2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz de Öykü düşünüyoruz isim. Gökçe düşünüyorduk annem çok itici dedi soğudum isizden

Benim annem de beğenmiyor kızımın ismini.ben de soğur gibi oldum başta. Ama ona buna bakmamaya karsr verdim. İstemeyen doğurur bi tsne koyar istediği ismi diyorum herkese o yüzden senelerdir eşimle kızımız olursa Rüya olur dedik. Kimse için değiştiremem valla. Rüya diye konuşuyorum hep kızımla

Evet yorulunca iş yapınca gaz sıkışma olunca çok yiyince değişiyo hareketleri dikkat ettim ben pazar günü az hareket ediyo iş yapıyorum koşturmaca o da dinleniyo kuzum
aynı benimde öle valla hafta içi kıpır kıpır, hafta sonu hiç tık yok, cumatesi temizlik günümüz, pazarda gezme günü, hiç kıpraşmaz yada hareketli olduğum için ben duymuyorum :)

Tamer guzel isim
Esim
İstesenkoyardim
Bnm oglumun adi ibrahim tugrul
Karsilacagi bir isim d gildir saniyrm:)
İkinciye esim mustafa diyor babasinin adi

kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.

Eki Görüntüle 1958534

kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.
canım senin içine sindiyse al...
güzele benziyor.
bana mesela cok gereksiz geliyor süslü pıjama lohusa tacı falan..
zaten hastaneye kım gelcek düşüncesindeyim...

Ben kapı süsümü kendim yaptım aynı şekilde beşiğin tülünüde kendim yapacağım ama olçusunu neye göre ayarlıyoruz biliyor musun canım

Bende yapicam inşallah şimdi aklımda yok ölçüler ama yaparken paylaşırım

canım senin içine sindiyse al...
güzele benziyor.
bana mesela cok gereksiz geliyor süslü pıjama lohusa tacı falan..
zaten hastaneye kım gelcek düşüncesindeyim...

bilmiyorum ilkinde almadım böyle süslü bi pijama. spor bi pijama almıştım. geçen arkadaşım doğum yaptı fotoğraflarına baktım. dantelli pijama falan çok hoşuma gitti. bende öyle bi takım istediğimi farkına vardım. lohusa tacı terliği falan da alıcam bu sefer. hatta anne bebek takım olanlar var onlardan istiyorum. birde büyük kızıma da kendi tacımın aynısından alıcam. büyük kızımın beyaz bi elbisesi var miniğime de aldım beyaz bi elbise. allah kısmet ederse kızlarımı alıp söyle güzel bi fotoğraf çektirmek istiyorum.

Cok guzel cnm
Fiyatida iyi
Markasi ne

markası yeni inci n 11 de baktım.

Selam kızlar..
en son panik halinde ve üzgün bir haberle gelmiştim.

Sonunda hastanemi değiştim ve doktor da buldum çok rahat ettim

Şimdi de baktım isim konusu açılmış.. 6 aydır oğluma bi isim bulamadık..
Tibet ve Pamir isimlerini beğendik ama daha karar veremedik. Aklınızda güzel modern ve az duyulmuş erkek isimleri varsa yardımcı olur musunuz ?

ben erkek olsaydı arel ismini de koyabilirdim. hem kulağa hoş geliyor hemde anlamı temiz ,dürüst demekmiş.

yada mete ve timur da olabilirdi.

Ozaman iyidir kumasi falan
Al derim:)

Kızlar ya biz daha işim bulamadık. 8 yaşında kızım var adı Sahra.

Dün biraz düşündük ben Hakan dedim. Eşim de Karan olabilir dedi.

Siz ne dersiniz bu iki isimden hangisi daha iyi olur.

Karanı beğendim de kullanış açısından zor olabilir biraz.

yan yatış yastığını alayım. pijama olayını sonbahara bırakayım.. sagol cnm

Kizlar bunu 10 lira bebek magazasindan aldim tesadufen
İndirime girmisler kapatiyrs diye
Cok ucuz oldu cok mutluym:)Eki Görüntüle 1958510

bende şok olmuştum 10 tlyi görünce. çin malı falan sandım :)

Buda diger aldigim
4o tl aziz bebe:) 6 li set
Toplam yeni 10 lu, 6li ve 5 li uc seti oldu
Bide abisinin setleri var, onlarda yesyeni duruyorr

Eklentiler

• IMG_0214.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 86

yaa aslında senin mjları okuyuncada kafam karışıyor
belliki ilkinde yapmadığın için pişmanlığın olmuş...
inşallah benim olmaz.
söylediklerini hayal ettimde buyuk kızla senin tacının aynı olması falan cok tatlı olur.

pamir ismini arkadaşım koydu. sevimli geldi banada ...
senın dr un hakkında yazdıklarını hemen mayıs annesi birine ispikledim.
pişman mıyım asla kıme gıttıgını bılsın. başka baslıkta okudum doç bır kadın bulduğunu sevındım senın adına.

Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı

Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
Çok geçmiş olsun cnm ama sonuçta suyunun iyi olması çok güzel.. Suyu iyi olunca hızla gelişimine devam edip arayı kapatır inşallah..
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…