- 22 Nisan 2016
- 782
- 984
- 23
- 43
Canım benimde şekerim çıktı yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazımZaten 140-250 arası şekeri adlandıramıyoruz o yüzden 100lük yapılıyor dedi doktor canım bana da.İnşallah benim de senin gibi sorun çıkmaz.Üzüldüğüm bidaha şeker yüklemek bebeğe.Neyse artık diyabet varsa o daha riskli tabi öğrenmek en iyisi
Evet portakal suyu arkadaşım bendede çıkarsa şaşmam sabah bende içiyorum. 1 Bardak meyve suyuna kaç meyve gidiy0 bide akşam ara öğünler var bende kesin var canım şeker kesin bide yediğim portakallar var.Mutlaka paylaşırım canım ne demek.İnşallah hiçbirimizin ihtiyacı kalmaz.Ben çok fazla hamur işi ekmek vs yemediğim halde çıktı.Sanırım meyve yaptı beni böyle sabahları portakal suyu falan da içiyorum taze sıkılmış.Bundan sonra daha da dikkat ederim artık :)
Evet portakal suyu arkadaşım bendede çıkarsa şaşmam sabah bende içiyorum. 1 Bardak meyve suyuna kaç meyve gidiy0 bide akşam ara öğünler var bende kesin var canım şeker kesin bide yediğim portakallar var.
Ben o kadar tatlı yedim. Nerdeyse her sabah portakal suyu içtim hamur işi de var arada. Ekmek de sabahları yiyorum. Dayım şeker hastası insülin kullanıyor ve kilom da var buna rağmen çıkmadı şeker. Sanırım yapıyla alakalıEvet portakal suyu arkadaşım bendede çıkarsa şaşmam sabah bende içiyorum. 1 Bardak meyve suyuna kaç meyve gidiy0 bide akşam ara öğünler var bende kesin var canım şeker kesin bide yediğim portakallar var.
Canım benimde şekerim çıktı yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım
Zeynosrkn84 sabahtan beri ağla ağla canım cıktı.
ama nedense hiç kötü birşey düşünmüyorum..
sanki forumun mucıze bebeği o olacak gibi bir his var içimde...
Ben o kadar tatlı yedim. Nerdeyse her sabah portakal suyu içtim hamur işi de var arada. Ekmek de sabahları yiyorum. Dayım şeker hastası insülin kullanıyor ve kilom da var buna rağmen çıkmadı şeker. Sanırım yapıyla alakalı
Canım bırakma olur mu öyle şey. Sen inan ki bebeğinin şansı olsun.Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Ama abartmamam lazım doğumdan sonra 8 ay evde olcam evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum.Maşallah canım ya yukarda efefsunkar arkadaşımız yazmıştı pankreasla alakalı diye.Demek ki gerçekten öyle.Çünkü ben ne hamur işi ne ekmek çok yiyorum.Tatlı olarak da hafif pastalar yiyordum.Dediğin gibi yapıyla alakalı olsa gerek
kızlar size bir sorum olacak
23 şubatta şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik.
açlık : 88
1.tokluk : 211
2.tokluk : 193 çıktı.
not : şeker yüklemesi öncesi akşamında hamur işi yemiştim acaba onun etkisi var mıdır ki ?
dr 1 hafta diyet yapmamı söyledi. sonra 100 lük yapılacak ve yine yüksek çıkarsa ünisiline başlıcak.
soruma gelince ;
ben 160 boyundayım. 62 kiloda hamile kaldım. ve son kontrolde 68.5 geldim. yani 6.5 kilo almıştım. dr da hatta kilo alımın normal demişti. fakat ben diyet yapınca sabah aç karna 68.5 gelirken şimdi 66.7 geliyorumve açıkçası biraz telaş yaptım. hamur işi ve tatlı hariç güya normal yiyorum ama tabiki porsiyonları küçülttüm.
sizce ben ne yapayım ? böyle devam mı edeyim hafta sonuna kadar ? hafta sonu gideceğim çünkü hastaneye de. bir akıl verin kızlar.
Ya bu akıntı olayı bu ara moda herhalde... :) Cumartesi günü bende de bi miktar oldu, su gibi renksiz kokusuz.. dr ile telde konuştum enfeksiyon olabilir diye fitil verdi... sonra olmadı bir daha ama takıldım... yarın bi gideceğim dr a kontrole..
Canm bana doktr diger yuklemeye kdr beslenmende degsklk yapma ki doğru sonucu alalm dedi eger dkkat edersen dkkat ettgn içn normal ckabilr sonucun sen nasl besleniyosan bu hfta da aynen devan et sonuc cktıktan snra dkkat etmeye baslarsnÖyle yapacam canım.Sana 100lük yapıldı mı? Benim 50lik değer 152 çıktı bir saat sonra.100lük yaptıracam haftaya o zamana kadar da çok daha fazla dikkat edecem:)
Nerden bilmiş dayanamayacağını Allahtan baska kim bilebilir doktor bi acayipmiş. Sen gönlünü ferah tut ve mutlaka baska bi doktora görün. Karincaya bile can veren Allah. Suyu yetersizce bi tedavisi var mi arastir sen elinden geleni yap eşinle gerisi Allah a kalmis. Rabbim yawruna tez vakitte şifasini versin. Unutma bu zamana kadar dayanan senin evladin ve buna musade eden Allah. Ya mubdi cek bol bol. Yoktan var eden Allah in sifatlarindan biri. Bebegin kendisi icin zikrettigini hisseder. Sen guclu dur ki bebeginde senden güc alsin. Dualarimdasin.Hastaneden çıktık suyumuz az kendimiz küçükmüşüz doktor dayanamaz dedi erken alın dedim yaşamaz dedi umudum bitti yani git eve bekle dedi sonu nolcak dedim umut yok dedi 32 yi görürseniz kii çok zor belki dedi çok umutlanma dedi ben artık hayal etmiyorum... Bıraktım bugun bitti sanırım umudum içimden bişeyde koptu gitti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum içim acıyor nasıl tarif edicem ki veren Allah Alan Allah demeye başladılar o oynarken daha içimde
Canm bana doktr diger yuklemeye kdr beslenmende degsklk yapma ki doğru sonucu alalm dedi eger dkkat edersen dkkat ettgn içn normal ckabilr sonucun sen nasl besleniyosan bu hfta da aynen devan et sonuc cktıktan snra dkkat etmeye baslarsn
Zordu ve geçti diyemeyeceğim ama Allahtan olan herşey kabulümüz sonucta cennet kolay değil belki de hayırsız olacaktı böyle oldu bi de kızlar hamileyken ettiğiniz dualara cok dikkate e din gerçekten harfi harfine tutuocanım ne kadar zor şeyler yaşamışsın..Rabbim bundan sonra gönlüne göre versin..Herkesin imtihanı başka oluyor..
Yaşadığın her güzel gün yaşayacaklarının öncesi olsun..
Sen hangi doktora nereye gidiyorsun vana bilgi verirmisin acaba onadamı gözüksem hangi adı ne muayene ücreti ne gibi paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?