- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Kızlar şeker yüklemesinde verilen içeceği seven sadece ben miyim elmalı gazoz gibi aylardır gazoz veya paketli içecek içmemenin verdiği mutlulukla o kadar hızlı içmişim ki.. ikinci kani da verdim 3. İçin bekliyorum artık açlık falan da hissetmiyorum
Sagol cnm insallah.1 aydan fazla süredir kullaniyorum mg cnm.bakalim uc bucuk da randevum.yazarim.guzel seyler insallahBize de haber ver canim doktor un dediğini inşallah iyi haberler alırsın.. magnezyum içiyor musun benim de gece bacak ağrılarım çok oluyordu şimdi gecti
Canım ben 34 bedendim hamilelik öncesi 90 bedenin beden kısmı büyük gelir mi diye düşünüyorum tek düşüncem o yoksa büyük almak tabii ki en iyisi
Evet canim bende cok sevdim bildigin elmali gazozKızlar şeker yüklemesinde verilen içeceği seven sadece ben miyim elmalı gazoz gibi aylardır gazoz veya paketli içecek içmemenin verdiği mutlulukla o kadar hızlı içmişim ki.. ikinci kani da verdim 3. İçin bekliyorum artık açlık falan da hissetmiyorum
Yeşil renkliydi kutusu 75lik glikosol.. bilmiyorum belki aynı şeyi içtik ama bana çok güzel geldi
canım ben chicco veya kraft düşünüyorum travel sistem rahat katlanıcak bagaja rahat sıgıcak bir model bakıcaz ikisi arasındaAy kızlar bu bebek arabası kararsızlıgı beni öldürecekne zor iş ya siz ne yaptınız aldınız mı ne aldınız ya da ne düşünüyorsunuz
Ay kızlar bu bebek arabası kararsızlıgı beni öldürecekne zor iş ya siz ne yaptınız aldınız mı ne aldınız ya da ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim canm insan anlamaynca gercekten zorlanıyor:)canım ben chicco veya kraft düşünüyorum travel sistem rahat katlanıcak bagaja rahat sıgıcak bir model bakıcaz ikisi arasında
Güzel ürün ama ana kucagı dahil degl bi de onu al derken baya maliyetli olmus oluyor yoksa dedgin gibi çok kullanışlı duruyoMamas papas armadillo flip var indirime girdiğinde uyguna geliyor hem inanılmaz hafif bir araba hem de katlaması kolay.Mağazaya gidip dene mutlaka çünkü bebek yaklaşık 4 yaşına kadar biniyor,hem dayanıklı olması lazım hem de o ağırlaştıkça sürmesi kolay olması lazım:) o yüzden hafif bir araba tercih et mutlaka :)
E bebekte bugun indirim var cnmKızlar bu ateşölçerler niye bu kadar pahalı ya. Şok oldum. İndirime girmişler de .
İlla dijital mi almak lazım?
araştırıyoruz ancak magazaya gidince belli olucak avmye gidince magazalara girip bak bakmışsın hiç aklında olmayan bi arabayı alıp gelmişsin :)Teşekkür ederim canm insan anlamaynca gercekten zorlanıyor:)
Güzel ürün ama ana kucagı dahil degl bi de onu al derken baya maliyetli olmus oluyor yoksa dedgin gibi çok kullanışlı duruyo
aynen canım mağazaya gidip görmeden olmuyor heleki istedğin herşeyi bulamayacağın bir şehirde yaşıyorsan o daha da kötü seçeneklerin azalıyor .bende çok kararsızdım ama bikaç gün önce kraftın aldım bebek arabası güzele benziyor du bakalım kızım doğsun görecez :)araştırıyoruz ancak magazaya gidince belli olucak avmye gidince magazalara girip bak bakmışsın hiç aklında olmayan bi arabayı alıp gelmişsin :)
ohhh hayırlı olsun arabanızaynen canım mağazaya gidip görmeden olmuyor heleki istedğin herşeyi bulamayacağın bir şehirde yaşıyorsan o daha da kötü seçeneklerin azalıyor .bende çok kararsızdım ama bikaç gün önce kraftın aldım bebek arabası güzele benziyor du bakalım kızım doğsun görecez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?