldim kiloyu daha cok. Doktoruma demistim bu gidisle yuvarlanarak giderim diye. Kadin guldu diyetisyene yollayayim mi dedi. Yemek cok yemiyorum ki deyince vitaminlerimi kesti. Ondan sonra yavasladi kilo alimim.Şimdilik normal kiloda gidiyorum ama son dönemeçteyiz artık inşallah yuvarlanmayız
Valla o yara illa olucak bence kalkanı kullansakta olucak sonuçta bebek emdiği için hassaslaşıyo meme ucu ben karbonatlı su kullandım hep doğumdan sonra silmeden vermedim hep bebeğin pamukçuğuna hem göğsüme iyi gelmiştiCanim bende onu dusunuyorum alsam mi diye.ama sanirim simdi almicam ihtiyac duyarsam alicam.ihtiyacim olmaz.ise bosuna almis olurum.yeterince masraf oluyo zaten 2 bebe oluncasanirim gogus ucunun yara olunca kiyafetlere degmesini tahris olmasini onluyo.bi nebze de olsa yara olmasini onluyo.ama tamamen onleyici bir sey oldugunu düşünmüyorum acikcasi..ins.da gerek duyma yiz..
Hım anladım canım sağol güle güle kullanbende kargodan elime ulaşınca anladım.
ne işe yaradığını.
tahrıs olan göğsün kıyafete değip dahada tahriş olmasını önlüyor.
özellikle göğüs ucunun.
Albendende okadar 3 kilo ye ye zor aldım ama hepsini 1 ayda aldım deli gibi yedim eşim sağolsun ye çocuk zayıf ye çocuk zayıf şimdi mide büyüdü gece onu uyutup mutfakta sabahlıyorumBen şuana kadar 2 kilo aldım sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
E bebekte bebefox balensiz kaplı emzirme sütyenini önermişlerdi.Bir arkadaş dışarda da kullanabileceğimiz bir loğusa sütyeninden bahsetmişti markasını yada hangi sitede olduğunu hatırlayan var mı? Not almamışım ben
Aynen komşular kıskanıyordu benim kilomda doğurcan al azıcık diye şimdi oran çıktı buran çıktı demeye başladılarBen de 6 kg aldım. İlk başta hiç karnın yok deyip moral bozanlar şimdi de biraz çok mu şiştin diyorlar. İnsanlar her türlü konuşuyorlar yani takmamak lazım
Benimde 29 haziran gözüküyorEn son ben miyim allah izin verirsr 26 haziran
Bu sekilde karnim
Neler var ya. Teşekkür ederim
Yeni yeni şeyler öğreniyoruz.
Ben de nbb emzirme sütyeni ve ayletine baktım. Atleti şıktı ama dagiyi gördükten sonra çok beğendim hem atleti hem sütyeni şu an 3 al 2 öde kampanyası var benim göğüsler 85ti 90 oldular sanırım 95 olurlar doğuma kadar. Bi türlü karar veremedim. Emzirirkende 95 mi olurlar 90 a mı düşerler. İlk bebeğim. Almak çok istiyorum.
Tavsiye ederim
Amin canim insallah.ikizlerde erken dogdujlari icin oyle dedi doktor.ama bu gece cok fenaydi benim icinCanım inşallah zamanında olur doğumun.. doktorun erken doğum belirtisi gördü mu ki.. kendini çok yorma canim 2 can daha taşıyorsun kolay değil ama sağlıkla gelecek bebislerin inşallah allah yardımcın olsun
Bilmez miyim toxoplazma evet. Ama sadece kedide değil iyi yıkanmamış sebze, maydonoz yesillikten de bulaşabiliyor. Beb testini yaptırdım bana zararı yok. Kediminde tüm aşıları tam zaten. Hayvanlarla birlikte buyuyen cocukların daha mutlu paylaşımcı ve bagısıklık sistemlerinin daha iyi oldugunu biliyorum. Sizin bebeğiniz de çok şanslıCanım bizim de köpeğimiz var. Evde bakmıyoruz ama dışarda bakıyoruz. Yanlız kedilerde olan bir bulaşıcı birşey vardı ben de araştırmıştım hamilelikte köpekten uzak durmalı mıyım diye. O zaman okumuştum. Toxoplasma idi sanırım adı. Sadece kedilerde oluyormuş. Ama detaylarını bilmiyorum tam. Aşısı falan vardır belki. Onu biliyor musun?
Bir şey duydum doğumdan hemen sonra göğüs uçlarına soğan sürüyormuşsun. Farklı iki yerden duydum. Bir saat bekliyormuş. Kötü kokabilir hastanede falan ama inanılmaz etkiliymiş.Valla o yara illa olucak bence kalkanı kullansakta olucak sonuçta bebek emdiği için hassaslaşıyo meme ucu ben karbonatlı su kullandım hep doğumdan sonra silmeden vermedim hep bebeğin pamukçuğuna hem göğsüme iyi gelmişti
canım bende üç gündür var o ağrı, 2 gün raporluydum evde yattım dinlendim, daha iyiyim şimdi, hergün muhakkak magnezyum iç, benim ağrı ve kasılmalar öyle geçti, benim karnımda seninki gibi :)Kizlar karnimin alt.tarafi bgn cok agriyo.bir de kasiklarim ozellikle yatakda.donerken..sizde de oluyo mu boyle agrilar.ben 6 liko aldim ama ozellikle karnim dan aldim kilo.karnim kocaman oldu.ikiz oldugu.icin sanirim..sizin.karnınizda cok.buyudu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?