2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oyyyy

Oy oy oy. Allahım yar ve yardımcıları olsun inş. Niye erken teşrif etti ki

Annede plesanta previa varmış kanaması olmuş sonra da suyu gelmiş canım.Neyse ki çok çok küçük değil en fazla 1 ay kalır küvözde sonra evine gider anneciğiyle inşallah

Maşallah ona yapacak tabi o kadar tatlı olursa onları yapmaya da hakkı olur annesi dayanıversin

Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, belli bir süredir sizleri takip ediyordum, 23+5. günümdeyim:) bir kız bebeğim olacak:)
Hos geldin canım, biz haziran annelerinde kız sayımız fazla idi, bir kızımız daha olacak desene, Rabbim sağlıcakla eline almayı nasip etsin...

Şimdi bebeğin nasıl peki

Şimdiki bebek haftasında gelişmede problem yok şükür. Hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde anlattım durumu hemen kan sulandırıcı başladı. 35. haftada kesilecek.

Önceki doktorum bana herşeyi detayıyla anlattı. Sana niye söylemiyorlar. Git gel çok üzücü bir süreç. Yaşadığım için biliyorum.

Benimde sıkan o bişey diyen yok bebek 22 haftalık duruyormuş adet gününe baktılar doğru çıktı bebek geriden diye tekrar kontrol verdi hani şunu yap bunu yap yok delirtende o beni

canım daha niye ultrasona çağırıyorlar
hafta açılmış zaten..artık bebeğin gelişimi için bir şey uygulamalılar
yoksa tedavisi mi yok ki anlamadım
sürekli ultrason teşhis sağlar tedavi değil ki..
beni de 1 ay sonraya çağırdı...1 hafta gerilik artarsa iğne başlayacak
ama benim doktor 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz dedi

Kızlar bugün e bebekten humana still tree sipariş ettim
4 al 3 ödede baya uygundu...eczaneden tekini 20 tl ye alıyorken 4 ü 66 tl idi..

ben de sanki tüm eksikler bitmiş gibi hep süte yatırım yapıyorum pompam süt torbalarım süt kabım emzirme önlüğüm göğüs pedim kalkanım kremim hazır :)

Hayirli olsun cnm belki biliyorsunuzdur da bir kac yerde okudum bu form da da okudum bgn.gogus ucu.kremleri dogum a kadar.kullanilmamali imis.cunku.uyari yapip kasilmaya neden.olabilirmiş.erken dogum.riski.olustururmuz.Alalh.korusun.yazmak.istedim

Bizim bebisin ismi de Tarik olacak kismetse. Eşimin istedigi bi isimdi. Ortada bebek fln yokken bile biliyodum.bana da sicak geldi isim. Zaten aklimda cocugum olsa su ismi koyarim dedigim bi durum da yoktu. Herkes benimsedi ailede de tarik asagi tarik yukari

Monurol ve magnorm kullanan var mı acil....akıntım vardı gittim fitil verdim dedi recetede bu iki ilaç cıktı idrar testi yapmadı monurolda antibiyotik miş:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…