2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Monurol ve magnorm kullanan var mı acil....akıntım vardı gittim fitil verdim dedi recetede bu iki ilaç cıktı idrar testi yapmadı monurolda antibiyotik miş:/

Canım monurol idrar yolu enfeksiyonunda veriliyor ama hamilelere hep ondan veriyorlar zararı yok bildiğim kadarıyla.Varsa enfeksiyon çok daha zararlı.Kullan mutlaka.Magnorm magnezyum takviyesi sanırım onu da kullanan çok

Hayirli olsun cnm belki biliyorsunuzdur da bir kac yerde okudum bu form da da okudum bgn.gogus ucu.kremleri dogum a kadar.kullanilmamali imis.cunku.uyari yapip kasilmaya neden.olabilirmiş.erken dogum.riski.olustururmuz.Alalh.korusun.yazmak.istedim

sağol canım evet okumuştum uyarmaya neden olduğunu
son zaman göğüs ucuna zeytinyağı sürün diye okudum ben de

Kızlar 25 haftalığım karnıma herkes küçük diyor tabii iç karınla alakalı ama sizce nasıl sizlerin ki nasıl :)

bence ideal...çok büyük değil çok küçük de değil...Maşallah
benimki büyük olduğundan küçük karınlar bana daha cazip geliyor

Telsiz gerekli mi diye soran arkadaşlar vardı. Ben de gereksiz olduğunu düşünüyordum fakat bugün bir arkadaşıma gittim oğlu uyuyordu. Telsizi yanımıza koydu. Kapıyı kapattık sesimiz çocuğu uyandırmasın diye. Rüyasında kendi kendine konuştuğu sesler hatta yatakta dönme sesi bile geldi. Hoşuma gitti baya ya.

Bihter34 canım naptın bugün şeker yüklemen vardı dimi? Nasıl sonuçların? Benim de bugündü ama doktorum seminere gitmiş pazartesine ertelendi.Haftasonu kesin tatlı şeyler yer şekeri bulurum ben

eşim de görüntülüsünden alalım diyor..oda da tv izlerken sen mutfakta yemek yaparken falan çocuğu da görmüş oluruz iki de bir kontrol etmek zorunda kalmayız diyor..
ben de gereksiz diye düşünüyordum pahalı da..

Benim eşim de kameralı alalım diyor. Elektronik eşya ya erkekler hemen daha pahalısına hevesleniyor. Bakıcı falan da olursa arada kontrol ederiz diyor.

Bu konularda haklısın ama özlem işte özlüyon yani

Monurol şase tek kullanımlık kullandım doktorum zararı olmadığını söylemişti

Canım monurol idrar yolu enfeksiyonunda veriliyor ama hamilelere hep ondan veriyorlar zararı yok bildiğim kadarıyla.Varsa enfeksiyon çok daha zararlı.Kullan mutlaka.Magnorm magnezyum takviyesi sanırım onu da kullanan çok

Ya bana idrar tahlili yapmadan akıntım cok diye verdi
Magnorm nüçin kullananlar
Bir de Gyno Lomexin 600mg fitil kullanan var mı?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…