2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Hayirli olsun cnm

Hala geç değil önümüzde kooosskocaman bir üç buçuk ay var gerçi bir bakmışsın haziran üfff çok heycanlı

Zaman hizli geciyor gercekten eve de nisan sonu gibi dip doruk temizletmek istiyorum kismetse. Artik ben baya zor yapiyorum ve cam silmem mumkun degil

Canım benim içtigim bildigin baklava serbetiydi bide sıcaktı.ıyy aklıma geldikce midem bulanıyo

KIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim

Tatlım bence hiç uğraşma ne olacak insanız utanılacak bir şey yok ki ortada. Hem doktorlar da biliyor hormonlardan ötürü artış olduğunu.

benimde artış oldu.
şuan vücudumdaki en kıllı yer diyebilirim.

bende bugun şeker yüklemesi yaptırdım.
öğlen yemeğindende şimdi geldim o kadar açtımki neler yedim...saymaya utanıyorum((
hatta patlamak hatta kusmak üzereyim.

Canım bende de var. O kadar düşünülecek şey var ki bi o kusur kalsin mümkünse. Zaten karnıma bakmıyor ki, ışıkları da kapatıyor benim doktor. Ben bi de esmerim sen düşün. İlk hamileliğimde olmayan şeyleri fazlasıyla yaşıyorum kıl tuy muhabbeti dahil.

Hani ne derler annesi tekerini doğrultalım mıydı neydi :)))

Ne biliyim utanıyorum zaten durumumdan dolayı her seferinde alttanda muayne ediyor bu halde ağda yapmak çok zor oluyo malesef

ohhh hayırlı olsun arabanız tekeri düz bassın inşallah
Hayirli olsun cnm
Teşekkür edrim kızlar valla artık okadar araştırmaktan rüyalarıma giriyordu hem bebk rabası hem park yatak aldık en azından demirbaşlar hazır olsun istedim.oda yapmayacam birsüre bebiş yanımıza uyuyacak ama çocuk odadasında dolabımız var yeni onu boyayacak eşim bende çıkartmalarla süslemelerle süsleyecem perdemiz halımız da var o odayı boş bırakırken çocuk olur diye renkli almıştım iyi ki almışım :) artık giyim çanta uyku seti v.s onlar içinde baharı bekliyrum hem yeni şeyler gelir hemde insanın soğukta gezesi yok doğum fotografçısıylada görüştüm yavaştan kendim kızım için keçeden süsler yapacam, işten fırsatım olursa amigurumi oyuncaklar örecem uyku arkadaşı olsun kızıma bide hastane odası süsleme gibi şeyler içinde anneanne teyzesi ikna edersem çok bişi hazırlamamayı düşünüyourm allahın izniyledee normal doğum istiyorum zaten hastanede çok kalmam onun için evi süsleyecem ben :) benden bu kadar ay ne çok yazmışım başınızı ağırtabilirim kızlar

selam kızlar, idrarda enfeksiyon çıktı. antibiotik verdiler aranızda kullanan var mı?
d vitaminim düşük, karaciğer enzimim fazla çıktı, moralim sıfıra yakın diyebilirim size.

Ne biliyim utanıyorum zaten durumumdan dolayı her seferinde alttanda muayne ediyor bu halde ağda yapmak çok zor oluyo malesef

Senin durumun daha önemli. Bütün doktorlar önemsemiyoruz diyor zaten. Benim derim çok hassas ağda bile yapamıyorum sen düşün. Doğuma da yapamam mecbur jilet yapıyorum istemeye istemeye. Boşver ya bebekler iyi olsun. Biraz da umursamaz olmak lazım. Her ne kadar yapamasak da.

Evet bebekler iyi olsun da gerisi önemli değil :)malesef umursamaz bir yapım yok :)hassas ciltli olmakda zordur tabi

selam kızlar, idrarda enfeksiyon çıktı. antibiotik verdiler aranızda kullanan var mı?
d vitaminim düşük, karaciğer enzimim fazla çıktı, moralim sıfıra yakın diyebilirim size.
bende kullandım. Hatta benim kültürümde üreme de çıktı. mantar da vardı üstelik. İnşallah tekrarlamaz. Şimdilik geçti çok şükür ama hep tedirginim nüksedecek diye. Geçmiş olsun arkadaşım. İçimize sinmese de mecburen kullanıyoruz işte.

Kuyruğu Eğri onun tekeri yamuk düzeltmek lazım baksak tentesindede vardır bişey Güle Güle kullanın canım İnşaallah memnun kalırsınız.

baş dönmesi, mide bulantısı yaptı mı sende? Baygınlık geldi bana, tansiyonum normalde 9 a 5 ti dün 14lere kadar çıkmıştı tahlillerden sonra çıktı idrarda enfeksiyon olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…