2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Buldum canım senin fotoğrafını da çok abartılı gelmedi bana kaç kilo aldın

9 a doğru gidiyor..ben şekilsiz aldım canım ya
hem basenlerim kalınlaştı hem karnımın yanları
kalçam da çok büyüdü..göbüşün zaten maşallahı var...
biçimli olsa şöyle top gibi..
böyle bildiğin yastık gibiyim

Yaaaa benim de gaz problemim var Aynı kendimi gördüm yazdığında. Ben de bir yere gidince kötü oluyorum. Karnım patlıcak gibi oluyor. Sancı yapıyor.

Benim bu beyaz akıntı iyice kalınlaşmaya başladı. Korkuyorum ya niye böyle oldu ki

Hayırlı geceler kızlar.. bugün detaylı ultrasonumuz vardı,güzel geçti çok şükür.ikili testi yaptırmadığım için biraz tedirgindim ama bişey çıkmadı çok şükür.ordan çıkışta da kızımızın ilk kıyafetlerini aldık çok şükür

Eklentiler

• IMG_7047.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 74
İlk bebeğin iyimi peki onu merak ettim yok ya bişey demiyorlar git gel başka bişey yok

Bana da öyle demişti 2 tremestrda 2 hafta normal ama hemen 3 çıkmış neden anlamadım b a kalım ptesi bişey diceklermi

Bihter34 canım naptın bugün şeker yüklemen vardı dimi? Nasıl sonuçların? Benim de bugündü ama doktorum seminere gitmiş pazartesine ertelendi.Haftasonu kesin tatlı şeyler yer şekeri bulurum ben
Canim bende seni merak etmistim yazicaktim sana ben gittim sekerli bir su icirdiler 1 saat sonra kan aldilar sonuclar icin ariyacaklarmis doktor öyle dedi bugün sonuc felan almadim.. Birde birsey söylemek istiyorum Son haftalara yaklasmis olmasam doktoru degistircem valla türkiyenin sisteminin kiymetini bilmeyenler icin söylüyorum sebebine gelince burda 4 kere normal bakilmasi gereken ultrason var yani zorunlu olan ayrintili ultrason gibi,,, diger baktirdiklarin senin özel istegine giriyor biz cinsiyetini ögrenmek icin ayri para ödedik simdiye kadar biraz cikti cebimizden bugünde sirf oglumu görmek icin kilosunu boyunu ögrenmek icin 40€ para ödedim yani 4 haftadir bekliyorsun randevu günü geliyor bugün istiyorsaniz ultrasonda bakilacak deniyor bu daha öncedende oldu ödedik ilk bebek aramadik parayi pulu,,renkliydi yapmadi yine onuda yapacagi zaman 98€ para alicak,,yanlis biliyorsam düzelttin ordada 4kerenin disindaki ultrasonlar paraylami siz cinsiyet ögrenirken para ödedinizmi mesela?? Eger bugün desemki tamam kalsin bakmayin desem ta ocagin 23 gittigim ultrasondaki bilgilerle durucam kac kilo olmus bilmiycem esime dedim hepsimi böyle evet öyle diyo kusura bakma canim biraz uzun yazdim ama yazmak bilmek istedim türkiyede nasil diye karisik yazmis olabilirim biraz sinirlendim bu duruma yeter artik yani sona yaklasiyorum ben bebegimin durumunu para ödemeden bilmeye hakkim var..Insan randevu günü geldimi doktoruyla görüstümü doktor bi bakalim bebegimiz nekadar olmus nasil felan diye kendisi bakar burda o zorunlu ultrasonlarin disinda istersek bakiyo

Ben varım gece çok susarım başımda hep su şişem olur canım. Bugün yaptım yükleme bi şey çıkmadı çok şükür. İçini ferah tut. Doktorum 12 saatte bir 10 kez hareket etmiş olması gerekir dedi. Hareket takibini annenin yapması gerekir dedi.

Yaaaa benim de gaz problemim var Aynı kendimi gördüm yazdığında. Ben de bir yere gidince kötü oluyorum. Karnım patlıcak gibi oluyor. Sancı yapıyor.
Ben bazen başka odaya gidiyorum tel ile konuşur gibi yapıyorum. O arada rahatliyorum biraz. Kendi evimde bile ayrı odalarda oturuyoruz bi sure eşimle. Yoksa karnım taş gibi oluyor. Dediğin gibi sancı da cabasi . Soda bana.iyi geliyor cnm. Tabi yine baska.odaya geçmek gerekiyor doktorunuzdan ilaç falan mı istesek?

Güle güle kullansin prenses.ne güzel pembis pembis.

Tamer guzel isim
Esim
İstesenkoyardim
Bnm oglumun adi ibrahim tugrul
Karsilacagi bir isim d gildir saniyrm:)
İkinciye esim mustafa diyor babasinin adi
Bizde isim konusunda arayiştayiz ama yulsek ihtimal muhsin ertuğrul olacak gibi. Ikisinin anlamida guzel. Kulaga nasil geliyor ondan emin olamadim

Hastane den çıktık suyu iyi gördüler ama gerilik 3 hafta olmuş kafayı yesem mi yemesem mi pazartesi renkli ultrason verdi pazartesi bidaha gidicez bakalım hayırlısı
Suyunun iyi olmasi aradaki farkli kapatmasi da yardimci olabilir Allah şifasini versin

Benim bu beyaz akıntı iyice kalınlaşmaya başladı. Korkuyorum ya niye böyle oldu ki
Bendede ayni durum var tedirgin ediyot beni 4gun once randevum vardi hersey nirmal dedi doktor. Enfeksiyon falanda yok ama nette arastiriyorum bu haftalarda akinti artabilirmis diye okudum bi cok yerde insaallah normaldir

İlk bebeğin iyimi peki onu merak ettim yok ya bişey demiyorlar git gel başka bişey yok

Canım benim şimdi 8 yaşında kızım. Allaha şükür sadece biraz küçük doğdu. Kuvöze bile girmedi. Amniyon sıvı bitene kadar bekledik. Bittiğinde sezaryenle alındı. Çünkü gelişme geriliği olan bebekler çok yorgun oluyorlar mecbur sezaryen yapıyor doktor. Bir de çenesi güçsüz ve küçük olduğundan sagarak verdim sütümü. Hiç beni emmedi alıştı çünkü biberonla maalesef.

Kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını aldınız mı ? Alanların Sonuc ne çıktı ??

Ben bugun yaptırdım.
Açlık 85
1. Saat 103
2. Saat 133
Sonuçları göstermedigöstermedim daha ama normal sanki

Kızlar ya biz daha işim bulamadık. 8 yaşında kızım var adı Sahra.

Dün biraz düşündük ben Hakan dedim. Eşim de Karan olabilir dedi.

Siz ne dersiniz bu iki isimden hangisi daha iyi olur.

Ben Karan ı çok beğendim

Eki Görüntüle 1958534

kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.

Gayet şık duruyor; )

Kızlar slm konu başlığını ilk açtığım gün hamis olduğumu ilk öğrendiğim gündü aradan baya zaman geçmiş suan tekmelerden uyuyamiyorum yan yatmak zormusanneligi bu kadar yakından hissetmek onun tekmeleri ile başlıyormus oluşum olacak bu arada uykumuz kaçtı gece gece sizle dertleselim dedik herkez için herşey yolundadir inşallah

benim iki kedim var iki de bebişim olacak kısmetse. bir bebiş başına bir kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…