Bennde hamile kalmadan coook önce böyle düşünmüştümBen de kız da olsa erkek de olsa Deniz olsun istiyordum. Yaptıklarını bizimle de paylaş canım. Ben de deniz kızı temalı düşünüyorum.
Zamanla artır bir anda 1 saat yürünmez vucudunu alıştıra alıştıra sen onu bence yarım saate cıkar kronometre tut tele yükleyebilirsin insanın hosuna gidiyor haftada bu kadar km yapmılım diye :)
Eğer enfeksiyon veya başka bi sorun yoksa normale dönüyor canım.Su azalmasının bir sebebi de enfeksiyon.Onun için de idrar testi verdim.Benim de çok oluyor tuvalet ihtiyacı sanki hepsi çıkıyor bi işe yaramıyor gibi:)
Canım üzülme sen dediği dr a gir bakalım ne diyecek sonucta böyle denilip sapa saglam bebişler de doguo bol dua et su içinde bol bol havuc suyu içmerhaba arkadaşlar. az önce doktor kontrolünden geldim.. moralim çok bozuk, hatta yerlerde...
bebeğimin suyu azmış ve bagırsaklarında parlaklık görünüyormuş.. beni farklı bir ile, perinatoloji bölümüne sevk ettiler..
bebeğime bir şey olacak diye çok çok korkuyorum..
gelişimi de çok güzel, 26. haftanın içerisindeyiz.. Gelişimi 28 hafta olarak görünüyor..
kızlar az önce bi arkadaşımla konuştum ikinci çocuğu doğduğunda çok gazlı ve ağlayan bi bebekti. hiç kucaktan inmiyordu. onda elektriklibi salıncak var diye hatılıyordum. onu sordum nasıl kullnaışlı mı diye. kesinlikle dedi. benim bu zıor çocuğumda bi çok faydası oldu kesinlikle tavsiye ederim dedi. bende elektrikli kendinden sallanan bu salıncaklara bakıcam.
canım ben iki aydır kullanıyorum, toz magnezyum, doktorum kasılman olursa günde 1 tane iç demişti, bende karnımda ağrı yada kasılma olursa günde bir tane içiyorum, çok faydası oluyor
bütün temellim bebeğimin sağlıklı olası. bol bol dua ediyorum rabbime.. inşallah bebeğim sağlıklı olur..Canım üzülme sen dediği dr a gir bakalım ne diyecek sonucta böyle denilip sapa saglam bebişler de doguo bol dua et su içinde bol bol havuc suyu iç
Ben buradaki herkes için iyi şeyler düşünüyorum hislerim kuvvetlidir. Hiçbirimiz üzülmüycez inş. Ben sorunlarını okuduğum kişiyle empati yapıveriyorum. Benim sorunum bu:) yoksa kötü bişey düşündüğümden değil benimle alakalı.Sen iyi düşün canım benim Allahın izniyle bi çırpıda doğurcez hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza herşeyi unutup gidicez zamanla sen iyi düşün kötü şeyler düşünme
İnşallah sağlıkla gelir bebişin başka bişey görülmezse tek başına bişey ifade etmiyor bağırsakta parlaklık. Ayrıntılı ultrasonda bişey söylemediler mi daha erken haftalarda çıkıyor genelde parlaklık.bütün temellim bebeğimin sağlıklı olası. bol bol dua ediyorum rabbime.. inşallah bebeğim sağlıklı olur..
Canım bende kullanıyorum.gebeligin basından beri.günde bi tane.yarım bardak suya hazırlanıyo.tadıda gayet guzel limonlu gazoz gibi sekerli ve asitliKızlar doktor magvital magnezyum verdi. Toz halinde. Karnımın alt kısmında bazen kaslarım geriliyo gibi oluyo demiştim.bana kasılman olursa iç dedi. Reçeteye de günde bir yazmış. Kafam karıştı.
benim bu hafta bir kaç gün kasılmam olunca doktor hergün kullan dediKızlar biraz daha küçük oluyorlarmış. 70 gr hiç bişey bence hiç kafana takma. Magnezyumu ben epeydir günde 2 tane içiyorum doktorum bacak ağrımdan dolayı
böyle verdi. Fazla mı içiyorum ben de acaba. Ama şimdiye kadar hiç kasılmam olmadı bilemedim
inşallah canım, çok saol, allahım iki duyguyu da tattıracak inşallah bize, inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimizçok almana gerek yok 1-2 paket yenidoğan ile 1 paket bi üstünü al yeter. zaten bu numaraların bedeni yenidoğamlarla uyumlu. kilo olayı sonraki numaralarda farkettirmeye başlıyor.
maşallah bebişlere. cicilerini de güle güle giysinler. sen şimdi hem kızdan hem erkekten hevesini alıyorsun ne güzel.
kızlar daha minyon olurlar erkeklere göre. zaten doğduktan sonrada görüceksin inşallah büyüme eğrileri bile çok farklı. sen rahat ol yeterki sağlıklı olsunlar en önemlisi o.
bence sıkma canını ve muhakkak perinataloga gitmelisin,bol bol dua etmerhaba arkadaşlar. az önce doktor kontrolünden geldim.. moralim çok bozuk, hatta yerlerde...
bebeğimin suyu azmış ve bagırsaklarında parlaklık görünüyormuş.. beni farklı bir ile, perinatoloji bölümüne sevk ettiler..
bebeğime bir şey olacak diye çok çok korkuyorum..
gelişimi de çok güzel, 26. haftanın içerisindeyiz.. Gelişimi 28 hafta olarak görünüyor..
bende ondan kullanıyorumO zaman ben de kasılma olursa içerim. Zaten ben osteocare kullanıyorum. Onda var mg. Ama doktor ilave verdi.
Maşaallah canım dikkat et aslında şeker olmasada yememek lazım bi faydası yok hamur işinin bebeğe sadece bize kilo ama dayanamıyorum ağzın elim sürekli bişey arıyo bu aralar bide vicdan yapıyorum sanki istediğimi yemesem bişey olursa diye ne olcaz bu boğazla bilmem sen dikkat ettin mi bişey olmaz.Kızçenin iyi olmasına sevindim.
Sağol canım sen de dikkat et herşeyin fazlası zarar canın çok istese az az ye... Kaç kilo aldınız şimdiye kadar :))Maşaallah canım dikkat et aslında şeker olmasada yememek lazım bi faydası yok hamur işinin bebeğe sadece bize kilo ama dayanamıyorum ağzın elim sürekli bişey arıyo bu aralar bide vicdan yapıyorum sanki istediğimi yemesem bişey olursa diye ne olcaz bu boğazla bilmem sen dikkat ettin mi bişey olmaz.Kızçenin iyi olmasına sevindim.
ah nerde halen isimler belli değil, ekmeği bırakmaya çalışıyorum, inşallah bırakabilirmtasdan isim buldun mu bebişlerine:)
bu arada şekeri olan arkadaşlarım ekmek, pirinç tüketimine dikkat ediyor.
meyveyide sınırlı yiyorlar.
kuru kayısı, hurma falanda aynı şekilde. sınırlı.
Canım bu gerilik sanırım ayımız artıkça sürcekse 1.5 2 şimdi 3 olduk biz bakalım Rabbim neyler 25.5 haftalık oldum yarın sabah kontrol var ne dicekler bakalım sabit durmuyo şükür azsa olsa büyüyo bakalım nereye kadar duracak karnımızda İnş zamanında alırlarda bi sıkıntıda orda yaşamam diye dua ediyorum
Karnım çatladıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?