Monurol ve magnorm kullanan var mı acil....akıntım vardı gittim fitil verdim dedi recetede bu iki ilaç cıktı idrar testi yapmadı monurolda antibiyotik miş:/
Hayirli olsun cnmbelki biliyorsunuzdur da bir kac yerde okudum bu form da da okudum bgn.gogus ucu.kremleri dogum a kadar.kullanilmamali imis.cunku.uyari yapip kasilmaya neden.olabilirmiş.erken dogum.riski.olustururmuz.Alalh.korusun.yazmak.istedim
Kızlar 25 haftalığım karnıma herkes küçük diyor tabii iç karınla alakalı ama sizce nasıl sizlerin ki nasıl :)
Senin de ilk mi canımbence ideal...çok büyük değil çok küçük de değil...Maşallah
benimki büyük olduğundan küçük karınlar bana daha cazip geliyor
Senin de ilk mi canım
Telsiz gerekli mi diye soran arkadaşlar vardı. Ben de gereksiz olduğunu düşünüyordum fakat bugün bir arkadaşıma gittim oğlu uyuyordu. Telsizi yanımıza koydu. Kapıyı kapattık sesimiz çocuğu uyandırmasın diye. Rüyasında kendi kendine konuştuğu sesler hatta yatakta dönme sesi bile geldi. Hoşuma gitti baya ya.
Evet canım 30 yaşıma kadar ailemle beraber memleketimdeydimNasıl yani canım 30yaşından sonra mı
Bu konularda haklısın ama özlem işte özlüyon yaniCanım öyle deme.Türkiyede yaşam koşulları da hiç kolay değil.Tamam tanıdık akraba vs var ama kim kiminle görüşebiliyor ki çalışmaktan doğru düzgün.Ben ankaradayım ve bi ara bomba yüzünden dışarı çıkamıyorduk.Bizim bütün arkadaşlar yurt dışına başvurup gitti çalışmaya.Hem bebeğin eminim daha iyi koşullarda eğitim alacak,yabancı dil öğrenecek.Bir de bu yönlerden bak
AminRabbim hepimizi korusun
Hoşgeldin:)Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, belli bir süredir sizleri takip ediyordum, 23+5. günümdeyim:) bir kız bebeğim olacak:)
Allahım 30 hafta sana emanetti bir ay daha sana emanet inşAnnede plesanta previa varmış kanaması olmuş sonra da suyu gelmiş canım.Neyse ki çok çok küçük değil en fazla 1 ay kalır küvözde sonra evine gider anneciğiyle inşallah
Annesi dayansın nolucak :))) şuan nefesi bile onun için alıyorum desem. ..Maşallah ona yapacak tabi o kadar tatlı olursa onları yapmaya da hakkı olur annesi dayanıversin
Monurol şase tek kullanımlık kullandım doktorum zararı olmadığını söylemişti
Canım monurol idrar yolu enfeksiyonunda veriliyor ama hamilelere hep ondan veriyorlar zararı yok bildiğim kadarıyla.Varsa enfeksiyon çok daha zararlı.Kullan mutlaka.Magnorm magnezyum takviyesi sanırım onu da kullanan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?