2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay cnm gecen gun banada oldu uc gun bacagim agridi
Dr magnesyum verdi mi
Eger kasilman coksa icebikirsin
Gunde bir adet maden suyu
Muz
Iyi geliyor

Masallahhbenim 25+5 770 ve 850 idiler canim.bundan sonra daha.hizli kilo alimi olcak sanirim.haftada 200 300 gr arasi

ikiz olmalarına rağmen çok iyiler... ikizler normalde daha ufak olurlar
maşallah kuzulara
bende 25+6 da gittim..830 grdı..ama önemli olan kilosu değil canım sağlıklı olması
kilosu normal olmasına rağmen 1 hafta geri

çok tatlılar maşallah hele kuşlu olana bayıldım

Sepet beşik aldık daha doğrusu annem hediye aldı. Min. altı ay idare eder heralde bizi taşıması kolay hafif ama park yatakları da tavsiye ediyorlar ama çok kaba kocaman geliyor bana gerçi tercih meselesi evde alan geniş se park yatakta alına bilir

evet önemli olan karın ve kafa çevresi ölçümü aslında.

Cnm sanada masallah cunku ikiz olmalarina ragmen cok iyi gidiyorlar:))
teşekkür ederiz :)) bizim ailede sizinki gibi uzun boylu kardeşim mesela 1.92 :)) anneannem bile 1.80 benim. ben kısayım bir tek. ben de 1.73 üm işte :)

Dogru diyorsun canim kilodan cok gelisimleri onemli.3.5 kilo dogup kuvezde kalan bebisler bile var Allah korusun.saglikli olsunlar da insallh.kilo cok problem degil.zaten 200 ile 300 gr arasinda cihaz kaynakli farkliliklar oluyo.kuzenimin bebisine 3 küsur kilo demislerdi doguma alirken.dogdu ki 4.5 kilo.dogumda omzunu cikardilar.bu kiloda normal dogum olmazmis zaten ama bebek kanala inince mecburen zorla.dogurttular..o yuzden saglik en onemlisi

Park yatak görüntü olarak bana çok itici geldi, bende ilk 6 ay için küçük birşey alayım diyorum sonrasi için büyüyen beşik alayım diyorum ama küçük yataklarda çok pahalı ne yapacağım karar veremedim valla...

Kizlar tokluk seker i ne kadar olmali.50 lik yaptirmistim da 143 cikmis.bi de idrar tahlili vermistim.antibiyotik baslatti doktor.telefonda gorustuk.sekerle ilgili bir sey demedi.kac cikmis diye.sordum hemsiresi 143 dedi..sanirim ust deger 140 olmali.tekrar test yaparlar mi ki bana acaba

Biz içinde yatağı cibinligi herseyi dahil 400 tl aldık normal bir semt mağazasından pazarlıkla 600 demişti sanırım ilk fiyati nerde oturuyorsun hangi ilde

Canim cok yormamaya calismkendini.dedigin gibi yorulunca.hemen sertlesiyor benim de.biraz yatinca dikkat edersen.yumusuyorlar..bu sertlik ve toplanmalar kasilmalar agrili degilse cok korkma.ama hem agrin oluyo hem de sertlesiyor ise karnin doktoruna bi sor canim.bi de bol bolllll su ic canim.gercekten kasilmalara cok iyi.geliyo

Ben herşeyi yapiyorum günde 3 litre su içiyorum 1 muz yiyorum magnezyumu hergun içiyorum ama ara sıra ağrılı olarak sertleşme oluyo işte kızlar kontrolüm 2 hafta sonra ama erken gitsem mi canim sıkıldı şimdi biraz

Agrilarin.hangi bolgede oluyo cnm.karnin mi kasiklar mi

git canım valla ben ne zaman aklıma takılsa hemen gidiyorum.

Çok şükür iyi ya kaç haftalık doğum yaptınız İnş benim kuzum da hayırlısıyla kucağıma gelir... Dünden beri baya fena oldum hassalaştım sanırım morel bozukluğu dokunsalar ağlamalar geçen hafta daha iyidim hepsi geçicek İnşallah canım

Aynen cnm ikiz annelerinin oldugu baska bi topik i takip ediyo musun canim ordakilere bakayim bende durumlar nasilmis diye:)
Bi topik var da dünden beri onu okuyorum dizi izliyormus gibi.gozlerim agirdi okumaktan ama.cok.merak ediyorum.ikiz annelerinin 2016 ocak subat dogumlu olanlar..cok sey de ogreniyorum.ordan.cunku asagi yukarin ayni seyleri yaşıyoruz.bazen cok.guldugum oluyo yazismalari cok.eglenceli.ve dogumlari yaklasiyo.hepsinin.su an oralardayim.2 kisi.34. Haftalarda dogum yapti.1200 1250 gr.civari bebekler.onlarla.beraber ben de agladimbenim gibi 26.haftada sancilari baslayan biri var favorim o:)en cok onu merak ediyorum.her hafta konrtole gidiyo nst ye baglaniyo.35 e kadar direndi o da cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…