- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
İnş canım ama arayı açmış 1.5 haftaydı 3 olmuş üzüldüm bakalım hayırlısıÇok geçmiş olsun cnm ama sonuçta suyunun iyi olması çok güzel.. Suyu iyi olunca hızla gelişimine devam edip arayı kapatır inşallah..
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..
10 lira mi hemde aziz bebenin urunu hem kaliteli hemde sudan ucuz olmus canim darisi bize ben hic bulamiyorum boyle ucuzundan kalitelisindenKizlar bunu 10 lira bebek magazasindan aldim tesadufen
İndirime girmisler kapatiyrs diye
Cok ucuz oldu cok mutluym:)Eki Görüntüle 1958510
Ay cnm yok yuz yerine on yazmisim10 lira mi hemde aziz bebenin urunu hem kaliteli hemde sudan ucuz olmus canim darisi bize ben hic bulamiyorum boyle ucuzundan kalitelisinden
Benimki de aynı olumsuz bir durum yoktur inşallah daha önce bakmıştım netten bu haftalarda azaliyormusKızlar nasılsınız
Benim minik dünden beri hafifletti tekmelerini falan pek endişelenmek istemiyorum normaldir dimi?
YokHanımlar pazar günü ebebekte ıslak mendillerde indirim var, şimdiden alsak kurur mu acaba? Özellikle tecrübeli annelere sorsam??..
Cnm suyunun duzelmesine cok sevindimHastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
Teşekkürler.. Ben de alayım o zaman..Yok
Cnm kurumazz
Ben oglumada koliyle unibaby yeni dogan aliyrm
Hic birsey olmuyor
oh iyi yapmışsın... ben de bi kaç kişiyi o piskopattan kurtardım diye mutluyum.. sonuçta mesleğini sevmeyen bir kadın her an vazgeçebilir işinden.. ee ondan sonra napıcaz? doğuma yakın diyelim kafası esti işini bıraktı.. ortalıkta mı kalıcaz..yaa aslında senin mjları okuyuncada kafam karışıyor
belliki ilkinde yapmadığın için pişmanlığın olmuş...
inşallah benim olmaz.
söylediklerini hayal ettimde buyuk kızla senin tacının aynı olması falan cok tatlı olur.
pamir ismini arkadaşım koydu. sevimli geldi banada ...
senın dr un hakkında yazdıklarını hemen mayıs annesi birine ispikledim.
pişman mıyım aslakıme gıttıgını bılsın. başka baslıkta okudum doç bır kadın bulduğunu sevındım senın adına.
Ama tozlanmaz mı şimdiden yıkamak ütülemek, annem de bana dedi yapalım diye ama ben nisan da düşünüyorum açıkcasıYarın kontrolüm var başka hastane de bakalım suyumuz nolmuş İnş iyice azalmamıştır korkuyorum valla gitmeye iyi bişey duymaya ihtiyacım var bu hafta kendimi bebişin üstlerine verdim tam 5 gün sürdü yıka ütüle yerleştir 4 çekmeceli dolap ve 2 kapaklı gardolabına yerleştirdim çook yoruldum ama kafam dağıldı açıkçası yarı bekliyoruz bakalım
Oy oy oy. Allahım yar ve yardımcıları olsun inş. Niye erken teşrif etti kiKızlar mayıs annelerinde ilk bebek geldi.30 haftalıkmış sanırım küvözdeymiş.Allah yardımcıları olsun inşalalh sağlıkla evlerine giderler
Kızlar benim 2.hamileliğim olduğu için ne alacağım değil de hastane odasını nasıl süsleyeceğim neler hazırlamalıyım derdindeyim ilki normal beklerken sezeryan oldu o yüzden hiç birşey doğru düzgün yapamamıştım odam süslenmemişti bebek şekeri kapı süsü falan yaptırmıştım ama yatak odamıza astım ziyarete gelenleri yatak odasında ağırlayamadım tabi hepsi boşa gitti sanki şimdi böyle olsun istemiyorum. Hastane odasındaki yatak başlığını ve bebek yatağını süslemek istiyorum güzel bir kapı süsü yapayım diyorum pşnterest ten falan bakıyorum çok güzel şeyler var çeşit çeşit hecesleniyorum çok kararsız kalıyorum 4-5 yıl önce bu kadar hoş şeyler yoktu elimden gelir daha önce de baby shower doğum günü Vs için kurabiye ve süslemeler falan yaptım şimdiden bunları düşünüyorum doğum iznine ayrılınca hazırlamayı düşünüyorum sizler de yapcakmısınız
Bazı malzemeleri netten bulamıyorum kapı süsü için alçı ve peki ile yapılan çok güzel kapı süsleri var peki satılıyor ama kapı süsü satılmıyor yapılmışlarda çok pahalı malzemeyi alsam daha ucuza gelecek. Bunları satan site linkleri biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
Oyyyy
Oy oy oy. Allahım yar ve yardımcıları olsun inş. Niye erken teşrif etti ki
Bulanmasından daha iyi ama. Az yiyince de sorun çıkarmıyor zaten. Taze soğan turp yemezsen bir de tamam:) yürürken tepiniyo. Gece uyutmuyo. Nefes nefese bırakıyo. Merdiven çıkartıyor. .. kilocuk daha kendileri. Ne dersin uslu benim oğlum di mi teyzesi :)))):)))) o mide yanması ayrı bir başlık altında değerlendirilmeli zaten,ben de az bişey yesem bile boğazıma kadar geliyor hepsi ama normal bir şekilde değil sanki midemde alev alıp öyle çıkıyorlar yukarı,nasıl olacak böyle bilmiyorum:) yukarda bahsetmiştim soğuk sütü yudum yudum içince birazcık hafifletiyor.İlaç kullanmak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum ama çok zorluyor bakalım:)
dün akşamdan beri canım sıkılıyor sadece ben mi böyleyim bilmiyorum ama bu sıralar çok yoruluyorum. sabah 7 den akşam 11 e kadar hiç dinlenemiyorum. iş yerinde oturuyorum ama hep aynı pozisyonda oturmak blle hem bel hem bacak ağrısı yapmaya başladı. eve gidince yemek çocuk ev işi derken çocuk uyuyunca ancak yarım saat dinlenebiliyorum. eşim sağ olsun elinden geldiğince yardım ediyor ama o da geç geliyor ve çocuk bana çok düşkün hep benimle oynamak , benimle uyumak istiyor.
hafta içi neysede haftasonu tam bi facia. ben dört gözle dinlenmek için o günü beklerken bir buçuk aydır bi dinlenemedim. ya misafir gelir, ya bi yere gidilir, kv zaten haftasonu bizim aile parçası yaptı kendini. cumartesi günü gelir pazar akşamı gider. bırakın ondan iş beklemeyi, artık sözleri ve davranışlarından canı sıkılmasın diye kendimi işle güçle oyalayıp yanına bile oturmamaya çalışıyorum. ama bu daha da yoruyor insanı. geçen haftadan bu pazar için eltimlere kahvaltıya gidelim muhabbeti yapıyordu . ben bilmiyorum ben rahat edemiyorum haftasonu dinlenmek istiyorum dedim ama nedense dün akşam aynı muhabebti eşim yaptı. eminim eşime o söyledi çünkü eşim durduk yere böyle birşey söylemez. ya bi pazarım var dinlenmek istiyorum diyincede hemen söylenmeye başlıyor tek hamile sen misin napalım muhabbeti. annem bile 2 saat mesafede gitmek istediğimde yorma kızım sen kendini evde dinlen yollarda yorma kendini diyor ama en yakınındakiler belim ağrıyor bacağım ağrıyor yorgunum dediğimde sanırım mızmız şımarık çocuk yerine koyuyorlar.
Eki Görüntüle 1958534
kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.
Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
Bilmiyorum bişey diyen yok git gel kontrol altında olcan diyolar renkli ultrason verdi yine ptesi bakalımCnm suyunun duzelmesine cok sevindim
Gerilik kismi icin ne diyor doktor
Belki su duzeldigi icin sorun kalmaz
Benimde sıkan o bişey diyen yok bebek 22 haftalık duruyormuş adet gününe baktılar doğru çıktı bebek geriden diye tekrar kontrol verdi hani şunu yap bunu yap yok delirtende o benicanım gerilik için bir tedavi falan önerdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?