Ay cnm gecen gun banada oldu uc gun bacagim agridiBugün gece bacağımin kasılmasıyla uyandım kızlar bacağımı kivirmışım kesinlikle oynatamadım öyle böyle bi acı değil kilitlendi bacağım.. 2 dk kadar sürdü sonra geçti ama nefesim kesildi. Eşim de doğuruyorum sandı sanırım aklı çıktı adamın.. magnezyum da içiyorum neden böyle oldu ki bir de bir süredir çok yorulunca karnım sertleşiyor bebek toplanıyordu bugün yerimden kalkmak istemiyorum resmen yatarken bile taş gibi oluyor göbeğim. Korktum biraz bilgisi olan var mi
Cnm sanada masallah cunku ikiz olmalarina ragmen cok iyi gidiyorlar:))vay maşallah :)) benimkilerde ikiz 24. haftaya girerken 700 e yaklaştılar teyzesi :))
Masallahhbenim 25+5 770 ve 850 idiler canim.bundan sonra daha.hizli kilo alimi olcak sanirim.haftada 200 300 gr arasi
çok tatlılar maşallah hele kuşlu olana bayıldımHayırlı geceler kızlar.. bugün detaylı ultrasonumuz vardı,güzel geçti çok şükür.ikili testi yaptırmadığım için biraz tedirgindim ama bişey çıkmadı çok şükür.ordan çıkışta da kızımızın ilk kıyafetlerini aldık çok şükür
evet önemli olan karın ve kafa çevresi ölçümü aslında.ikiz olmalarına rağmen çok iyiler... ikizler normalde daha ufak olurlar
maşallah kuzulara
bende 25+6 da gittim..830 grdı..ama önemli olan kilosu değil canım sağlıklı olması
kilosu normal olmasına rağmen 1 hafta geri
teşekkür ederiz :)) bizim ailede sizinki gibi uzun boylu kardeşim mesela 1.92 :)) anneannem bile 1.80 benim. ben kısayım bir tek. ben de 1.73 üm işte :)Cnm sanada masallah cunku ikiz olmalarina ragmen cok iyi gidiyorlar:))
Dogru diyorsun canim kilodan cok gelisimleri onemli.3.5 kilo dogup kuvezde kalan bebisler bile var Allah korusun.saglikli olsunlar da insallh.kilo cok problem degil.zaten 200 ile 300 gr arasinda cihaz kaynakli farkliliklar oluyo.kuzenimin bebisine 3 küsur kilo demislerdi doguma alirken.dogdu ki 4.5 kilo.dogumda omzunu cikardilar.bu kiloda normal dogum olmazmis zaten ama bebek kanala inince mecburen zorla.dogurttular..o yuzden saglik en onemlisiikiz olmalarına rağmen çok iyiler... ikizler normalde daha ufak olurlar
maşallah kuzulara
bende 25+6 da gittim..830 grdı..ama önemli olan kilosu değil canım sağlıklı olması
kilosu normal olmasına rağmen 1 hafta geri
Sepet beşik aldık daha doğrusu annem hediye aldı. Min. altı ay idare eder heralde bizi taşıması kolay hafif ama park yatakları da tavsiye ediyorlar ama çok kaba kocaman geliyor bana gerçi tercih meselesi evde alan geniş se park yatakta alına bilir
Insallah canim.bundan sonra biz bol bol yatcaz sanirim.bana doktor lavaba disinda kalkma dediikizlerin kısmeti böyle genelde, erkenden firar etme eylemindeler. inşallah herşey yolunda olur bebişlerimiz zamanında gelir.
Canim cok yormamaya calismkendini.dedigin gibi yorulunca.hemen sertlesiyor benim de.biraz yatinca dikkat edersen.yumusuyorlar..bu sertlik ve toplanmalar kasilmalar agrili degilse cok korkma.ama hem agrin oluyo hem de sertlesiyor ise karnin doktoruna bi sor canim.bi de bol bolllll su ic canim.gercekten kasilmalara cok iyi.geliyoBugün gece bacağımin kasılmasıyla uyandım kızlar bacağımı kivirmışım kesinlikle oynatamadım öyle böyle bi acı değil kilitlendi bacağım.. 2 dk kadar sürdü sonra geçti ama nefesim kesildi. Eşim de doğuruyorum sandı sanırım aklı çıktı adamın.. magnezyum da içiyorum neden böyle oldu ki bir de bir süredir çok yorulunca karnım sertleşiyor bebek toplanıyordu bugün yerimden kalkmak istemiyorum resmen yatarken bile taş gibi oluyor göbeğim. Korktum biraz bilgisi olan var mi
Agrilarin.hangi bolgede oluyo cnm.karnin mi kasiklar miBen herşeyi yapiyorum günde 3 litre su içiyorum 1 muz yiyorum magnezyumu hergun içiyorum ama ara sıra ağrılı olarak sertleşme oluyo işte kızlar kontrolüm 2 hafta sonra ama erken gitsem mi canim sıkıldı şimdi biraz
aynen ben de yatıyorum, raporluyum zaten. yapcak bişey yok bol bol sohbet eder günleri geçiririz böyleInsallah canim.bundan sonra biz bol bol yatcaz sanirim.bana doktor lavaba disinda kalkma dedi
git canım valla ben ne zaman aklıma takılsa hemen gidiyorum.Ben herşeyi yapiyorum günde 3 litre su içiyorum 1 muz yiyorum magnezyumu hergun içiyorum ama ara sıra ağrılı olarak sertleşme oluyo işte kızlar kontrolüm 2 hafta sonra ama erken gitsem mi canim sıkıldı şimdi biraz
Aynen cnmaynen ben de yatıyorum, raporluyum zaten. yapcak bişey yok bol bol sohbet eder günleri geçiririz böyle
Çok şükür iyi ya kaç haftalık doğum yaptınız İnş benim kuzum da hayırlısıyla kucağıma gelir... Dünden beri baya fena oldum hassalaştım sanırım morel bozukluğu dokunsalar ağlamalar geçen hafta daha iyidim hepsi geçicek İnşallah canımCanım benim şimdi 8 yaşında kızım. Allaha şükür sadece biraz küçük doğdu. Kuvöze bile girmedi. Amniyon sıvı bitene kadar bekledik. Bittiğinde sezaryenle alındı. Çünkü gelişme geriliği olan bebekler çok yorgun oluyorlar mecbur sezaryen yapıyor doktor. Bir de çenesi güçsüz ve küçük olduğundan sagarak verdim sütümü. Hiç beni emmedi alıştı çünkü biberonla maalesef.
Bi topik var da dünden beri onu okuyorum dizi izliyormus gibi.gozlerim agirdi okumaktan ama.cok.merak ediyorum.ikiz annelerinin 2016 ocak subat dogumlu olanlar..cok sey de ogreniyorum.ordan.cunku asagi yukarin ayni seyleri yaşıyoruz.bazen cok.guldugum oluyo yazismalari cok.eglenceli.ve dogumlari yaklasiyo.hepsinin.su an oralardayim.2 kisi.34. Haftalarda dogum yapti.1200 1250 gr.civari bebekler.onlarla.beraber ben de agladimAynen cnmikiz annelerinin oldugu baska bi topik i takip ediyo musun canim ordakilere bakayim bende durumlar nasilmis diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?