2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım benimde şekerim çıktı yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım

Evet portakal suyu arkadaşım bendede çıkarsa şaşmam sabah bende içiyorum. 1 Bardak meyve suyuna kaç meyve gidiy0 bide akşam ara öğünler var bende kesin var canım şeker kesin bide yediğim portakallar var.

Bu arada arkadaslar yarın ebebekte baby plus marka park yataklar indirimde. 260 liraya falan geliyor ben bugun gordum hiç de fena gorunmuyordu yani. Bilginize.

Evet portakal suyu arkadaşım bendede çıkarsa şaşmam sabah bende içiyorum. 1 Bardak meyve suyuna kaç meyve gidiy0 bide akşam ara öğünler var bende kesin var canım şeker kesin bide yediğim portakallar var.

Senin ne zaman canım şeker yüklemen? Eğer dikkat etmiyorsan yaptır mutlaka hem çok zor bi test değil hem de Allah korusun bişey çıkarsa önceden haberinin olup önlem almanda fayda var.Benim mesela 100lük yapılacak bir hafta sonra onda da çıkarsa diyet verecek.Sadece meyve değil pilav makarna ekmek patates hepsinde şeker var.Dikkat ederiz artık napalım :)

Ben o kadar tatlı yedim. Nerdeyse her sabah portakal suyu içtim hamur işi de var arada. Ekmek de sabahları yiyorum. Dayım şeker hastası insülin kullanıyor ve kilom da var buna rağmen çıkmadı şeker. Sanırım yapıyla alakalı

Canım benimde şekerim çıktı yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım

Öyle yapacam canım.Sana 100lük yapıldı mı? Benim 50lik değer 152 çıktı bir saat sonra.100lük yaptıracam haftaya o zamana kadar da çok daha fazla dikkat edecem:)

Zeynosrkn84 sabahtan beri ağla ağla canım cıktı.
ama nedense hiç kötü birşey düşünmüyorum..
sanki forumun mucıze bebeği o olacak gibi bir his var içimde...

Benim de içimde hiç umutsuzluk yok...
burada zor günler yaşıyoruz ama benim de içim ferah...
Rabbimin izniyle güzel haberler duyacağız

Maşallah canım ya yukarda efefsunkar arkadaşımız yazmıştı pankreasla alakalı diye.Demek ki gerçekten öyle.Çünkü ben ne hamur işi ne ekmek çok yiyorum.Tatlı olarak da hafif pastalar yiyordum.Dediğin gibi yapıyla alakalı olsa gerek

Canım bırakma olur mu öyle şey. Sen inan ki bebeğinin şansı olsun.

Ama abartmamam lazım doğumdan sonra 8 ay evde olcam evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum.

Canım korkma benim de ilk yükleme yüksek çıkmıştı. İkinciye 100lük yapıldı. O normal çıktı. 100lükten önce doktor bana da diyet vermişti ama yiceğim şeyler belliydi. Seninki öyle değil mi? Diyet listesi vermedi mi doktor? Diyet mi çok ağır? Nasıl kilo verdin?

Akıntısı artan arkadaşlar her konuda olduğu gibi bunun içinde bol su icmeliyiz, çoğunluğu enfeksiyon oluyor ki fitil veriyor doktorlar, yine de geçmezse bu kültür testı yapıyorlarmış, hepimiz şu olayına çok dikkat edelim çünkü bu enfeksiyonlarda bebek için çok zararlı olabiliyor...

Öyle yapacam canım.Sana 100lük yapıldı mı? Benim 50lik değer 152 çıktı bir saat sonra.100lük yaptıracam haftaya o zamana kadar da çok daha fazla dikkat edecem:)
Canm bana doktr diger yuklemeye kdr beslenmende degsklk yapma ki doğru sonucu alalm dedi eger dkkat edersen dkkat ettgn içn normal ckabilr sonucun sen nasl besleniyosan bu hfta da aynen devan et sonuc cktıktan snra dkkat etmeye baslarsn

Zeynosrkn84
Canım lütfen üzülme bak şu haberi oku.

http://www.hurriyet.com.tr/284-gram-dogmustu-simdi-ne-halde-29556231

Bebeğin annesi Bebek çok küçük olduğu halde 24 haftalık diye yalan söylüyor. Bebeğini almalarına engel oluyor. Bebek doğduğunda 24 haftadan küçük ve 284 gram sadece. Şuan gayet sağlıklı bak kaç yaşında olmuş. Bebeğini üzme nolur başka bir doktora git. Mümkünse araştırma hastanesine falan git.

Nerden bilmi
Nerden bilmiş dayanamayacağını Allahtan baska kim bilebilir doktor bi acayipmiş. Sen gönlünü ferah tut ve mutlaka baska bi doktora görün. Karincaya bile can veren Allah. Suyu yetersizce bi tedavisi var mi arastir sen elinden geleni yap eşinle gerisi Allah a kalmis. Rabbim yawruna tez vakitte şifasini versin. Unutma bu zamana kadar dayanan senin evladin ve buna musade eden Allah. Ya mubdi cek bol bol. Yoktan var eden Allah in sifatlarindan biri. Bebegin kendisi icin zikrettigini hisseder. Sen guclu dur ki bebeginde senden güc alsin. Dualarimdasin.

Canm bana doktr diger yuklemeye kdr beslenmende degsklk yapma ki doğru sonucu alalm dedi eger dkkat edersen dkkat ettgn içn normal ckabilr sonucun sen nasl besleniyosan bu hfta da aynen devan et sonuc cktıktan snra dkkat etmeye baslarsn

Ama doktorum bana haftaya kadar dikkat et dedi canım yemene içmene.Zaten dikkat etmemizi gerektirmicek bi durum olsa sınırın üstünde çıkmazdı dedi.Bazılarına 50likten hemen sonra 100lüğe kadar bile diyet veriyorlarmış ama benimki sınırın çok üstünde olmadığı için bana sadece bu hafta dikkat et dedi.

canım ne kadar zor şeyler yaşamışsın..Rabbim bundan sonra gönlüne göre versin..Herkesin imtihanı başka oluyor..
Yaşadığın her güzel gün yaşayacaklarının öncesi olsun..
Zordu ve geçti diyemeyeceğim ama Allahtan olan herşey kabulümüz sonucta cennet kolay değil belki de hayırsız olacaktı böyle oldu bi de kızlar hamileyken ettiğiniz dualara cok dikkate e din gerçekten harfi harfine tutuo Zeynosrkn84 güçlü ol ne olursun sen güçlü oldukça bebeğin de güçlenecek bi de kızmıydı erkek mı

Sen hangi doktora nereye gidiyorsun vana bilgi verirmisin acaba onadamı gözüksem hangi adı ne muayene ücreti ne gibi paylaşırsan sevinirim

Kocaeli VM Medical Park ta Prof. Dr. Eray ÇALIŞKAN , 335 tl muayene ücreti. Ssk yada anlaşmalı olduğu hayat sigortası yok . Detaylı 400 tl Yaptığı işler çok iyi. Hastane nin yeni doğan ı da çok iyiymiş , geçen gittiğimde asistan hemşiresine sordum en erken 28 de mi doğum yaptırdınız 24- 26 haftalık dedi eee kaç gram peki yaşıyor mu dedim 500 gramlık bebek şuan gayet iyi sağlıklı dedi . Allah bilir tabi nice kilolu bebekler tutunamıyor , 500 g lıklar tutuluyor. Sen nerede oturuyorsun, ben Düzce de yim ve her hafta o yolu gidiyorum. 1,5 saat falan sürüyor.

Kızlar bende yarın yaptırcam şeker yüklemesini bana dr aç gelmene gerek yok hafif ye ve tatlı yeme sadece zaten erken gelicen dedi 9 da randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…