2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

dur bakalım canım belki pazartesi güzel şeyler söylerler yada bir çaresini bulurlar
üzme kendini Rabbim onun kısmetini bu dünyada vermişse hiçbirşey sağlıklı doğmasına engel olamaz
kendini üzme annesi bebişin de üzülür annem üzülüyor diye

aaa ben de okuyayım onu bari öyle 34 35 falan mucize gibi geliyor bana şimdi

aaa ben de okuyayım onu bari öyle 34 35 falan mucize gibi geliyor bana şimdi
Aynen bana da.onlar da.hep yazmislar 28 i bi atlatsak yasama.sanslari olsa.sonra 32 yi atlatsak.sonra 34 35 ler e kadar cogusu.geliyo.36 larda sezeryan.gün u veriyo.doktorlar.cok.heyecanli..bizlere de masip.olur.insallah..ama.malesef.geneli.kuvoz de kaliyo..bebek arabasi besik fikirleri.var guzel mantikli.kiyafet fikirleri genelde.piremature beden.çünkü 2500 kilolari orlatalama:)ama 3 kiloyo da gecenler var.masallah

günaydın kızlar :) ikiz annelerinde heyecan dorukta...sağlıkla gelsinler inşallah. benim kızımda 24+3 de 650 gr dı

Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım kızlar 75gr istedi doktorum. Önce aç karna kan alındı sonra yüklemeden bi saat sonra kan alındı bi saat sonra yine alındı. 3 kez kan alındı yani siz de mi böyle yaptırdınız?

Selam kızlar dün kizimin detaylı ultrasonu vardı . 20+6 günlüğüz. 351 gr 25 cm boyu çıktı herhangi bir sağlık sorunumuz da yok çok şükür . Sizin bebisler ne durumda

Kaçıncı haftanızda şeker yükleminizi yaptırdınız. Dr bana 1 ay sonra gel dedi ama şu hafta daha iyi falan desi ben çıkışta ne dediğini umuttum. Gerçi arayıp sorarım ama 1 hafta eeken veya geç gitmek çok farketmiyorsa aramam diye düşünüyorum.

Bnm ilk gebeligimde oyle cikmisti
Diyet yap cnm sen
Seker hamur isi ve kizartma yeme

Ben pazartesi yaptıracam canım.Bazı doktorlar 50lik istiyor bazıları 75 neye göre oluyor o acaba seni bilgilendirdi mi doktorun? İnşallah iyi çıkar sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…