Günaydın kızlar bugün başım çok ağrıyor artık dayanamadım başımı bağladım oturuyorum
Canim dedigin gibi boy kilo gibi seyler normal rutin kontrol olmasi lazim bu özel birsey degil yapacagi sey elindeki ultrason aletiyle bakicak yani düsünsene enson 23 ocakta gitmistim eger simdi baktirmasam 24 martta randevu var marta kadar bebegimin durumunu bilmiycem.. Degisik sinir bozucu bir sistem var iste uzun uzun anlatmayim..eger düsük tehlikesi yada riskli bir durum olursa ona göre davraniyorlardir... yoksa böyle durumlardada simdiki davrandiklari gibi olursa sacmalamis olurlar zaten cünkü orda özel bir durum varr... bizim sükürr öyle birsey basimiza gelmedigi icin bilmiyorum ama ozaman özel takibe alirlar diye düsünüyorum.Canım sinirlenmekte çok haklısın.Normal randevuna gittiğinde bebeğin boyunu kilosunu öğrenmek tabi ki hakkın.Bunun için neden ekstra ücret alıyorlar ki hem de hiç az değil.Burda belli bi haftadan sonra ayda bir kontroller oluyor onda da devlete gidiyosan sanırım ücretsiz,özellerde ücretli ama sabit muayene ücreti oluyor.Sadece ayrıntılı için ya da testler için ekstra para veriyoruz.Ama cinsiyet boy kilo rutin kontrollerde bakılıyor.Yabancıların sistemi biraz farklı sanırım,ultrasona sıcak bakmadıkları için ücretlendirmişlerdir.Ama mesela riskli bir durum olsa düşük tehlikesi vs o zaman ne yapılıyor orda?
Canim dedigin gibi boy kilo gibi seyler normal rutin kontrol olmasi lazim bu özel birsey degil yapacagi sey elindeki ultrason aletiyle bakicak yani düsünsene enson 23 ocakta gitmistim eger simdi baktirmasam 24 martta randevu var marta kadar bebegimin durumunu bilmiycem.. Degisik sinir bozucu bir sistem var iste uzun uzun anlatmayim..eger düsük tehlikesi yada riskli bir durum olursa ona göre davraniyorlardir... yoksa böyle durumlardada simdiki davrandiklari gibi olursa sacmalamis olurlar zaten cünkü orda özel bir durum varr... bizim sükürr öyle birsey basimiza gelmedigi icin bilmiyorum ama ozaman özel takibe alirlar diye düsünüyorum.
Oglumu uyutmaya calisyrn
Dondum sirtimi yatiyrm
Acti sirtimi
Sarildi
Kuzum benim dedi banaa
Ya anne olmak ne guzel
Buyumuste bana kuzum bnm diyor(27 aylik)
Sabah mutfakta iş yaparken geldı yanıma
Senı çok seviyorum anne dedi
Eridim resmen
Allah herkese bu duyguları yaşamayı nasıp etsın
Yazın çok güzelmişKizlar ben bi liste hazırladım yavaş yavaş alışverişe başladığım için bana yardımı olacak belki birilerine yardımı da olur ya da eksiklerimi söylerseniz sevinirim.. Bebek telsizi yok listede benim için oncelik değildi onun dışındaki önerileri bekliyorum..
Bu arada karnım biraz daha iyi umarım bugün başka sertleşme olmadan atlatırım
Evet canım bende de öyle yapıldı hatta damar yolu açtılar habire iğne batırmamak için. Glikozu içtikten sonraki kan alımlarında idrar da aldılarBende bugün şeker yüklemesi yaptırdım kızlar 75gr istedi doktorum. Önce aç karna kan alındı sonra yüklemeden bi saat sonra kan alındı bi saat sonra yine alındı. 3 kez kan alındı yani siz de mi böyle yaptırdınız?
Ayy kıyamam sana:)ayyy niye duygusallaştım ben gözlerim doldu...
ne güzel ya.....
Buarada yenıdogan ve 0-3 ay grupta uzun kollu body önermemKizlar ben bi liste hazırladım yavaş yavaş alışverişe başladığım için bana yardımı olacak belki birilerine yardımı da olur ya da eksiklerimi söylerseniz sevinirim.. Bebek telsizi yok listede benim için oncelik değildi onun dışındaki önerileri bekliyorum..
Bu arada karnım biraz daha iyi umarım bugün başka sertleşme olmadan atlatırım
Kesinlikle katiliyorum hamilelik farkli bir durum icinde bir can var onun ve senin sagligin okadar önemliki bu 9ay boyunca... Diger doktorluk durumlarda bazi seyleri anlayabilirsin ama bu baska birseyy 9ay boyunca sadece 4 kere bakilmasi mantiksiz baslarda cinsiyet icin felan para öderken aldiris etmedim ama dün yeter artik dedim gitmisim okadar oraya sadece bir sekerli su icmek icinmi sonuclarida almadim daha pazartesi ararlar heralde biz ariycaz dedi.. neyse anlayamadigim bir durum,, zaten bize hamileligin basinda bir liste vermislerdi listede neye baktirirsan nekadar ödecegin yaziyor örnegin kalbini dinletmek ve renksiz olarak fotosunu almak 20€ felan filan.. evett dogru cnm bebegim iyi olsunda önemli degill Hayirlisiyla saglikli sekilde kucagima alayimda birsey istemiyorum..Canım Haklısın her yerde değişik problemler oluyo.aslında hangi ülke olursa olsun anne ve bebek sağlığı takibi ücretsiz olmalı sonuçta yeni bir kuşak nesil çıkarıyoruz ortaya ama bizde devletler ücretsiz oda sağlık sigorta kapsamındaysan özel hastaneler ve muayenehaneler var rutin muayene ve artı test tahlil ücretleri var. Ben ayrıntılıya bile para ödemedim mesela doktorum ulrtason cihazıda renkliydi burda özellerde özellikle her kontrolü ayrıntılı gibi takip ediyolar. Aman hayırlısı sizin sağlığınız yerinde olsun bebişin iyi olsun
Resmen hayal ettimBenim cok hosuma gitti cnm
Cok karizmatik isim
Mesela prof. Dr. Muhsin Ertuğrul.... gibi
Ayy kıyamam sana:)
Hemen mod degıstırelım
Şimdi alkış yapıyor
Camasır bıttı makınede asmam lazım
Bız bır saattır yataktayız
Oyun pesınde
Uykusu var ve uyumuyor
Yemek yapmam lazım
Cok işim var
Paso engellıyor benı
Cıldırcam:)))
Annelık ısyanları:))
Enerjısı bıtmıo
Babası parka getırdı, uyur sanıodum
Bana mısın demıyor:)
Benim geceleri sürekli ağzım kuruyor çünkü burnum tıkalı sürekli. Abartısız gece 1 lt su içiyorum. Bugün yapıldı şeker yüklemesi. Hiç bir sorun yok. Sen de içini ferah tut.Kızlar Seker yüklemesi yapıp sorun çıkmayan ama ağzı koruyan özellikle geceleri varmı ben gece kalkıp su içiyorum 3 kez falan ağzım kuruyor yaptırcam haftaya yükleme korkuyorum yüksek mi diye Bebek hareket hissetme bir gün hissediyorum ikinci gün çok az bazen hiç oluyor böyle herhalde sorun yapmamaYa çalışıyorum 28 sen sonra herhalde sürekli hissederiz bebişler iyi olsunda gerisi teferruat alışveriş bende yapmadım daha 7 ayın ortalarında başlarım bende çok kararsızım sürekli Araştıryorım ama almak Yok
Cnm allah sanada kolaylık versınannelik hem çok güzel hem çok zor...öp yanaklarından kuzunun...sıkıştır azcık yumak etlerini...
benim evde çocuk yok sabahtan beri daha işlerin tümünü yapamadım..
ortalığı topladım mutfağı temizledim ocağı cifledim. kirlileri makineye attım..lavaboları yıkadım..
şimdi de çamaşır katlayacağım..
eşim gelince çamaşırları asar balkonları yıkar..
Akşama yemeğe davetliyim yemek yapma derdi yok hiç yoksa..
Gunduz su tuketımın nasıl cnm?Benim geceleri sürekli ağzım kuruyor çünkü burnum tıkalı sürekli. Abartısız gece 1 lt su içiyorum. Bugün yapıldı şeker yüklemesi. Hiç bir sorun yok. Sen de içini ferah tut.
Dördü arasından kesinlikle Zeynep.ay bizde çok kararsızız.. Zeynep ismini eşim de bende çok beğeniyoruz ama bana sanki çok Zeynep var gibi geliyor,koymasak mı diyorum.
Şimdilik aklımızdakiler Zeynep, Nisanur, Halime, Ayşegül..
Biz içinde yatağı cibinligi herseyi dahil 400 tl aldık normal bir semt mağazasından pazarlıkla 600 demişti sanırım ilk fiyati nerde oturuyorsun hangi ilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?