Buldum canım senin fotoğrafını da çok abartılı gelmedi bana kaç kilo aldınilk canım da ben de iç karın yok galiba...benden önde gidiyor..dün foto koymuştum...
Buldum canım senin fotoğrafını da çok abartılı gelmedi bana kaç kilo aldın
Annesi dayansın nolucak :))) şuan nefesi bile onun için alıyorum desem. ..
Düşüncesiz kayınvalidelere dayanamıyorum. ne kayınvalideler var gelinine gidip yardım ediyor. madem yrdm etmiycen niye gidiyorsun her haftasonu. sende yemeği falan ona yaptır, bak o zaman geliyor mu..yada çocuklarını yıkasın. kocalar zaten annelerine dayanamıyorlar. eşi düşünmek ikinci planda kalıyor. bnm kvnin bir şey demesine gerek kalmadan bnm koca zaten yönlendiriyor beni. her hafta ziyaretlerine gidiyoruz. 2 hafta önce balığa almıştık onları ve eltimleri. sonraki hafta yemeğe çağırdılar gittik yanına börek yaptım götürdüm. bu haftda balığı onlara götürücez eşimin isteğiyle. salı günüde eltimlere gidicez. .. haftasonu bebek alışverişine çıkıcam. ve ben çalışan bi kadınım. kocalar düşünmüyor yorulacağını. zaten gaz problemim var. sıkışıyorum iyice millet içinde. her ne kadar hazır yemeğe konmuş olsamda çok sık ziyaret beni yoruyor. Eşimin gönlü olsun yeterki diyorum. Allah var bnm kayınvalidem arada bir yoğurt yapar gönderir. Seninki gibi olsa ben dayanamaz lafımı söylerdim valla. bi de evde çocuğum olsa bir şekilde buna bi çare arardım.
Amin canım. İsteyen her dişi canlıya yaşatsın hatta. Anne olan diğer canlıları düşünsene . İnsanlardan farksız yaşıyor bu duyguları .Ne güzel demişsin valla duygulandım,herkese nasip olsun bu duygular
İlk bebeğin iyimi peki onu merak ettim yok ya bişey demiyorlar git gel başka bişey yokŞimdiki bebek haftasında gelişmede problem yok şükür. Hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde anlattım durumu hemen kan sulandırıcı başladı. 35. haftada kesilecek.
Önceki doktorum bana herşeyi detayıyla anlattı. Sana niye söylemiyorlar. Git gel çok üzücü bir süreç. Yaşadığım için biliyorum.
Bana da öyle demişti 2 tremestrda 2 hafta normal ama hemen 3 çıkmış neden anlamadım b a kalım ptesi bişey diceklermicanım daha niye ultrasona çağırıyorlar
hafta açılmış zaten..artık bebeğin gelişimi için bir şey uygulamalılar
yoksa tedavisi mi yok ki anlamadım
sürekli ultrason teşhis sağlar tedavi değil ki..
beni de 1 ay sonraya çağırdı...1 hafta gerilik artarsa iğne başlayacak
ama benim doktor 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz dedi
Canim bende seni merak etmistim yazicaktim sana ben gittim sekerli bir su icirdiler 1 saat sonra kan aldilar sonuclar icin ariyacaklarmis doktor öyle dedi bugün sonuc felan almadim.. Birde birsey söylemek istiyorum Son haftalara yaklasmis olmasam doktoru degistircem valla türkiyenin sisteminin kiymetini bilmeyenler icin söylüyorum sebebine gelince burda 4 kere normal bakilmasi gereken ultrason var yani zorunlu olan ayrintili ultrason gibi,,, diger baktirdiklarin senin özel istegine giriyor biz cinsiyetini ögrenmek icin ayri para ödedik simdiye kadar biraz cikti cebimizden bugünde sirf oglumu görmek icin kilosunu boyunu ögrenmek icin 40€ para ödedim yani 4 haftadir bekliyorsun randevu günü geliyor bugün istiyorsaniz ultrasonda bakilacak deniyor bu daha öncedende oldu ödedik ilk bebek aramadik parayi pulu,,renkliydi yapmadi yine onuda yapacagi zaman 98€ para alicak,,yanlis biliyorsam düzelttin ordada 4kerenin disindaki ultrasonlar paraylami siz cinsiyet ögrenirken para ödedinizmi mesela?? Eger bugün desemki tamam kalsin bakmayin desem ta ocagin 23 gittigim ultrasondaki bilgilerle durucam kac kilo olmus bilmiycem esime dedim hepsimi böyle evet öyle diyo kusura bakma canim biraz uzun yazdim ama yazmak bilmek istedim türkiyede nasil diye karisik yazmis olabilirim biraz sinirlendim bu duruma yeter artik yani sona yaklasiyorum ben bebegimin durumunu para ödemeden bilmeye hakkim var..Insan randevu günü geldimi doktoruyla görüstümü doktor bi bakalim bebegimiz nekadar olmus nasil felan diye kendisi bakar burda o zorunlu ultrasonlarin disinda istersek bakiyoBihter34 canım naptın bugün şeker yüklemen vardı dimi? Nasıl sonuçların? Benim de bugündü ama doktorum seminere gitmiş pazartesine ertelendi.Haftasonu kesin tatlı şeyler yer şekeri bulurum ben
Ben varım gece çok susarım başımda hep su şişem olur canım. Bugün yaptım yükleme bi şey çıkmadı çok şükür. İçini ferah tut. Doktorum 12 saatte bir 10 kez hareket etmiş olması gerekir dedi. Hareket takibini annenin yapması gerekir dedi.Kızlar Seker yüklemesi yapıp sorun çıkmayan ama ağzı koruyan özellikle geceleri varmı ben gece kalkıp su içiyorum 3 kez falan ağzım kuruyor yaptırcam haftaya yükleme korkuyorum yüksek mi diye Bebek hareket hissetme bir gün hissediyorum ikinci gün çok az bazen hiç oluyor böyle herhalde sorun yapmamaYa çalışıyorum 28 sen sonra herhalde sürekli hissederiz bebişler iyi olsunda gerisi teferruat alışveriş bende yapmadım daha 7 ayın ortalarında başlarım bende çok kararsızım sürekli Araştıryorım ama almak Yok
Ben bazen başka odaya gidiyorum tel ile konuşur gibi yapıyorum. O arada rahatliyorum biraz. Kendi evimde bile ayrı odalarda oturuyoruz bi sure eşimle. Yoksa karnım taş gibi oluyor. Dediğin gibi sancı da cabasi . Soda bana.iyi geliyor cnm. Tabi yine baska.odaya geçmek gerekiyorYaaaa benim de gaz problemim varAynı kendimi gördüm yazdığında. Ben de bir yere gidince kötü oluyorum. Karnım patlıcak gibi oluyor. Sancı yapıyor.
Güle güle kullansin prenses.ne güzel pembis pembis.Hayırlı geceler kızlar.. bugün detaylı ultrasonumuz vardı,güzel geçti çok şükür.ikili testi yaptırmadığım için biraz tedirgindim ama bişey çıkmadı çok şükür.ordan çıkışta da kızımızın ilk kıyafetlerini aldık çok şükür
Bizde isim konusunda arayiştayiz ama yulsek ihtimal muhsin ertuğrul olacak gibi. Ikisinin anlamida guzel. Kulaga nasil geliyor ondan emin olamadimTamer guzel isim
Esim
İstesenkoyardim
Bnm oglumun adi ibrahim tugrul
Karsilacagi bir isim d gildir saniyrm:)
İkinciye esim mustafa diyorbabasinin adi
Suyunun iyi olmasi aradaki farkli kapatmasi da yardimci olabilir Allah şifasini versinHastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
Kizlar enn son bebeklerinizin kilolari nasil.kac haftalikken kac gr idi
Benim 25+0 da 660 gramdi bebegim senin ne kadarKizlar enn son bebeklerinizin kilolari nasil.kac haftalikken kac gr idi
Bendede ayni durum var tedirgin ediyot beni 4gun once randevum vardi hersey nirmal dedi doktor. Enfeksiyon falanda yok ama nette arastiriyorum bu haftalarda akinti artabilirmis diye okudum bi cok yerde insaallah normaldirBenim bu beyaz akıntı iyice kalınlaşmaya başladı. Korkuyorum ya niye böyle oldu ki
İlk bebeğin iyimi peki onu merak ettim yok ya bişey demiyorlar git gel başka bişey yok
Kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını aldınız mı ? Alanların Sonuc ne çıktı ??
Kızlar ya biz daha işim bulamadık. 8 yaşında kızım var adı Sahra.
Dün biraz düşündük ben Hakan dedim. Eşim de Karan olabilir dedi.
Siz ne dersiniz bu iki isimden hangisi daha iyi olur.
Eki Görüntüle 1958534
kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.
benim iki kedim var iki de bebişim olacak kısmetse. bir bebiş başına bir kediArkadaslar benim bir kedim var. Çok tatlı hem de. Bebiş kediyle buyuyecek. Her turlu arastırmamı yaptım. Kedisi ve bebeği olan arkadaslarımla da konuştum. Sıkıntı olmayacagını soylediler. Baska hayvan besleyen var mı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?