Kuyruğu Eğri onun tekeri yamuk düzeltmek lazım baksak tentesindede vardır bişeyGüle Güle kullanın canım İnşaallah memnun kalırsınız.
Ben 7 kg aldım buda göbüşümBeeen tammm 9 aldimm
Gobek fotosu koyalim mi bugun???
Doğumdan sonra döküleceklerini söylerler geneldeKIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim
KIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim
Hımm inşallah canımDoğumdan sonra döküleceklerini söylerler genelde
Oda bir fikir olabilir deniyim :)ben koyu sert olanları cımbızla alıyorum. ama zayıf ve sarı olanlara dokunmuyorum.
onlar olmadı idrarı yapamama ve kaşıntı vardı yoğun bir şekilde. su içtim litrelerce yine de etki etmedi. sonra tahlil yapınca ortaya çıktı enfeksiyon ve mantar.baş dönmesi, mide bulantısı yaptı mı sende? Baygınlık geldi bana, tansiyonum normalde 9 a 5 ti dün 14lere kadar çıkmıştı tahlillerden sonra çıktı idrarda enfeksiyon olduğu
Bir bardağa kaynamış soğutulmuş su koyup 1 çay kaşığı karbonat atıyorum meme ucunu bunla silip öyle emziriyorum hem bebeğin ağzı pamukcuk olmuyo hiç hem göğüs rahatlıyoZeynosrkn84 canım karbonatlı suyu nasıl uyguladın tam anlatırmısın.en büyük korkum yine o gögüs acısını yasamak.zehir olmustu bana bebegimi emzirmek
Doğumdan sonra hemen olmuyoki 3 4 gün sonra çıkıyo acısıBir şey duydum doğumdan hemen sonra göğüs uçlarına soğan sürüyormuşsun. Farklı iki yerden duydum. Bir saat bekliyormuş. Kötü kokabilir hastanede falan ama inanılmaz etkiliymiş.
onlar olmadı idrarı yapamama ve kaşıntı vardı yoğun bir şekilde. su içtim litrelerce yine de etki etmedi. sonra tahlil yapınca ortaya çıktı enfeksiyon ve mantar.
Ben hazırladım dolapta duruyor bozulabilir su sonuçtaKizlarbidebulabiliosaniz zemzem bulun
Bi damla bebege dogumdan sonra agzina damlatin
Pamukcuk falan asla olmuyor
Duydum yaptim sonuc aldim
Bide hurma yalattirdik hactan gelen
ben hatırlayamadım adını da 12 saatte bir 1000 mg alıyordum. 5 gün boyunca kullandım. artı fitil de kullandım. Ahh ahh benim ki titizlikten kaynaklanıyor. Sabunla sürekli yıkadığım için oranın florasını bozmuşum. Şimdi de düzen tutmuyor. Kronikleşti. Allah bir daha yaşatmasın bebeklerimizi korusun inş.Aksef verdi bana doktor, b sınıfında bir ilaçmış. gebelikte 3 ay sonrasında kullanıma uygundur diyor. Daha öncede mantar sorunum oldu fitil kullanmıştım, sürekli birşeyler kullanmak beni çok tedirgin ediyor artık
İnşallah bende en kısa sürede atlatırım ve bir daha tekrar bizi bulmaz böyle şeyler.
ben hatırlayamadım adını da 12 saatte bir 1000 mg alıyordum. 5 gün boyunca kullandım. artı fitil de kullandım. Ahh ahh benim ki titizlikten kaynaklanıyor. Sabunla sürekli yıkadığım için oranın florasını bozmuşum. Şimdi de düzen tutmuyor. Kronikleşti. Allah bir daha yaşatmasın bebeklerimizi korusun inş.
kızlar ya ben alışverişe yeni başlayacağım malum nereden başlayacağım hiç bilmiyorum.Önceden hepsi 1-2 günlük işler diyordum,şimdi yetiştiremeyeceğim diye korkuyorum
kızlar ya ben alışverişe yeni başlayacağım malum nereden başlayacağım hiç bilmiyorum.Önceden hepsi 1-2 günlük işler diyordum,şimdi yetiştiremeyeceğim diye korkuyorum
Tatlım yetiştirirsin hiç merak etme :) Hemen bugün ateş ölçer alarak başlayabilirsin mesela :)kızlar ya ben alışverişe yeni başlayacağım malum nereden başlayacağım hiç bilmiyorum.Önceden hepsi 1-2 günlük işler diyordum,şimdi yetiştiremeyeceğim diye korkuyorum
Ay deme öyleBen de hep bişiler yemek istiyorum, tatlılar, börekler gözümün önünde süzülüyor. Anca çubuk havuç, salatalık, yoğurt. Hep dikkat ediyorum. Bu da çekilmez yani.
bu da benim salmış halimkimse anlamıyo hamile olduğumu, öyle triplere de giremiyorum.
Kim der 6 aylık hamileyim. Hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?