2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zamanla artır bir anda 1 saat yürünmez vucudunu alıştıra alıştıra sen onu bence yarım saate cıkar kronometre tut tele yükleyebilirsin insanın hosuna gidiyor haftada bu kadar km yapmılım diye :)

Cok iyi fikir ben indiriyim onu. Bana da az geliyordu zaten dedigin gibi yavas yavas arttirayim.

Anladim canim insallah seninki de biran once duzelir.

Canım üzülme sen dediği dr a gir bakalım ne diyecek sonucta böyle denilip sapa saglam bebişler de doguo bol dua et su içinde bol bol havuc suyu iç

Canım ben de ana kucağı aldım. İltihaplı romatizmam var çok fazla kucağımda tutamayabilirim.nhemen tutuluyo kollarım. Ama ben nuna leaf aldım. Kendinden sallananlar daha pahalı . Mamaroo dan bahsediyorsun sanırım. İnşallah bebeğimde anakucağına alışır da boşa almamış oluurum.

canım ben iki aydır kullanıyorum, toz magnezyum, doktorum kasılman olursa günde 1 tane iç demişti, bende karnımda ağrı yada kasılma olursa günde bir tane içiyorum, çok faydası oluyor

O zaman ben de kasılma olursa içerim. Zaten ben osteocare kullanıyorum. Onda var mg. Ama doktor ilave verdi.

Sen iyi düşün canım benim Allahın izniyle bi çırpıda doğurcez hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza herşeyi unutup gidicez zamanla sen iyi düşün kötü şeyler düşünme
Ben buradaki herkes için iyi şeyler düşünüyorum hislerim kuvvetlidir. Hiçbirimiz üzülmüycez inş. Ben sorunlarını okuduğum kişiyle empati yapıveriyorum. Benim sorunum bu:) yoksa kötü bişey düşündüğümden değil benimle alakalı.

bütün temellim bebeğimin sağlıklı olası. bol bol dua ediyorum rabbime.. inşallah bebeğim sağlıklı olur..
İnşallah sağlıkla gelir bebişin başka bişey görülmezse tek başına bişey ifade etmiyor bağırsakta parlaklık. Ayrıntılı ultrasonda bişey söylemediler mi daha erken haftalarda çıkıyor genelde parlaklık.

Kızlar doktor magvital magnezyum verdi. Toz halinde. Karnımın alt kısmında bazen kaslarım geriliyo gibi oluyo demiştim.bana kasılman olursa iç dedi. Reçeteye de günde bir yazmış. Kafam karıştı.
Canım bende kullanıyorum.gebeligin basından beri.günde bi tane.yarım bardak suya hazırlanıyo.tadıda gayet guzel limonlu gazoz gibi sekerli ve asitli

benim bu hafta bir kaç gün kasılmam olunca doktor hergün kullan dedi

inşallah canım, çok saol, allahım iki duyguyu da tattıracak inşallah bize, inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz

bence sıkma canını ve muhakkak perinataloga gitmelisin,bol bol dua et

Sağol canım sen de dikkat et herşeyin fazlası zarar canın çok istese az az ye... Kaç kilo aldınız şimdiye kadar :))

tasdan isim buldun mu bebişlerine:)
bu arada şekeri olan arkadaşlarım ekmek, pirinç tüketimine dikkat ediyor.
meyveyide sınırlı yiyorlar.
kuru kayısı, hurma falanda aynı şekilde. sınırlı.

Bebişimi cok ozledm bugn yeni doktorumzla ilk randevumuz inşallah içimize siner de doktor arayışımız biter ya of cok zor doktorsuzluk

canım ne yaptın kontolünde ne dediler merak ediyorum seni ve bebişini inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…