2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar bugün başım çok ağrıyor artık dayanamadım başımı bağladım oturuyorum

Canım tansiyonuna bir baktır.Bazen baş ağrısı yapıyor Allah korusun çok yükselmesin.Eğer tansiyonun normalse bol bol su iç o çok iyi geliyor

Canim dedigin gibi boy kilo gibi seyler normal rutin kontrol olmasi lazim bu özel birsey degil yapacagi sey elindeki ultrason aletiyle bakicak yani düsünsene enson 23 ocakta gitmistim eger simdi baktirmasam 24 martta randevu var marta kadar bebegimin durumunu bilmiycem.. Degisik sinir bozucu bir sistem var iste uzun uzun anlatmayim..eger düsük tehlikesi yada riskli bir durum olursa ona göre davraniyorlardir... yoksa böyle durumlardada simdiki davrandiklari gibi olursa sacmalamis olurlar zaten cünkü orda özel bir durum varr... bizim sükürr öyle birsey basimiza gelmedigi icin bilmiyorum ama ozaman özel takibe alirlar diye düsünüyorum.

Kizlar ben bi liste hazırladım yavaş yavaş alışverişe başladığım için bana yardımı olacak belki birilerine yardımı da olur ya da eksiklerimi söylerseniz sevinirim.. Bebek telsizi yok listede benim için oncelik değildi onun dışındaki önerileri bekliyorum..
Bu arada karnım biraz daha iyi umarım bugün başka sertleşme olmadan atlatırım

Eklentiler

• 20170225_134747.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 20170225_134839.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 86

Allah o durumlara düşürmesin canım.Doğru çok haklısın biz burda ilk başlarda 2 haftada 1 gidiyorduk şimdi 4 hafta oldu ona bile zorlanıyoruz acaba bişey oldu mu diye.Ama en azından boyunu kilosunu söylemesi lazım,demek ki herşey normal gidince gerek duymuyorlar bazı şeylere.İlginç sistemleri var adamların.Amerikada bir arkadaşım vardı o da toplamda 4 kere falan girdi ultrasona.Cinsiyeti 28.hafta civarlarında öğrenmişti.Çok garip geliyor bize işte

ayyy niye duygusallaştım ben gözlerim doldu...
ne güzel ya.....

Yazın çok güzelmiş
Buhar makinesi gereksiz bence
Guneş kremi trukid markası önerirım

Evet canım bende de öyle yapıldı hatta damar yolu açtılar habire iğne batırmamak için. Glikozu içtikten sonraki kan alımlarında idrar da aldılar

ayyy niye duygusallaştım ben gözlerim doldu...
ne güzel ya.....
Ayy kıyamam sana:)
Hemen mod degıstırelım
Şimdi alkış yapıyor
Camasır bıttı makınede asmam lazım
Bız bır saattır yataktayız
Oyun pesınde
Uykusu var ve uyumuyor
Yemek yapmam lazım
Cok işim var
Paso engellıyor benı
Cıldırcam:)))
Annelık ısyanları:))
Enerjısı bıtmıo
Babası parka getırdı, uyur sanıodum
Bana mısın demıyor:)

Buarada yenıdogan ve 0-3 ay grupta uzun kollu body önermem
Kış bebegı olmasına ragmen kullanmadım ben
Çok zor gıydırılıyor

Kesinlikle katiliyorum hamilelik farkli bir durum icinde bir can var onun ve senin sagligin okadar önemliki bu 9ay boyunca... Diger doktorluk durumlarda bazi seyleri anlayabilirsin ama bu baska birseyy 9ay boyunca sadece 4 kere bakilmasi mantiksiz baslarda cinsiyet icin felan para öderken aldiris etmedim ama dün yeter artik dedim gitmisim okadar oraya sadece bir sekerli su icmek icinmi sonuclarida almadim daha pazartesi ararlar heralde biz ariycaz dedi.. neyse anlayamadigim bir durum,, zaten bize hamileligin basinda bir liste vermislerdi listede neye baktirirsan nekadar ödecegin yaziyor örnegin kalbini dinletmek ve renksiz olarak fotosunu almak 20€ felan filan.. evett dogru cnm bebegim iyi olsunda önemli degill Hayirlisiyla saglikli sekilde kucagima alayimda birsey istemiyorum..

annelik hem çok güzel hem çok zor...öp yanaklarından kuzunun...sıkıştır azcık yumak etlerini...

benim evde çocuk yok sabahtan beri daha işlerin tümünü yapamadım..
ortalığı topladım mutfağı temizledim ocağı cifledim. kirlileri makineye attım..lavaboları yıkadım..
şimdi de çamaşır katlayacağım..
eşim gelince çamaşırları asar balkonları yıkar..
Akşama yemeğe davetliyim yemek yapma derdi yok hiç yoksa..

Benim geceleri sürekli ağzım kuruyor çünkü burnum tıkalı sürekli. Abartısız gece 1 lt su içiyorum. Bugün yapıldı şeker yüklemesi. Hiç bir sorun yok. Sen de içini ferah tut.

Cnm allah sanada kolaylık versın
Ben bnm kuzuyla yapmaya calısıyrm ev almış basını gıdıyor
Bide tuvalet egıtımı ıle ugrasıyrm
Bende, 2 posta oglumun camasırını yıkadım ıkıncısı asılmayı beklıyor, katlanacak camaşırlarvarr
Mutfagı temızledım, ocagı falan temızledımm
Ogluma corba yaptım yedırdım
Oyuncaklarını topladımm
Yemek yapıcam, camasır asıp katlayacagım
Esım spordan gelınce evı supurup sılecek
Bunlar yetıscek mi bılmıyrm
Hala uyumadı off

Ben düşündümde hastaneye gelenlere Haziran ayı sıcak olacak nasıl olsa limonata hazırlanıp ikram edilebilir ya da evde lohusa şerbeti olabilir. Bir cam damacana sebil şeklinde şık olabilir. N11 de güzel modeller var aklınızda olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20170225-144351.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…