- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Biz de Öykü düşünüyoruz isim. Gökçe düşünüyorduk annem çok itici dedi soğudum isizden
aynı benimde öle valla hafta içi kıpır kıpır, hafta sonu hiç tık yok, cumatesi temizlik günümüz, pazarda gezme günü, hiç kıpraşmaz yada hareketli olduğum için ben duymuyorum :)Evet yorulunca iş yapınca gaz sıkışma olunca çok yiyince değişiyo hareketleri dikkat ettim ben pazar günü az hareket ediyo iş yapıyorum koşturmaca o da dinleniyo kuzum
Ay cnm 100 lira yazacagima 10 olmus :))10 lira mı çok ucuz gerçekten. çok süper bi alışveriş güle güle giysin bebeğin
Tamer guzel isimBu sene zeynep, Ömer, Eymen Vs. Güncel koyulan isimleri bir düşünsenize ilkokula başlayınca 20 tane aynı isim bir sınıfta. Ben sinir olurum.
Kızımin sınıfında 5 tane berat var. 3 tane yusuf. Ben olsam koymam şahsen.
Tabi tercih meselesi. Benim eşimin ismi Tamer, yeğenimin ismini ben koymusmustum daha eşimle tanışmadan o da Tamer.
canım senin içine sindiyse al...Eki Görüntüle 1958534
kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.
Cok guzel cnmEki Görüntüle 1958534
kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.
Ben kapı süsümü kendim yaptım aynı şekilde beşiğin tülünüde kendim yapacağım ama olçusunu neye göre ayarlıyoruz biliyor musun canım
canım senin içine sindiyse al...
güzele benziyor.
bana mesela cok gereksiz geliyor süslü pıjama lohusa tacı falan..
zaten hastaneye kım gelcek düşüncesindeyim...
Cok guzel cnm
Fiyatida iyi
Markasi ne
Selam kızlar..
en son panik halinde ve üzgün bir haberle gelmiştim.
Sonunda hastanemi değiştim ve doktor da buldum çok rahat ettim
Şimdi de baktım isim konusu açılmış.. 6 aydır oğluma bi isim bulamadık..
Tibet ve Pamir isimlerini beğendik ama daha karar veremedik. Aklınızda güzel modern ve az duyulmuş erkek isimleri varsa yardımcı olur musunuz ?
Ozaman iyidir kumasi falanbilmiyorum ilkinde almadım böyle süslü bi pijama. spor bi pijama almıştım. geçen arkadaşım doğum yaptı fotoğraflarına baktım. dantelli pijama falan çok hoşuma gitti. bende öyle bi takım istediğimi farkına vardım. lohusa tacı terliği falan da alıcam bu sefer. hatta anne bebek takım olanlar var onlardan istiyorum. birde büyük kızıma da kendi tacımın aynısından alıcam. büyük kızımın beyaz bi elbisesi var miniğime de aldım beyaz bi elbise. allah kısmet ederse kızlarımı alıp söyle güzel bi fotoğraf çektirmek istiyorum.
markası yeni inci n 11 de baktım.
Kızlar ya biz daha işim bulamadık. 8 yaşında kızım var adı Sahra.
Dün biraz düşündük ben Hakan dedim. Eşim de Karan olabilir dedi.
Siz ne dersiniz bu iki isimden hangisi daha iyi olur.
ben yeni doğduğunda normal kıyafetlerden giydirdim sıcaklığın durumuna göre. bazen üste kısa kollu çıtçıtlı badi alta ayaklı pijama bazende alt üst kısa . sonrasında da sonbahar gelince normal pijama takımı kullandım ilk çocuğumda. uyku tulumu çok terletmişti. şimdi bütün penye tulumlar var onlardan kullanırım diye düşünüyorum. en azından beli açılmıyor penye tulumlarla.
güvenli yan yatış yastığı bence olmazsa olmaz. daha doğduğunda kullnadım ama en çok dönmeye başladığı dönemde klazım oluyor. ters dönüp elini kolunu kurtaramazsa diye çok korkumdan hem bu yastığı yatırdım.
bizim doktor pişik için hametan ve desitin vermişti. hala da ufak bi kızarıklıkta kızıma hametan kullanırım. çok iyi bi pişik kremi.
Kizlar bunu 10 lira bebek magazasindan aldim tesadufen
İndirime girmisler kapatiyrs diye
Cok ucuz oldu cok mutluym:)Eki Görüntüle 1958510
Ayy canım benim ya Allah yardımcıları olsun.Kızlar mayıs annelerinde ilk bebek geldi.30 haftalıkmış sanırım küvözdeymiş.Allah yardımcıları olsun inşalalh sağlıkla evlerine giderler
çok sevinirim canım yaaBende yapicam inşallah şimdi aklımda yok ölçüler ama yaparken paylaşırım
bilmiyorum ilkinde almadım böyle süslü bi pijama. spor bi pijama almıştım. geçen arkadaşım doğum yaptı fotoğraflarına baktım. dantelli pijama falan çok hoşuma gitti. bende öyle bi takım istediğimi farkına vardım. lohusa tacı terliği falan da alıcam bu sefer. hatta anne bebek takım olanlar var onlardan istiyorum. birde büyük kızıma da kendi tacımın aynısından alıcam. büyük kızımın beyaz bi elbisesi var miniğime de aldım beyaz bi elbise. allah kısmet ederse kızlarımı alıp söyle güzel bi fotoğraf çektirmek istiyorum.
markası yeni inci n 11 de baktım.
Selam kızlar..
en son panik halinde ve üzgün bir haberle gelmiştim.
Sonunda hastanemi değiştim ve doktor da buldum çok rahat ettim
Şimdi de baktım isim konusu açılmış.. 6 aydır oğluma bi isim bulamadık..
Tibet ve Pamir isimlerini beğendik ama daha karar veremedik. Aklınızda güzel modern ve az duyulmuş erkek isimleri varsa yardımcı olur musunuz ?
Çok geçmiş olsun cnm ama sonuçta suyunun iyi olması çok güzel.. Suyu iyi olunca hızla gelişimine devam edip arayı kapatır inşallah..Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?