2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben 50lik yapıldı sandım sana da canım kusura bakma bugün baya ordan oraya koştur kafa gitti :) iyi çok sevindim normal olmasına sonuçlarının.Darısı diğer arkadaşlara
Ne demek canım teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim doktor kontrolünde olduktan sonra takma kafana zaten ben bu seker testini pek önemsemiyorum niye dersen yememize icmemize dikkat ettikten sonra bir sorun olmaz Allah'in izniyle baska sorunlar cikmasinda sükürr doktorun zaten seni özel takibe alir..hepimiz dikkat etmemiz gerekiyor zaten bu diyete felan bende bazi seylere dur demem gerekiyor buaralar fazla astim bakalim benim sonuclar ne olucak..

Sağol canım bilgiler için bilmiyordum çoğunu.Tabi paylaşırım mutlaka gebelikte normalden biraz daha sıkı bi diyet veriyorlar sanırım.Bebek etkilenmesin diye.Zaten herşey onlar etkilenmesin diye

Çok haklısın canım aslında şeker çıksa da çıkmasa da dikkat etmemiz lazım.Çünkü şekerin bebeğe hiçbir faydası olmadığı gibi zararı var.Allah daha büyük dert vermesin canım böyle kontrol altına alınabilir şeyler olsun olanlar.Senin ne zaman çıkar sonuçların? Onlar mı bilgilendiriyorlar seni sen mi soruyosun?

Kadın doğum Dr U dahiliye Dr una yönlrndirmişti. Ertesi gün gittim sonuca baktı ve 1 hafta diyet yap ve 100 lük yükleme sonrası yine yüksek çıkarsa ünisiline başlatıcam dedi. Bu durumda benim diyetisyene gitmem de gereksiz ünisilin kullanınca da şimdiki gibi diyet yaparım dimi

Zeynosrkn84 canım ne kadar sert bir üslupla karşı karşıya kalmışsın. Benim doktorum bana açıklama yaparken önceki hamileliğimde başımı oksamisti. O bile zor vermişti bu haberi. Gece gündüz yanınızdayım hemen arayın demişti. Haberi alınca minibüste ağlamaktan içim çıkmıştı eve zor gitmiştim. Lütfen başka bir doktora daha görün. Ben bu doktoru hiç sevmedim. Dualarımız seninle ve bebeğinle.

Aynen öyle canim Rabbim baska dert vermesin bunlar kontrol altina alinacak seyler.. Benim icim rahat nedense buzamana kadar sükür sorunsuz geldik bi sikintimiz olmadi bizde bundan sonra dikkat ederiz doktorun söyledigi sekilde.. bana dedikleri önemli birsey olursa biz sizi arariz dediler bugün arayan olmadi bi sikinti olursa ariyorlarmis eger aramazlarsa degerlerimi marttaki randevuda ögrenicem insallah..

Sordum şuan değil dedi erken alıp kurtarın dedim yaşamaz dedi bilemiyorum evet perişanım şoktayım Rabbimden sabır ve evladıma sıhhat istiyorum...

10 gün sonra kontrol var diğer doktora bakalım o ne dicek

Memnun kaldim canim disaridan Ali bey diye bir doktor geliyo. Her seyine bakti uzun uzun anlatti.foto ve videoda verdiler

iyi çok şükür sevindim memnun olmana. bende doktoru araştırdım pek bilgi bulamayınca merak etmiştim. inşallah bebeğin de iyidir. bizim de 10 gün sonra randevumuz inşallah güzel geçer. cvpladığın için teşekkürler :)

Canım bak öncelikle çok geçmiş olsun. Tüm gün işteydim okuyamadım yazılanları. Sadece şöyle birşey söyleyeyim belki umut olur sana. Tanıdığım biri geçen sene 26 -27 haftalıkken dogum yaptı. Bebek cok kuçüktu bayagı küvözde kaldı ama saglıklı ve yasıyor. 32 değildi yani. Bence yenidoğan ünitesi tam teşekküllü olan bir hastane arastır ve baska dr lara görün. Hiç de umudunu yitirme sen inandıkça yavrun direnecek. İkiniz birlikte.

Ben sordum normal dedi özellikle bu haftalarda artış olurmuş canım. Kokusuz ve kaşıntısız olduğu sürece korkma inş

Ya bu akıntı olayı bu ara moda herhalde... :) Cumartesi günü bende de bi miktar oldu, su gibi renksiz kokusuz.. dr ile telde konuştum enfeksiyon olabilir diye fitil verdi... sonra olmadı bir daha ama takıldım... yarın bi gideceğim dr a kontrole..

Kızlar yürüyüşlere çok yüklenmeyin öncelikle 15 dk sonra 20 sonra da yarım saat yürüyün ben yürüdümde kasıklarım ağrımaya başladı bugünde doktor 10 günlük rapor yazdı dinlen diye

Evet tabiki artık doğuma kadar beslenmene dikkat etmen lazım. İnsülin alıp yediklerine dikkat etmezsen bir anlamı olmaz ki insülinin. Aslında sağlıklı olan dikkatli beslenme ama uygulayamıyoruz maalesef

Aaaa sasırdım neyse arkadaşım yemek yok artık başka şey olmasın tek şeker olsun kilo kontrolu olmuş olurdiyetine dikkat et sıkıntı yok

Sen hangi doktora nereye gidiyorsun vana bilgi verirmisin acaba onadamı gözüksem hangi adı ne muayene ücreti ne gibi paylaşırsan sevinirim

Hadi hayırlı sonuçlar

Rica ederim ne demek.cok sukur iyi kizimiz detaylida azda olsa yuzunu gorduk. Hic gostermiyodu.muayene 20dk kadar surdu bi 10 dk falan da raporu bekliyosun. Yarim saate bitiyo isin. Senin doktorun kim orda. Mine hanimdayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…