2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Zeynosrkn84 canım benim yüreğimiz ağzımızda hep, ya sabır diyelim. Bu ne su sıkıntısı herkes te , kaçıncı haftada bebeğin gelişimi kilosu nedir birşey dedi mi, eve git bekle nedir ya? Sen hangi ildesin öncelikle oradaki hastanelerin Yeni doğan ünitelerini araştır her ihtimale erken Doğum olması durumuna göre , hangisi iyi onu bul. Galiba özel hastanelerin yenidoğan küvözleride ücretsiz , ama net bi bilgim Yok. Bu gittiğin doktor Prof . Mu perinatalog mu çünkü Prof yada perinataloglar eğer varsa bir yolu çözüm üretiyorlar, diğer kadın doğumcular rutin şeyleri söylüyorlar gönderiyorlar, mutlaka vakit kaybetmeden riskli gebelik uzmanına gözük. Amnioinfüzyonla ilgili bir sürü makale yazı okudum , sana da yapılması gelişimini Olumlu etkiler bebeğin ve en azından benim gibi durmadan su gelişinde yok 1 kere olması sana en az 4-5 hafta kazandırır. Benim şu seviyesi sınırın altına düşünce direk 1 hafta bebek kilo almamış gelişememişti.1 hafat geri çıktı su eklediler toparladı. Alllah yardımcımız olsun vakit kaybetmeden perinatalogla görüş.

Merhaba içinizde kraft mist travel sistem alan var mı? Sanırım ona karar verdim. Offf ne zor kendi arabamı alırken bu kadar çok düşünmemiştim.

Canım kaç grlık yükleme yaptılar? Benimde sonuçlar çıktı ama daha göstermedim doktora yükleme öncesi 78 , saat sonra 154 2 saat sonra 97 çıktı... normal mi acaba

Bu başka doktor zaten diyen... Bilmiyorum Rabbim biliyor ne kadar üzülüyorum... Ama yapacak bişeyim yok beklemekten başka

Allah büyüktür ya canım ya, inşallah bir an önce Allah yardımcın olur..

Suyumuz 9 daymış ne demek se az azalma var dedi ama gelişmiş kötü dedi anlayamıyorum bukadar net kesip atmasını genelde yaşamıyor dedi adam tak diye bu hastaneden kucağına dolu çıkman zor defi yaa resmen yüzüme

Hamurişi tatlı pek yemiyorum ondan galibaa

bir arkadaşın da bebeğinin bağırsaklarında parlaklık vardı ama tek başına parlaklık sorun değilmiş dr öyle demiş. su önemli zaten gerekeni yapacaktır perinatoloji dr u. çok çok geçmiş olsun canım ve moralini yüksek tut.

erken teşhis çok önemli işte. geçmiş olsun cnm ve sağlıklı bi şekilde kucağına alasın bebeğini.

cnm Rabbim en iyisini bilir. fakat aklıma hazelnut geldi. onun da böyleydi sanırım. hangi şehirdesin eğer yakınsanız bir de onun gittiği hastaneye gitsen. 2 farklı dr a gitmişsin tmm ama ne bileyim çok üstü kapalı konuşmuş dr illa ki vardır yapılacak bişeyler. kıyamam. Allah en iyisiyle karşılaştırsın seni.

Canım çok üzüldüm. Ama Allahtan umut kesilmez. Hala kalbi attığına göre gözden çıkarmak çok saçma olur. Sen duaya sarıl. Rabbimden iste, O verecekse bebeğin sapasağlam doğar 50 doktor biraraya gelse anlam veremez olanlara... vermeyecekse de ne yapsan nafile... gelişme geriliği ile doğup yaşıtlarını yakalayan çok çocuk var. Çok zorlu süreçlerden geçiyorlar ama hiçbiri bu yaşamaz diye ümit kesilmiyor. Nefes aldığı müddet hertür müdahele yapılıyor. Hiç kafana takma, beslenmene dinlenmene dikkat et. Senin stresinde bebeği çok çok olumsuz etkiler. Bir de senin amniyon sıvı kaçağın olmadığına göre amniyoinfüzyonu denemen iyi olur bence...

Ya bence de hazelnutum dediği gibi yap daha umut var su takviyesini denemelisin ne erken dogan bebekler var 850 gr dogan ve yaşayanlar var lütfen umıdını kaybetme bak şu anki stresin daha cok etkilio dr ve hastane araştırmalısın

Bende gectigimiz temmuz ayinda 7 haftalikken kaybettim bebegimi. Kucucuk olmasina ragmen hala cikmiyor aklimdan. Acini anliyorum o sebeple. Allah kimseye yasatmasin,hayirla saglikla bagislasin evlatlari.
Ya herkeste bi sıkıntı var işte gününüzde çocuk dogurmak gerçekten cok zor garip garip şeyler duyar olduk bazen gidip dagda mandıra filozofu gibi yaşayasım var

Zeynosrkn84 su seviyesi 9 mu ahhh ahh benim minnakta görse o seviyeleri keşke , hiiiçççç suyum az diye yıpratma kendini , ilk 13. Haftada su geldi su seviyesi 5-6 birimde idi 1 ay boyunca sonra azıcık artar gibi oldu ve sonra sürekli su gelmeye başladı. İlk amnioinfüzyonda 3,2 birimdi eklemeden sonra 8,7 ile hastaneden çıktım. 2 de şu 4,5 ta idi 10 birim civarında su ile çıktım, cuma günü 2,9 birimdeydi su seviyem , yükleme yapıldı 11 civarı çıktım iki amnioinfüzyon arası 10 gün sürmüyor su bizi idare etmiyor sürekli geliyor, ve çok şükür gelişiyor bi şekilde o yüzden suyun az değil sınırda değil . Su için moralini bozma normali 10-15 arası olurmuş max. 5 birimin altında olunca gelişmiyor bebekler, sıkıntı o zaman. Acil perinataloğa gözük başka birşey için canını sıkma , ben ilk su geldiğinde araştırma hastanesine gittim acile neler dediler sizi yatırmamız lazım, yok bebek rahime yapışmış susuzluktan, hemen bebeği almazsak rahimde alınır mış birsürü şey kağıt imzaladıktan sonra zar zor istemiyorum dedim çıkardılar . Bak 10 hafta geçti bebek yaşıyor, tabiki herşey Allah tan Rabbim neylerse güzel eyler, bi elini yüzünü yıka kendine gel , evlat larına sarıl karnını sevin birlikte güzel enerji verin minik yavru ya, ve sonrada perinatalog tan randevu al, ne olacağını bilmeden boş boş beklemek belirsizlik
inan her şeyden zaha zor, duaların hepimiz için .

Mrb kizlar bugun 22+5 gunluk hamileyim ve demin tuvalete gittigimde fazla akintim oldugunu gordum beyaz akinti seffaf kasinti falanda yok sizdrde oluyor mu oyle

Mrb kizlar bugun 22+5 gunluk hamileyim ve demin tuvalete gittigimde fazla akintim oldugunu gordum beyaz akinti seffaf kasinti falanda yok sizdrde oluyor mu oyle
Evet canım son bir haftadır.Hamilelikten önce de bu ara ara olurdu. O yüzden takmadım sanırım. Şeker de yüklemedim . Doktorum da yok. Oğlum allaha emanet valla:))))

Canım kaç grlık yükleme yaptılar? Benimde sonuçlar çıktı ama daha göstermedim doktora yükleme öncesi 78 , saat sonra 154 2 saat sonra 97 çıktı... normal mi acaba

Bana 50 gramlık yapıldı canım.Açlık 82,bir saat sonra da 152 çıktı,ikinci saate bakılmadı.Ama doktor 100lük yapacaz sınırın biraz üstündesin dedi.Birinci saat en fazla 140 olması gerekiyormuş sanırım senin de benimkiyle aynı.

Evet canım son bir haftadır.Hamilelikten önce de bu ara ara olurdu. O yüzden takmadım sanırım. Şeker de yüklemedim . Doktorum da yok. Oğlum allaha emanet valla:))))

Valla en güzeli o sanırım ya doktora gidiyoruz stres oluyoruz testler vs derken.Eskiden ne güzelmiş herşey

Ayyy bak ohh diorum işte hala umut var o minnak kalp pıt pıt attıkca da var olucak

Canım büyük ihtimalle normal çıkıcak. Ama çıkmazsa diyeti bizle Paylaş . Biz de elimizden geldiğince yapalım. Bebeğin sağlığı için o diyetten lazım tüm insanlığa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…