2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun cnm ama sonuçta suyunun iyi olması çok güzel.. Suyu iyi olunca hızla gelişimine devam edip arayı kapatır inşallah..
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..
İnş canım ama arayı açmış 1.5 haftaydı 3 olmuş üzüldüm bakalım hayırlısı

Hanımlar pazar günü ebebekte ıslak mendillerde indirim var, şimdiden alsak kurur mu acaba? Özellikle tecrübeli annelere sorsam??..

10 lira mi hemde aziz bebenin urunu hem kaliteli hemde sudan ucuz olmus canim darisi bize ben hic bulamiyorum boyle ucuzundan kalitelisinden
Ay cnm yok yuz yerine on yazmisim
Duzeltmede yapamadim beceremeidm
100 liraya aldim
Bence 100 de ucuz:)

Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
Cnm suyunun duzelmesine cok sevindim
Gerilik kismi icin ne diyor doktor
Belki su duzeldigi icin sorun kalmaz

oh iyi yapmışsın... ben de bi kaç kişiyi o piskopattan kurtardım diye mutluyum.. sonuçta mesleğini sevmeyen bir kadın her an vazgeçebilir işinden.. ee ondan sonra napıcaz? doğuma yakın diyelim kafası esti işini bıraktı.. ortalıkta mı kalıcaz..
evet Pamir ismi güzel ama işte daha tam olarak içimize sinen bi isim bulamadık

Ama tozlanmaz mı şimdiden yıkamak ütülemek, annem de bana dedi yapalım diye ama ben nisan da düşünüyorum açıkcası

canım kapı süsleri tutumlu annede görmüştüm

Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı

Doktor gerilik nedeni ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Benimki damarlarda tıkanmaydi ve bebek beslenemiyodu. Şimdiki hamilelikte ise kan sulandırıcı kullanıyorum.

Bulanmasından daha iyi ama. Az yiyince de sorun çıkarmıyor zaten. Taze soğan turp yemezsen bir de tamam:) yürürken tepiniyo. Gece uyutmuyo. Nefes nefese bırakıyo. Merdiven çıkartıyor. .. kilocuk daha kendileri. Ne dersin uslu benim oğlum di mi teyzesi :))))

isyan etmekte haklısın canım
ben de bir pazar gününü kendime ayırmak istiyorum
insan işte zaten yoruluyor ev desen bazen sallıyorum... 1 haftadır çamaşırlar asılı katlamadım bile
şimdi geldim ayaklarımı uzatıyorum öyle yorgunum ki
bir de senin kızın var...Allah yardımcın olsun kayınvaliden söyledikçe sen de ısrarcı ol..bakalım kim kimi bıktırıyor..
hanımefendi bir işin ucundan tutsa ne olur ki..eşin de hemen dolduruşa gelmemeli
bu kaynanaların oğullarına söz geçirme çabasına sinir oluyorum

Eki Görüntüle 1958534

kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.

Bu model benim de çok hoşuma gitti ve fiyatı da çok makul.Sabahlıklı pijama takımları çok pahalı normalde.Ama ekru renk olması kafamı karıştırıyor.Ekru renkler iç gösterebiliyor.Kumaşını görüpte almak lazım diye düşünüyorum

canım gerilik için bir tedavi falan önerdiler mi?
Benimde sıkan o bişey diyen yok bebek 22 haftalık duruyormuş adet gününe baktılar doğru çıktı bebek geriden diye tekrar kontrol verdi hani şunu yap bunu yap yok delirtende o beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…