Canım ne desem bilemiyorum... Ama Allah'tan ümit kesilmez. Sonuçta hala seninle.. Dua etmekten başka elden bişi gelse keşke ama bu haftalara kadar geldi, inşallah bikaç hafta daha dayanır kuzucuğun.. Dualarım seninle...Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Ben 24+3teyim 4,5 kilo aldımbilmiyorum normal mi doktorum iyi dedi
Niye boyle bi yorum yapti doktor yaa? 26.haftadan sonra dogan bebeklerin yasama sanslari var hele 28 i gecince ciddi derecede artiyo sanslari. Neye dayanarak umut yok gibi keskin bisey soyledi?Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Ben 24+3teyim 4,5 kilo aldımbilmiyorum normal mi doktorum iyi dedi
Bence iyi ben 7 kilo aldim suana kadar
canım umudunu kaybetme sakın, bol bol dua et ve dinlen, 28den sonra olursa hayata tutunabilir,Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Ayrıntılı ultrasyon da parlaklık çıkmadı. Ama suyunun en alt sınırda çıktığını söylemişlerdi.İnşallah sağlıkla gelir bebişin başka bişey görülmezse tek başına bişey ifade etmiyor bağırsakta parlaklık. Ayrıntılı ultrasonda bişey söylemediler mi daha erken haftalarda çıkıyor genelde parlaklık.
Zaten elimden gelen tek şey bol bol dua etmek.. Bebeğimi de strese sokmak istemiyorum. Ama insan üzülüyor.. Ona bir şey olmasından zarar gelmesinden..bence sıkma canını ve muhakkak perinataloga gitmelisin,bol bol dua et
İnşallah efsunsuz.. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda, gerisi boş.. İnşallah bebeklerimizin sağlıkları iyi olur, herşey yolunda gider.. Bebeklerimizin güzel haberlerini alırız..canım üzülme hiç benim bebeğimde de parlaklık var...
hem benim bebeğimin gelişimi de geride...
perinatolojiye git bakalım..tek parlaklık engel sebebi değil hem
sayfalarca yazı okudum bağırsakta parlaklık olupta sağlıklı doğum yapan
sadece 1 kişi vardı olumsuz durumla karşılaşan
inşallah bizim bebeklerimiz de sağlıklı doğar
Valla benim hem ikili üçlü testlerim temiz çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasyonda bağırsaklarla ilgili bir sıkıntı çıkmamıştı. Ama o zaman suyunun seviyesi alt sınırda çıkmıştı.. Bugün de alt sınırda çıkınca, doktor perinatoloji bölümüne sevk etti.. O anda ister, istemez üzüldüm. Nasıl olur diye..Canım parlaklık görülen arkadaşlar vardı doktorları korkma demişlerdi sen in ayrıntılı nasıldı peki.. Orda çıkmadımı.. Suyum benimde azalmıştı son gittiğimde biraz daha iyidir bugun yine kontrol var takipteyiz sürekli gerilrmede var bende 3 hafta ya çıktı bak senin iyimiş korkma inşallah hiç birşey olmaz bizim imtihanımız bu formda bi kaç arkadaş başından beri yaşıyoruz dua edicez Rabbim bebişlerimizi bize bağışlayacak perinatologa git için rahat eder
Canm bosuna üzme kendini. Benm 50gram yuklemede 166ckmıstı ama snra 75lik yukleme yapıldı hersey normal cktı orda cok sukur skntı yok dedi doktor da merk etme senKızlar maalesef şekerim çıktıBihter34 canım benim açlık 82 normal,ama tokluk 152 çıktı normalde 140 çıkması gerekiyormuş.Hiç anlamadım çok kilo almadım ve öyle hergün pasta börek yemedim ama yine de çıktı haftaya 100lük yükleme yapılacak ondan sonra sanırım diyet falan verir.
Canm bosuna üzme kendini. Benm 50gram yuklemede 166ckmıstı ama snra 75lik yukleme yapıldı hersey normal cktı orda cok sukur skntı yok dedi doktor da merk etme sen
merhaba arkadaşlar. az önce doktor kontrolünden geldim.. moralim çok bozuk, hatta yerlerde...
bebeğimin suyu azmış ve bagırsaklarında parlaklık görünüyormuş.. beni farklı bir ile, perinatoloji bölümüne sevk ettiler..
bebeğime bir şey olacak diye çok çok korkuyorum..
gelişimi de çok güzel, 26. haftanın içerisindeyiz.. Gelişimi 28 hafta olarak görünüyor..
Bende de oluyo canım.normaldır diye biliyorum.bende atletimde görünce anlıyorum geldigini.Kizlar goguslerinizden sivi geliyor mu? Bazen sag bazende sol gogsumden cok az seffaf su gibi sivi geliyo. Sute hazirlik midir bu acaba? Tshirtte gorunce anliyorum.
Bende iyi gelmedim hatta en kötüsünü duydum Rabbim sabır versin hepimizeAyrıntılı ultrasyon da parlaklık çıkmadı. Ama suyunun en alt sınırda çıktığını söylemişlerdi.
Zaten elimden gelen tek şey bol bol dua etmek.. Bebeğimi de strese sokmak istemiyorum. Ama insan üzülüyor.. Ona bir şey olmasından zarar gelmesinden..
İnşallah efsunsuz.. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda, gerisi boş.. İnşallah bebeklerimizin sağlıkları iyi olur, herşey yolunda gider.. Bebeklerimizin güzel haberlerini alırız..
Valla benim hem ikili üçlü testlerim temiz çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasyonda bağırsaklarla ilgili bir sıkıntı çıkmamıştı. Ama o zaman suyunun seviyesi alt sınırda çıkmıştı.. Bugün de alt sınırda çıkınca, doktor perinatoloji bölümüne sevk etti.. O anda ister, istemez üzüldüm. Nasıl olur diye..
İnşallah sende iyi haberler alırsın, bebeğinin sağlığı sıhati yerin de olur. İyi olur.. Sağ sağlim rabbim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah...
Doktor neden böyle dedi bilmiyorum inanın ama içim yandı beşiğin başında ağlaya ağlaya öldüm.... Suyu aslında az değil geriliğini artmadı sıkıntı heralde çok fazla... Bu hafta 3 hafta çok fazlaymış dahada hızlanırmış dayanması zor dedi 32 görmez dedi ben 32 haftalık ken bebek kaç haftalık olur onuda bilmiyorum .. 470 gram daha kuzucugum... Çok minik çooook... Rabbim evladımla imtihan etmesin dünyaya gelmeden bukadar içim yandı yolda gören neden ağlıyon diye sordu durumu anlattım Allah sana ömür versin diğer çocuklarına ömür versin dediler sanki içim delindi kalbim aktı gitti nasipte var bakalım H hazelnut123 daha iyi bilir suyum 9 da aslında çok kötü değil kafayı yicem sanırım ne düşüncem bilmiyırum
Canım bence umudunu asla kaybetme Allah büyüktür dua et bol bol...Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?