2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Birde bu aralar mide yanması çıktı çok fena bişey arada yokluyo saolsun yavaş yavaş rahatlık düzeni bozulmaya başlıcak sanırım
Canım Mide Yanması için rennie duo şurup var ondan içebilirsin bana doktor onu vermişti arada banada oluyo çok rahatsız ediyo bilirim.Yavaş yavaş ağırlık çöküyor bel ağrısı sırt ağrısı başlıyoruz karın büyüdükçe ağırlık merkezi değişiyo gebeliğin ilk üç ayı rahatsız geçen son aylarda ağır geçiriyomuş diye okudum.

Şu son alışveriş macerana güldüm ya:)))) ne kadar kısa ve öz olmuş öyle:))) ben buralarda diyordum ya son aylara bırakmayalım tadını çıkaramayız ağırlaşcaz diye. Ama bu kadarını da tahmin etmemiştim açıkçası... dün arkadaşım çantamı aldı olmadı mont mu aldı olmadı ben hala yürüyemiyorum. Diyo ki çıkar bebişi de ver onu da taşıyım o zaman olur heralde:))))

Yok Canım bizim Tembellik haftasında hareket etsem mi etmesem mi vursam mı vurmasam mı diyo SEninkine Maşaallah kıpırdamıyor diyodun oğluşuma ohh iyi olmuş
Evet ben hakettim bunu:) üç gün yattı . Bi gün çıktım sadece. Bitirdi beni.Gezmeyi sevmiyo ayak diriyo anlaşıldı tosbik :)

Tesekkurler canim.dün moral olarak da cok kotydum de bgn iyim.gece rahat gecti hamdolsun.agri filan olmadi.haftaya kadar yatak istirahati verdi dinlenecegm artik..haftaya tekrar gidicem nst de yine sanci gorurse ciger gelistrici igne vercek erken dogum riskine karsi..oyle iste.hayirlisi olsun hakkımızda.

Ne güzel olurmuş bebişi de taşısa çok rahat ederdin:))) bana internet alışverişi yolları göründü sanırım başka türlü olmuyor çünkü dün çok iyi anladım,ben yalnızdım ama yanımda birisi olsa da o rahatsızlığı alamazdı üstümden sanırım:)

Son üç aya benim 1 hafta kaldı ona rağmen şimdiden başladı şikayetler.Allah yardımcımız olsun ne diyelim:)

bi geldimi bogazıma kadar çıkıyo dediğin gibi çok fena allahtan sürekli olan birşey değil

canım sürekli olmadıgı için ilaç içmek istemiyorum idare etmeye çalışıyorum sırt agrısıda uzun süre oturunca oluyo sırtımdaki kemikleri oyuyolar sanki

Ben kapı süsümü kendim yaptım aynı şekilde beşiğin tülünüde kendim yapacağım ama olçusunu neye göre ayarlıyoruz biliyor musun canım

Kızlar ya biz daha işim bulamadık. 8 yaşında kızım var adı Sahra.

Dün biraz düşündük ben Hakan dedim. Eşim de Karan olabilir dedi.

Siz ne dersiniz bu iki isimden hangisi daha iyi olur.

ben yeni doğduğunda normal kıyafetlerden giydirdim sıcaklığın durumuna göre. bazen üste kısa kollu çıtçıtlı badi alta ayaklı pijama bazende alt üst kısa . sonrasında da sonbahar gelince normal pijama takımı kullandım ilk çocuğumda. uyku tulumu çok terletmişti. şimdi bütün penye tulumlar var onlardan kullanırım diye düşünüyorum. en azından beli açılmıyor penye tulumlarla.

güvenli yan yatış yastığı bence olmazsa olmaz. daha doğduğunda kullnadım ama en çok dönmeye başladığı dönemde klazım oluyor. ters dönüp elini kolunu kurtaramazsa diye çok korkumdan hem bu yastığı yatırdım.

bizim doktor pişik için hametan ve desitin vermişti. hala da ufak bi kızarıklıkta kızıma hametan kullanırım. çok iyi bi pişik kremi.

kelebekmrve öyle beğenip kaçma.
senin işin bir nebze daha kolay.
kız bebişe isim bol...
sen bulabildin mi isim?
ya da nasıl bir isim arıyorsun.?klasik sıradan mı, gündemde yeni çıkan mı?
kendi ismine yakın mı? merak ettim doğrusu böyle kıstasların var mı?

AVM deki masaj koltuğuna resmen yattım 10 dk falan eve öyle dönebildim yoksa sedyeliktim :))))) bu arada yemek borumu mide asitim yaktı galiba. Yemeği fazla kaçırınca mide kapakçığı direk açılıyo gırtlağa kadar alev alev. Çok çok yemek yemek geliyo içimden açım her daim ama midem esnemiyo kapakları açıyorum direk Bulgaristan gibi :))

Aahahaha kuzum ben san en sevdığım ismi dediydim yaman bebeğe noldu :)
canım be ole modern isimler sevmiyorum sankı mesela mira hira avren gibi gibi herkes koyuyo sankı bunları
gelelim benim koyacağım isme elife karar verdik nedense isim bana çok sıcak sakin eskimeyen gibi geliyo her nekdar çok kişi koysada sanki modası hiç geçmiyo gibi tabi doğana kadar değişebilir bu durum şimdilik böyle

oğlum olsaydı adı yaman olcaktı eğer o olmasaydı tamer (eşimle isimlerimzn baş heceleri)ali ömer efe bu isimler favorim di :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…