2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar size bir sorum olacak

23 şubatta şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik.
açlık : 88
1.tokluk : 211
2.tokluk : 193 çıktı.

not : şeker yüklemesi öncesi akşamında hamur işi yemiştim acaba onun etkisi var mıdır ki ?

dr 1 hafta diyet yapmamı söyledi. sonra 100 lük yapılacak ve yine yüksek çıkarsa ünisiline başlıcak.
soruma gelince ;

ben 160 boyundayım. 62 kiloda hamile kaldım. ve son kontrolde 68.5 geldim. yani 6.5 kilo almıştım. dr da hatta kilo alımın normal demişti. fakat ben diyet yapınca sabah aç karna 68.5 gelirken şimdi 66.7 geliyorum ve açıkçası biraz telaş yaptım. hamur işi ve tatlı hariç güya normal yiyorum ama tabiki porsiyonları küçülttüm.

sizce ben ne yapayım ? böyle devam mı edeyim hafta sonuna kadar ? hafta sonu gideceğim çünkü hastaneye de. bir akıl verin kızlar.

Canım merhaba sana özel mesaj atmaya çalıştım ama olmuyor. Ben temmuz annesiyim nasipse. Senin gittiğin yerde detaylı ultrason yaptıracağım. Nasıl memnun kaldın mı nasıldı merak ediyorum

Canım büyük ihtimalle normal çıkıcak. Ama çıkmazsa diyeti bizle Paylaş . Biz de elimizden geldiğince yapalım. Bebeğin sağlığı için o diyetten lazım tüm insanlığa:)

Mutlaka paylaşırım canım ne demek.İnşallah hiçbirimizin ihtiyacı kalmaz.Ben çok fazla hamur işi ekmek vs yemediğim halde çıktı.Sanırım meyve yaptı beni böyle sabahları portakal suyu falan da içiyorum taze sıkılmış.Bundan sonra daha da dikkat ederim artık :)

Seninkide cok değil. İlk hamilelikmi?
Ben cok zayıftım oyuzden hiç dikkat etmedim canım ne isterse yedim, birazda abarttım.
En cok dikkat ettiğin şey ne bu konuda mesela?

Benim ilk cnm 63 kiloydum orta kiloda basladim simdi 70 iste. Cips borek corek vs neredeyse hic yemiyorum. Sadece dondurma yiyorum. Nescafe cay vs onlari cok cok az tukettim. Yemek olarak balik et sebze yemekleri yedim ekmeksiz sadece kahvalti da ekmek yiyorum. Tavuk yasak dedi drum yemiyorum. Az yuruyus yapiyorum ama isten eve gelirken 200 basamak falan cikiyorum zorunlu. Boyle canim genel gunlerim

Ay ben 6 kilo aldım ama sürekli yatmam gerektiği için biraz fazla kilo alcam galiba yürüyüş yapanları da çok kıskanıyorum hamilelikte ne hayallerim vardı şimdi ise yataktan çıkamıyorum

Neden riskli mi canim

Mrb kizlar bugun 22+5 gunluk hamileyim ve demin tuvalete gittigimde fazla akintim oldugunu gordum beyaz akinti seffaf kasinti falanda yok sizdrde oluyor mu oyle

Bnm aknti problemim bitmedi ama bu haftalarda azaldi hergun ic camasiri degistirmekten fenalik geldi

Canım merhaba sana özel mesaj atmaya çalıştım ama olmuyor. Ben temmuz annesiyim nasipse. Senin gittiğin yerde detaylı ultrason yaptıracağım. Nasıl memnun kaldın mı nasıldı merak ediyorum
Memnun kaldim canim disaridan Ali bey diye bir doktor geliyo. Her seyine bakti uzun uzun anlatti.foto ve videoda verdiler

50 gr la 75 gr değerleri farklı canım biraz araştırdımda 75grama göre normal şuan.

Mesajını okuduğumdan beri sana dua ediyorum.. Inşallah canim inşallah düzelir.. doktorlar her zaman en kötü ihtimali söylüyorlar maalesef ki..
Bol bol dua et allah ol derse olur doktorların imkansız demesi bile kar etmez..

Canım eşim gestasyonel diyabet olduğunu söyledi. Dahiliye veya endokrin uzmanının diyet ya da insülin tadavisini uygulamanı söyledi.100 lük yaptırmaya gerek yokdedi.12 saat açlıkla yaptırdıysan tahlili birgün önce yediğin hamurişi değerlere etki etmezmiş.iki değerin de yüksek çıkmış sadece açlık şekerin sınırın altındaymış.

Mrb kizlar bugun 22+5 gunluk hamileyim ve demin tuvalete gittigimde fazla akintim oldugunu gordum beyaz akinti seffaf kasinti falanda yok sizdrde oluyor mu oyle
Bende de oldu işte beyaz pütürtülü doktor görmek istedi sıkıntı yok dedi ama monopur fitil magnezyum verdi burda anlatmıstım ama hala akıntı devam ctesi kontrolum var o zmn tekrar söylücem bende 22+4

canım nasıl umut yok
umudun olmadığını kabul edemem...32. haftaya 6 hafta var...
anne karnında gelişmesi için suyu arttırmak için hiç mi tedavi yokmuş..
beklemek miymiş yani çare?
belki ilerleme olacak belki gerileme azalacak...
Rabbim o der ve her şey oluverir...Rabbim bebeğini sana bağışlasın...
Allah her şeyin en iyisini bilir...
canım bir başka doktora daha görün....belki vardır bir çaresi

canım ne kadar zor şeyler yaşamışsın..Rabbim bundan sonra gönlüne göre versin..Herkesin imtihanı başka oluyor..
Yaşadığın her güzel gün yaşayacaklarının öncesi olsun..

Valla en güzeli o sanırım ya doktora gidiyoruz stres oluyoruz testler vs derken.Eskiden ne güzelmiş herşey
Kötü bişey diyemiyorlar çünkü devamlı takip yok eskiyle kıyaslayamıyorlar:))))) ama doktorun ilgisizliği yine sinir etmeyi başarıyor canım merak etme:)

canım inan ben de senin kadar üzgünüm ama lütfen topla kendini...
evet dayanılması çok zor şeyler duydun ama her şey bitmedi..
Belki de yavrucuğun tutunacak hayata sımsıkı...Bunu Allah bilir..
Şu iğne işini bir sor
benim gittiğim prof. IUGR LMWH önerildi yazmış rapora..gelişim geriliği için...
zeyno canım arkadaşım biliyorum perişan haldesin ama her yöntemi denemekte fayda var..
Rabbim ol dedikten sonra her şey oluverir..Biraz daha toparlansa belki her şey düzelir...

Canım yediklerinle alakalı değil. Pankreansınla yani vucudunla daha doğrusu genetiğinle alakalı. diyabet sorunu olan kişilerde vucut yeterli insülin üretemiyor. Ama diyabet sorunu yoksa neyi ne kadar yerse yesin kişi vücut gerekli insülini üretiyor. Şu da var ki Pankreans ne kadar çok çalışırsa o kadar çabuk yıpranıyor. Bu yüzden diyorum diyeti Paylaş diye. Herkese lazım bu diyet. Sülale boyu şeker rahatsızlığımız var o yüzden tecrübeliyim :))) normal diyetini biliyorum da hamileliğin ki farklı mı onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…