- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
bu da benim salmış halimkimse anlamıyo hamile olduğumu, öyle triplere de giremiyorum.
Kim der 6 aylık hamileyim. Hahaha
Cnm alabiliosan ic camasircidan bi tane alBize de haber ver canim doktor un dediğini inşallah iyi haberler alırsın.. magnezyum içiyor musun benim de gece bacak ağrılarım çok oluyordu şimdi gecti
Canım ben 34 bedendim hamilelik öncesi 90 bedenin beden kısmı büyük gelir mi diye düşünüyorum tek düşüncem o yoksa büyük almak tabii ki en iyisi
Bnm hamile oldugumun anlasilmasi nedense hosuma gidio:)))Çok güzel gözüküyorsun canım bebişler büyüyor göbüşte büyüyor hala inanamıyorum insanlar sorunca mutlu oluyorum anlaşılıyor diye biraz kilolu hamile kaldım ya anlamazlar sanıyordum ama göbek çıkınca anlaşılıyor
Bende senin gibiyim canım aynı en azından çatlamicam diyorum :)bu da benim salmış halimkimse anlamıyo hamile olduğumu, öyle triplere de giremiyorum.
Ay ne kadar fitsin masallahh:)bu da benim salmış halimkimse anlamıyo hamile olduğumu, öyle triplere de giremiyorum.
bu da benim salmış halimkimse anlamıyo hamile olduğumu, öyle triplere de giremiyorum.
Bu arada 78 kiloyum. 8 kilo aldım malesef. Boyum da 1,76 . Doktor dikkat edersen 85 le tamamlarsın dedi.
Sağol canım Allah razı olsun renklide baktı aynı eşimin küçüklüğü seninkide babaya benzer Allah gönlüne göre versin çok çok bak kocanaOooy maşallahçok sevindim canım iyi olduğuna minnoşunun.Okadar belli oldu mu babasına benzediği ay ne güzel ya darısı başıma artık ben de babasına benzesin istiyorum
Sen ayni bnm ilk gebeligimdeki gibisinBu arada 78 kiloyum. 8 kilo aldım malesef. Boyum da 1,76 . Doktor dikkat edersen 85 le tamamlarsın dedi.
Sağol canım Allah razı olsun.Allah hepimize sağlıcakla kavuşnak nasip etsin yavrularımızaYaz canım güzel haberleri. Biliyoruz bişey çıkmıycak ama insan duymak istiyor yine de:)
Sağol canım Allah razı olsun renklide baktı aynı eşimin küçüklüğü seninkide babaya benzer Allah gönlüne göre versin çok çok bak kocana
Sağol canım Allah razı olsun.İnşaallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimusmutlu dön inşallah
Bizimkide tek poz bilmiş gibi kapatıveriyolar bilmesem bilinçli yapıyo diycek insanİnşallah canım çok isterim.Benim de renklide bakmıştı ama eliyle yüzünü kapattı utangaç bebeğim sürpriz yapacak bize :)
Ahhh orda olsan da görsen pozları benim kocadaki babasının kızı falan hık demiş hareketler falan ayrı biçimmomocan Babasıda pek gururlanmıştır tabi :) Şahsen doktor babasına benziyor dediğinde kocamın yüzündeki o ifadeyi hiç unutamam.
Maaşallah canımm
Sağol canım Allahıma çok şükür Elhamdülillah sıkıntı çıkan olmadı Allah daim etsin sağlıcakla doğumları görelim.Hoşdeldiiiin:) gözümüz aydın. Sorun çıkan bebeğimiz yok di mi totalde????? Şükür. Benim oğlum da babasının kopyası. Esmer olursa bir de ne diyim yani:)
Bizimkide tek poz bilmiş gibi kapatıveriyolar bilmesem bilinçli yapıyo diycek insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?