Progestan veriyorlar zatwn genelde sen dikkat et bol bol dinlen kasılman devam ederse mutlaka doktoruna söyle rahim boynunu ölçmüştür muhtemelen bir sıkıntı olsaydı söylerdiProgestan verdi cnm ve magnezyum.haftay tekrar cagirdi.
artış oldu ama hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum...
doğumdan sonra lazere giderim...
zaten gelen hamişlerin çoğu benim gibidir..kasmaya gerek yok bence...
Yalnız olmadığıma sevindim bir ben böyle kıllıyım sanıyordum :)
Stres yaptığın için etmiyor olabilir. Çok etkileniyor yavrucaklar. Beslenemiyorlar da geçen hafta ben öyleydim. Stres yapma hiç bişey çıkmayacak inşallah güzel haberler alacaksın
Sonuç alabildin mi? Ve bebisimiz nasil?
Kızlar nasılsınız
Benim minik dünden beri hafifletti tekmelerini falan pek endişelenmek istemiyorum normaldir dimi?
Canim benm de onceleri oluyordu agrisiz.doktora bi defa demistim.onlar kasilmalar.sertlesmeler onemli demisti.ama agri olmadigi için ilac filan vermemisti.ilk kez dun gece agrili oldu.bgn de gidince soyledim.kendi de karnima doknudu evet baya sert dedi.onlem amacli bi nst yapalim dedi.hafif sancilar cikti.o yuzden de yatak istirahati verdi ve haftaya tekrar cagirdi..agrin olmasa bile bunu doktoruna soyle cnmkardelen2558 geçmiş olsun. O toplanma ve sertlik bende de oluyor ama ağrı sızı hissetmiyorum. Şimdiye kadar söylemedim doktora uzun sürmüyor diye. Acaba söylesem mi yoksa sadece ağrı olunca mı risklidir?
İnşallah canım yok yorulmuyorum tepmiyor da değil ama baya iyiydi babasının sesine falan tepki veriyordu ama iki gündür ya süzülüyor ya bir iki kere tepip geçiyor babası da şimdi meraklandı ama tepiyor şimdi inşallah iyidir kuzum :)Cnm bnmde bugun iyi dune kadar iki uc gun beni delirtti :) minik minik hareket etti. Cok yorulduysanhareketler azaliyor. Bnm oyle oldu yani.
Ben ben :) hatta sezeryandan korkuyorum inşallah başıma gelmez Allah büyükKimler zorunlu kalmazsa normal dogum yapicak
Sagol cnm.ya onceki gun iliski olmustu afedersnz.sabah uyandigimda kasiklarim agirdi filan aksama kadar xok degildi aslinda normaldi.ama gece cok siddetli agri cektim 1 saat kadar.bu surecte karnim da agirdi bacaklarim da.cok terledim.bebekler de sertlsti toplandi bi köşeye.1 saat sonra boyle bi hafiflik hissttim.o zamn bebisler baya hareketlendi rahatladilar heralde.sonra uyumusum sukur.bu sekilde oldugeçmiş olsun kardelen...aman ha dinlen birşey yapma...neden öyle oldu ki ...yorulmuşmuydun gün içinde
Sagol cnm.ya onceki gun iliski olmustu afedersnz.sabah uyandigimda kasiklarim agirdi filan aksama kadar xok degildi aslinda normaldi.ama gece cok siddetli agri cektim 1 saat kadar.bu surecte karnim da agirdi bacaklarim da.cok terledim.bebekler de sertlsti toplandi bi köşeye.1 saat sonra boyle bi hafiflik hissttim.o zamn bebisler baya hareketlendi rahatladilar heralde.sonra uyumusum sukur.bu sekilde oldugeçmiş olsun kardelen...aman ha dinlen birşey yapma...neden öyle oldu ki ...yorulmuşmuydun gün içinde
İnşallah canım yok yorulmuyorum tepmiyor da değil ama baya iyiydi babasının sesine falan tepki veriyordu ama iki gündür ya süzülüyor ya bir iki kere tepip geçiyor babası da şimdi meraklandı ama tepiyor şimdi inşallah iyidir kuzum :)
Ben ben :) hatta sezeryandan korkuyorum inşallah başıma gelmez Allah büyük
Oyle cnm 1 hafta yatcam.haftaya tekrar gidicem.sikinti devam ederse ciger gelistirici igne vercekProgestan veriyorlar zatwn genelde sen dikkat et bol bol dinlen kasılman devam ederse mutlaka doktoruna söyle rahim boynunu ölçmüştür muhtemelen bir sıkıntı olsaydı söylerdi
Suny baby calibra modelini aldk canm baya uyguna bulnca begendik de inşallah oglum da begenir
Kizlar sormustunuz baska soran var miydi hatirlayamasim. Seker normal xikti cok sukur
Kimler zorunlu kalmazsa normal dogum yapicak
Ooh ne güzel canım darısı başımıza artık:) değerlerin kaçtı belki ona göre ben de normal veya değil diye kendiminkini yorumlarım yaptırınca :)
İnşallah canım :) başlarda ben korkuyordum hep diken üstünde acaba bişey mi oldu diye eşim hep kızardı stres yapma diye şimdi rolleri değiştik o telaşlanıyor hemen :) ben nedense rahatım arada da olsa hissettiğimdenmi bilmiyorumİnşallah canım iyidir bence. Ben kontrole de gittim yavasladigi doneme denk geldi iyiydi cok sukur kafasini asagiya donmus ama doktor daha doner dedi. Zamani gelene kadar. Bende sezeryandan biraz korkuyorum ne yalan soyleyeyim insallah normal olur.
Herşey normal giderse ben de normal istiyorum.Bebek çok fazla kilo almasın istiyorum o yüzden en fazla 3 kilocuk yeter bize ilk doğum zor olmasın
Amin inşallah Rabbim hepimize kolay ve tabi normal doğum nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsın :)Herşey normal giderse ben de normal istiyorum.Bebek çok fazla kilo almasın istiyorum o yüzden en fazla 3 kilocuk yeter bize ilk doğum zor olmasın
İnşallah canım :) başlarda ben korkuyordum hep diken üstünde acaba bişey mi oldu diye eşim hep kızardı stres yapma diye şimdi rolleri değiştik o telaşlanıyor hemen :) ben nedense rahatım arada da olsa hissettiğimdenmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?