Ben bazen başka odaya gidiyorum tel ile konuşur gibi yapıyorum. O arada rahatliyorum biraz. Kendi evimde bile ayrı odalarda oturuyoruz bi sure eşimle. Yoksa karnım taş gibi oluyor. Dediğin gibi sancı da cabasi . Soda bana.iyi geliyor cnm. Tabi yine baska.odaya geçmek gerekiyordoktorunuzdan ilaç falan mı istesek?
Güle güle kullansin prenses.ne güzel pembis pembis.
Evet masallahhh:)Ben gecen hafta gittim
24 hafta 800 gr
Ancak sunu belirteyim benim ilk oglumda 4100 dogdu
Ben kocaman kocam kocaman bebegimizde kocaman oluyor:)
Yani belki biraz fazla olabilir grami
bir cok kisi begeniyor esim ertugrul ismini bende muhsin ismini seviyoruz birlestirmek nasil olur bilemedik bizde cift isimliyiz esimleAa bayilirim ertugrul adina
Kardsimjn adi
Cok sevdigim bende tugrul koydum
Harika karismatik bi isim olmus
Bi kisi muhsin Ertuğrul ise o buyuk adam olur yaa:) isme bak
Cok begendim
Hoş geldin canım Allah bağışlasın prensesini Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Benimde kız bizde kızlar çokMerhaba, ben de aranıza yeni katıldım, belli bir süredir sizleri takip ediyordum, 23+5. günümdeyim:) bir kız bebeğim olacak:)
Insaallah sanada masaallah bebislerinedeMasallahhbenim 25+5 770 ve 850 idiler canim.bundan sonra daha.hizli kilo alimi olcak sanirim.haftada 200 300 gr arasi
Vaaayyy Kızlar bakın forum annemiz gelmiş. İyiz şekerim Koyverdun gittun bizi da koyverdun gittun bizi doğurası oldukKızlar slm konu başlığını ilk açtığım gün hamis olduğumu ilk öğrendiğim gündü aradan baya zaman geçmiş suan tekmelerden uyuyamiyorum yan yatmak zormusanneligi bu kadar yakından hissetmek onun tekmeleri ile başlıyormus oluşum olacak bu arada uykumuz kaçtı gece gece sizle dertleselim dedik herkez için herşey yolundadir inşallah
Canım Haklısın her yerde değişik problemler oluyo.aslında hangi ülke olursa olsun anne ve bebek sağlığı takibi ücretsiz olmalı sonuçta yeni bir kuşak nesil çıkarıyoruz ortaya ama bizde devletler ücretsiz oda sağlık sigorta kapsamındaysan özel hastaneler ve muayenehaneler var rutin muayene ve artı test tahlil ücretleri var. Ben ayrıntılıya bile para ödemedim mesela doktorum ulrtason cihazıda renkliydi burda özellerde özellikle her kontrolü ayrıntılı gibi takip ediyolar. Aman hayırlısı sizin sağlığınız yerinde olsun bebişin iyi olsunCanim bende seni merak etmistim yazicaktim sana ben gittim sekerli bir su icirdiler 1 saat sonra kan aldilar sonuclar icin ariyacaklarmis doktor öyle dedi bugün sonuc felan almadim.. Birde birsey söylemek istiyorum Son haftalara yaklasmis olmasam doktoru degistircem valla türkiyenin sisteminin kiymetini bilmeyenler icin söylüyorum sebebine gelince burda 4 kere normal bakilmasi gereken ultrason var yani zorunlu olan ayrintili ultrason gibi,,, diger baktirdiklarin senin özel istegine giriyor biz cinsiyetini ögrenmek icin ayri para ödedik simdiye kadar biraz cikti cebimizden bugünde sirf oglumu görmek icin kilosunu boyunu ögrenmek icin 40€ para ödedim yani 4 haftadir bekliyorsun randevu günü geliyor bugün istiyorsaniz ultrasonda bakilacak deniyor bu daha öncedende oldu ödedik ilk bebek aramadik parayi pulu,,renkliydi yapmadi yine onuda yapacagi zaman 98€ para alicak,,yanlis biliyorsam düzelttin ordada 4kerenin disindaki ultrasonlar paraylami siz cinsiyet ögrenirken para ödedinizmi mesela?? Eger bugün desemki tamam kalsin bakmayin desem ta ocagin 23 gittigim ultrasondaki bilgilerle durucam kac kilo olmus bilmiycem esime dedim hepsimi böyle evet öyle diyo kusura bakma canim biraz uzun yazdim ama yazmak bilmek istedim türkiyede nasil diye karisik yazmis olabilirim biraz sinirlendim bu duruma yeter artik yani sona yaklasiyorum ben bebegimin durumunu para ödemeden bilmeye hakkim var..Insan randevu günü geldimi doktoruyla görüstümü doktor bi bakalim bebegimiz nekadar olmus nasil felan diye kendisi bakar burda o zorunlu ultrasonlarin disinda istersek bakiyo
Bebişler iyi olsun da canım napalım9 a doğru gidiyor..ben şekilsiz aldım canım ya
hem basenlerim kalınlaştı hem karnımın yanları
kalçam da çok büyüdü..göbüşün zaten maşallahı var...
biçimli olsa şöyle top gibi..
böyle bildiğin yastık gibiyim
Yaaaniiii daha çok katılım baksana mayıs anneleri başka forumlar 4000 sayfa olmuş biz anca 500 olduk.Başımızda anamız yok.Kaç haftalık oldunuz nasılsınız bebiş nasıl neler aldın başladın mı alışverişe.Aa ben de seni merak ediyordum ne yaptın diye:) konu sahibemiz olarak artık daha çok katılım bekliyoruz:) nasılsınız sen ve bebeğin? Kaç haftalık oldunuz:)
ikizlerin kısmeti böyle genelde, erkenden firar etme eylemindeler. inşallah herşey yolunda olur bebişlerimiz zamanında gelir.Canim onu ilk ikiz oldugunu ogrendigimizde demisti.son kontrolumde sanci cikinca nst de her sey degisti tabidedigin gibi.1 ay dayanabilsek iyi.30 lara gelebiliriz insallahhh
Hayırlı geceler kızlar.. bugün detaylı ultrasonumuz vardı,güzel geçti çok şükür.ikili testi yaptırmadığım için biraz tedirgindim ama bişey çıkmadı çok şükür.ordan çıkışta da kızımızın ilk kıyafetlerini aldık çok şükür
Günaydın kızlar.. dün trendyolda eksikleri tamamlamak adına alışveriş yapiyordum tam ödeme yapacaktım ki hsbc karta bölmiyormuş ebebek de kozmetik ürünlerini bolmuyor hsbc karta bölme yapan internet sitesi bilen var mi.. Emzirme atleti sütyeni pişik kremi lansinoh krem otri bebe aspiratör tırnak makası tarak fırça gibi şeyler alicam bi kısmı kozmetik ürün olarak geçiyormuş
vay maşallah :)) benimkilerde ikiz 24. haftaya girerken 700 e yaklaştılar teyzesi :))Ben gecen hafta gittim
24 hafta 800 gr
Ancak sunu belirteyim benim ilk oglumda 4100 dogdu
Ben kocaman kocam kocaman bebegimizde kocaman oluyor:)
Yani belki biraz fazla olabilir grami
benim karnım hep sert bol bol dinleneceksin yerinden gerekmedikçe kalkma canım.Bugün gece bacağımin kasılmasıyla uyandım kızlar bacağımı kivirmışım kesinlikle oynatamadım öyle böyle bi acı değil kilitlendi bacağım.. 2 dk kadar sürdü sonra geçti ama nefesim kesildi. Eşim de doğuruyorum sandı sanırım aklı çıktı adamın.. magnezyum da içiyorum neden böyle oldu ki bir de bir süredir çok yorulunca karnım sertleşiyor bebek toplanıyordu bugün yerimden kalkmak istemiyorum resmen yatarken bile taş gibi oluyor göbeğim. Korktum biraz bilgisi olan var mi
Aa senin fotoya yorum yazamamistim
Sen niye yok yere kendini yerden yere vuruosun
Oyle abartarak anlattiosun ki
Foto ilealakasi yok:))
Gayet normal gorunuuor
Benim cok hosuma gitti cnmbir cok kisi begeniyor esim ertugrul ismini bende muhsin ismini seviyoruz birlestirmek nasil olur bilemedik bizde cift isimliyiz esimle
Kızlar geldim geldim artık hergün yazmaya çalışacağım özel bir bankada çalışıyorum ve cok yogun bir tempomuz var ama artık daha çok vakit ayrıcam sayfamıza ben bugun 24+1 günlük oldum 16 haftalikken böbrek taşı düşürdüm zor günler geçirdim ama şükür bitti tarama testlerini yaptırdım bu arada geçtiğimiz aylarda en son detaylı ultrason a girdik oglusumla şükür bir sıkıntı çıkma di şimdi şeker yükleme testinin zamanını bekliyoruz 3 hafta sonra yaptırıcaz nasip olursa bir sürü eşya aldım bu arada yarın bebek arabamızı aliyorizzzzz sizlerede haber vereyim artık indirim mağaza ve siteleri kolluyoriz karı koca hersey ne pahalı inanılmaz kendime bu kadar para harcamoyorum e bebekte yarın joinin bebek arabasi indirime girecek çok araştırdık orta halli aileler için uygun bir araba ben onu almayi düşünüyorum. Yarın . Sizlere de tavsiye ederim . :)
Cevrendekilere bakma sencanım çevremdeki beni hergün görenler hep önceki halimle kıyaslıyor.. haklılar da çünkü beni boyun kısa
aslında sizlerle aynı miktarda kilo aldım ama kısa olduğumdam kilolar yayıldı her bölgeye
sağol canım düşün buraya koyarken bile 3 hafta öncesini koydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?