Sagol cnm.ya onceki gun iliski olmustu afedersnz.sabah uyandigimda kasiklarim agirdi filan aksama kadar xok degildi aslinda normaldi.ama gece cok siddetli agri cektim 1 saat kadar.bu surecte karnim da agirdi bacaklarim da.cok terledim.bebekler de sertlsti toplandi bi köşeye.1 saat sonra boyle bi hafiflik hissttim.o zamn bebisler baya hareketlendi rahatladilar heralde.sonra uyumusum sukur.bu sekilde oldu
SEnin ikizdi dimi erken doğum riskine karşı vericek sanırım iğneyi ben haftada bir proluton iğnede oluyorum ama bende rahimde kısalma vardı dikiş atıldı sende öyle bir sorun yoksa çok korkutma kendini doktor ne diyorsa yap en önemlisi yat ağrın sızın olursa hiç ihmal etmeden git doktora çok geçmiş olsun canımOyle cnm 1 hafta yatcam.haftaya tekrar gidicem.sikinti devam ederse ciger gelistirici igne vercek
Bendede vardı göbek deliğimin hemen orda oluyordu hafif ağrı veriyordu yani önemli aslında doktoruna söyle her ihtimale karşı ağrı yoksa korkulcak bişey yoktur zatenkardelen2558 geçmiş olsun. O toplanma ve sertlik bende de oluyor ama ağrı sızı hissetmiyorum. Şimdiye kadar söylemedim doktora uzun sürmüyor diye. Acaba söylesem mi yoksa sadece ağrı olunca mı risklidir?
Gözün aydın sağlıkla kucağımıza alırız inşMen deldiiiiiiiim biz iyiymişiz teyzeleri Maşaallah 1 ay sonra kontrol 500 gr 24 cm babasının kopyası bi kızımız varmış
Aynen sanki butun alcaklar btmiş gibi rahatladım en cok arabada zorlanıyodum çnkü arastırırken:) Darısı diğer alıncakların basına inşallah:)Beğenir tabi beğenmez mi :) güle güle binsin arabasına oğluşun,iyi yapmışsınız aradan çıkarmışsınız büyük bir parçayı :)
Ikiz cnm evet.en.bastan.beri.onlem.amacli progestan hap kullaniyorum.onun.disinda rahim boyunda.problem.gormedi ama.kasilmalar.var iste.cnm karnimda.o korkutuyorSEnin ikizdi dimi erken doğum riskine karşı vericek sanırım iğneyi ben haftada bir proluton iğnede oluyorum ama bende rahimde kısalma vardı dikiş atıldı sende öyle bir sorun yoksa çok korkutma kendini doktor ne diyorsa yap en önemlisi yat ağrın sızın olursa hiç ihmal etmeden git doktora çok geçmiş olsun canım
Insallah cnm cok sagolunanladım canım sanırım ikiz gebelikte ilişki daha riskli...
inşallah çabucak atlatırsın canım...
çok geçmiş olsun...dikkat et kendine sakın ayağa kalkıp dolanma biraz dinlen inşallah çabucak düzelirsin
Rahim boyunda kısalma yoksa korkma canım kasılmalar ilaçla önlenir inşallahIkiz cnm evet.en.bastan.beri.onlem.amacli progestan hap kullaniyorum.onun.disinda rahim boyunda.problem.gormedi ama.kasilmalar.var iste.cnm karnimda.o korkutuyorerken.dogum.riskine.karsi.ciger gelistirici.igne.onerecek.haftaya kadar devam ederse kasilmalarim.bebekler.erken dogarsa yasamalari.icin.Allah korusun.insalalh oyle bir.sey.olmaz
Bilmiyorum.ki.insalah canim.onleyici olarak simdilik mg ve progestan kullaniyorum.bol.su.ic dinlen dedi.. Sende kisalma mi var.bu da.mi erken.dogum.u tetikliyo canim.tedavisi.var mi.rabbim.hepimizin.yardimcisi.olsun.vakti zamaninda saglikla.kucagimiza alalim insallah..bu arada benim bebislerin biri 852 digeri 773 gr.olmuslarRahim boyunda kısalma yoksa korkma canım kasılmalar ilaçla önlenir inşallah
Gerek görürse iğnede verir büyük ihtimalle..evet bende kısalma oldu geçen cumartesi serklaj yani rahime dikiş atıldı tedavisi birtek bu yani önlem amaçlı onunda riskleri var ama erken doğum kaçınılmaz olucaktı büyük ihtimalle..inşallah canım vaktinde alırız bebişkerimizi kucağımıza 30lu haftalara gelirsek zaten korkmaya gerek kalmaz inşallahBilmiyorum.ki.insalah canim.onleyici olarak simdilik mg ve progestan kullaniyorum.bol.su.ic dinlen dedi.. Sende kisalma mi var.bu da.mi erken.dogum.u tetikliyo canim.tedavisi.var mi.rabbim.hepimizin.yardimcisi.olsun.vakti zamaninda saglikla.kucagimiza alalim insallah..bu arada benim bebislerin biri 852 digeri 773 gr.olmuslar
Aynen canim.insallahhhhGerek görürse iğnede verir büyük ihtimalle..evet bende kısalma oldu geçen cumartesi serklaj yani rahime dikiş atıldı tedavisi birtek bu yani önlem amaçlı onunda riskleri var ama erken doğum kaçınılmaz olucaktı büyük ihtimalle..inşallah canım vaktinde alırız bebişkerimizi kucağımıza 30lu haftalara gelirsek zaten korkmaya gerek kalmaz inşallah
Nasıl yani canım 30yaşından sonra mıArkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama ben 30 dan sonra gurbete gittim çok zorlanıyorum çok özlüyorum ne zaman alışırım bilmiyorum
Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama ben 30 dan sonra gurbete gittim çok zorlanıyorum çok özlüyorum ne zaman alışırım bilmiyorum
Insallah bebisler acele etmezler gelmek için. Allah yardim eder elbet dinlenince gecer insallahIkiz cnm evet.en.bastan.beri.onlem.amacli progestan hap kullaniyorum.onun.disinda rahim boyunda.problem.gormedi ama.kasilmalar.var iste.cnm karnimda.o korkutuyorerken.dogum.riskine.karsi.ciger gelistirici.igne.onerecek.haftaya kadar devam ederse kasilmalarim.bebekler.erken dogarsa yasamalari.icin.Allah korusun.insalalh oyle bir.sey.olmaz
Benik 103 cikti normalmis canimKızlar şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını aldınız mı ? Alanların Sonuc ne çıktı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?