aynen canım mağazaya gidip görmeden olmuyor heleki istedğin herşeyi bulamayacağın bir şehirde yaşıyorsan o daha da kötü seçeneklerin azalıyor .bende çok kararsızdım ama bikaç gün önce kraftın aldım bebek arabası güzele benziyor du bakalım kızım doğsun görecez :)
Hala geç değil önümüzde kooosskocaman bir üç buçuk ay var gerçi bir bakmışsın haziran üfff çok heycanlı
aynen doguma yakın güzel bi temizlik şartZaman hizli geciyor gercekten eve de nisan sonu gibi dip doruk temizletmek istiyorum kismetse. Artik ben baya zor yapiyorum ve cam silmem mumkun degil
Canım benim içtigim bildigin baklava serbetiydi bide sıcaktı.ıyy aklıma geldikce midem bulanıyoKızlar şeker yüklemesinde verilen içeceği seven sadece ben miyim elmalı gazoz gibi aylardır gazoz veya paketli içecek içmemenin verdiği mutlulukla o kadar hızlı içmişim ki.. ikinci kani da verdim 3. İçin bekliyorum artık açlık falan da hissetmiyorum
dün bi arkadaş buradan paylaştı hem kulaktan hem alından ölçer fiyatıda uygundu gayet babymall deBu da benim göbek
evet canım o bendim. aynı model bugün ebebekte 54'e falan düşmüş. Şok oldum.dün bi arkadaş buradan paylaştı hem kulaktan hem alından ölçer fiyatıda uygundu gayet babymall de
Tatlım bence hiç uğraşma ne olacak insanız utanılacak bir şey yok ki ortada. Hem doktorlar da biliyor hormonlardan ötürü artış olduğunu.KIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim
benimde artış oldu.KIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim
KIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim
Hani ne derler annesi tekerini doğrultalım mıydı neydi :)))aynen canım mağazaya gidip görmeden olmuyor heleki istedğin herşeyi bulamayacağın bir şehirde yaşıyorsan o daha da kötü seçeneklerin azalıyor .bende çok kararsızdım ama bikaç gün önce kraftın aldım bebek arabası güzele benziyor du bakalım kızım doğsun görecez :)
Ne biliyim utanıyorum zaten durumumdan dolayı her seferinde alttanda muayne ediyor bu halde ağda yapmak çok zor oluyo malesefCanım bende de var. O kadar düşünülecek şey var ki bi o kusur kalsin mümkünse. Zaten karnıma bakmıyor ki, ışıkları da kapatıyor benim doktor. Ben bi de esmerim sen düşün. İlk hamileliğimde olmayan şeyleri fazlasıyla yaşıyorum kıl tuy muhabbeti dahil.
ohhh hayırlı olsun arabanıztekeri düz bassın inşallah
Teşekkür edrim kızlar valla artık okadar araştırmaktan rüyalarıma giriyordu hem bebk rabası hem park yatak aldık en azından demirbaşlar hazır olsun istedim.oda yapmayacam birsüre bebiş yanımıza uyuyacak ama çocuk odadasında dolabımız var yeni onu boyayacak eşim bende çıkartmalarla süslemelerle süsleyecem perdemiz halımız da var o odayı boş bırakırken çocuk olur diye renkli almıştım iyi ki almışım :) artık giyim çanta uyku seti v.s onlar içinde baharı bekliyrum hem yeni şeyler gelir hemde insanın soğukta gezesi yok doğum fotografçısıylada görüştüm yavaştan kendim kızım için keçeden süsler yapacam, işten fırsatım olursa amigurumi oyuncaklar örecem uyku arkadaşı olsun kızıma bide hastane odası süsleme gibi şeyler içinde anneanne teyzesi ikna edersem çok bişi hazırlamamayı düşünüyourm allahın izniyledee normal doğum istiyorum zaten hastanede çok kalmam onun için evi süsleyecem ben :) benden bu kadarHayirli olsun cnm
he yaHani ne derler annesi tekerini doğrultalım mıydı neydi :)))
Ne biliyim utanıyorum zaten durumumdan dolayı her seferinde alttanda muayne ediyor bu halde ağda yapmak çok zor oluyo malesef
Evet bebekler iyi olsun da gerisi önemli değil :)malesef umursamaz bir yapım yok :)hassas ciltli olmakda zordur tabiSenin durumun daha önemli. Bütün doktorlar önemsemiyoruz diyor zaten. Benim derim çok hassas ağda bile yapamıyorum sen düşün. Doğuma da yapamam mecbur jilet yapıyorum istemeye istemeye. Boşver ya bebekler iyi olsun. Biraz da umursamaz olmak lazım. Her ne kadar yapamasak da.
bende kullandım. Hatta benim kültürümde üreme de çıktı. mantar da vardı üstelik. İnşallah tekrarlamaz. Şimdilik geçti çok şükür ama hep tedirginim nüksedecek diye. Geçmiş olsun arkadaşım. İçimize sinmese de mecburen kullanıyoruz işte.selam kızlar, idrarda enfeksiyon çıktı. antibiotik verdiler aranızda kullanan var mı?
d vitaminim düşük, karaciğer enzimim fazla çıktı, moralim sıfıra yakın diyebilirim size.
Kuyruğu Eğri onun tekeri yamuk düzeltmek lazım baksak tentesindede vardır bişeyaynen canım mağazaya gidip görmeden olmuyor heleki istedğin herşeyi bulamayacağın bir şehirde yaşıyorsan o daha da kötü seçeneklerin azalıyor .bende çok kararsızdım ama bikaç gün önce kraftın aldım bebek arabası güzele benziyor du bakalım kızım doğsun görecez :)
bende kullandım. Hatta benim kültürümde üreme de çıktı. mantar da vardı üstelik. İnşallah tekrarlamaz. Şimdilik geçti çok şükür ama hep tedirginim nüksedecek diye. Geçmiş olsun arkadaşım. İçimize sinmese de mecburen kullanıyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?