2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tipik türk erkegi sanki kurulu robotsun anında olucak kendini üzme ama biraz sürt burnunu

Canım inan kendini bebeğini üzdüğğnle kalıosun bikaç gün evvel eski iş arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim okaar üzüldüm ki ertesi gün sabah bebek hareket etmio die uyandım ve yaşadıgım korkuyu anlatamam bişiler yedim filan baktım tekmelemeye başladı anladım ki kendimi üzdüğüm için bebek hareket etmedi ondan beri toparlandım önce bebeğim diorum sizde hiç kimseyi umursamayın biz kadınlar her yükü kendimiz taşıyoruz erkenden hastalanıp yaşlanıoruz

Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde

Nası anladı o damarın gelişmediğini canım?

Detaylı ultrasonda çıktı, ama hiç bir endişemiz olmadı. Kendi dr. sonuçları götürdük, o da önlem olarak corasprin verdi.
tansiyon aleti almamı istedi, sürekli tansiyonumu ölçüyorum. Erken gebelik zehirlenmesine neden oluyormuş, bebeğin zayıf kalmasına vs. öyle takıldı kafama benimde ne yazık ki

Benim 9 kilo oldu canım yaa doktor yavaşla yediklerine dikkat et dedi 47 kilo başlangıç kilom 56 kiloyum şimdi çok fazla zayıflar çok kilo alıyomuş
Canım dikkat et yediklerine en azından hamur işi falan yeme yada çikolata çünkü.24. Haftadan sonra bebek daha yeni kilo almaya başlıyor

Bu çok ii bişey erken görmeleri yani ve önlem almaları takibini çok sıkı yap benim ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu ve bebek gelişimi çok iyiydi taa ki beslendiği damar pıhtı atana kadar şimdi yapılan testlerden sonra gebelik pıhtılaşması teşhisi koyabildiler coasprin ve iğne kullanıyorum inş bunu sag salim doğurabilirim doğurabiliriz allahın izniyle. Şimdi bu söylediklerimden dolayı da strese girme senin erkenden anlaşıldıgı için cok sanslısın takibini sıkı yap sadece

Sonucun nasıl geldi canım

detaylı ultrasonda görülmemiş miydi sende o zaman? yoksa çok mu erken kayıp ettin? evet allaha şükür erken teşhis edildi, bazı kişilerde 24. haftada kendiliğinden geçiyormuş bu durum. İnşallah geçer

Sonucun nasıl geldi canım

Sağol canım sorduğun için daha çıkmadı sonucum.İdrar kan tahlili de verdim.Bi de bizde kan uyuşmazlığı var onun için de kandan bakıldı eğer gerek görülürse iğne olacam.Buarada korkulacak bişey yok şeker yüklemesinde.Çıktıktan sonra yemeğimi yedim iyiyim yani:)

İnş geçer bebeğin saglıklı olsun da boşver bizler yorulalım biraz benim detaylıda filan hiç bişey görmemişlerdi şimdi iki kere farkkı farklı dr a gidip yaptırdım detaylıyı ve maalesef öncekini hiç de erken kaybetmedim 38. Haftada bi sabah hareket etmediğini anladım dr gittim ve kalbinin durdugunu söylediler o anı anlatamam herşeyim hazırdı gece olmuş bi anlık bişeymiş 3 gün suni sancı aldım ama sezeryanla dogurabildim sonrası zaten ayrı bi psikoloji onun için bunda istediğim gibi hazırlananıorum bile eşim hiç hamile deilmişim gibi davranmaya çalışıo güya kendimizi kaptırmıoz ama bak seninki çok güzel önlem alınmış o yüzden gönlünü ferah tut bol dua et bide hareketlerini takip et kendini asla üzme önce sen ve bebeğin unutma

Canım dr öle söylemiş olabilir ama hala içinde ve yaşıo Allah büyük seni okadar ii anlıorum ki aynen veren Allah sen Allahtan istemeye devam ediceksin o ne derse o dur

Şimdi doktorumla görüştüm tekrar, erken doğuma, gebelik zehirlenmesine, bebeğin zayıf doğmasına neden olabilir veya hiç bir şey olmayabilir dedi. Aspirini ihmal etme dedi sadece. İğneye gerek yok dedi. zamanla geçen birşey değilmiş, onuda ekledi az önce yanlış bilgi vermiş gibi oldum.
Senin yaşadığında çok çok zormuş. Allah inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
hareketlerini daha yeni yeni hissetmeye başladım, o yüzden henüz çok takip edemiyorum. Kalp dinleme cihazı almıştım çok aklıma takılırsa veya o gün hareket hissetmezsem dinliyorum.
sadece corasprin yeterli olur mu ki bilemedim :/

Dr una güven ama içine sinmezse bi başkasına daha göster istersen bi de ilk gebeliğin mi bi de dogum yaptıktan sonra sana bi genetik birimine ve hematologa görünmeni tavsiye ederim gönlünü ferah tut gör bak tontoş bi bebişin olucakevet zor bi süreçten geçtim ama allah herşeyin sabrını verio insanlar neler neler yaşıo mutlu olmak kolay değil zor zamanları yaşıcaz ki mutlu olalım

Yani senin kadar olmasa da aynı duyguları paylaşıyorum...

Canım ya çok üzüldüm..sen hangi şehirde yaşıyordun? bak hazelnut gidip geliyor,onun hastanesine gitme imkanın varsa git bence..bir de sana amniyofizyon yapılmış mıydı onun gibi? bence beklemek yerine tüm imkanları değerlendirin,en azından keşke demezsiniz

Evet ilk gebeliğim, Çok iyi bir Dr. güveniyorum ama insan yinede bir tedirgin oluyor. Allah büyüktür nasip kısmet artık..

D Dnzumay Allah bi daha yasatmasin inan icim sizladi. Su anda diken ustunde olman cok cok normal. Rabbim kimseye gostermesin,saglikla dogsun tum bebekler.

Kizlar goguslerinizden sivi geliyor mu? Bazen sag bazende sol gogsumden cok az seffaf su gibi sivi geliyo. Sute hazirlik midir bu acaba? Tshirtte gorunce anliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…