- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Bu da benim göbek
Progestan verdi cnm ve magnezyum.haftay tekrar cagirdi.Geçmiş olsun canım kesinlikle yat bende yatıyorum geçen hafta serklaj oldum..ilaç falan vermedimi
KIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim
Sadece eşim var cnm ya yasadigimm sehirde.artik yemegi filan o.isten.gelince halledecek..ya gece bacaklarm karnimn cok agirdi.karnim cok sertlesti.soguk soguk.terledim.sanirim.o sanci imis.simdi de nst de biraz cikti.ama.gece daha.siddetli idiAy cnm deme gecmis olsunn
Gece noldu sanaaa
Dinlen yardimci biri var mii
Sadece eşim var cnm ya yasadigimm sehirde.artik yemegi filan o.isten.gelince halledecek..ya gece bacaklarm karnimn cok agirdi.karnim cok sertlesti.soguk soguk.terledim.sanirim.o sanci imis.simdi de nst de biraz cikti.ama.gece daha.siddetli idiAy cnm deme gecmis olsunn
Gece noldu sanaaa
Dinlen yardimci biri var mii
KIZLAR hamilelikte göbeğindeki kıllarda artış olan varmı ne yapıyorsunuz?ben bu şekilde doktora gitmeye utanıyorum ya nasıl alıyosunuz siz tüy dökücü kremler zararlı jilet beter eder ağdada şuan yapamam geçen hafta rahim ağzıma dikiş yapıldı sarsmamam lazım kendimi nasıl alıcam bilemedim
selam kızlar, idrarda enfeksiyon çıktı. antibiotik verdiler aranızda kullanan var mı?
d vitaminim düşük, karaciğer enzimim fazla çıktı, moralim sıfıra yakın diyebilirim size.
Gecmis olsuunn ikiz gebelik cok daha zor tabi 2-2.5 ay daha gecse cok rahatlarsin riskli donemler gecer dogumun da olur insallah cok dikkat et kendineSadece eşim var cnm ya yasadigimm sehirde.artik yemegi filan o.isten.gelince halledecek..ya gece bacaklarm karnimn cok agirdi.karnim cok sertlesti.soguk soguk.terledim.sanirim.o sanci imis.simdi de nst de biraz cikti.ama.gece daha.siddetli idi
Çok geçmiş olsun..Sadece eşim var cnm ya yasadigimm sehirde.artik yemegi filan o.isten.gelince halledecek..ya gece bacaklarm karnimn cok agirdi.karnim cok sertlesti.soguk soguk.terledim.sanirim.o sanci imis.simdi de nst de biraz cikti.ama.gece daha.siddetli idi
İşte benim ev sıradan bi ev kokulara karşı hassasım sanırım o çöp kovasını alıcAm ama şu bebek telsizleri konusu kafamı karıstırıo bakalım kantarın yagını biliorum ana organik olanını bulamagım istediğim gibi duu bakalımhttps://tr.aliexpress.com/item/Wire..._1&btsid=4abe9904-6d45-43d3-8e51-7aa594dcaab4
Biz burdan aldık kamerayı daha onceden de almıştık ve çok memnun kaldık. Çöp kovası ben almıyacagım benim evim müstakil bezleri kolaylıkla uzaklaltırabilirim diye düşünüyorum ama dusunenler var bu markayı. Bir de ben kantaron yagı suruyorum her banyodan sonra özellikle 7. Aydan sonra baslayın diyorlar. Bende de lansinoh var ama earth mama çok iyiymiş tabi biraz pahalı.
Büyük gelmesindense küçük gelmesi daha iyi. küçük olursa iç çamaşırcıdan agraf alıp genişletebiliyorsun beden kısmını.
Süper rahat bişey senin göbiş. ben eğilirken bile zorlanıyorum bir aydır. nazar edicez sana tütütü maşallah diyelim.
incecik hatunlarsınız ya. kıskandım yahu. herkes kilo aldım diyor falan ama herkes incecik görünüyor. maşşallah cnm
Al benden de o kadar. 160 boy ile 68 kiloyum ya
Bebek arabasını ne etcz ne alcaz derken bugn alıverdik gitti
Suny baby calibra modelini aldk canm baya uyguna bulnca begendik de inşallah oglum da begenirHayırlı uğurlu olsun güle güle eskitin :) ne aldınız? :)
Sadece eşim var cnm ya yasadigimm sehirde.artik yemegi filan o.isten.gelince halledecek..ya gece bacaklarm karnimn cok agirdi.karnim cok sertlesti.soguk soguk.terledim.sanirim.o sanci imis.simdi de nst de biraz cikti.ama.gece daha.siddetli idi
çok yakın takipteyim seniBu göbüs konusunu acacaktim bende :) bu da bizim gobus biraz büyük gidiyo benim de boy 1.58 kilo 69 en tombul halka benim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?