2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasılsınız hanımlar ben bu aralar sinir ve uyku bakımından zor günler geçiriyorum 2.5 yaşındaki oğlum tuvalet alışkanlığı kazanmıştı 1.5 ay kadar çok güzel gitti gece kalkmamasina rağmen kuru uyaniyordu ama şu son 1 aydır her gece ve gündüz uykusunda altına yapıyor ne yapacağımı şaşırdım altına yapacak mi düşüncesi ile uyuyamiyorum yapınca çok üzülüyorum ne oldu da böyle oldu diye

artış oldu ama hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum...
doğumdan sonra lazere giderim...
zaten gelen hamişlerin çoğu benim gibidir..kasmaya gerek yok bence...

Ay cnm deme gecmis olsunn
Gece noldu sanaaa
Dinlen yardimci biri var mii
Sadece eşim var cnm ya yasadigimm sehirde.artik yemegi filan o.isten.gelince halledecek..ya gece bacaklarm karnimn cok agirdi.karnim cok sertlesti.soguk soguk.terledim.sanirim.o sanci imis.simdi de nst de biraz cikti.ama.gece daha.siddetli idi

Ay cnm deme gecmis olsunn
Gece noldu sanaaa
Dinlen yardimci biri var mii
Sadece eşim var cnm ya yasadigimm sehirde.artik yemegi filan o.isten.gelince halledecek..ya gece bacaklarm karnimn cok agirdi.karnim cok sertlesti.soguk soguk.terledim.sanirim.o sanci imis.simdi de nst de biraz cikti.ama.gece daha.siddetli idi

artış oldu ama hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum...
doğumdan sonra lazere giderim...
zaten gelen hamişlerin çoğu benim gibidir..kasmaya gerek yok bence...
selam kızlar, idrarda enfeksiyon çıktı. antibiotik verdiler aranızda kullanan var mı?
d vitaminim düşük, karaciğer enzimim fazla çıktı, moralim sıfıra yakın diyebilirim size.

ben kullandım canım enfeksiyon bebek için daha zararlı d vitamini de hemen yükseliyor dert etme

Gecmis olsuunn ikiz gebelik cok daha zor tabi 2-2.5 ay daha gecse cok rahatlarsin riskli donemler gecer dogumun da olur insallah cok dikkat et kendine

İşte benim ev sıradan bi ev kokulara karşı hassasım sanırım o çöp kovasını alıcAm ama şu bebek telsizleri konusu kafamı karıstırıo bakalım kantarın yagını biliorum ana organik olanını bulamagım istediğim gibi duu bakalım

şimdi ben foto koymaya çalışayım da moralin düzelsin arkadaşım...
gelen giden arkadaşlar bana sarılıyor
elyaf yastık gibiyim

geçmiş olsun kardelen...aman ha dinlen birşey yapma...neden öyle oldu ki ...yorulmuşmuydun gün içinde

Yawwww ben de 1.65 boyundayım. 53 le başladım 62 oldum bile. Ne güzel ilk 2 ay kilo almamıştım.

kardelen2558 geçmiş olsun. O toplanma ve sertlik bende de oluyor ama ağrı sızı hissetmiyorum. Şimdiye kadar söylemedim doktora uzun sürmüyor diye. Acaba söylesem mi yoksa sadece ağrı olunca mı risklidir?

bu da benim 3 hafta önceki halim yani sizinle aynı oluyor...
üst taraf büyümesine rağmen onlar bile göbüşün yanında minnacık kalıyor
gördüğünüz üzere bende yok yok
kalça basen göbüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…