2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

anladım canım sanırım ikiz gebelikte ilişki daha riskli...
inşallah çabucak atlatırsın canım...
çok geçmiş olsun...dikkat et kendine sakın ayağa kalkıp dolanma biraz dinlen inşallah çabucak düzelirsin

Oyle cnm 1 hafta yatcam.haftaya tekrar gidicem.sikinti devam ederse ciger gelistirici igne vercek
SEnin ikizdi dimi erken doğum riskine karşı vericek sanırım iğneyi ben haftada bir proluton iğnede oluyorum ama bende rahimde kısalma vardı dikiş atıldı sende öyle bir sorun yoksa çok korkutma kendini doktor ne diyorsa yap en önemlisi yat ağrın sızın olursa hiç ihmal etmeden git doktora çok geçmiş olsun canım

Bendede vardı göbek deliğimin hemen orda oluyordu hafif ağrı veriyordu yani önemli aslında doktoruna söyle her ihtimale karşı ağrı yoksa korkulcak bişey yoktur zaten

Beğenir tabi beğenmez mi :) güle güle binsin arabasına oğluşun,iyi yapmışsınız aradan çıkarmışsınız büyük bir parçayı :)
Aynen sanki butun alcaklar btmiş gibi rahatladım en cok arabada zorlanıyodum çnkü arastırırken:) Darısı diğer alıncakların basına inşallah:)

Ikiz cnm evet.en.bastan.beri.onlem.amacli progestan hap kullaniyorum.onun.disinda rahim boyunda.problem.gormedi ama.kasilmalar.var iste.cnm karnimda.o korkutuyor erken.dogum.riskine.karsi.ciger gelistirici.igne.onerecek.haftaya kadar devam ederse kasilmalarim.bebekler.erken dogarsa yasamalari.icin.Allah korusun.insalalh oyle bir.sey.olmaz

Rahim boyunda kısalma yoksa korkma canım kasılmalar ilaçla önlenir inşallah

Rahim boyunda kısalma yoksa korkma canım kasılmalar ilaçla önlenir inşallah
Bilmiyorum.ki.insalah canim.onleyici olarak simdilik mg ve progestan kullaniyorum.bol.su.ic dinlen dedi.. Sende kisalma mi var.bu da.mi erken.dogum.u tetikliyo canim.tedavisi.var mi.rabbim.hepimizin.yardimcisi.olsun.vakti zamaninda saglikla.kucagimiza alalim insallah..bu arada benim bebislerin biri 852 digeri 773 gr.olmuslar

Gerek görürse iğnede verir büyük ihtimalle..evet bende kısalma oldu geçen cumartesi serklaj yani rahime dikiş atıldı tedavisi birtek bu yani önlem amaçlı onunda riskleri var ama erken doğum kaçınılmaz olucaktı büyük ihtimalle..inşallah canım vaktinde alırız bebişkerimizi kucağımıza 30lu haftalara gelirsek zaten korkmaya gerek kalmaz inşallah

Aynen canim.insallahhhh

Kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını aldınız mı ? Alanların Sonuc ne çıktı ??

Arkadaşlar bebeği sat a gore önde gidenler var mı ? Ben 21 haftada girdiğimde 10 gün ileri dedi doktor yani boyu 28 cm kiloda 520 Gr di acaba bu durumda sata gore mi doğum olur yoksa ultrasona goremi

Ya ben neden foto yukleyemiyorum buraya telden uygulamadan giriyoeum nasil yapiliyo arkdaslar

Insallah bebisler acele etmezler gelmek için. Allah yardim eder elbet dinlenince gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…