2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım ben 108 li bir numara paket 104 lü 2 numara aldım

canım benim bebeğim de aynı kızınla...830 gr 32 cm doktor boy kilosu normal dedi...senini ikiz olmasına rağmen maşallahı var bu durumda...aldıkların da çok cici...
minnoş minnoş ne güzel olacaklar bebişlerin içinde

hayırlı haftalar kızlar..
dün akşam eşimle tartıştık birazcık,daha doğrusu o söylendi ben dinledim.hiç konuşmadan da uyuduk.. şimdi konuşmaya çalışıyor,düzelelim diyor ama ben yediremiyorum kendime söyledikleri aklıma geldikçe ağlıyorum,bu eşler en hassas dönemlerimizde niye böyle yapıyor ki

Selam kızlar, cumartesi Dr. kontrolüne gittim. Bebeği besleyen iki damar varmış onlardan biri tam gelişmemiş onun için 34. haftaya kadar corasprin kullanımı verdi Dr.
Kilo boy haftasıyla uyumlu herhangi bir sorun yok dedi ama karaciğer enzimin 64 e yükselmiş, tekrar test yaptıracağız. Erken gebelik zehirlenmesi gibi birşeyden bahsetti canım o kadar sıkıldı ki artık. Sürekli birşeyler çıkıyor çok şaşırıyorum.. Allah beterinden saklasın

canım üzülme hiç benim bebeğimde de parlaklık var...
hem benim bebeğimin gelişimi de geride...
perinatolojiye git bakalım..tek parlaklık engel sebebi değil hem
sayfalarca yazı okudum bağırsakta parlaklık olupta sağlıklı doğum yapan
sadece 1 kişi vardı olumsuz durumla karşılaşan
inşallah bizim bebeklerimiz de sağlıklı doğar

hangi gün ölçüldü , çok saol canım

Biz de eşimle sorun çok yaşadık. Hayatında hiç olmadığı kadar anlayışsız ve ilgisiz. 2 aydır falan böyle. Başlarda üzüldüm ağladım. Ama şimdi hiç takmıyorum, aldırış etmiyorum. Bir şey yokmuş gibi konuşuyorum, mesafeli olmasına aldırmıyorum. Yoksa bebeğim zarar görüyor. Malesef erkekleri anlamak mümlün değil. Bu yaptıklarını tabi ki unutmicam ama şimdilik gerek yok uzatmaya.

bahanesi neydi ki..

Canım benim okuduğum kitapta 23. - 27 . haftalar 6. ay olarak veriliyor.

zaten bu eşleri anlamıyorum bende dun tartıştım çıktım gittim evden tabi yıne o yanaştı çunku hatalı oldugunu bılıyo hep istiyokı tartısalım ama uzatmım surat yapmim olduu siz herseyi dıyın bız unutalım ama işte evliğiyiz sevgili olsan ayrılır unutrsun malesef ıdare etmek zorundayız aklına getrmeme çalış canım bak pişmanmışta saman alevi gibi siniri olan kocalarımız varsa mecburen alışmak zorundayız...

Canım parlaklık görülen arkadaşlar vardı doktorları korkma demişlerdi sen in ayrıntılı nasıldı peki.. Orda çıkmadımı.. Suyum benimde azalmıştı son gittiğimde biraz daha iyidir bugun yine kontrol var takipteyiz sürekli gerilrmede var bende 3 hafta ya çıktı bak senin iyimiş korkma inşallah hiç birşey olmaz bizim imtihanımız bu formda bi kaç arkadaş başından beri yaşıyoruz dua edicez Rabbim bebişlerimizi bize bağışlayacak perinatologa git için rahat eder

Sağol canım sen de dikkat et herşeyin fazlası zarar canın çok istese az az ye... Kaç kilo aldınız şimdiye kadar :))
Benim 9 kilo oldu canım yaa doktor yavaşla yediklerine dikkat et dedi 47 kilo başlangıç kilom 56 kiloyum şimdi çok fazla zayıflar çok kilo alıyomuş

Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ondada bişey çıkacak diye napsam bilmiyorum

Kızlar bnde netten 104 tl ye bu ürünü aldım kısa sürede elime ulaştı yavaş yavaş kızımın çeyizini düzmeye başladım küveti,bakım ürünleri,bi iki battaniye ve hediyeleri gelmeye başladı hastane çıkışı mama önlüğü patikler ... :))

bahanesi neydi ki..

aynen kızlar,bazen şakaya vuruyorum sanki hamile olan sensin ne bu trip diye ama bazen de kaldıramıyorum. Bilmiyorum onun yerinde ben olsam ne kadar haklı olursam olayım eşimi bu dönemde üzmemek için susardım gibi geliyor.

hafta sonu o ailesinin yanına gitti,bende ailemin yanında kaldım.Dün akşam beni almaya geldi,bi yarım saat oturduk hadi kalkalım dedi o arada ben dün çok fena olduğum için annem bi nazar okuyalım sana dedi.Annem-ananem-babam okuyana kadar 15 dk geçti.Arabaya bir bindik başladı,yok ben onu saf yerine koyuyormuşum,hiç kale almıyormuşum,o gidelim demiş okumanın zamanı o zamanmıymış vs vs.iki gündür görüşmüyorduk,ben evimizde güzel güzel hasret giderelim diye düşünürken beyefendi olay çıkardı.Bende hiç cevap vermedim,ama şimdi bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor.

Aaa bilmiomusun aslında eşlerimiz hamile onlar depresyona girio hiç umursama sölediklerini bebişini düşün aglama o da duyuyo artık herseyi

Nası anladı o damarın gelişmediğini canım?

Bibenim
Bi benim saniyordum yalniz degilmisim. Bu aralar herseye alinir oldum duruo durup aglayasim geliyor. Hayatimda evde vakit gecirmedigim kadar evdeyim onun verdigi sıkıntı ayri. Isi birakmak zorunda kaldim. Eşim hic yaklasmaz bana cocuga bisey olcak diye bide zaten umursamaz biri evliyiz nasilsa cozulur sorunlar modunda uzuluyorum bebegim etkileniyor hareketleri azaliyor hissediyorum takmamaya calisiyorum duymazdan gormezden geliyorum. Bide cok kilo aldim kendimi cok cirkin hissediyorum ama gecici dogumdan sonra sıkı bi diyetle verecegim kararim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…