2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aynen canım ya benim de durumum aynı. Yanlızken iyi oluyor da. Bir akşam arkadaşıma oturmaya gitmiştik. 1 kez tuvalete gidebildim. Sancıdan ölüyodum. Eşime dedim kalk gidelim ben rahatsızım.
Sade soda ben de içiyorum aslında günde bir tane. Kalçam kasıyor arada ona iyi geliyor sanki. Ne bileyin canım kontrolüme 1 ay var daha yeni gittim. Bir de ilaç ta çok zor durumda kalmadıkça kullanmak istemiyorum. Acaba üşütüyor muyuz neden oluyor bu? Yada alternatif tıpta bir çözümü var mı Bildiğin gazman gibiyim ya

Aa bayilirim ertugrul adina
Kardsimjn adi
Cok sevdigim bende tugrul koydum
Harika karismatik bi isim olmus
Bi kisi muhsin Ertuğrul ise o buyuk adam olur yaa:) isme bak
Cok begendim
bir cok kisi begeniyor esim ertugrul ismini bende muhsin ismini seviyoruz birlestirmek nasil olur bilemedik bizde cift isimliyiz esimle

Vaaayyy Kızlar bakın forum annemiz gelmiş. İyiz şekerim Koyverdun gittun bizi da koyverdun gittun bizi doğurası olduk

Canım Haklısın her yerde değişik problemler oluyo.aslında hangi ülke olursa olsun anne ve bebek sağlığı takibi ücretsiz olmalı sonuçta yeni bir kuşak nesil çıkarıyoruz ortaya ama bizde devletler ücretsiz oda sağlık sigorta kapsamındaysan özel hastaneler ve muayenehaneler var rutin muayene ve artı test tahlil ücretleri var. Ben ayrıntılıya bile para ödemedim mesela doktorum ulrtason cihazıda renkliydi burda özellerde özellikle her kontrolü ayrıntılı gibi takip ediyolar. Aman hayırlısı sizin sağlığınız yerinde olsun bebişin iyi olsun

Bebişler iyi olsun da canım napalım

Aa ben de seni merak ediyordum ne yaptın diye:) konu sahibemiz olarak artık daha çok katılım bekliyoruz:) nasılsınız sen ve bebeğin? Kaç haftalık oldunuz:)
Yaaaniiii daha çok katılım baksana mayıs anneleri başka forumlar 4000 sayfa olmuş biz anca 500 olduk.Başımızda anamız yok.Kaç haftalık oldunuz nasılsınız bebiş nasıl neler aldın başladın mı alışverişe.

Canim onu ilk ikiz oldugunu ogrendigimizde demisti.son kontrolumde sanci cikinca nst de her sey degisti tabi dedigin gibi.1 ay dayanabilsek iyi.30 lara gelebiliriz insallahhh
ikizlerin kısmeti böyle genelde, erkenden firar etme eylemindeler. inşallah herşey yolunda olur bebişlerimiz zamanında gelir.

ayyy hepsi de birbirinden şirin güle güle kullansın minnoşun

Bugün gece bacağımin kasılmasıyla uyandım kızlar bacağımı kivirmışım kesinlikle oynatamadım öyle böyle bi acı değil kilitlendi bacağım.. 2 dk kadar sürdü sonra geçti ama nefesim kesildi. Eşim de doğuruyorum sandı sanırım aklı çıktı adamın.. magnezyum da içiyorum neden böyle oldu ki bir de bir süredir çok yorulunca karnım sertleşiyor bebek toplanıyordu bugün yerimden kalkmak istemiyorum resmen yatarken bile taş gibi oluyor göbeğim. Korktum biraz bilgisi olan var mi

canım n11 e bak istersen orada daha uyguna da bulabilirsin hem

Kızlar geldim geldim artık hergün yazmaya çalışacağım özel bir bankada çalışıyorum ve cok yogun bir tempomuz var ama artık daha çok vakit ayrıcam sayfamıza ben bugun 24+1 günlük oldum 16 haftalikken böbrek taşı düşürdüm zor günler geçirdim ama şükür bitti tarama testlerini yaptırdım bu arada geçtiğimiz aylarda en son detaylı ultrason a girdik oglusumla şükür bir sıkıntı çıkma di şimdi şeker yükleme testinin zamanını bekliyoruz 3 hafta sonra yaptırıcaz nasip olursa bir sürü eşya aldım bu arada yarın bebek arabamızı aliyorizzzzz sizlerede haber vereyim artık indirim mağaza ve siteleri kolluyoriz karı koca hersey ne pahalı inanılmaz kendime bu kadar para harcamoyorum e bebekte yarın joinin bebek arabasi indirime girecek çok araştırdık orta halli aileler için uygun bir araba ben onu almayi düşünüyorum. Yarın . Sizlere de tavsiye ederim . :)

Ben gecen hafta gittim
24 hafta 800 gr
Ancak sunu belirteyim benim ilk oglumda 4100 dogdu
Ben kocaman kocam kocaman bebegimizde kocaman oluyor:)
Yani belki biraz fazla olabilir grami
vay maşallah :)) benimkilerde ikiz 24. haftaya girerken 700 e yaklaştılar teyzesi :))

benim karnım hep sert bol bol dinleneceksin yerinden gerekmedikçe kalkma canım.

Aa senin fotoya yorum yazamamistim
Sen niye yok yere kendini yerden yere vuruosun
Oyle abartarak anlattiosun ki
Foto ilealakasi yok:))
Gayet normal gorunuuor

canım çevremdeki beni hergün görenler hep önceki halimle kıyaslıyor.. haklılar da çünkü beni boyun kısa
aslında sizlerle aynı miktarda kilo aldım ama kısa olduğumdam kilolar yayıldı her bölgeye
sağol canım düşün buraya koyarken bile 3 hafta öncesini koydum...

Gerçekten herşey çok pahalı ama ben öncelikle en önemli konu beşikte karar veremedim ya, sen nasıl beşik almayı düşünüyorsun?

Cevrendekilere bakma sen
Olacak okadar
:) masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…