2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ay bizde çok kararsızız.. Zeynep ismini eşim de bende çok beğeniyoruz ama bana sanki çok Zeynep var gibi geliyor,koymasak mı diyorum.
Şimdilik aklımızdakiler Zeynep, Nisanur, Halime, Ayşegül..

benim eşim de elif çok istiyor ama benim tanıdığım bir kız var elif ona gıcık olduğum için şimdilik istemiyorum.Yoksa kesinlikle çok güzel isim

Yaman hala benim 1. favorim. öylede sesleniyorum.
ama eşim istemeyince benimde içime sinmiyor.
en son bebek doğunca yüzüne bakacağım öyle koyacağım.:)
şuan çok yaman, benim bebek zaten. kaç dk dr uğraşıyor eliyle yüzünü kapatıyor.o kadar sallıyor dr bana mısın demiyor göstermiyor.3 seferdir böyle... tam isminin bebişide bakma işte.
Yaman, Ozan, Göktug, Bilgehan bakalım hangisi olacak:)

Evet elif eski ama Zeynep ile modası geçmeyen bir isim. eşinde sevdiyse ne ala....

benim eşim de elif çok istiyor ama benim tanıdığım bir kız var elif ona gıcık olduğum için şimdilik istemiyorum.Yoksa kesinlikle çok güzel isim
ha haaa tatlım siz cinsiyeti yeni öğrendiniz isim olayına hızlı giriş yapmışşınız:)
dur bakalım daha çok değişecek bu isimler....

Bu sene zeynep, Ömer, Eymen Vs. Güncel koyulan isimleri bir düşünsenize ilkokula başlayınca 20 tane aynı isim bir sınıfta. Ben sinir olurum.

Kızımin sınıfında 5 tane berat var. 3 tane yusuf. Ben olsam koymam şahsen.

Tabi tercih meselesi. Benim eşimin ismi Tamer, yeğenimin ismini ben koymusmustum daha eşimle tanışmadan o da Tamer.

evet canım o isim sana iş te bunu koymalayım dedirtecek vardr zamanı elbet
zeynep kardeşimin ismi olmasaydı zaten kesin ona koyardım dediğin gibi ikisinide çok seviyorum :)

bende tanıdıdığm hangi elif varsa hepsi hanım hanımcık güzel akıllı kızlar die bilinçaltıma işledi zeynep kardeşimn ismi onuda çok seviyorum ayyegülde güzel tabi:)

ben isim koyarken okdar kapsamlı düşünüyorum ki ilerde yaşlanınca uyacak mı diye mesela her meslekten çagırıyorum (elif öğretmen ,doktor elif avukat elif han. gibi gibi)hatta mail adresine kadar malum ingilizce karakter olmayınca isim çok komik hallere düşüyo bunları bile düşünüyorum düşününn :)

Bİzim oğlumuz olacak inşallah en son Alaz ismine karar verdik fikir olsun

Ay bende hep yabancılar İpek ismini nasıl okur diye düşünüyorum :) Aypek

:)))) o mide yanması ayrı bir başlık altında değerlendirilmeli zaten,ben de az bişey yesem bile boğazıma kadar geliyor hepsi ama normal bir şekilde değil sanki midemde alev alıp öyle çıkıyorlar yukarı,nasıl olacak böyle bilmiyorum:) yukarda bahsetmiştim soğuk sütü yudum yudum içince birazcık hafifletiyor.İlaç kullanmak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum ama çok zorluyor bakalım:)

Ben kapı süsümü kendim yaptım aynı şekilde beşiğin tülünüde kendim yapacağım ama olçusunu neye göre ayarlıyoruz biliyor musun canım

valla hiç anlamam böyle şeylerden keşke yardım edebilsem. arkadaşa bi sorarım nasıl yapmışlar diye.

ay bizde çok kararsızız.. Zeynep ismini eşim de bende çok beğeniyoruz ama bana sanki çok Zeynep var gibi geliyor,koymasak mı diyorum.
Şimdilik aklımızdakiler Zeynep, Nisanur, Halime, Ayşegül..

zeynep benim büyük kızım ismi. evet çok bulunan bi isim. şu an sıunıflarında 3 tane zeynep var. parka gidiyoruz her yaş grubundan zeynep var. ama ben çok sevdiğim için hiç düşünmeden koydum.

bu kızıma da zehra istiyorum ama sare ve hüma da aklımda olan diğer isimler.

Herkese merhaba güzel anneler.. Çok sık yazmasam da yazdıklarınızın hepsini teker teker okuyorum.. Göbüşler çıkmış, herkes çok tatlı olmuş Hepimize maşallah
Yarın kontrolümüz var, inşallah herşey yolundadır.
İsim muhabbeti açılmış.. Ben kızıma Katre ismini koymayı çok istemiştim ama ailede kimse sevmedi Bi de yok 'rus ismi gibi, katran der gibi, katmere benziyo, okulda alay ederler' vs vs çok kırıldı hevesim
Şu an Nehir ve Ela arasındayız ama belli de olmaz..

Kızlar cevrenızde ismi NUR olan var mı acaba.kızıma koyacagımız ismin önüne nur eklemek istiyoruz ama cewremde iki nur var ve ikiside ewde kalmısbelki önemli deil diceksiniz ama ikiside bunduruma üzülüyolar sonucta

Biz de Öykü düşünüyoruz isim. Gökçe düşünüyorduk annem çok itici dedi soğudum isizden

Oğlumuz olsaydı ismi rüzgar olsun istiyordu eşim. Ama ben nazım ismini beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…