- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
benim eşim de elif çok istiyor ama benim tanıdığım bir kız var elif ona gıcık olduğum için şimdilik istemiyorum.Yoksa kesinlikle çok güzel isimAahahaha kuzum ben san en sevdığım ismi dediydim yaman bebeğe noldu :)
canım be ole modern isimler sevmiyorum sankı mesela mira hira avren gibi gibi herkes koyuyo sankı bunları
gelelim benim koyacağım isme elife karar verdik nedense isim bana çok sıcak sakin eskimeyen gibi geliyo her nekdar çok kişi koysada sanki modası hiç geçmiyo gibi tabi doğana kadar değişebilir bu durum şimdilik böyle
oğlum olsaydı adı yaman olcaktı eğer o olmasaydı tamer (eşimle isimlerimzn baş heceleri)ali ömer efe bu isimler favorim di :)
Yaman hala benim 1. favorim. öylede sesleniyorum.Aahahaha kuzum ben san en sevdığım ismi dediydim yaman bebeğe noldu :)
canım be ole modern isimler sevmiyorum sankı mesela mira hira avren gibi gibi herkes koyuyo sankı bunları
gelelim benim koyacağım isme elife karar verdik nedense isim bana çok sıcak sakin eskimeyen gibi geliyo her nekdar çok kişi koysada sanki modası hiç geçmiyo gibi tabi doğana kadar değişebilir bu durum şimdilik böyle
oğlum olsaydı adı yaman olcaktı eğer o olmasaydı tamer (eşimle isimlerimzn baş heceleri)ali ömer efe bu isimler favorim di :)
ha haaa tatlım siz cinsiyeti yeni öğrendiniz isim olayına hızlı giriş yapmışşınız:)benim eşim de elif çok istiyor ama benim tanıdığım bir kız var elif ona gıcık olduğum için şimdilik istemiyorum.Yoksa kesinlikle çok güzel isim
evet canım o isim sana iş te bunu koymalayım dedirtecek vardr zamanı elbetYaman hala benim 1. favorim. öylede sesleniyorum.
ama eşim istemeyince benimde içime sinmiyor.
en son bebek doğunca yüzüne bakacağım öyle koyacağım.:)
şuan çok yaman, benim bebek zaten. kaç dk dr uğraşıyor eliyle yüzünü kapatıyor.o kadar sallıyor dr bana mısın demiyorgöstermiyor.3 seferdir böyle... tam isminin bebişide bakma işte.
Yaman, Ozan, Göktug, Bilgehan bakalım hangisi olacak:)
Evet elif eski ama Zeynep ile modası geçmeyen bir isim. eşinde sevdiyse ne ala....
bende tanıdıdığm hangi elif varsa hepsi hanım hanımcık güzel akıllı kızlar die bilinçaltıma işledi zeynep kardeşimn ismi onuda çok seviyorum ayyegülde güzel tabi:)benim eşim de elif çok istiyor ama benim tanıdığım bir kız var elif ona gıcık olduğum için şimdilik istemiyorum.Yoksa kesinlikle çok güzel isim
Bİzim oğlumuz olacak inşallah en son Alaz ismine karar verdik fikir olsunkelebekmrve öyle beğenip kaçma.
senin işin bir nebze daha kolay.
kız bebişe isim bol...
sen bulabildin mi isim?
ya da nasıl bir isim arıyorsun.?klasik sıradan mı, gündemde yeni çıkan mı?
kendi ismine yakın mı? merak ettim doğrusu böyle kıstasların var mı?
ben isim koyarken okdar kapsamlı düşünüyorum ki ilerde yaşlanınca uyacak mı diye mesela her meslekten çagırıyorum (elif öğretmen ,doktor elif avukat elif han. gibi gibi)hatta mail adresine kadar malum ingilizce karakter olmayınca isim çok komik hallere düşüyo bunları bile düşünüyorum düşününn :)
AVM deki masaj koltuğuna resmen yattım 10 dk falan eve öyle dönebildim yoksa sedyeliktim :))))) bu arada yemek borumu mide asitim yaktı galiba. Yemeği fazla kaçırınca mide kapakçığı direk açılıyo gırtlağa kadar alev alev. Çok çok yemek yemek geliyo içimden açım her daim ama midem esnemiyo kapakları açıyorum direk Bulgaristan gibi :))
Ben kapı süsümü kendim yaptım aynı şekilde beşiğin tülünüde kendim yapacağım ama olçusunu neye göre ayarlıyoruz biliyor musun canım
ay bizde çok kararsızız.. Zeynep ismini eşim de bende çok beğeniyoruz ama bana sanki çok Zeynep var gibi geliyor,koymasak mı diyorum.
Şimdilik aklımızdakiler Zeynep, Nisanur, Halime, Ayşegül..
:)))))Ay bende hep yabancılar İpek ismini nasıl okur diye düşünüyorum :) Aypek
Kizlar bunu 10 lira bebek magazasindan aldim tesadufen
İndirime girmisler kapatiyrs diye
Cok ucuz oldu cok mutluym:)Eki Görüntüle 1958510
kelebekmrve öyle beğenip kaçma.
senin işin bir nebze daha kolay.
kız bebişe isim bol...
sen bulabildin mi isim?
ya da nasıl bir isim arıyorsun.?klasik sıradan mı, gündemde yeni çıkan mı?
kendi ismine yakın mı? merak ettim doğrusu böyle kıstasların var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?