2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yaa aromalı mıydı içtiğin. Valla benim içtiğim bildiğin bi kilo şeker badılmış su gibiydi. Bayılcak gibi oldum içerken. Şanslıymışsın :)

Sagol cnm insallah.1 aydan fazla süredir kullaniyorum mg cnm.bakalim uc bucuk da randevum.yazarim.guzel seyler insallah

Evet canim bende cok sevdim bildigin elmali gazoz

Yeşil renkliydi kutusu 75lik glikosol.. bilmiyorum belki aynı şeyi içtik ama bana çok güzel geldi

Yok benim yeşil falan değildi. Hastanede yarım litrelik su al dediler onun içine karıştırıp içirdiler. Belki o kadar açlığa susuzluğa iyi gelmiştir, hadi inşallah güzel sonuç alırsın :)

Kızlar ben sizlerin anlattığı kadar iştahlı değilim. Normalden belki biraz daha fazla yiyorum o da her zaman değil. Şuan 7-7,5 civarı almış durumdayım. Birde öyle yesem kim bilir ne olacak

Bende ayva yemek istiyorum ama kabızlık sıkıntım dahada çoğalır diye yemiyorum sürünüyor evde

Kızlar bu ateşölçerler niye bu kadar pahalı ya. Şok oldum. İndirime girmişler de .
İlla dijital mi almak lazım?

Ay kızlar bu bebek arabası kararsızlıgı beni öldürecek ne zor iş ya siz ne yaptınız aldınız mı ne aldınız ya da ne düşünüyorsunuz
canım ben chicco veya kraft düşünüyorum travel sistem rahat katlanıcak bagaja rahat sıgıcak bir model bakıcaz ikisi arasında

Ay kızlar bu bebek arabası kararsızlıgı beni öldürecek ne zor iş ya siz ne yaptınız aldınız mı ne aldınız ya da ne düşünüyorsunuz

Mamas papas armadillo flip var indirime girdiğinde uyguna geliyor hem inanılmaz hafif bir araba hem de katlaması kolay.Mağazaya gidip dene mutlaka çünkü bebek yaklaşık 4 yaşına kadar biniyor,hem dayanıklı olması lazım hem de o ağırlaştıkça sürmesi kolay olması lazım:) o yüzden hafif bir araba tercih et mutlaka :)

canım ben chicco veya kraft düşünüyorum travel sistem rahat katlanıcak bagaja rahat sıgıcak bir model bakıcaz ikisi arasında
Teşekkür ederim canm insan anlamaynca gercekten zorlanıyor:)

Güzel ürün ama ana kucagı dahil degl bi de onu al derken baya maliyetli olmus oluyor yoksa dedgin gibi çok kullanışlı duruyo

Kızlar Mamas Papas marka arabalar favorim çok kullanışlı ve 4 yaşına kadar kullanılıyor arabada olması gereken özelliklerin hemen hemen hepsi mevcut

Teşekkür ederim canm insan anlamaynca gercekten zorlanıyor:)

Güzel ürün ama ana kucagı dahil degl bi de onu al derken baya maliyetli olmus oluyor yoksa dedgin gibi çok kullanışlı duruyo
araştırıyoruz ancak magazaya gidince belli olucak avmye gidince magazalara girip bak bakmışsın hiç aklında olmayan bi arabayı alıp gelmişsin :)

Ben braun 6520 alıcam kararımı verdim. Çok pahalı ama yapıcak bi şey yok. Ben de şok oldum görünce ama ateş ölçer önemli.

araştırıyoruz ancak magazaya gidince belli olucak avmye gidince magazalara girip bak bakmışsın hiç aklında olmayan bi arabayı alıp gelmişsin :)
aynen canım mağazaya gidip görmeden olmuyor heleki istedğin herşeyi bulamayacağın bir şehirde yaşıyorsan o daha da kötü seçeneklerin azalıyor .bende çok kararsızdım ama bikaç gün önce kraftın aldım bebek arabası güzele benziyor du bakalım kızım doğsun görecez :)

ohhh hayırlı olsun arabanız tekeri düz bassın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…