- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
Şimdi bebeğin nasıl pekiDoktor gerilik nedeni ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Benimki damarlarda tıkanmaydi ve bebek beslenemiyodu. Şimdiki hamilelikte ise kan sulandırıcı kullanıyorum.
Oyyyy
Oy oy oy. Allahım yar ve yardımcıları olsun inş. Niye erken teşrif etti ki
Bulanmasından daha iyi ama. Az yiyince de sorun çıkarmıyor zaten. Taze soğan turp yemezsen bir de tamam:) yürürken tepiniyo. Gece uyutmuyo. Nefes nefese bırakıyo. Merdiven çıkartıyor. .. kilocuk daha kendileri. Ne dersin uslu benim oğlum di mi teyzesi :))))
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, belli bir süredir sizleri takip ediyordum, 23+5. günümdeyim:) bir kız bebeğim olacak:)
Hakikaten ne olduki yaaaaaa
Plesanta previa varmış canım annede,kanaması olmuş sonra da bikaç gün sonra suyu gelmiş.Şimdilik iyilermiş çok şükür inşallah en kısa zamanda kavuşur evlerine giderler
Kızlar mayıs annelerinde ilk bebek geldi.30 haftalıkmış sanırım küvözdeymiş.Allah yardımcıları olsun inşalalh sağlıkla evlerine giderler
Hos geldin canım, biz haziran annelerinde kız sayımız fazla idi, bir kızımız daha olacak desene, Rabbim sağlıcakla eline almayı nasip etsin...Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım, belli bir süredir sizleri takip ediyordum, 23+5. günümdeyim:) bir kız bebeğim olacak:)
Şimdi bebeğin nasıl peki
Benimde sıkan o bişey diyen yok bebek 22 haftalık duruyormuş adet gününe baktılar doğru çıktı bebek geriden diye tekrar kontrol verdi hani şunu yap bunu yap yok delirtende o beni
hoşgeldin aramıza canım Allah bağışlasın kısçeniMerhaba, ben de aranıza yeni katıldım, belli bir süredir sizleri takip ediyordum, 23+5. günümdeyim:) bir kız bebeğim olacak:)
Hayirli olsun cnmKızlar bugün e bebekten humana still tree sipariş ettim
4 al 3 ödede baya uygundu...eczaneden tekini 20 tl ye alıyorken 4 ü 66 tl idi..
ben de sanki tüm eksikler bitmiş gibi hep süte yatırım yapıyorum pompam süt torbalarım süt kabım emzirme önlüğüm göğüs pedim kalkanım kremim hazır :)
10 muKizlar bunu 10 lira bebek magazasindan aldim tesadufen
İndirime girmisler kapatiyrs diye
Cok ucuz oldu cok mutluym:)Eki Görüntüle 1958510
Monurol şase tek kullanımlık kullandım doktorum zararı olmadığını söylemiştiMonurol ve magnorm kullanan var mı acil....akıntım vardı gittim fitil verdim dedi recetede bu iki ilaç cıktı idrar testi yapmadı monurolda antibiyotik miş:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?