2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar trendyolda siyah inci pijama da indirim var. özellikle s benden giyen arkadaşlar size göre güzel ve fiyat olarak uygun lohusa gecelikler var bakabilirsiniz isterseniz.

Cnm alabiliosan ic camasircidan bi tane al
Yoksa senin netten almak riskli:) olmazsa degistirirsin
Sirt kismi onemli senin icin

Bnm hamile oldugumun anlasilmasi nedense hosuma gidio:)))
Bu aralar gobek buyume zamani:)))

Oooy maşallah çok sevindim canım iyi olduğuna minnoşunun.Okadar belli oldu mu babasına benzediği ay ne güzel ya darısı başıma artık ben de babasına benzesin istiyorum
Sağol canım Allah razı olsun renklide baktı aynı eşimin küçüklüğü seninkide babaya benzer Allah gönlüne göre versin çok çok bak kocana

Sağol canım Allah razı olsun renklide baktı aynı eşimin küçüklüğü seninkide babaya benzer Allah gönlüne göre versin çok çok bak kocana

İnşallah canım çok isterim.Benim de renklide bakmıştı ama eliyle yüzünü kapattı utangaç bebeğim sürpriz yapacak bize :)

Güzel sözleriniz için sağolun moral oluyo valla. Ömrüm zayıflamakla geçti. Sporlar zumbalar. 78 i hayatımda görmemiştim. Ama fotoğraf öyle çıkmış, yoksa baya genişledim. Gıdım bile çıktı.
lilipit canım sen de kilolu görünmüyorsun ki. Aynıyız zaten aşağı yukarı. Sadece senin göbüş biraz daha büyümüş o kadar

momocan Babasıda pek gururlanmıştır tabi :) Şahsen doktor babasına benziyor dediğinde kocamın yüzündeki o ifadeyi hiç unutamam.

Maaşallah canımm
Ahhh orda olsan da görsen pozları benim kocadaki babasının kızı falan hık demiş hareketler falan ayrı biçim

Hoşdeldiiiin:) gözümüz aydın. Sorun çıkan bebeğimiz yok di mi totalde????? Şükür. Benim oğlum da babasının kopyası. Esmer olursa bir de ne diyim yani:)
Sağol canım Allahıma çok şükür Elhamdülillah sıkıntı çıkan olmadı Allah daim etsin sağlıcakla doğumları görelim.

Kızlar şeker yüklemesinde verilen içeceği seven sadece ben miyim elmalı gazoz gibi aylardır gazoz veya paketli içecek içmemenin verdiği mutlulukla o kadar hızlı içmişim ki.. ikinci kani da verdim 3. İçin bekliyorum artık açlık falan da hissetmiyorum

Ay kızlar bu bebek arabası kararsızlıgı beni öldürecek ne zor iş ya siz ne yaptınız aldınız mı ne aldınız ya da ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…