2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ne desem bilemiyorum... Ama Allah'tan ümit kesilmez. Sonuçta hala seninle.. Dua etmekten başka elden bişi gelse keşke ama bu haftalara kadar geldi, inşallah bikaç hafta daha dayanır kuzucuğun.. Dualarım seninle...

çok geçmiş olsun canım inşallah doktorların dediği gibi olmaz ve sende sağ salim kavuşursun bebeğine. dualarımız seninle . bu arada aminofizyon falan olmuyormuymuş hani bi arkadaş H hazelnut123 te de aynı su ile ilgili sıkın tı var. bence başka bi doktora da görünsen.rabbim büyüktür kimseyi evlatla imtihan etmesin

Ben 24+3teyim 4,5 kilo aldım bilmiyorum normal mi doktorum iyi dedi

valla tebrikler. İyi olmaz mı iyidir tabi. Zaten cocuğun kendi kilosu plasentası suyu falan derken sen kilo almadım desen hakkın. Ama nasıl basarıyosunuz ben hala anlamadım, ben cok acıkıyorum midem kazınıyo sanki. Ama artık banada yasak tatlı hamurişi ekmek şeker...... dün doktorum dur artık yavasla diye uyarınca aklım başıma geldi

İki arkadaşın olayına da içim acıdı. Ben de ilk bebeğimi kaybettim. O an ne deseler ne yapsalar boş geliyor. Ama su ekleme işi olmaz mı belki bir fayda eder ya da bir kaç doktora daha görünsen. Allahım inşallah dualarını kabul eder.

Niye boyle bi yorum yapti doktor yaa? 26.haftadan sonra dogan bebeklerin yasama sanslari var hele 28 i gecince ciddi derecede artiyo sanslari. Neye dayanarak umut yok gibi keskin bisey soyledi? Rabbim yardim etsin,dusundugumuzden cok daha guclu minnaklar.

canım umudunu kaybetme sakın, bol bol dua et ve dinlen, 28den sonra olursa hayata tutunabilir,

Ay ben 6 kilo aldım ama sürekli yatmam gerektiği için biraz fazla kilo alcam galiba yürüyüş yapanları da çok kıskanıyorum hamilelikte ne hayallerim vardı şimdi ise yataktan çıkamıyorum

Kızlar maalesef şekerim çıktı Bihter34 canım benim açlık 82 normal,ama tokluk 152 çıktı normalde 140 çıkması gerekiyormuş.Hiç anlamadım çok kilo almadım ve öyle hergün pasta börek yemedim ama yine de çıktı haftaya 100lük yükleme yapılacak ondan sonra sanırım diyet falan verir.

Ayrıntılı ultrasyon da parlaklık çıkmadı. Ama suyunun en alt sınırda çıktığını söylemişlerdi.

bence sıkma canını ve muhakkak perinataloga gitmelisin,bol bol dua et
Zaten elimden gelen tek şey bol bol dua etmek.. Bebeğimi de strese sokmak istemiyorum. Ama insan üzülüyor.. Ona bir şey olmasından zarar gelmesinden..

İnşallah efsunsuz.. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda, gerisi boş.. İnşallah bebeklerimizin sağlıkları iyi olur, herşey yolunda gider.. Bebeklerimizin güzel haberlerini alırız..

Valla benim hem ikili üçlü testlerim temiz çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasyonda bağırsaklarla ilgili bir sıkıntı çıkmamıştı. Ama o zaman suyunun seviyesi alt sınırda çıkmıştı.. Bugün de alt sınırda çıkınca, doktor perinatoloji bölümüne sevk etti.. O anda ister, istemez üzüldüm. Nasıl olur diye..
İnşallah sende iyi haberler alırsın, bebeğinin sağlığı sıhati yerin de olur. İyi olur.. Sağ sağlim rabbim kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah...

Canm bosuna üzme kendini. Benm 50gram yuklemede 166ckmıstı ama snra 75lik yukleme yapıldı hersey normal cktı orda cok sukur skntı yok dedi doktor da merk etme sen

Canm bosuna üzme kendini. Benm 50gram yuklemede 166ckmıstı ama snra 75lik yukleme yapıldı hersey normal cktı orda cok sukur skntı yok dedi doktor da merk etme sen

Zaten 140-250 arası şekeri adlandıramıyoruz o yüzden 100lük yapılıyor dedi doktor canım bana da.İnşallah benim de senin gibi sorun çıkmaz.Üzüldüğüm bidaha şeker yüklemek bebeğe.Neyse artık diyabet varsa o daha riskli tabi öğrenmek en iyisi

Geçmiş olsun P Penolophe bebeğinin su seviyesi neden az ? Bebişin Böbreklerinde mi sıkıntı var yoksa suyun mu geliyor. Suyu az demiş ama kaç birim hemen panik yapma, gelişim iyiyse su seviyesi sınırın altına düşmemiş tir. Ama vakit kaybetmeden perinatoloji doktoruna gözük. En azından için rahat eder , perinatalogların cihazları kesinlikle daha iyi. Ne yapılacağı konusunda bilgilendirir En azından.

Doktor neden böyle dedi bilmiyorum inanın ama içim yandı beşiğin başında ağlaya ağlaya öldüm.... Suyu aslında az değil geriliğini artmadı sıkıntı heralde çok fazla... Bu hafta 3 hafta çok fazlaymış dahada hızlanırmış dayanması zor dedi 32 görmez dedi ben 32 haftalık ken bebek kaç haftalık olur onuda bilmiyorum .. 470 gram daha kuzucugum... Çok minik çooook... Rabbim evladımla imtihan etmesin dünyaya gelmeden bukadar içim yandı yolda gören neden ağlıyon diye sordu durumu anlattım Allah sana ömür versin diğer çocuklarına ömür versin dediler sanki içim delindi kalbim aktı gitti nasipte var bakalım H hazelnut123 daha iyi bilir suyum 9 da aslında çok kötü değil kafayı yicem sanırım ne düşüncem bilmiyırum

Kizlar goguslerinizden sivi geliyor mu? Bazen sag bazende sol gogsumden cok az seffaf su gibi sivi geliyo. Sute hazirlik midir bu acaba? Tshirtte gorunce anliyorum.
Bende de oluyo canım.normaldır diye biliyorum.bende atletimde görünce anlıyorum geldigini.

Bende iyi gelmedim hatta en kötüsünü duydum Rabbim sabır versin hepimize

Canım lütfen sakin ol, daha iyi doktora gitsen. Belki başka bişey derler, bi tedavisi vardır.

Zeynosrkn84 canım inan cok üzüldüm.benimde bi düşük gecmişim var az cok anlıyabiliyorum senin yasadıklarını ama eminimki senin minnak eminim cok güçlü.bu haftalara kadar geldi cok sukur.500 gram dogan bebekler yasarken senin doktorun neden bu kadar olumsuz konusuyo.cok yoruldun yıprandın ama keske baska doktora daha görünsen.namazlarımda bu geuptaki ve tum hamilelere hep dua ediyorum,inş hepimiz sag salim alıcaz yavrularımızı kucagımıza.rabbim gönlünü ferahlatır inş

Canım bence umudunu asla kaybetme Allah büyüktür dua et bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…