Keşke indirimleri takip etseydin bu ay canım, ben süt sağma makinası, ateş ölçer, beşik, biberon, emzik, battaniye vs aldım. E bebekte yılda bir kere indirim oluyor galiba, fuarlarada baktım bu yıl içerisinde hepsi yapılmış İstanbul'da. o yüzden fırsatları kaçırmamaya çalıştım.
Asıl pahalı olanları alıp doğuma kadar ödemeyi düşünüyorum, diğerleri ufak tefek şeyler halledilir. Hediye getirenlerde oluyor
Tatlım yetiştirirsin hiç merak etme :) Hemen bugün ateş ölçer alarak başlayabilirsin mesela :)
Seninoglun mu olacakti
canim bende daha baslamadim oglumdan ufak tefek seyler var kuvet seti ev tipi ana kucagi oto koltugu falan. Nerde yasiyosun bilmiyorum da ben istanbuldayim burda eminonunde havuzluhan var anne bebek urunleri satan birkac katli bina. 7.ayda annemle gidip herseyi 1 gunde alicam insallah oglumda da oyle yaptim o guzdrn acele etmiyorum simdilik. Ufak tefek kiyafetler aliyo annem bende aldim 2-3 parca bisey. Korkma yetisir sag salim dogsun da herzeyini alirsin en onemlisi saglikla kavusmak.
ayy benim evde suyum gelmeye basladiginda allahtan hastane cantam hazirdi da esime bagirmistim zemzemle hurmayi at bavula kapat cik doguruyorum diye ne ekşınlı birgundu
/ benim oglumda olmustu simdi kiz bekliyorum pek killanmadi henuz ama dökülüyor dogumdan sonra hic endise etme canim
:)) super miscanim bende daha baslamadim oglumdan ufak tefek seyler var kuvet seti ev tipi ana kucagi oto koltugu falan. Nerde yasiyosun bilmiyorum da ben istanbuldayim burda eminonunde havuzluhan var anne bebek urunleri satan birkac katli bina. 7.ayda annemle gidip herseyi 1 gunde alicam insallah oglumda da oyle yaptim o guzdrn acele etmiyorum simdilik. Ufak tefek kiyafetler aliyo annem bende aldim 2-3 parca bisey. Korkma yetisir sag salim dogsun da herzeyini alirsin en onemlisi saglikla kavusmak.
ayy benim evde suyum gelmeye basladiginda allahtan hastane cantam hazirdi da esime bagirmistim zemzemle hurmayi at bavula kapat cik doguruyorum diye ne ekşınlı birgundu
/ benim oglumda olmustu simdi kiz bekliyorum pek killanmadi henuz ama dökülüyor dogumdan sonra hic endise etme canim
Ozaman kökten almamak lazım ..ay sorma ne videosu eşime bile göstermeye utanıyorum :)Benim bildigim kadariyla da dogumdan sonra eski haline donuyormus. Bende de artti. Ozellikle 5 6 tanesi cok koyu. Neyle olursa olsun kokten alirsak mantiken daha sert çıkacak. O yuzden ben o cok koyu olanlari dibinden kestim makasla. Digerleriyle de alismaya calisiyoruz birbirimize
Bebisin karnimdaki hareketlerini videoya cekeyim dedim tuyler o kdr kotu geldi ki gozume biraktim teli
Iyi yapmisain cnmBen hazırladım dolapta duruyor bozulabilir su sonuçta
Geçmiş olsun canım kesinlikle yat bende yatıyorum geçen hafta serklaj oldum..ilaç falan vermedimiMrb kizlar ben simdi hastaneden ciktim da.gece cok kotu olmustum demistim ya karnim cok sertlesti.ve agri oldu.doktora geldim.nst ye bagladilar.cok az sanci ciktiyatak istirahati verdi.haftaya tekrar çağırdı
Ay cnm deme gecmis olsunnMrb kizlar ben simdi hastaneden ciktim da.gece cok kotu olmustum demistim ya karnim cok sertlesti.ve agri oldu.doktora geldim.nst ye bagladilar.cok az sanci ciktiyatak istirahati verdi.haftaya tekrar çağırdı
Cok güzel bir haber sevindim canim:):)) super mis
Cnm tuvalet egitimi nasil
Bizimki ilk kez dun cisss dedi
Cok mutluyum:)
Bide sabah anne otur cis yapalim dedi:) ben uzerinindegistiriyordum
Oturttum lazimliga
Yapmadi ama demesi cok iyi bir gelisme oldu:)
Ay sagol cnm yaaa:)) insan oyle mutlu oluyor ki:)Cok güzel bir haber sevindim canim:)
Kızlar şimdi avmye gidicem ateşölçer için. loobex marka olanı mı tavsiye ediyorsunuz?
Çok teşekkürler canım, sen de güzelsindir eminimsen de çok güzel görünüyorsun maşallah
kızlar ne güzelsiniz ya..@lilipitozzzy28 @seninbenimgibi
hanginize baksam güzel görüyorum...
hamilelik herkeste farklı güzel görünüyor
Evet canım oğlumuz olacakSeninoglun mu olacakti
Oglan gobusu bu yusyuvarlak
Ama bence varya bu kilolar karinda hep
Bu ii bisey:)
Canim dedigin gibi ikinci hamilelikte daha cabuk büyüyormus göbek dogru. Ama cok güzel ya, hamilelik göbeklerine bayiliyorum
bizim de iyi gidiyo gibi cisini ogrendi sayilir kakasini soylemiyo yaptiktan sonra soyluyo henuz cok mizmizlaniyo kakasini yaparken. Bizi sanirim klozete alistirma olayi zorlayacak gorunuyo oturmayi bir turlu kabul ettiremiyorum. Cok sevindim ya biraz daha sabir ogrenecekler sandigim kadar zor olmadi ne guzel ogreniyorlar masallah bebislerimize :):)) super mis
Cnm tuvalet egitimi nasil
Bizimki ilk kez dun cisss dedi
Cok mutluyum:)
Bide sabah anne otur cis yapalim dedi:) ben uzerinindegistiriyordum
Oturttum lazimliga
Yapmadi ama demesi cok iyi bir gelisme oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?