Tipik türk erkegi sanki kurulu robotsun anında olucak kendini üzme ama biraz sürt burnunuaynen kızlar,bazen şakaya vuruyorum sanki hamile olan sensin ne bu trip diye ama bazen de kaldıramıyorum. Bilmiyorum onun yerinde ben olsam ne kadar haklı olursam olayım eşimi bu dönemde üzmemek için susardım gibi geliyor.
hafta sonu o ailesinin yanına gitti,bende ailemin yanında kaldım.Dün akşam beni almaya geldi,bi yarım saat oturduk hadi kalkalım dedi o arada ben dün çok fena olduğum için annem bi nazar okuyalım sana dedi.Annem-ananem-babam okuyana kadar 15 dk geçti.Arabaya bir bindik başladı,yok ben onu saf yerine koyuyormuşum,hiç kale almıyormuşum,o gidelim demiş okumanın zamanı o zamanmıymış vs vs.iki gündür görüşmüyorduk,ben evimizde güzel güzel hasret giderelim diye düşünürken beyefendi olay çıkardı.Bende hiç cevap vermedim,ama şimdi bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
Canım inan kendini bebeğini üzdüğğnle kalıosun bikaç gün evvel eski iş arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim okaar üzüldüm ki ertesi gün sabah bebek hareket etmio die uyandım ve yaşadıgım korkuyu anlatamam bişiler yedim filan baktım tekmelemeye başladı anladım ki kendimi üzdüğüm için bebek hareket etmedi ondan beri toparlandım önce bebeğim diorum sizde hiç kimseyi umursamayın biz kadınlar her yükü kendimiz taşıyoruz erkenden hastalanıp yaşlanıoruzBibenim
Bi benim saniyordum yalniz degilmisim. Bu aralar herseye alinir oldum duruo durup aglayasim geliyor. Hayatimda evde vakit gecirmedigim kadar evdeyim onun verdigi sıkıntı ayri. Isi birakmak zorunda kaldim. Eşim hic yaklasmaz bana cocuga bisey olcak diye bide zaten umursamaz biri evliyiz nasilsa cozulur sorunlar modunda uzuluyorum bebegim etkileniyor hareketleri azaliyor hissediyorum takmamaya calisiyorum duymazdan gormezden geliyorum. Bide cok kilo aldim kendimi cok cirkin hissediyorum ama gecici dogumdan sonra sıkı bi diyetle verecegim kararim kesin
OooYulaf kepeği gebelikte önerilmez. Yulaf kepeği aminoasitlere tutunuyor, birçok faydalı vitamini dışkı ile atıyor. Ben dukanla 38 kilo verdim zamanında, yıllardır ilgilenirim. Aman diyeyim.
Nası anladı o damarın gelişmediğini canım?
Canım dikkat et yediklerine en azından hamur işi falan yeme yada çikolata çünkü.24. Haftadan sonra bebek daha yeni kilo almaya başlıyorBenim 9 kilo oldu canım yaa doktor yavaşla yediklerine dikkat et dedi 47 kilo başlangıç kilom 56 kiloyum şimdi çok fazla zayıflar çok kilo alıyomuş
Bu çok ii bişey erken görmeleri yani ve önlem almaları takibini çok sıkı yap benim ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu ve bebek gelişimi çok iyiydi taa ki beslendiği damar pıhtı atana kadar şimdi yapılan testlerden sonra gebelik pıhtılaşması teşhisi koyabildiler coasprin ve iğne kullanıyorum inş bunu sag salim doğurabilirim doğurabiliriz allahın izniyle. Şimdi bu söylediklerimden dolayı da strese girme senin erkenden anlaşıldıgı için cok sanslısın takibini sıkı yap sadeceDetaylı ultrasonda çıktı, ama hiç bir endişemiz olmadı. Kendi dr. sonuçları götürdük, o da önlem olarak corasprin verdi.
tansiyon aleti almamı istedi, sürekli tansiyonumu ölçüyorum. Erken gebelik zehirlenmesine neden oluyormuş, bebeğin zayıf kalmasına vs. öyle takıldı kafama benimde ne yazık ki
Sonucun nasıl geldi canımGünaydın Arsinli nerelerdesin napiyosun minnoşun nasıl:) ben şimdi hastanedeyim şeker yüklemesi için.Gazoz gibi bişey içtim oh ne güzel geldi uzun zamandır asitli bişey içmemiştim:) inşallah sonucum da iyi gelir 1 saat sonra alacam
Bu çok ii bişey erken görmeleri yani ve önlem almaları takibini çok sıkı yap benim ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu ve bebek gelişimi çok iyiydi taa ki beslendiği damar pıhtı atana kadar şimdi yapılan testlerden sonra gebelik pıhtılaşması teşhisi koyabildiler coasprin ve iğne kullanıyorum inş bunu sag salim doğurabilirim doğurabiliriz allahın izniyle. Şimdi bu söylediklerimden dolayı da strese girme senin erkenden anlaşıldıgı için cok sanslısın takibini sıkı yap sadece
Sonucun nasıl geldi canım
İnş geçer bebeğin saglıklı olsun da boşver bizler yorulalım biraz benim detaylıda filan hiç bişey görmemişlerdi şimdi iki kere farkkı farklı dr a gidip yaptırdım detaylıyı ve maalesef öncekini hiç de erken kaybetmedim 38. Haftada bi sabah hareket etmediğini anladım dr gittim ve kalbinin durdugunu söylediler o anı anlatamam herşeyim hazırdı gece olmuş bi anlık bişeymiş 3 gün suni sancı aldım ama sezeryanla dogurabildim sonrası zaten ayrı bi psikoloji onun için bunda istediğim gibi hazırlananıorum bile eşim hiç hamile deilmişim gibi davranmaya çalışıo güya kendimizi kaptırmıozdetaylı ultrasonda görülmemiş miydi sende o zaman? yoksa çok mu erken kayıp ettin? evet allaha şükür erken teşhis edildi, bazı kişilerde 24. haftada kendiliğinden geçiyormuş bu durum. İnşallah geçer
Canım dr öle söylemiş olabilir ama hala içinde ve yaşıo Allah büyük seni okadar ii anlıorum ki aynen veren Allah sen Allahtan istemeye devam ediceksin o ne derse o durHastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
İnş geçer bebeğin saglıklı olsun da boşver bizler yorulalım biraz benim detaylıda filan hiç bişey görmemişlerdi şimdi iki kere farkkı farklı dr a gidip yaptırdım detaylıyı ve maalesef öncekini hiç de erken kaybetmedim 38. Haftada bi sabah hareket etmediğini anladım dr gittim ve kalbinin durdugunu söylediler o anı anlatamam herşeyim hazırdı gece olmuş bi anlık bişeymiş 3 gün suni sancı aldım ama sezeryanla dogurabildim sonrası zaten ayrı bi psikoloji onun için bunda istediğim gibi hazırlananıorum bile eşim hiç hamile deilmişim gibi davranmaya çalışıo güya kendimizi kaptırmıozama bak seninki çok güzel önlem alınmış o yüzden gönlünü ferah tut bol dua et bide hareketlerini takip et kendini asla üzme önce sen ve bebeğin unutma
Dr una güven ama içine sinmezse bi başkasına daha göster istersen bi de ilk gebeliğin mi bi de dogum yaptıktan sonra sana bi genetik birimine ve hematologa görünmeni tavsiye ederim gönlünü ferah tut gör bak tontoş bi bebişin olucakŞimdi doktorumla görüştüm tekrar, erken doğuma, gebelik zehirlenmesine, bebeğin zayıf doğmasına neden olabilir veya hiç bir şey olmayabilir dedi. Aspirini ihmal etme dedi sadece. İğneye gerek yok dedi. zamanla geçen birşey değilmiş, onuda ekledi az önce yanlış bilgi vermiş gibi oldum.
Senin yaşadığında çok çok zormuş. Allah inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
hareketlerini daha yeni yeni hissetmeye başladım, o yüzden henüz çok takip edemiyorum. Kalp dinleme cihazı almıştım çok aklıma takılırsa veya o gün hareket hissetmezsem dinliyorum.
sadece corasprin yeterli olur mu ki bilemedim :/
Günaydın canım. Bana bu şişkinlikten bıkkınlık geldi. Biran önce Haziran gelsin istiyorum. Nefes alamıyorum canım sıkılıyor giydiğim hiç bişey yakışmıyor. Bir sürü ilaç içiyorum.. zaman çabucak geçsin istiyorum
Canım ya çok üzüldüm..sen hangi şehirde yaşıyordun? bak hazelnut gidip geliyor,onun hastanesine gitme imkanın varsa git bence..bir de sana amniyofizyon yapılmış mıydı onun gibi? bence beklemek yerine tüm imkanları değerlendirin,en azından keşke demezsinizHastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Dr una güven ama içine sinmezse bi başkasına daha göster istersen bi de ilk gebeliğin mi bi de dogum yaptıktan sonra sana bi genetik birimine ve hematologa görünmeni tavsiye ederim gönlünü ferah tut gör bak tontoş bi bebişin olucakevet zor bi süreçten geçtim ama allah herşeyin sabrını verio insanlar neler neler yaşıo mutlu olmak kolay değil zor zamanları yaşıcaz ki mutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?