Canım Mide Yanması için rennie duo şurup var ondan içebilirsin bana doktor onu vermişti arada banada oluyo çok rahatsız ediyo bilirim.Yavaş yavaş ağırlık çöküyor bel ağrısı sırt ağrısı başlıyoruz karın büyüdükçe ağırlık merkezi değişiyo gebeliğin ilk üç ayı rahatsız geçen son aylarda ağır geçiriyomuş diye okudum.Birde bu aralar mide yanması çıktı çok fena bişey arada yokluyo saolsun yavaş yavaş rahatlık düzeni bozulmaya başlıcak sanırım
karnın çok sevimli:)Kızımla 25+5
1.58 boy 44le başladım 56 kiloyla devam
Sağol canım içim rahatladı.. doktora hemen gitmek istemiyorum çünkü.. gitmişken ultrasona gireceğim bir zman giderim diyorumkarnın çok sevimli:)
şeker sonucunda iyi...
benım şeker sonucumda senınkıne benzer.
Şu son alışveriş macerana güldüm ya:)))) ne kadar kısa ve öz olmuş öyle:))) ben buralarda diyordum ya son aylara bırakmayalım tadını çıkaramayız ağırlaşcaz diye. Ama bu kadarını da tahmin etmemiştim açıkçası... dün arkadaşım çantamı aldı olmadı mont mu aldı olmadı ben hala yürüyemiyorum. Diyo ki çıkar bebişi de ver onu da taşıyım o zaman olur heralde:))))Bu kadar olur ya.Ben de dün avm ye gideyim dedim normalde saatlerce gezer giyer çıkarırım ama bana mısın demem.Ama dün iki mağazadan sonra daha da gitmedi bacaklarım.Biraz oturayım dedim onda da sırtım çok ağrıdı rahatsız oldum.Eve dönerken de inanılmaz bir uyku bastırdı zor attım kendimi.Ben bütün alışverişleri son aylara bırakmıştım ama keşke daha önce alsaymışım.Gerçekten insan ağırlaşıyormuş.
Evet ben hakettim bunu:) üç gün yattı . Bi gün çıktım sadece. Bitirdi beni.Gezmeyi sevmiyo ayak diriyo anlaşıldı tosbik :)Yok Canım bizim Tembellik haftasında hareket etsem mi etmesem mi vursam mı vurmasam mı diyo SEninkine Maşaallah kıpırdamıyor diyodun oğluşuma ohh iyi olmuş
Tesekkurler canim.dün moral olarak da cok kotydum de bgn iyim.gece rahat gecti hamdolsun.agri filan olmadi.haftaya kadar yatak istirahati verdi dinlenecegm artik..haftaya tekrar gidicem nst de yine sanci gorurse ciger gelistrici igne vercek erken dogum riskine karsi..oyle iste.hayirlisi olsun hakkımızda.Canım ben de seni merak ediyordum bol bol dinlen artık.. gerisi bebislerine kalmis inşallah sabırlı olurlar sen de rahat olmaya çalış ki onlar da rahat olsun
ben de bunu merak ediyorum şeker yükleme sonuçlarının referans aralıklarını bilen var mi ben netten baktım sonuçlara da size de yazayım anlayan varsa bi bakabilir mi
Aclik78
Ictikten 1 saat sonra 97
Ictikten 2 saat sonra70
Canım haberlerini bekliyoruz inşallah suyun artmıştır
bu zamanlar en çok anlayis ve yardım beklediğimiz zamanlar bence doktoruna şöyle eşin yanındayken dinlenmeni falan söylesin belki bunun etkisi olur canim
Şu son alışveriş macerana güldüm ya:)))) ne kadar kısa ve öz olmuş öyle:))) ben buralarda diyordum ya son aylara bırakmayalım tadını çıkaramayız ağırlaşcaz diye. Ama bu kadarını da tahmin etmemiştim açıkçası... dün arkadaşım çantamı aldı olmadı mont mu aldı olmadı ben hala yürüyemiyorum. Diyo ki çıkar bebişi de ver onu da taşıyım o zaman olur heralde:))))
Canım Mide Yanması için rennie duo şurup var ondan içebilirsin bana doktor onu vermişti arada banada oluyo çok rahatsız ediyo bilirim.Yavaş yavaş ağırlık çöküyor bel ağrısı sırt ağrısı başlıyoruz karın büyüdükçe ağırlık merkezi değişiyo gebeliğin ilk üç ayı rahatsız geçen son aylarda ağır geçiriyomuş diye okudum.
Of o çok fena.Ejderha gibiyim ağzımı açsam ateş çıkacak.Ben çareyi soğuk sütte buldum yavaş yavaş içince iyi geliyor.Ama tabi geçici bir çözüm.Özellikle soğanlı salçalı yemeklerden sonra çok fena oluyorum.Ama ev yemeklerinin çoğunda da onlar var
bi geldimi bogazıma kadar çıkıyo dediğin gibi çok fena allahtan sürekli olan birşey değilOf o çok fena.Ejderha gibiyim ağzımı açsam ateş çıkacak.Ben çareyi soğuk sütte buldum yavaş yavaş içince iyi geliyor.Ama tabi geçici bir çözüm.Özellikle soğanlı salçalı yemeklerden sonra çok fena oluyorum.Ama ev yemeklerinin çoğunda da onlar var
canım sürekli olmadıgı için ilaç içmek istemiyorum idare etmeye çalışıyorum sırt agrısıda uzun süre oturunca oluyo sırtımdaki kemikleri oyuyolar sankiCanım Mide Yanması için rennie duo şurup var ondan içebilirsin bana doktor onu vermişti arada banada oluyo çok rahatsız ediyo bilirim.Yavaş yavaş ağırlık çöküyor bel ağrısı sırt ağrısı başlıyoruz karın büyüdükçe ağırlık merkezi değişiyo gebeliğin ilk üç ayı rahatsız geçen son aylarda ağır geçiriyomuş diye okudum.
Bende uygulamadan yükleyememiştim sonra web sayfasına girip baglandım o şekilde yüklendi sende dene öyle olacaktırYa ben neden foto yukleyemiyorum buraya telden uygulamadan giriyoeum nasil yapiliyo arkdaslar
TEŞEKKÜRLER CANIM :)Bende uygulamadan yükleyememiştim sonra web sayfasına girip baglandım o şekilde yüklendi sende dene öyle olacaktır
Ben kapı süsümü kendim yaptım aynı şekilde beşiğin tülünüde kendim yapacağım ama olçusunu neye göre ayarlıyoruz biliyor musun canımbenim kızımda 2 yaşında alışmıştı tuvalete. alıştığının ardından 4-5 ay sonra her akşam altna yapmaya başladı. gecve bi uyanıyordum üstü ıslak. çarşaf yorgan ıslak gece gece üst değiştir yatak çarşaf değiştir. gece bez takmayı bile düşündüm. ama kreşte öğretmeni sakın yapmayın geriletirsiniz dedi.
sonra akşamları yada yatmadan önce az sıvı vermeye başladım. yatmadan önce sakin oyunlar oynattım. birde o sıralar sanırım okulda çok yoruluyordu yorgunluktan çişini bile farkedemiyordu. zamanla geçti. sende özellikle özellikle saat 6 dan sonra pek sıvı verme sadece ağzı kurumasın kadar su. süt veriyorsan daha erken ver.
inşallah senınki de çabuk geçer biliyorum çok yorucu birşey ama sabırlı olmak lazım çocuğu karşı. yoksa daha da geciktiriyor süreci.
benimde düşüncelerim var daha netleşmemekle birlikte. mesela baby shower yapmayı düşünüyorum. ilkinde yapmamıştım yakın arkadaşların yapalım hem buluşmamız için bi bahane olur dedi. benimde kafama yattı valla. hatta mayısta kızımın doğu günü var. cumartesi baby shower pazar günü doğum günü yapabilirim. tek hazırlıkla ikisini de çıkarırırım aradan.
hastane odası için kapıya pembe tül ile kapı süsü alıcam. ben kapı süsünü hazır alıcam. keçeli ve üzerinde isim yazılı bi süs almıştım ilk kızıma onun gibi birşey düşünüyorum. arkadaşımda hastanede bebeği koydukları araba var ya onun için tül yaptırmış onu bana vericek birde birkaç tane süslü balon alabilirim.
bebek şekeri olarakta gelene vermek için birde mevlüt yapabilirsem mevlütte vermek için kokulu taştan çerçeveler var onlardan almak istiyorum.
istanbulda yaşayanlar için eminönünde ve istoçta bu tarz şeyler çok var hemde fiyat olarakta çok uygun.
ay ne güzel birşey yapmışın. değişim ne güzel farkediliyor maşallah göbişine.
ben 3-6 ay aldım bu tarz tulumları
kızlar 0-3 ay ve 3-6 ay bebekler gece yatarken pijamamı giyiyor? pijama takımı mı almalıyız el kadar bebeğe. uyku tulumu alsak daha mantıklı değil mi? gündüzki kıyafetiyle içine koyuveririz olmaz mı?
Bir de güvenli yatış yastığı alacak mısınız? bebedor ve baby jem markalılara baktım netten. ne diyorsunuz?
Son olarak evde hametan pişik kremi var pomad olandan. dudaklarımı nemlendirmek için kullanıyorum. bebeğe de iyi gelir mi? tekrardan almama gerek var mı?
karan sanki daha mı hoşşKızlar ya biz daha işim bulamadık. 8 yaşında kızım var adı Sahra.
Dün biraz düşündük ben Hakan dedim. Eşim de Karan olabilir dedi.
Siz ne dersiniz bu iki isimden hangisi daha iyi olur.
kelin ilacı olsaKızlar ya biz daha işim bulamadık. 8 yaşında kızım var adı Sahra.
Dün biraz düşündük ben Hakan dedim. Eşim de Karan olabilir dedi.
Siz ne dersiniz bu iki isimden hangisi daha iyi olur.
AVM deki masaj koltuğuna resmen yattım 10 dk falan eve öyle dönebildim yoksa sedyeliktim :))))) bu arada yemek borumu mide asitim yaktı galiba. Yemeği fazla kaçırınca mide kapakçığı direk açılıyo gırtlağa kadar alev alev. Çok çok yemek yemek geliyo içimden açım her daim ama midem esnemiyo kapakları açıyorum direk Bulgaristan gibi :))Ne güzel olurmuş bebişi de taşısa çok rahat ederdin:))) bana internet alışverişi yolları göründü sanırım başka türlü olmuyor çünkü dün çok iyi anladım,ben yalnızdım ama yanımda birisi olsa da o rahatsızlığı alamazdı üstümden sanırım:)
Aahahaha kuzum ben san en sevdığım ismi dediydim yaman bebeğe noldu :)kelebekmrve öyle beğenip kaçma.
senin işin bir nebze daha kolay.
kız bebişe isim bol...
sen bulabildin mi isim?
ya da nasıl bir isim arıyorsun.?klasik sıradan mı, gündemde yeni çıkan mı?
kendi ismine yakın mı? merak ettim doğrusu böyle kıstasların var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?